Recai PAPUCCU

• Konu Sahibi Konu Sahibi g090
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aynen cnm ya recai pabuccuya gidelim diyoruz bakalım bizde en yakın zamanda başlamayı düşünüyoruz ne pis hastalıkmış bu ya offf insanın sinirini bozuyor ama napalım ya

yarın randevum var hocada, yokmu başka gidecek olan , tanışırız:)

selamlar ben recai pabuççuda tüp bebek tedavisi olup şu an hamile olan biriyim, doktor seçimi tam bir işkence bu durumda onun için sizleri anlıyor ve destek olmak için bir kaç uyarı yazmak istiyorum., 5 yıl çocuk sahibi olamadık bir çok doktora gidip hemen tüp bebek yapılacak sonuçlarını duyduk ama birtürlü güven vermiyorlardı. sonunda recai hocaua gittik histeroskopi ameliyatı yaptı meğer benim bütün rahim yapışıkmış yani bin tane tüp bebek denesem tutmasına imkan yokmuş, bu anlamda sorunu çok çabuk tespit ediyor bu kesin.. sonrasında yumurtlamam zayıfladığı için de tüp bebek yapalım dedi ve çift embriyo konularak yapıldı... sonrası facia.....tüp bebek tuttu sonunda, ikiside tutmasına rağmen recai hoca tekini görebildi, sonra 1.5 aylıkken aşırı kanama ile hastaneye yatırıldım.. diğer bebeğimi düşürmüşüm ama asla bunu bana söylemediler.. recai hoca her seferinde telefonda tersleyerek konuşan, sorduğun sorularda asla yardımcı olmayan son derece ukala tavırlı ve gözlerinde dolar işareti oluışmuş biridir, her gittiğimde benden çılgın gibi para istiyor ve bebek hakkında hiç bilgi vermeden şu ilaçları iç diye gönderiyordu... 15 gün hastanede yattım her gün beni gördü ismin neydi diye soracak kadar umursamaz.. arkadaşlar tüp bebek tedavisi için recai pabuççuya gidin ama tuttuğu anda ordan kaçın kurtarın kendinizi.. bu benim size tavsiyemdir. ben ilk test sonucum pozitif çıktı diye onu aradım sevinçle hocam dedim sonuç şu değerde çıktı, cevap şuydu: iyi tamam ne var beni niye arıyosun ki, hamilesin.. onların onbininci çocukları ama bizim ilk onun için bu vicdansızlıklarıyla mücadele etmek çok zor..

canım nasıl gidiyor hamilelik, ben de artık hissediyorum miniğimiAllahım bu nasıl bir duygudur, herkese yaşatsın insallah... perşembe günü ayrıntılı ultrasona gireceğiz insallah bir aksilik çıkmaz

canım kaç zamandır bilgisayarı bile açmadığımdan yazamadım hiç. hamilelik süper gidiyor, bekliyoruz işte hazırlıklar falan :) yazılanların bir kısmını okuyabildim, detaylı ultrasondan memnun kalmamışsın? istersen bir de benim gittiğim yere git? 120lira vermiştim, 20 dakikalık videosunu da koymuştum hatta buraya. biz sırf zevk için bir daha gideceğiz 3boyutlu görelim diye :) ama hala recai beye gittiğine inanamıyorum :) onun yönlendirmeleriyle boşu boşuna cebimizden 1000tl çıkmıştı biliyorsun. malesef seni ya da bebeğini değil kendi ticaretini düşünüyor. doğumu da hiç onunla düşünme derim. muayenede bile 5dakikasını bizlere ayırmayan doktor normal doğum yaptırır mı sanıyorsun?

neyse sen nasılsın nasıl gidiyor?

ayy canım çok sevindim yaa hem kız hem erkek allah bağışlasın :) hrs'de iyi bir hastane, orayı seçmekle çok iyi yapmışsın :)

katılıyorum

hadi ya valla korkmaya başladım ya offf off bülent tıraş nasıl bir doktorki acaba

Çok şükür kızımı saglıkla aldım kucagıma olumsuz düşünceler yazan arkadaslar neler yasadı bılmıyorum ama ben centrumda gordugum tedavı sonucu kavustum hasretıme Allahım arzu eden bu yolda mücadele eden cumlesine nasıp etsin vaktı ve zamanı var RAbbim ol demeden kim ne yaparsa yapsın olmuyo bunu soylemek istedim recai hoca yoğun ve dıktatör bi doktor bunu kabul ediyorum ama bı okadarda tecrubeli bi hekim yanı yanlış tedavi uygulıyacak bı doktor degıl en azından sorunu bulup üstune guden bı doktor ama bu iş nasip işi döllenmiş yumurtayı koyup nasibi beklemekten başka çare yok zor bılıyorum ama Rabbim nerde hangi doktorda nasip edicekse hangi doktoru vesile edicekse oraya yönlendirsin inş duam hep bu yönde Allahım arzu eden herkeze nasip etsin

Allah sağlıkla anne babasına bağışlasın uzun ömürler versin maşallah ismini ne koydunuz bende recai hocaya başladım olumlu yorumları okuyunca moral oluyor olumsuz yorumları okuyunca canım sıkılıyor doktorda sadece bir vesile rabbim nasip etmişse olur hocanın tecrübesine güveniyorum profösör olalı seneler olmuş yorumuna katılıyorum hoca biraz diktadör az konuşuyor cümleleri süsleyip konuşmayı uzatmıyor böylesi daha iyi ben bilirim çok bilirim diye uzun uzun konuşan doktorları sevmiyorum

canım inşallah bende dondurulmuşumla Recai hoca da ikinci denememde hamile kalırım.ömrü uzun olsun güzel meleğinin doğumda bizlere dua ettin inşallah...bende günlerdir yazmanı bekliyorum çok şükür her yönden iyisin.inşallah senin yaşadığın güzel duyguyu bizde birgün yaşarız

hadi ya valla korkmaya başladım ya offf off bülent tıraş nasıl bir doktorki acaba

tamamen umut taciri nereye gidersen git ama Bülent traşa gitme benim arkadaşım maskara oldu gittiğinde ve kızcaz 2 yıldır tedaviye gitmiyor nefret etti adamdan dondurulmuş bebekleri var içinden gelmiyor dr yüzünden

Rabbim inş tez vakitte sağlıkla sizede nasip etsin doğumumda hamileliğimde ve şuan kuzumu kucagıma aldığım heran duam synı Allahım kimsenın yuregını yakma evlat hasretıyle arzu eden herkeze versin inş tedavı surecı cok zor hatta bizim hamileliklerımızde zor düşüncesi bıle yetıyo kıymetli bebişler ama bişi olmasın aman dikkat dıyerek gecıyo ama meleğinizi gördüğünüz kokladığınız an hepsi gecıcek butun yasanan zorluklaar unutulucak görüceksiniz inş tez vakıtte once göbişiniz sonra kucagınız doldun inş

tamamen umut taciri nereye gidersen git ama Bülent traşa gitme benim arkadaşım maskara oldu gittiğinde ve kızcaz 2 yıldır tedaviye gitmiyor nefret etti adamdan dondurulmuş bebekleri var içinden gelmiyor dr yüzünden

neden acaba bülent hoca ilgilenmemişmi

neden acaba bülent hoca ilgilenmemişmi

kızlar bana yardım edermisiniz recai hocaya gideyimmi ya nekadar zor bir kararmıs ya giden arkadaşlar neolursunuz bana yardım edermisiniz nasıl bir doktor iyimi bilgisi nasıl ilgilimi neolur yardım edermisiniz ya

tedavi ücreti nekadar alıyor recai hoca toplam 10 bini geçiyormu acaba

tedavi ücreti 10 bini geçiyormu acaba tüp bebek yaptırdığımızda ilaçlar içerisinde

tedavi ücreti 10 bini geçiyormu acaba tüp bebek yaptırdığımızda ilaçlar içerisinde
canım 10000 olmuyor ya, ben aralık ayında başlamıştım recai hocada o dönemde 4250+ilaçlar dı, her hasta için kullanacağı ilaç değişiyor benim 1500 tl tutmuştu, yani git gel vs herşey 6000 ancak olmuştur şuanki fiyatları bilmiyorum ama onbin olacağını sanmıyorum

tamam çok sağolun merkezin konaklama yeri varmı biz şehir dışından geliyoruz mecbur konaklama yeri bulmamz gerekiyor konaklama varmı

tamam çok sağolun merkezin konaklama yeri varmı biz şehir dışından geliyoruz mecbur konaklama yeri bulmamz gerekiyor konaklama varmı

Canım bende şehir dışından gidiyorum Ankaraya centrumun misafirhaneleri var ama o gün hepsi doluydu daha tüp bebek tedavisine başlamadığım için kalmamıştım ama tüp bebeğe başladığımda yardımcı olacaklarına eminim sen daha karar veremedin merkez konusunda sanırım ama ikimizin rahatsızlığı aynı ben geçici menopoz iğnesine başladım iki ay kullanacağım sende recai hocaya muayneye gitsen hemen tüp bebeğe başlamayabilir

Canim cok gecmis olsun.allah sifa versin sanada bebislerinede.recai hocanin hastasiyim.7 haftalik hamileyim suan 3 uz ama birinin gelisimi az sanirim alinacak. Bikac sorum olacak.hangi hocaya devam ediyosun.ignelere ne zaman son verdini.ayrica suan durumun nasil bilgilendir lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…