Saç Uzatma Yöntemleri Rapunzel gibi saçlarım olacak :)

Benden de selam kızlaaar.
Ooo baya birşey denemişsin sen canıım
Benimde saçlarııım uzamıyor önceden çok çabuk uzardı kapandığım ilk zamanlar biraz uzamaya başladı fakat sonra eski haline döndü hiç uzamıyor rapunzel gibi olmasa da saçlarımın uzamasını çoookk istiyorum! Etkili kokusuz bir yöntem bulmalı ama ya ..

hoşgeldin canım , bende küt kestirdim canım yaklaşık 5-6 ay oldu sanırım ama kısaydı bayaa. öncesine oldukça uzundu. kürü kullanıyorum kaşıntı var hafif. dökülme benm başka şeylerde olurdu bunda olmadı :))) kuruluğum var diyede menekşe ve badem yağlı su hazırladım taramadan sıkıyorum bikaç fıs. pazar günü 2. kürümü yapacağım :) benle birlikte yapıp başlayabilirsin hem aynı gün oluruz :)

selammm :) aramıza hoşgeldin, baya çok şey denemişsin maşallah :))) bizde sinameki yapıyoruz boya olmadığı için sorun olmuyor şimdilik :) bioblası kullanıyorum bende kremsiz :) mayalı süt konusunda dedğin çok mantıklı sonuçta içiyoruz ozaman istenmeyen tüylerimizde kalınlaşıp uzayacaktır :S dax hakkındaki görüşlerinide bekliyorum canım nasıl kullanıyorsun vs. etkisinide bir süre sonra :)

selam sende hoşgeldin :) kokusuz diyorsan zeytinyağı ısıtıp masaj yaparak sürüyorlar bende önceden bir iki kere yapmıştım deneyebilirsin. :) ya da pekmez_akilli arkadaşımızın paylaşımları baya seçenekli :)) sinameki kürü kokuyor biraz ( :)) ama okadar fazlada değil :)menekşe yağı kokuyu düzeltiyor

günaydın kızlar dün mayalı süt deniyecektik müstakbel kayınvalidemden geç çıktığım için marketler kapanmıştı....
pekmez_akilli tatlım mayalı süt bikini ve koltuk altında mı çok çıkarıyor yoksa kol yüz gibi yerlerde de kıl çıkarıyor mu yaa
o zaman o sütü haftada 1-2 gün içsem içerden destek olmak için fazla fazla çıkmaz herhalde dimi yaa....
maden suyuna da şaşırdım doğrusu bende hiç kazık gibi yapmadı acaba saç tipinden mi yoksa maden suyu markasından mı öyle oldu acaba yaa

kızlar peki aranızda doğum kontrol yöntemini deneyen oldu mu ki hiç

kızlar selam
dün kırıklarımı aldırmak için kuaföre gittim ama kestikçe kesti resmen küt kaldı saçlarım
bugün bu başlığı görünce hemen aktara gidip sinameki ve tatlı badem yağı aldım, az sonrada eczaneden bemiks'i alıp yarın hemen başlayacam küre
bu arada aktar tatlıbadem yağını yatarken kirpiklerine sür bir daha rimel kullanmana gerek kalmaz dedi
onuda deneyecem inşallah güzelce uzar saçlarım

Canım ben hiç denemedim yazmıştım heralde doğum kontrol hapını denemedim ..

Malesef kuaförler kırık al diyosun kıpkısa kesip bırakıyorlar, bu arada bu küre başlamana sevindim inşallah saçların uzar etkisini görürsün ...badem yağını düzenli kullan yararını görüceksin canım öptümsenibenn

Hoşbulduk canım Denemekten zarar çıkmaz inşallah deneyeceğim :)

selam :) hoşgeldin aramıza :) başla bakalım sende nasıl ne sürede etki göstericek :) badem yağı iyidir ya kullan bencede :))

Hoşbulduk canım Denemekten zarar çıkmaz inşallah deneyeceğim :)
tabikide denemek iyidir:) sonuçta doğal şeyler..

Selam

Denedim canım ya ben arkadaş aklına uyup gittim belimdeki saçı bob modeli kestirdim. Sonra o uzadı modelini değiştirmek için tekrar kestirdim Öööyle uzatma çabasındayım şu an

Hoşbuldum canım

Evet içerden destek bende kötü etkiler oluşturdu malesef. Ama herkeste de öyle değil mesela biotini düzenli kullananların çoğunda olmamış bende olan şey :26: Denedim aldım cevabımı tabi ben

Dax zaten katı kıvamlı canım parmak uçlarını dokundurup saç derime yediriyorum. Yağ olduğu için zor olmuyor uygulaması hatta sinamekiden daha kolay diyebilirim. Fısfıs tıkanıp bozuluyor ha bire

Haftada minimum 2 kere düzenli yapmak gerekliymiş ama ben düzenli yapmaya başladım daha öyle kafama estikçe sürüyorum. Banyoan 45 dakika kadar önce sürüp yıkayın gibisinden bir şeyler yazıyordu emin değilim şu an. Ben 3 4 saat kadar bekletiyorum.

Elektriklenmeye başladı saçlarım yeni şampuanımdan mıı yoksa daxtan mı bilemedim :44:

Olmayan yerden çıkarmadı ama olanları kalınlaştırdı ve çabuk uzattı bu mayalı süt bende. Yüzüme falan olmadı Allahtan

Yüzüne maya maskesi uygulayan var mesela nasıl cesaret ederler bilmiyorum

Bilmiyorum ki maden suyunu çok övmüşlerdi gittim yaptım çok kötü oldu saçlarım ertesi gün tekrar yıkadım hatta çok rahatsız olmuştum.

Doğum kontrol hapını da şampuana eklersen yüzüne vücuduna falan değdirme bence ya ben tırsıyorum öyle hani kullandığımdan değil ama dikkat et yine de

Son düzenleme:
Ha kızlar şunu da söyleyim sinameki ilk başta döktü benim saçlarımı. İlk 2 kür sağlıksız saçları dökermiş panik yapmayın.

Benim dökülmem sonraları da devam etti saç tipim yağlı olduğu için sanırım :44:

İçine hindistan cevizi yağı eklemiştim. Hem dökülmeme iyi geldi hem de o bemiks kokusunu bastırdı. :129:

Gerçi ben bemiks kokusundan o kadar rahatsız olmadım ıslanınca falan saçlarından bemiks kokusu gelenler olmuş ama bende olmadı öyle şeyler

Canım ben hiç denemedim yazmıştım heralde doğum kontrol hapını denemedim ..

anladım tatlım teşekkür ederim

kızlar dün mecit efendinin yağını aldım içine bir paket bemiks bepantene ve evigen ampüllerinden birer paket kırdım bir kaç tanede doğum kontrol hapını ezip fısfıslı şişeye doldurdum o koku ne öyle yaaa böcek ilacı gibi birşey :)) saçıma sıkıca streç filme sarıp 3 saat kadar beklettim.... sonra saçımı yıkadım şampuanımla sonra bakım kremini sadece uçlarına sürdüm 1 dakika beklettikten sonra iyice duruladım saçlarımı sonuç gerçektende mükemmel saçlarıma can geldi resmen yumuşacık ipek gibi oldu.... kokusu hala duruyor sanki yada bana öyle geliyor ama sonuçlarına katlanıcaz artıkkk

bu arada birşey merak ediyorum regl döneminde saçlar daha hızlı uzar mı acaba yoksa yaptığım kürler boşa mı gider :))

Bende dökülme pek olmadı ama kaşınma olayı var sinir oluyorum bitli gibiii gerçi okadar olmuyoda , biyeri kaşırsan tahriş olur ya öyle gibi acıdı bazı yerler saç uzuyo ondanmı bilemedimkiii. bemiks kokusu biraz rahatsız etti beni

şu saçlarıımız uğruna neler yapıyoruzda umarım başımıza bişi açmaz biran önce uzarrr. o koku olayımız birazzda psikolojik sanırım :)) banada çok geliyo gibiydi ama çevremdekiler çok dibine gelince olduğunu söyledi

olabilir canım :)) dün gece eşim de aynı şeyi söyledi bana döndü sırtını uyudu uyuss adammm

olabilir canım :)) dün gece eşim de aynı şeyi söyledi bana döndü sırtını uyudu uyuss adammm

evli olmadğım için o olayı yaşamadım ama kursa felan gidince ya da işte dışarıda tedirgin oluyorum, millet nerden bilsin bu kız kür yapmış derler ki pis kokuyo neyse katlanıcaz aartık :)))
bu arada o regl dönemini bilmiyorum ben :S sanki etkili olur gibi geliyo hasssasız ya

ayy inşallah canım yaa uzasın saçlarımız belimize gelsin bi o yana bir bu yana sallayalım artıkkk :))
saçımda boya olduğu için uzarsa hemen farkedebilcem inşallah koyu renge boyattım ama bir kaç yıkamada açıldı saçlarım yıpranmasın diye 10-15 dakika durdurdum boyayı saçımda çünkü :))

ben 2 haftadır sinemaki kürünü kullanıyorum saçlarım döküldü biraz sizce bi zararı olabilir mi devam etsemm etmesemmi karasız kaldım .)

ben 2 haftadır sinemaki kürünü kullanıyorum saçlarım döküldü biraz sizce bi zararı olabilir mi devam etsemm etmesemmi karasız kaldım .)

tatlım devam et bu kürü uygulayan herkesin 2 hafta kadar saçları dökülüyor diye yorumları okudum... ölü saçları atıyormuş öncesinde... benim kuaförüm ve eczacı arkadaşım da aynı şeyi söylediler bana ilk başlarda dökülme olacak diye bende şimdilik böyle birşey söz konusu değil fakat kişiden kişiye değişir durum diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…