canım böyle kendine eziyet edeceğine ara benceeeekızlar sizi kaçta aramışlardı embriyo ile ilgili
çok şükür canım inşallah miniklerin sağlıkla tutunur sana, transferin ne zaman? Allah yardımcın olsun...allahım sana hamd olsun binlerce kere hamd olsun ya rabbi 2 tane embiyomuz olmuş 7 taneneymiş ama diğerleri olmamış takip ediliyormuş bana 2 tanede yete rabbim o 2 embriyomu bana nasip etsin
allahım sana hamd olsun binlerce kere hamd olsun ya rabbi 2 tane embiyomuz olmuş 7 taneneymiş ama diğerleri olmamış takip ediliyormuş bana 2 tanede yete rabbim o 2 embriyomu bana nasip etsin
çok şükür canım inşallah miniklerin sağlıkla tutunur sana, transferin ne zaman? Allah yardımcın olsun...
evet teyzesi şükürler olsun ense ölçümleri normal çıktı.ayyyyy kızışın mı olacak çok güzel ya eşin kızımız olsun çok istiyor Allah bağışlasın kazasız gelsin .ayrıntılı ultrasyonda güzel gecer inş.
Tutku hoş geldin canım bebişini aldın döndün ha maşallah inş tutunur kliniğe kontrole geldiğimde sizlere rastlamayı çok istedim ama nerde kaldığınız falan hiç bilmiyordum ziyaretine gelirdik destek olurduk....inş bebişin 9 ay seni hiç bırakmaz .canım belirtileri sormuşsun fakat benim hiç belirtim olmadı diyebilrim hatta tutmadığını düşünmüştüm her vücutta kendini farklı hissettirirmiş inş hakkınızda hayırlısı olur .
öncelikle herkese merhabalar canım minikini izledim maşallah maşallah ağzını kollarını falan ne kadar güzel hareket ettiriyor çok güzel bir duygudru ya ,bende gitmek için sabırsızlanıyorum Allahım bebişini size bağışlasın kazasız sağlıklı sıhhatli kavuş,bu gittiğin yer ankarada mı ,benim ikiz ya iki tane incelenecek fiyatıda ve kalitesi önemli tabi ....canım ayrıca rahime dikiş atılması konusunda beni uyarmıştın baya araştırdım atılmadı şükür çok teşekkürler .Allaha emanet ol gelişmeleri yazcanım ben bugün detaylı ultrasona gittim. servet ünsal tıp merkezi dr. ali ipek. çok memnun kaldım hem detaylı ultrason taraması yaptı hem 3 boyutlu baktık. 180tl verdim. tavsiye ederim.
bu da videomuz :)
"http://www.youtube.com/DlzTy45l104"Pril 19+2 - YouTube
minigmanıg canım hoş geldim ben hocadan çok memnunum tedavi dönemindede tedaviden sonrada yani hamileliğimdede çok ilgilendi Allah ta yardımcımız oldu şükürler olsun Allah nasip etti recai hoca ve ekimi vesile oldu ...recai hoca işinin ehli bu işin uzmanı doktorluğu ve ilmi çok yüksek ben kendisine he rzaman saygı ve sevdi duyacağım Allah razı olsun ondan ,fakat tabiki tedavi sürecinde insan çok telaşlı ,heyecanlı stresli oluyor bazı olumsuzluklar yaşayabilir ama bebeklerimiz için sabrettiktik ....Allah inş.seninde gönlüne göre versin evet canım benin inş.ikizlerim olacak aslında üçüzdü fakat recai hoca 1 tanesini aspire etti ,mutlaka almam gerekiyor dedi şimdilik şükür bebişlerde bende iyiyiz Allah sana ve tüm bebek özlemi çeken kardeşlerime nasip etsin A.E.OLkızlar recai beyden memnunmusunuz
öncelikle herkese merhabalar canım minikini izledim maşallah maşallah ağzını kollarını falan ne kadar güzel hareket ettiriyor çok güzel bir duygudru ya ,bende gitmek için sabırsızlanıyorum Allahım bebişini size bağışlasın kazasız sağlıklı sıhhatli kavuş,bu gittiğin yer ankarada mı ,benim ikiz ya iki tane incelenecek fiyatıda ve kalitesi önemli tabi ....canım ayrıca rahime dikiş atılması konusunda beni uyarmıştın baya araştırdım atılmadı şükür çok teşekkürler .Allaha emanet ol gelişmeleri yaz
minigmanıg canım hoş geldim ben hocadan çok memnunum tedavi dönemindede tedaviden sonrada yani hamileliğimdede çok ilgilendi Allah ta yardımcımız oldu şükürler olsun Allah nasip etti recai hoca ve ekimi vesile oldu ...recai hoca işinin ehli bu işin uzmanı doktorluğu ve ilmi çok yüksek ben kendisine he rzaman saygı ve sevdi duyacağım Allah razı olsun ondan ,fakat tabiki tedavi sürecinde insan çok telaşlı ,heyecanlı stresli oluyor bazı olumsuzluklar yaşayabilir ama bebeklerimiz için sabrettiktik ....Allah inş.seninde gönlüne göre versin evet canım benin inş.ikizlerim olacak aslında üçüzdü fakat recai hoca 1 tanesini aspire etti ,mutlaka almam gerekiyor dedi şimdilik şükür bebişlerde bende iyiyiz Allah sana ve tüm bebek özlemi çeken kardeşlerime nasip etsin A.E.OL
Kızlar Recai Hocada tedavi görenler olarak ayrı bir başlık açmak istedim, böylece aynı klinikte tedavi gören arkadaşlarımızın durumlarını da takip edebiliriz, ayrıca klinik araştıran anne adaylarına da yardımcı oluruz umarım... Herkese bol şans....
[table="width: 500, class: grid, align: center"]
[tr]
[td] SIRA[/td]
[td] NİCK[/td]
[td] YAŞ[/td]
[td]DENEME[/td]
[td]DURUM[/td]
[/tr]
[tr]
[td]1[/td]
[td]G090[/td]
[td]31[/td]
[td]2[/td]
[td]HAMİŞ:) :119:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]2[/td]
[td]Thecute[/td]
[td]24[/td]
[td]1[/td]
[/tr]
[tr]
[td]3[/td]
[td]Limitsiz[/td]
[td]32[/td]
[td]3[/td]
[td]Birdahaki sefere güzel haberleri bekliyoruz inşallah[/td]
[/tr]
[tr]
[td]4[/td]
[td]Bubuş[/td]
[td]30[/td]
[td]2[/td]
[td]3.denemeyi dondurulmuşlarla yaza doğru yapacak [/td]
[/tr]
[tr]
[td]5[/td]
[td]Edasenturk[/td]
[td]30[/td]
[td]2[/td]
[/tr]
[tr]
[td]6[/td]
[td]Majesteleri[/td]
[td]...[/td]
[td]4[/td]
[td]Bir dahaki sefere güzel haberleri bekliyoruz inşallah[/td]
[/tr]
[tr]
[td]7[/td]
[td]Kybelex[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]HAMİŞ:) :119 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]8[/td]
[td]Durudenizderya[/td]
[td]31.[/td]
[td]2[/td]
[/tr]
[tr]
[td]9[/td]
[td]Tutku34[/td]
[td]44[/td]
[td]...[/td]
[td]tedaviye başladı [/td]
[/tr]
[tr]
[td]10[/td]
[td]Sunamsu[/td]
[td]...[/td]
[td]5[/td]
[td]Tedaviye başlayacak[/td]
[/tr]
[/table]
canım sen bekarmışsın ya ,ama evlenmeden önce bilinçlisin maşallah .herşey başıma evlendikten sonra geldi ...recai hoca tüp bebk alanında çok iyi senin konunu ilk defa duydum canım tabiki hocanın o konudada bilgisi vardır fakat tabi ben tüp bebek için çok iyi olduğunu düşünüyorum ayrıca Ankarada çok fazla kadın hast.uzmanı var sıkıntı çekmezsin recai hocanın kliniği genellikle tüp bebek için gelenlerle dolup taşar canım...Allah sanada şifa verin hayırlısı ile yuvanı ve bebeğini nasip etsin Allahım.hosbulduk kuzum bende pcos var bekarım daha ben evlenmeye yakın gidip muayene olmayı düsünüyorum yasımda 28.ondan ben direkt tedaviye baslıcam bi ay önceden ankarada bilgili kadın dogum doktoru arıyodum.Allah saglıklı sıhatlı bebişlerini dogurmayı nasip etsin kuzum.hep iyi olun insallah.amin herkes hamiş kalsın recaibey gercekten işinin ehli ise giderim baska bildiginiz doktor varmı..muammer dogan var bide
Merhaba kızlar ben de recai hocada tedaviye başladım.şimdi ilaçla biraz yumurta ve sperm kalitesini artıracak 2_3 ay içinde de tüpbebege başlayacağız kısmetse.benim de 4. Denem olacak.yasım 31 .eklerseniz listeye sevinirim.inşallah bu defa hayırlısıyla kavuşuruz bebişlerimize...adanadan kalkıp taaa ankaralara gidiyorum rabbim emeklerimizi boşa çıkarma ne olur.selam ve duayla.
canım sen bekarmışsın ya ,ama evlenmeden önce bilinçlisin maşallah .herşey başıma evlendikten sonra geldi ...recai hoca tüp bebk alanında çok iyi senin konunu ilk defa duydum canım tabiki hocanın o konudada bilgisi vardır fakat tabi ben tüp bebek için çok iyi olduğunu düşünüyorum ayrıca Ankarada çok fazla kadın hast.uzmanı var sıkıntı çekmezsin recai hocanın kliniği genellikle tüp bebek için gelenlerle dolup taşar canım...Allah sanada şifa verin hayırlısı ile yuvanı ve bebeğini nasip etsin Allahım.
Maşallah yerim ben bu miniğiiiiii. çok şükür bir sıkıntı yok anladığım kadarıyla... canım ben eyüp ekiciyi düşünüyordum ama recai hoca dengeye yönlendirdi. ozim84 gitmiş memnun kaldım deyince oraya gitmeyi düşünüyordum ama senin dediğin yere de bakmak istiyorum. bu video yu sana ordanmı verdiler, siz mi çektiniz? eşin girdimi, açıklama yaptımı doktor sana?canım ben bugün detaylı ultrasona gittim. servet ünsal tıp merkezi dr. ali ipek. çok memnun kaldım hem detaylı ultrason taraması yaptı hem 3 boyutlu baktık. 180tl verdim. tavsiye ederim.
bu da videomuz :)
"http://www.youtube.com/DlzTy45l104"Pril 19+2 - YouTube
öncelikle herkese merhabalar canım minikini izledim maşallah maşallah ağzını kollarını falan ne kadar güzel hareket ettiriyor çok güzel bir duygudru ya ,bende gitmek için sabırsızlanıyorum Allahım bebişini size bağışlasın kazasız sağlıklı sıhhatli kavuş,bu gittiğin yer ankarada mı ,benim ikiz ya iki tane incelenecek fiyatıda ve kalitesi önemli tabi ....canım ayrıca rahime dikiş atılması konusunda beni uyarmıştın baya araştırdım atılmadı şükür çok teşekkürler .Allaha emanet ol gelişmeleri yaz
Maşallah yerim ben bu miniğiiiiii. çok şükür bir sıkıntı yok anladığım kadarıyla... canım ben eyüp ekiciyi düşünüyordum ama recai hoca dengeye yönlendirdi. ozim84 gitmiş memnun kaldım deyince oraya gitmeyi düşünüyordum ama senin dediğin yere de bakmak istiyorum. bu video yu sana ordanmı verdiler, siz mi çektiniz? eşin girdimi, açıklama yaptımı doktor sana?
canım bir daha niye gideceksinizki:) doyamıyor insan değilmi:) Allahım biran önce vaktinde kucağımıza nasip etsin... 15 ağustosta bende oraya gitmeye karar verdim yazdıklarını okuyunca. çok teşekkür ederim birkaç adım önde ilerlemen işime geliyor tecrübe acısındanevet canım ankara'da burası. dışarıdan biraz döküntü gibi gözükse de içi temiz ferah. yine de ikiz için arayp sormak lazım ama niye bakmasınlar ki. internette araştır web siteleri var zaten, hem yerine bakarsın hem telefonunu alır bir sorarsın. dr. ali bey'in uzmanlık alanı detaylı ultrason zaten. gelen herkes detaylı ultrason veya 3boyutlu ultrason için gelmişti. hem çok iyi inceleyip açıkladı, hem rapor, hem fotoğraf, hem de cd verdi.
çok şükür canım her şey yolunda :) bebeğin önüne plasentası geldiği için biraz bulanık malesef :) benim doktorum da eyüp ekici'yi önermişti alternatif olarak ama gereksiz pahalı demişti, sanırım 400 falan istiyormuş. bir de internette okudum bir tane fotoğraf verip gönderiyormuş. denge'yi tavsiye etmişler evet ben de okudum ama ne bileyim pek içime sinmedi hiç arayıp fiyat bile sormadım.
eşim girdi tabii ki :) hatta bizden sonraki aile 7 kişi gelmişti, biraz kalabalık geldik girebilir miyiz dediler, doktor gülümseyerek tabii buyrun dedi. videodan da anlarsın belki doktor önce 3boyutlu baktı, sonra kafatası ölçümlerinden, beyin içi sıvılardan tut da, gözünün korneasına, tüm parmaklarının şekline, kalbinin odacıklarına.. aklına gelebilecek tüm iç organ ve uzuvlara baktı. hem bakarken her biri için şurası normal, burası normal diye tek tek söyledi hem de sonrasında ayrıntılı bir tapor yazdı. 2 fotoğraf ve 14dakikalık videosunu da hemen cd'ye koyup verdi. herşeyi söylemiş olmasına rağmen aklınıza takılan soracağınız birşey var mı diye sordu.
giderken biraz tereddütlüydüm ama çok memnun kaldım. şimdi her gün açıp açıp izliyorum videosunu :) belki 2 ay sonra bir daha 3boyutlu için gideriz diyoruz :)
Kızlar Recai Hocada tedavi görenler olarak ayrı bir başlık açmak istedim, böylece aynı klinikte tedavi gören arkadaşlarımızın durumlarını da takip edebiliriz, ayrıca klinik araştıran anne adaylarına da yardımcı oluruz umarım... Herkese bol şans....
[table="width: 500, class: grid, align: center"]
[tr]
[td] SIRA[/td]
[td] NİCK[/td]
[td] YAŞ[/td]
[td]DENEME[/td]
[td]DURUM[/td]
[/tr]
[tr]
[td]1[/td]
[td]G090[/td]
[td]31[/td]
[td]2[/td]
[/tr]
[tr]
[td]2[/td]
[td]Thecute[/td]
[td]24[/td]
[td]1[/td]
[/tr]
[tr]
[td]3[/td]
[td]Limitsiz[/td]
[td]32[/td]
[td]3[/td]
[td]Birdahaki sefere güzel haberleri bekliyoruz inşallah[/td]
[/tr]
[tr]
[td]4[/td]
[td]Bubuş[/td]
[td]30[/td]
[td]2[/td]
[td]3.denemeyi dondurulmuşlarla yaza doğru yapacak [/td]
[/tr]
[tr]
[td]5[/td]
[td]Edasenturk[/td]
[td]30[/td]
[td]2[/td]
[/tr]
[tr]
[td]6[/td]
[td]Majesteleri[/td]
[td]...[/td]
[td]4[/td]
[td]Bir dahaki sefere güzel haberleri bekliyoruz inşallah[/td]
[/tr]
[tr]
[td]7[/td]
[td]Kybelex[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]HAMİŞ:) :119 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]8[/td]
[td]Durudenizderya[/td]
[td]31.[/td]
[td]2[/td]
[/tr]
[tr]
[td]9[/td]
[td]Tutku34[/td]
[td]44[/td]
[td]...[/td]
[td]tedaviye başladı [/td]
[/tr]
[tr]
[td]10[/td]
[td]Sunamsu[/td]
[td]...[/td]
[td]5[/td]
[td]Tedaviye başlayacak[/td]
[/tr]
[tr]
[td]11[/td]
[td]Umudumbitmesin[/td]
[td]31[/td]
[td]4[/td]
[td] 2-3 aya kadarTedaviye başlayacak[/td]
[/tr]
[/table]
canım listeyi oluştururum fakat listede adı olup topic e uğramayan arkadaşlarımız da çok, zaten fazla kişi takılmıyor yazan olursa listeye ekleyelim. bizde erkek faktörü (sperm hareketsizliği ve morfoloji bozukluğu vardı)hamile arkadaşlarımı tebrikediyorum Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin tedavi gören arkadaşlarda pozitif sonuçlarını alırlar inşallah kızlar sizden bir ricam var listeye erkek yada kadın faktöründen normal yolla çocuk sahibi olmasını engelliyorsa eklerse bizde kliniğe gelmeyi düşünenler için daha iyi olur benimde çikolata kistleri var normal yola deneme sürem sonuç alamazsam merkez araştırıyorum ve recai hocayı düşünüyorum benim gibi çikolata kisti sebebiyle kliniğe başvuranlar recai hoca nasıl bir yöntem uyguladı büyük kistleri olanlar amelliyattan sonrammı tüp bebeğe geçiliyor yoksa geçici menopoza mı sokuyor :44::44:cevaplarsaız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?