ya şimdi ben önce Allahın sonra recai hocanın sayesinde hamile kaldığım için tabiki herkese şiddetle tavsiye ederim ama bakalım senin sorun ile benimki aynımıydı, ben gerçi ilk denememde negatifi aldım recai hocada ama hiç ondan başka dr düşünmedim, şehir dışından hatta yurt dışından gelenlerle bile karşılaştım klinikte, bunun kararını sen vereceksin bursa istanbula da yakın ankaraya da idare eder uzaklıkta sonuçta kaliteli kliniklerin olduğu 2 şehri de düşünebilirsinpeki bursadan ankaraya sırf recai hoca için gidip gelmeye vs deger mi?
yoksa çok zor mu olur acaba
ya şimdi ben önce Allahın sonra recai hocanın sayesinde hamile kaldığım için tabiki herkese şiddetle tavsiye ederim ama bakalım senin sorun ile benimki aynımıydı, ben gerçi ilk denememde negatifi aldım recai hocada ama hiç ondan başka dr düşünmedim, şehir dışından hatta yurt dışından gelenlerle bile karşılaştım klinikte, bunun kararını sen vereceksin bursa istanbula da yakın ankaraya da idare eder uzaklıkta sonuçta kaliteli kliniklerin olduğu 2 şehri de düşünebilirsin
dış gebelik geçirdim, laparoskopi ile tüplerim tıkalı oldugu için alındı.
beni düşündüren git-geller sırasında kendimi yorar da tedaviyi etkiletir miyim acaba
transferden sonra mesela 5 saatlik yola mı çıkacagım?
merhabalr canım recai hocadan bende asla fazgeçmem durumum olsa ne kadar isterse istesin veririm o yaptırsın doğumu ama tüp bebek için çok harcadık kalmadı birşey acıkcası bende devlet hastanesi düşündüm doğum için ama tesadüfen hrs ye gittik çalışdığım devlet dairesi ile arasında protokol imzalamış hiç masraf almıyor yoksa mümkün değil çok lüks bir hast.biz oraya para yetiremeyiz.yani kurum karşılarsa orada yapacak yok karşılamazsa recai hoca uygun birşey yaparsa recai hoca nereyi önerirse orada yapacam .recai hoca bu işin piri öncelikle karnındaki mimikini rabbim bağılasın sonrada seni bekliyen diğer miniklerini belki bakarasın tekrar normal oluverir.ayrıca da tedaviden sonra normal yoldan hamile kalan çok oluyormuş kafa rahatlıyor ya ....evet canım ya, zaten 2 tane miniğim daha centrumda kısmetse onlarıda 1,5 sene sonra almayı düşünüyorum başka klinik düşünmem tüp bebek konusunda ama gebelik takibi yetersiz kalıyor dediğin gibi... biz hem recai hocaya devam edeceğiz zaten şuanda 22. haftadayım, 27. haftaya randevu verdi, ama zekai tahir burak ı düşünüyorum doğum için aslında içim elvermiyor oraya gitmeyi ama donanımlı olmasından dolayı mecbur orayı düşünüyorum, gönül isterki güven hastanesinde yaptırayım orasıda çok iyiymiş ama şartlar
canım dedıgın gıbı butun sınırlarırmız tedavı surecınde tukettık. hatta hala ıcerdeyızmerhabalr canım recai hocadan bende asla fazgeçmem durumum olsa ne kadar isterse istesin veririm o yaptırsın doğumu ama tüp bebek için çok harcadık kalmadı birşey acıkcası bende devlet hastanesi düşündüm doğum için ama tesadüfen hrs ye gittik çalışdığım devlet dairesi ile arasında protokol imzalamış hiç masraf almıyor yoksa mümkün değil çok lüks bir hast.biz oraya para yetiremeyiz.yani kurum karşılarsa orada yapacak yok karşılamazsa recai hoca uygun birşey yaparsa recai hoca nereyi önerirse orada yapacam .recai hoca bu işin piri öncelikle karnındaki mimikini rabbim bağılasın sonrada seni bekliyen diğer miniklerini belki bakarasın tekrar normal oluverir.ayrıca da tedaviden sonra normal yoldan hamile kalan çok oluyormuş kafa rahatlıyor ya ....
canım sen ankarada nerdesin biz yenimah. yakınsak tanışınır bir gün topikteki ankaradakiler toplansak süper olur
csanım ıns kavusursun mınıklere... bizde erkek faktoru vardı bıze bisey onermedı sadece gnc nın for men dıye bır vıtamınını onermıstı. ama kılo versen basarı sansın artar tabı benceöncelikle hamile olanları tebrik ediyorum allahım bana da nasip etsin inşallah
ben de ekim-kasım gibi recai hocaya gitmeyi düşünüyorum pkoluyum
daha önce 2 kez tüp bebek denedim ancak olmadı bu sefer biraz kilo vereyim diyorum
73 kiloyum bi 10 kg versem diyorum sonuçta önemli bu recai hocanın başarısı malum ama bitkisel bişeyler veriyor mu ben onu merak ettim pkolular içininofolic poşet diye bir ilaç varmış bilen var mı*
canım doktorum benden hiç e2 testi istemedi. google " a transferden sonra e2 değeri yazınca birkaç site çıkıyor, bak istersen kadınlar kulubünün forumu da varTransferden sonrakı e2 testi
Kızlar merhaba transferden sonra 5.GÜN DEe2 testı yaptıranlar ve kaç çıkmıştı ?bu tutunmayla ilgili mi değilmi doktorum değil dedı ama yıne de sızın doktorlarla görüşmenız olduysa dıye merak ettımkafama çok taktım sanırım 290.9 çıktı benım ??
canım doktorum benden hiç e2 testi istemedi. google " a transferden sonra e2 değeri yazınca birkaç site çıkıyor, bak istersen kadınlar kulubünün forumu da var
valla benden istemedi transferden sonra e2 vs... insallah minik(lerin) tutunur sana... ben hiç belirti yaşamadım malesef, hatta ultrasonda görmesem hamile olduğuma inanmıyordum. 23. haftama gireceğim karnım bile yeni belirginleşti, onun dışında hiçbir belirti yaşamadım , sadece mide bulantım vardı ama normaldede herşeyden midem bulandığı için hamileliğe özel bir durum hissetmedim. hatta ben yine tutmadı diye 10. günde tahlil yaptırmıştımki iğneleri keseyim hemen diye ama çok şükür pozitifi aldım, haaa şunu da bil iş pozitifi almakla bitmiyor. hep bir endişe hep bir bekleyiş tedirginlik oluyor:) sonucunu yaz muhakkak güzel haberlerini bekliyoruzRecai bey herkese yapıyor bunu ama baktım herkes ordaydı bugun bızımle beraber transferde olanlar,sağol tatlım cevap için..bugun 5.gün amma zor beklemek insan herşeyden kıllanıyor,ıkı gun önce akıntım vardı sonra kesıldı ondan bile nem kaptım bel ve kasık ağrım var bugun de,senin belirtilerin nasıldı hatırlıyormusun?
Kizlar size umut olsub dle yaziyorum.temmuz ayında 2yumurta toplandı ikiside transfer edildi biri tuttu 11haftalık hamileyim.
valla benden istemedi transferden sonra e2 vs... insallah minik(lerin) tutunur sana... ben hiç belirti yaşamadım malesef, hatta ultrasonda görmesem hamile olduğuma inanmıyordum. 23. haftama gireceğim karnım bile yeni belirginleşti, onun dışında hiçbir belirti yaşamadım , sadece mide bulantım vardı ama normaldede herşeyden midem bulandığı için hamileliğe özel bir durum hissetmedim. hatta ben yine tutmadı diye 10. günde tahlil yaptırmıştımki iğneleri keseyim hemen diye ama çok şükür pozitifi aldım, haaa şunu da bil iş pozitifi almakla bitmiyor. hep bir endişe hep bir bekleyiş tedirginlik oluyor:) sonucunu yaz muhakkak güzel haberlerini bekliyoruz
merhablar canım nasılsın bebişin nasıl,inş.herşey yolundadır yazdığın gibi canım hep tedaviye gidiyor herşey inan bizde aynı durumdayız sağlık olsun Rabbim bu günleri gösterdi ya inş.kazasız kavuşalım yavrularımıza .doğum iznine ne zaman ayrılacaksın bende önce bi rapor sonra doğum izni olacak gibi artık çok zorlanıyorum inş.doğum iznine ayrıldığımzda bir gün tanışalım buluşalım Allaha emanet ol canım (çok geç yazdım canım kusura bakma)canım dedıgın gıbı butun sınırlarırmız tedavı surecınde tukettık. hatta hala ıcerdeyızbuyuzden bende dogum ıcın recaı hocayı dusunemıyorum malesef ben eryamandayım bana her turlu uyar bulusma:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?