Recai PAPUCCU

• Konu Sahibi Konu Sahibi g090
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben aralık ayında başlamıştım tedaviye o dönemde 4250+ilaçlar(1500 civarında) tutmuştu. ama her bünye için farklı ilaç dozu oluyor tabi, uzun protokol uygulandı bana, ilk deneme negatif olunca 2. denemeyi dondurulmuş embriyolar ile yaptık, çok şükür Rabbim nasip etti. insallah biran önce sağlıklı bebeğine kavuşursun

kızlar geç oldu ama herkesin geçmiş bayramını kutlarım, Allah bayramlarda elimizi öpecek hayatımızı bayrama çevirecek hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin...

canım nasıl gidiyor hamilelik, ben de artık hissediyorum miniğimiAllahım bu nasıl bir duygudur, herkese yaşatsın insallah... perşembe günü ayrıntılı ultrasona gireceğiz insallah bir aksilik çıkmaz

canım nasıl gidiyor hamilelik, ben de artık hissediyorum miniğimiAllahım bu nasıl bir duygudur, herkese yaşatsın insallah... perşembe günü ayrıntılı ultrasona gireceğiz insallah bir aksilik çıkmaz

amin amin.rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin.

kızlar dün ayrıntılı ultrasona girdim, çok kısa sürdü gerçi 10 dk kadar, üstelik ünlü bir radyoloğa gitmeme rağmen recai hocanın aletleri kadar kaliteli değildi, ama neyse artık, recai hocaya gittiğimde görürüm bebeğimi 4 boyutlu... çok şükür bir sıkıntı yokmuş, haftaya recai hocaya göstereceğim sonuçları. buarada 20+3 de tetanoz aşısı oldum bugün. umarım hamişlerin bebişleri iyidir. yeni tedaviye başlayan arkadaşların nasıl gidiyor merak ediyorum doğrusu...

MaşallH annesi iyi olsunda ama doktor baya hızlıymış 10 dk da halletmiş dengeye gıtmedın sanırım recai hocaların ultrason mukemmel ya ankarada otursam inan sırfultrason için bile giderdim burdaki doktorumda iyi ama ultrasonu minicik zar zor anlıyorum bişiler 20 ve 30 uncu haftalar en keyifli ve rahat zamanlar tadını cıkar cıcılerını al benden sana tavsıye son zamanlara bırakma benım bi iki parca alcsgım var ona ragmen gözümde buyuyo bıde sıcaktan sanırım az kaldı bakalım sende tadını cıkar miniğinin tekmelerının taklalara döndüğü gıtgıde hareketlencegı bugunleri bende tedavidekileri merak edıyorum inş hep güzel haberler gelir

canım birşeyler almak istiyorum aslında ama yinede insan tedirgin oluyor, kısmetse eylülün ortası gibi almaya başlarım sanırım. ben çok kıyafet almayı düşünmüyorum çünkü hediye de çok geliyor ya oda yapmayı da düşünmüyorum şimdilik, beşik, bakım malzemeleri, çocuk bezi, 4-5 parça takım alsam yeter sanırım ilk 1 ay için duyduğuma göre hızla büyüdükleri için çok stok yapmamak lazımmış, şimdiden etrafımdakiler başladı hazırlıklara:) o yüzden rahatım

merhabalar canım ayrıntılıya girmişsiniz maşallah herşey yolundaymış da çok bi kısa sürmüş herkese cd falan veriyorlar o 10 dakikada zaten heryer bakıyor birde ayrıntılı parasımı aldı .ayyy Allahım doğumumuzda hayırlı eller vesile kılsın inş. ya

üstelik 360 tl verdim, ünlü bir doktor diye, bana tavsiye edenler hoca profesyonel olduğu için ters bir durum olsa hemen anlar gözünden kaçmaz diyorlar ama valla herkes 10 dakikada olurmu deyince de huzursuz oldum simdi neyse çarşamba recai hocada randevum var insallah o da yetersiz bulmaz... senin minikler nasıl nezaman gideceksin kontrole karşılaşamadık gitti klinikte:)

bugün randevum var ayrıntılı ultrason sonuçlarını göstereceğim ve miniğimi göreceğim çok heyecanlıyım. ama benim minik biraz tembel çok hareket etmiyor normalde de ultrasonda da

hatunlar uzun zaman oldu yazamdım bizde HRS de ayrıntılıya girdik benim kurumum karşılıyormuş bir kuruş ödemedik bir prof baktı .çok memnun kaldık.doğumuda orada düşün üyorum çok güzel ve nezih bir hastane.... bebişlerin cinsiyeti belli oldu birisi kız birisi erkek teyzeleri ama erkek baskın kızışımı eziyor şükürler olsun şimdilik herşey yolunda

MAŞALLAH SÜBHANALLAH, Allah nazardan saklasın canım, çok sevindim, Rabbim iki sevgiyi de tattıracak sana recai hocaya yaptıracaksın sanırım doğumu? araştırdınmı hastaneye ve recai hocaya ne kadar ödeyeceğini, aslında maddi durumum el verse bende recai hocayı isterim ama şartlar...

teşekkürler canım Allah razı olsun seni de bebeğinide Allah nazardan saklasın,doğum için fikrim değişti sanki HRS hast.çok beyendim doktyorlar çok ilgili orada takibe başlamayı düşünüyorum doğumuma orada düşünüyorum .recai hoca tüp bebek takibimi çok iyi yaptı ama gebelik takibine çok zamanı yok sanki ....

evet canım ya, zaten 2 tane miniğim daha centrumda kısmetse onlarıda 1,5 sene sonra almayı düşünüyorum başka klinik düşünmem tüp bebek konusunda ama gebelik takibi yetersiz kalıyor dediğin gibi... biz hem recai hocaya devam edeceğiz zaten şuanda 22. haftadayım, 27. haftaya randevu verdi, ama zekai tahir burak ı düşünüyorum doğum için aslında içim elvermiyor oraya gitmeyi ama donanımlı olmasından dolayı mecbur orayı düşünüyorum, gönül isterki güven hastanesinde yaptırayım orasıda çok iyiymiş ama şartlar

merhaba herkese;
bende centruım da tedavi görüyorum yarın transferim var çok heyecanlıyım 9 yumurta dan 3 ü ıyı çıktı döllendi,normalde pgt yapılacaktı ama sayı az olunca vazgeçtiler,birde mıdeme dokunduğu ıcın kortızon ılacını kullanamadım..tuhaf duygular içindeyım,35 yaşındayım oncesınde sağ tupumun alınmasıyla sonuçlanan bir dış gebelık hıkayem var..sizler de kortızon kullandınızmı merak edıyorum birde 3.gun embriyosu olacak benımkı genelde 5.gun embriyosu iyi dıyorlar hep...tahmın edeceğiniz gibi kafam karısık..bu arada g90 nıcklı arkadaşım sizi klınıkte görmüş olabılırmıyım, Recai hoca öp elımı sen hamıle değilmisin dediği bir hanım vardı?sizde aynı gun kontrole gideceğim yazmışsınız..O muydunuz merak ettim..Allah hamıle olanlara hayırlarla kucağına almayı tedavı görenleri de hamıleliği nasip eder inşallah..

Canım öncelikle tedavin inşallah pozitifle sonuçlanır. kortizondan kastın ne bilemedim, bir sürü iğne ilaç kullandık aama kortizon diye belirtilmedi doğrusu... ben haftaiçi randevularımı genelde akşam 7 gibi alıyorum, aslında orada oturanlarla sohbet etmek istiyorum ama yanlarında eşler oluyor tabi benimde o yüzden cesaret edemiyorum... 5. gün embriyosunda şans yüksek oluyormuş insallah güzel haberlerini yazarsın buraya

Selamlar,

Recai hoca tüp bebek sürecini direk kendi takip yapabiliyor mu? yoksa ekibine mi yaptırıyor, ve kendi arada bir filan mı bakıyor?

Bu arada Bursadan Ankaraya git gel yaparak zor olur sanırım değil mi?

Son düzenleme:
Selamlar,

Recai hoca tüp bebek sürecini direk kendi takip yapabiliyor mu? yoksa ekibine mi yaptırıyor, ve kendi arada bir filan mı bakıyor?

Bu arada Bursadan Ankaraya git gel yaparak zor olur sanırım değil mi?
canım ilk muayeneni recai hoca yapıyor ve uygun gördüğü protokol ile tedaviye başlıyorsun, sonra yumurta takibini asistanı yapıyor, ama ilaç dozu ayarlaması ile hoca kendi ilgileniyor. benim yumurta toplama zamanımda hoca yurt dışındaydı gürhan hoca yaptı yumurta toplamayı o da gayet iyi bir dr... transferi recai hoca kendi yapıyor ve kalp sesini duyana kadar kendi kontrol ediyor. benim recai hocada en çok hoşuma giden durumlardan biri tlf la ulaşabiliyorsun, gerçi ben daha çok hemşireyi arıyordum ama 2 kez recai hocayı cepten aradım ikisindede direkt açtı ve sorularımı cevapladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…