• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Raw Vegan (çig beslenme) yada Vegan Diyeti ile kilo verebilen var mı ?

lentlily

Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2014
122
10
11
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,

Ben 1 yıldır vejetaryen besleniyorum zaten. Ancak kendimi makarnaya vurduğum için maalesef kilo aldım.
Vermem gereken kiloları bir an önce vermek istiyorum. Şu aralar çok popüler raw vegan beslenme, acaba aranızda deneyen ve bana taktik verebilecek var mı?
Şöyle güzel bir liste yapsa günlük olarak ne yediğini.
Hepinizi öpüyorum kızlar umarım aranızda biri çıkar bu diyeti deneemiş olan, yada hayat felsefesi haline getirmiş olan <3

merhaba ,

ben denemedim ama bir tv programında denk geldim yapan hnm şöyle dedi diyeti yaptım 5 kilo da verdim ama bıraktığım için çokdaha fazlasını aldım.

diyet yapıp bırakıldığında bu sürekli tekrarlandığında ki biz bayanların hepsinde var vücudumuza çok zararı oluyormuş ..

:56:

merhaba ,

ben denemedim ama bir tv programında denk geldim yapan hnm şöyle dedi diyeti yaptım 5 kilo da verdim ama bıraktığım için çokdaha fazlasını aldım.

diyet yapıp bırakıldığında bu sürekli tekrarlandığında ki biz bayanların hepsinde var vücudumuza çok zararı oluyormuş ..

:56:

Bende bir yerde okuduğuma göre en sağlıklı beslenme şekliymiş.:2:
Ama hangi diyeti bırakırsan bırak, eğer cozutursan alıyosun kiloyu :2:
hof bilemedim

Merhaba arkadaşlar,

Ben 1 yıldır vejetaryen besleniyorum zaten. Ancak kendimi makarnaya vurduğum için maalesef kilo aldım.
Vermem gereken kiloları bir an önce vermek istiyorum. Şu aralar çok popüler raw vegan beslenme, acaba aranızda deneyen ve bana taktik verebilecek var mı?
Şöyle güzel bir liste yapsa günlük olarak ne yediğini.
Hepinizi öpüyorum kızlar umarım aranızda biri çıkar bu diyeti deneemiş olan, yada hayat felsefesi haline getirmiş olan <3

Veganlık bir diyet biçimi değil, bir yaşam biçimidir. Hayvan sömürüsüne, türcülüğe karşı çıkan bir ideolojidir. Yani kilo vermek için vegan bir diyet uygulamaya başlarsınız, evet hayatnızdan bütün hayvansal yağları, hayvansal ürünlerin çok zararlı etkilerini çıkarttığınız için de çok sağlıklı olur ve kilo verirsiniz ama bu beslenme biçimine başlama sebebiniz "vicdani" değil yine insan merkezli bir istek olan "kilo verme" isteği olduğu için bu beslenme biçimini ne kadar devam ettirebilirsiniz bilmiyorum.
Bu seçimi etik ve vicdani olarak yaparsanız ömrünüzün sonuna kadar vegan kalır ve ömrünüzün sonuna kadar sağlıklı olursunuz. Çünkü şunu garanti ediyorum, hayvansal ürün tükettiğiniz her an vücudunuzu zehirliyor, bozuyor ve hasta ediyorsunuz.

Çiğ veganlık ise vücut için inanılmaz faydalı bir beslenme şekli. Vücudunuzu toksinlerden olduğu gibi arındırıyor, neredeyse hiçbir toksine maruz bırakmıyorsunuz. Çünkü besinleri pişirdiğiniz zaman bağ yapılarını bozuyorsunuz, tüm besin değerlerini öldürüyorsunuz, yani kısaca kanserojen, toksik bir posa yemiş oluyorsunuz. Ben %100 çiğ veganlığı bir süre denedim fakat uzun süre devam ettiremedim. Yine de %100 olmasa da mümkün olduğunca çiğ beslenmek elbette sizi çok sağlıklı yapacak. Ve elbette fazla kilolardan kurtulmanıza sebep olacak.

Back
X