Saç Uzatma Yöntemleri Rapunzel gibi saçlarım olacak :)

Ya çok özendim.benim daha omuzda saçlarım ( bide çok dökülüyor, uzayan da döküldüğü için uzasa da etkisini anlayamıyorum.hep hayalim belimde olsun saçlarım ama nerde...

benimde öyleee şampuanına sarımsak ve bal koy bak çok işe yarıyooo

ben bolca katıyorum sen 2 tane ortadan ikiye bölerek koy kokmayayım çok dersen

İlk resim kendi ana rengim ve inanılmaz sağlıklı parlak ve harika bir rengi var saçlarımın herkes boya numaramı sorar...
Kendimi bildim bileli saçlarıma haftada 2 kez badem yağı ve zeytinyağı karışımı uygularım ve saçlarım çok hızlı uzuyor
(maşallah diyin)

Bu resimdeki rengimse şu anki rengim,saçlarım düz bu arada,gerçi kullandığım şampuanında etkisi var düz olmasında;
Özel günler dışında ütüyle,düzleştirici ile fönle hiç uğraşmıyorum.

elossa saçların çok güzelmiş

2. fotoda ki kızılın numarasını alabilir mıyım? bir de hangi marka

elossa saçların çok güzelmiş

2. fotoda ki kızılın numarasını alabilir mıyım? bir de hangi marka

Teşekkür ederim canım
Kızılı ben boyamıyorum kuaförüme boyatıyorum,fakat tüm arkadaşlarım palette deluxe 5-889 şarap kızılının aynısı diyorlar.
Yakında dip boya için gidicem o zaman alırım numaralarını,çünkü 2 boya karıştırarak elde etmişti benim rengimi

öğrenirsen sevinirim elossa
tşkler

Meraba kızlar konuyu ilk sayfadan itibaren oturup okudum demin. Bu saçtan yana yüzüm gülmedi aklınıza gelecek herşeyi yaptım bugüne kadar ne okuduysam ya da etraftan ne duyduysam. Yeri geldi kuaför kurbanı oldum yeri geldi salak yerine kondum onlar tarafından ama yine de kandım şişelerce yağlar spreyler satın aldım . Yok yılan yağıymış ceviz badem bilmem ne 60 tane yağ varmış içinde de saç uzatıyormuş 3 aayda o yüzden bittikçe aldım sonuç : nanay. Bioblasın sarmaşık özlüsünü aldım aylarca hiç fark yok hatta daha da döküldü saçlarım. Bebek şampuanı kullanıyordum 2 aydır oda hüsran komilinin zeytinyağı özlüsü. o da döktü saçımı Saçlarım bildim bileli omuzlarımda kaldı uzamadı gitti yıllardır . Seyrek zaten böyle şekil almaz bi düzene girmez. Üstleri kıvırcık desen kıvırcık değil altlar dümdüz seyrek. Zaten bölüm bölüm boşluklar var . Bu klipsli toklarla bi oraya bi buraya tutturup çıkmaktan bıktım artık =( Çok özeniyorum bir toka bile tutturmadan doğal hali ile çıkan kızlara. Fön çekince adama benzer ya saç bende o da olmuyo. Kedi kuyruğu kadar kalıyo fön çekince seyrek aynı tüy gibi uçuyo dökülmüyor bile omuzlarıma düz düz =( Bu yazımda bi öneri yok saçlar için ama sadece derdimi paylaşmak istedim =(

Çok gel git düşündüm ama korktum açıkçası çok hassas bünyem alerjik vücudum var cesaret edemiyorum çünkü takviye için vitaminler kapsüller derken başka bir yerden vuruyor vücut o yüzden o işlere kalkışamadım . Boya da yok saçımda birisi karanfil li kürü yazmış . Teyzesi hastaymış saçları seyrekmiş ama kürden sora yeni saçları çıkmış çok memnun kalmış internette araştırdım gayet olumlu şeyler yazılıyor hakkında en azından doğal bir kür denemekle bir şey olmaz herhalde bir de onu denicem . Bakalım ne olur

Canım hangi şampuanı kullanıyorsun?

benim anlamadığım formülü yapıp tümünü o zaman mı saçımıza uygulayacağız? Yoksa belirttiğin zaman dilimlerine kadar bekletebilir miyiz? Çünkü benim azıcık saçım var hem kısa hem ince telle hem berbat hem ölmüş of of of sizin tek derdiniz saç uzatmak bir de benimkine bakın ben napayım bu verdiğin formül saçıma iyi gelecek midir ki :44:

benim anlamadığım formülü yapıp tümünü o zaman mı saçımıza uygulayacağız? Yoksa belirttiğin zaman dilimlerine kadar bekletebilir miyiz? Çünkü benim azıcık saçım var hem kısa hem ince telle hem berbat hem ölmüş of of of sizin tek derdiniz saç uzatmak bir de benimkine bakın ben napayım bu verdiğin formül saçıma iyi gelecek midir ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…