- 5 Kasım 2012
- 344
- 30
- 68
Ya çok özendim.benim daha omuzda saçlarım( bide çok dökülüyor, uzayan da döküldüğü için uzasa da etkisini anlayamıyorum.hep hayalim belimde olsun saçlarım ama nerde...
Teşekkür ederim :) deneyeceğim
İlk resim kendi ana rengim ve inanılmaz sağlıklı parlak ve harika bir rengi var saçlarımın herkes boya numaramı sorar...
Kendimi bildim bileli saçlarıma haftada 2 kez badem yağı ve zeytinyağı karışımı uygularım ve saçlarım çok hızlı uzuyor
(maşallah diyin)
Eki Görüntüle 758062
Bu resimdeki rengimse şu anki rengim,saçlarım düz bu arada,gerçi kullandığım şampuanında etkisi var düz olmasında;
Özel günler dışında ütüyle,düzleştirici ile fönle hiç uğraşmıyorum.
Eki Görüntüle 758065
elossa saçların çok güzelmiş
2. fotoda ki kızılın numarasını alabilir mıyım? bir de hangi marka
Teşekkür ederim canım
Kızılı ben boyamıyorum kuaförüme boyatıyorum,fakat tüm arkadaşlarım palette deluxe 5-889 şarap kızılının aynısı diyorlar.
Yakında dip boya için gidicem o zaman alırım numaralarını,çünkü 2 boya karıştırarak elde etmişti benim rengimi
İlk resim kendi ana rengim ve inanılmaz sağlıklı parlak ve harika bir rengi var saçlarımın herkes boya numaramı sorar...
Kendimi bildim bileli saçlarıma haftada 2 kez badem yağı ve zeytinyağı karışımı uygularım ve saçlarım çok hızlı uzuyor
(maşallah diyin)
Eki Görüntüle 758062
Bu resimdeki rengimse şu anki rengim,saçlarım düz bu arada,gerçi kullandığım şampuanında etkisi var düz olmasında;
Özel günler dışında ütüyle,düzleştirici ile fönle hiç uğraşmıyorum.
Eki Görüntüle 758065
Canım hangi şampuanı kullanıyorsun?
Eki Görüntüle 659252
sinameki kürü: 1 tutam sinameki, bir çay bardağı suda kaynatılıcak. süzülüp ılındıktan sonra içine bir kapak tatlı badem yağı+ bir bemiks ampul koyulcak. (benim saçım kuru olduğu için menekşe yağı ekledim, hint yağıda aynı ve uzzamaya, etkiliymiş onuda eklemeyi düşünüyorum. ilk kürümü birazdan yapıcam) hadi hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?