Recai PAPUCCU

• Konu Sahibi Konu Sahibi g090
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ozim nabersin??? ya canım bişey sorcam dengeye gittiğinde cd verdilermi sana, eşin de girdimi seninle?

Aaa listede ben yokum (( yaş 29 ilk deneme sebep kadın faktörü pko +erkek hareket düşük tek gebelik kız şükürler olsun inş sağlıkla alırız kucagımıza Allahım arzu eden cümlesine nasip etsin

ozim nabersin??? ya canım bişey sorcam dengeye gittiğinde cd verdilermi sana, eşin de girdimi seninle?

Canım iyiyim cok şükür hayır malesef cd yoktu eşim girdi cok tatlı bı bayan doktor herseyı ayrıntısıyla ikimizede anlattı ama malesef cd yok arkadasınkını görünce cok begendım bende senın kararın

harbiden listede yoktun hemen ekledim arkadaşım seni, bende bayıldım cd olayına:)

Aaa listede ben yokum (( yaş 29 ilk deneme sebep kadın faktörü pko +erkek hareket düşük tek gebelik kız şükürler olsun inş sağlıkla alırız kucagımıza Allahım arzu eden cümlesine nasip etsin

merhaba Recai beyde mi tedavi gördünüz?ben siteye daha yeni üyeyim ve yazılanları şöyle bir okuyorum da...memnun muydunuz?bu arada hayırlı olsun..Allah herkese nasip etsin inşallah

merhaba Recai beyde mi tedavi gördünüz?ben siteye daha yeni üyeyim ve yazılanları şöyle bir okuyorum da...memnun muydunuz?bu arada hayırlı olsun..Allah herkese nasip etsin inşallah

Evet recai hocada tedavi oldum çok şükür olumlu sonuç aldık Rabbim arzu eden herkeze nasıp etsın ben recai hocadan cok memnundum ılk ona gıttım ama doktor bi arkadasımın tavsıyesı üzerıne gercekten bılgılı ehıl bı doktor dıye düşünüyorum Rabbim ol dedi hamd olsun recai hocada sebeb oldu yani sorun ne bılmıyorum ama bence bı hıdıp mıayne ol tavsıyesını al hemen kesınlıkle tup gerekmıyosa yok tup yspalım dıyen bı doktor degıl bana ostersen bıraz denıyelım demıstı ben yeterınce yoruldum denedım tup istıyorum dedim kendım bıde nekadar erken tedavı tanı bunlar onemlı ınş sızde memnun kalırsınız

Anladım canım teşekkürler bende normal yola deniyorum olmazsa tüp bebek merkezi araştırıyorum maddi olarakta çok hazır değiliz evliliğimiz bir seneyi yeni geçti rapor çıkmaz o yüzden iyi bir yer olsun istiyorum sen memnun kaldın mı

maddi olarak gerçekten yıpratıcı bir süreç biraz birikim olması lazım...attığın adım para bu tedavide, devlette bile para ödüyorsun özeli sen düşün... bende devlette yaptırmayı bazı protokollere takılacağım için düşünmedim. devlette direkt tüp bebek yapmıyorlar, boşa zaman kaybı ve yıpranma dönemi... recai hocadan ben gerçekten memnun kaldım, sadece hamile kalmaya odaklıysan git, aman burası özel aman kaprısimi çeksinler aman şöyle muhteşem yürüsün herşey dersen biraz zor böyle bir tüp bebek merkezi, yeri geldiğinde saatlerce bekledik. ama bütün merkezlerde böyleymiş. insallah doğal yoldan bebeğine kavuşursun...

arkadaşlar merhaba 7 yıllık evliyim ilk denemem olumsuz oldu 1 yıl önce.şimdi ankaraya Recai hocaya karar verdik haftaya başlıcam tedaviye.inşallah bu defa olur hamile kalan arkadaşlarım dua edin bizlere...

arkadaşlar merhaba 7 yıllık evliyim ilk denemem olumsuz oldu 1 yıl önce.şimdi ankaraya Recai hocaya karar verdik haftaya başlıcam tedaviye.inşallah bu defa olur hamile kalan arkadaşlarım dua edin bizlere...
canım insallah güzel haberlerle bizleri sevindirirsin... Allah yardımcın olsun

arkadaşlar bieşy danışmak istiyorum.

Tüp bebek tedavisine geçmek için illa belli yollardan geçmek mi gerekiyor. Herhangi sosyal güvence olmadan, çatlatma aşılama aşamaları ile uğraşmadan doğrudan ben tüp bebeğe geçmek istiyorum doktor bey deme şansımız var mı?

devlette yaptıracaksan belli aşamaları geçmen bazı şartlara uyman lazım, 3 yılı geçmiş olmalı mesela evliliğin, sonra 1 çatlatma 2 aşılamadan sonra tüp bebeğe yönlendiriyorlar bildiğim kadarıyla.
ben özeli bu yüzden tercih ettim, kaybedecek zamanım yoktu, üstelik deneme tahtası olmak istemedim, aşılamada başarı şansı çok düşük çünkü....
ben centrum a gittiğimde tahlillerimizi istedi, hoca sana uygun tedaviyi belirliyor zaten, benim eşimde sperm hareketsizliği ve morfoloji bozukluğu vardı, aşılamanın baaşarılı olmayacağını zaten araştırmıştım, hoca da direkt tüp bebeğe yönlendirdi.

açıklamaların için çok teşekkür ederim cnaım. bende hamilelik için çalışmalara yeni başlayan biriyim ama 32,5 yaşındayım. O nedenle önden herşeyi öğrenmek istiyorum. Elbette Allah'ın işine karışılmaz hayırlısı ama olmazsa farklı farklı yöntemlerle vakit kaybetmeyi asla ve asla istemiyorum. O nedenle bunu sormak istedim. Zzaten devletle uğraşmam direkt özele giderim ben de. Keyfi olarak tüp bebek yaptıran bri arkadaşım bile vardı sırf ikiz istediği için. Ama tanıdık doktordu vs. Boyle şeyler mümkün olabiliyr mu ondan merak ettim.

Çok teşekkürler açıklaman için allah sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin. Nerdeyse yarılamışsın zaten maşallah :)

Amin canım inşallah çok uğraştırmadan gelsin bebeğim devleti bende düşünmüyorum evliliğimiz bir yılı yeni geçti benim çikolata kistim var ilerleyici bir hastalık formlardan okuduğuma göre devlet üç sene şartı ameliyat ve aşılamadan sonra geçiyormuş tüp bebeğe bekleme şansım yok maalefef ben tüp bebek merkezlerinden özel ilgi istemiyorum işlerini kusursuz yapsınlar yeter maddi manevi elimiz boş kalmasın diğer arkadaşlar 7,8 bin gitti diyorlar senin ne kadar gitti :26: birde ben ankara dışından geleceğim için artı masraflarda olacak

herkese merhabalar şimdiden bayramınız kutlu olsun Allahım nasip etti Recai hoca vesile oldu şükürler olsun 7 yıldır ilk defa bayram bu kadar güzel geldi

canım insallah güzel haberlerle bizleri sevindirirsin... Allah yardımcın olsun

sağolasın canım hamilelerin duası kabul olurmuş dua et bana...sende sağ salim kucağına alırsın inşallah bebeğini

Son düzenleme:
hamile arkadaslar dua istiyorum sizlerden lütfen sevdigimle hayırlı bir sekilde evlenip annelik duygusunu tatmayı nasip OLMASI İÇİN DUA İSTİYORUM SİZLERDEN COK İHTİYACIM VAR BU ARALAR DUALARINIZA

hamile arkadaslar dua istiyorum sizlerden lütfen sevdigimle hayırlı bir sekilde evlenip annelik duygusunu tatmayı nasip OLMASI İÇİN DUA İSTİYORUM SİZLERDEN COK İHTİYACIM VAR BU ARALAR DUALARINIZA
Canım Allah gönlünüze göre versin sevdiğin insanla hayırlı bir yuva kurmayı nasip etsin .salih saliha çoçuklarınız olsun inş.canım gercek ismini özelden atarsan gerçek isminle dua ederim.Allah sizlerinde dualarını kabul etsin.

adım duygu canım cok sagol insalllah senin gibi ikizlerim olur insallah bebişlerini saglıklı sıhatli kucagına alırsın canım Allah razı olsun cok sevindim mübarek günde amin amin amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…