Hayırlısı canım ama doktorların endometriozis hakında dedikleri hep aynı neden olduğu bilinmiyor ilacı ve tedavisi yok her adette ilerleyen bir hastalık tek tedavisi gebelik ve menopoz o yüzden çok beklememek gerekli zaman aleyhimize işliyor bende hazır değilim aslında yeni evlendim ailemden 12 saatlik yol uzaklığı var bulunduğum şehre alışamadım maddi olarakta devlet katkısı olmadığı için bütün masrafları kendimiz ödeyeceğiz ama beklersemde annellik hakımı kaybedebilirim doktorlar gözümü korkuttu tedavi ne gerektiriyorsa deneyeceğim gerisi allahın takdirine kalmış
canım nasıl gidiyor hamilelik, ben de artık hissediyorum miniğimiAllahım bu nasıl bir duygudur, herkese yaşatsın insallah... perşembe günü ayrıntılı ultrasona gireceğiz insallah bir aksilik çıkmaz
hatunlar uzun zaman oldu yazamdım bizde HRS de ayrıntılıya girdik benim kurumum karşılıyormuş bir kuruş ödemedik bir prof baktı .çok memnun kaldık.doğumuda orada düşün üyorum çok güzel ve nezih bir hastane.... bebişlerin cinsiyeti belli oldu birisi kız birisi erkek teyzeleri ama erkek baskın kızışımı eziyorşükürler olsun şimdilik herşey yolunda
selamlar ben recai pabuççuda tüp bebek tedavisi olup şu an hamile olan biriyim, doktor seçimi tam bir işkence bu durumda onun için sizleri anlıyor ve destek olmak için bir kaç uyarı yazmak istiyorum., 5 yıl çocuk sahibi olamadık bir çok doktora gidip hemen tüp bebek yapılacak sonuçlarını duyduk ama birtürlü güven vermiyorlardı. sonunda recai hocaua gittik histeroskopi ameliyatı yaptı meğer benim bütün rahim yapışıkmış yani bin tane tüp bebek denesem tutmasına imkan yokmuş, bu anlamda sorunu çok çabuk tespit ediyor bu kesin.. sonrasında yumurtlamam zayıfladığı için de tüp bebek yapalım dedi ve çift embriyo konularak yapıldı... sonrası facia.....tüp bebek tuttu sonunda, ikiside tutmasına rağmen recai hoca tekini görebildi, sonra 1.5 aylıkken aşırı kanama ile hastaneye yatırıldım.. diğer bebeğimi düşürmüşüm ama asla bunu bana söylemediler.. recai hoca her seferinde telefonda tersleyerek konuşan, sorduğun sorularda asla yardımcı olmayan son derece ukala tavırlı ve gözlerinde dolar işareti oluışmuş biridir, her gittiğimde benden çılgın gibi para istiyor ve bebek hakkında hiç bilgi vermeden şu ilaçları iç diye gönderiyordu... 15 gün hastanede yattım her gün beni gördü ismin neydi diye soracak kadar umursamaz.. arkadaşlar tüp bebek tedavisi için recai pabuççuya gidin ama tuttuğu anda ordan kaçın kurtarın kendinizi.. bu benim size tavsiyemdir. ben ilk test sonucum pozitif çıktı diye onu aradım sevinçle hocam dedim sonuç şu değerde çıktı, cevap şuydu: iyi tamam ne var beni niye arıyosun ki, hamilesin.. onların onbininci çocukları ama bizim ilk onun için bu vicdansızlıklarıyla mücadele etmek çok zor..
selamlar ben recai pabuççuda tüp bebek tedavisi olup şu an hamile olan biriyim, doktor seçimi tam bir işkence bu durumda onun için sizleri anlıyor ve destek olmak için bir kaç uyarı yazmak istiyorum., 5 yıl çocuk sahibi olamadık bir çok doktora gidip hemen tüp bebek yapılacak sonuçlarını duyduk ama birtürlü güven vermiyorlardı. Sonunda recai hocaua gittik histeroskopi ameliyatı yaptı meğer benim bütün rahim yapışıkmış yani bin tane tüp bebek denesem tutmasına imkan yokmuş, bu anlamda sorunu çok çabuk tespit ediyor bu kesin.. Sonrasında yumurtlamam zayıfladığı için de tüp bebek yapalım dedi ve çift embriyo konularak yapıldı... Sonrası facia.....tüp bebek tuttu sonunda, ikiside tutmasına rağmen recai hoca tekini görebildi, sonra 1.5 aylıkken aşırı kanama ile hastaneye yatırıldım.. Diğer bebeğimi düşürmüşüm ama asla bunu bana söylemediler.. Recai hoca her seferinde telefonda tersleyerek konuşan, sorduğun sorularda asla yardımcı olmayan son derece ukala tavırlı ve gözlerinde dolar işareti oluışmuş biridir, her gittiğimde benden çılgın gibi para istiyor ve bebek hakkında hiç bilgi vermeden şu ilaçları iç diye gönderiyordu... 15 gün hastanede yattım her gün beni gördü ismin neydi diye soracak kadar umursamaz.. Arkadaşlar tüp bebek tedavisi için recai pabuççuya gidin ama tuttuğu anda ordan kaçın kurtarın kendinizi.. Bu benim size tavsiyemdir. Ben ilk test sonucum pozitif çıktı diye onu aradım sevinçle hocam dedim sonuç şu değerde çıktı, cevap şuydu: Iyi tamam ne var beni niye arıyosun ki, hamilesin.. Onların onbininci çocukları ama bizim ilk onun için bu vicdansızlıklarıyla mücadele etmek çok zor..
Çok şükür kızımı saglıkla aldım kucagıma olumsuz düşünceler yazan arkadaslar neler yasadı bılmıyorum ama ben centrumda gordugum tedavı sonucu kavustum hasretıme Allahım arzu eden bu yolda mücadele eden cumlesine nasıp etsin vaktı ve zamanı var RAbbim ol demeden kim ne yaparsa yapsın olmuyo bunu soylemek istedim recai hoca yoğun ve dıktatör bi doktor bunu kabul ediyorum ama bı okadarda tecrubeli bi hekim yanı yanlış tedavi uygulıyacak bı doktor degıl en azından sorunu bulup üstune guden bı doktor ama bu iş nasip işi döllenmiş yumurtayı koyup nasibi beklemekten başka çare yok zor bılıyorum ama Rabbim nerde hangi doktorda nasip edicekse hangi doktoru vesile edicekse oraya yönlendirsin inş duam hep bu yönde Allahım arzu eden herkeze nasip etsin
Çok şükür kızımı saglıkla aldım kucagıma olumsuz düşünceler yazan arkadaslar neler yasadı bılmıyorum ama ben centrumda gordugum tedavı sonucu kavustum hasretıme Allahım arzu eden bu yolda mücadele eden cumlesine nasıp etsin vaktı ve zamanı var RAbbim ol demeden kim ne yaparsa yapsın olmuyo bunu soylemek istedim recai hoca yoğun ve dıktatör bi doktor bunu kabul ediyorum ama bı okadarda tecrubeli bi hekim yanı yanlış tedavi uygulıyacak bı doktor degıl en azından sorunu bulup üstune guden bı doktor ama bu iş nasip işi döllenmiş yumurtayı koyup nasibi beklemekten başka çare yok zor bılıyorum ama Rabbim nerde hangi doktorda nasip edicekse hangi doktoru vesile edicekse oraya yönlendirsin inş duam hep bu yönde Allahım arzu eden herkeze nasip etsin
hadi ya valla korkmaya başladım ya offf off bülent tıraş nasıl bir doktorki acaba
canım inşallah bende dondurulmuşumla Recai hoca da ikinci denememde hamile kalırım.ömrü uzun olsun güzel meleğinin doğumda bizlere dua ettin inşallah...bende günlerdir yazmanı bekliyorum çok şükür her yönden iyisin.inşallah senin yaşadığın güzel duyguyu bizde birgün yaşarız
tamamen umut taciri nereye gidersen git ama Bülent traşa gitme benim arkadaşım maskara oldu gittiğinde ve kızcaz 2 yıldır tedaviye gitmiyor nefret etti adamdan dondurulmuş bebekleri var içinden gelmiyor dr yüzünden
neden acaba bülent hoca ilgilenmemişmi
Merhaba kızlar ben de recai hocada tedaviye başladım.şimdi ilaçla biraz yumurta ve sperm kalitesini artıracak 2_3 ay içinde de tüpbebege başlayacağız kısmetse.benim de 4. Denem olacak.yasım 31 .eklerseniz listeye sevinirim.inşallah bu defa hayırlısıyla kavuşuruz bebişlerimize...adanadan kalkıp taaa ankaralara gidiyorum rabbim emeklerimizi boşa çıkarma ne olur.selam ve duayla.
selamlar ben recai pabuççuda tüp bebek tedavisi olup şu an hamile olan biriyim, doktor seçimi tam bir işkence bu durumda onun için sizleri anlıyor ve destek olmak için bir kaç uyarı yazmak istiyorum., 5 yıl çocuk sahibi olamadık bir çok doktora gidip hemen tüp bebek yapılacak sonuçlarını duyduk ama birtürlü güven vermiyorlardı. sonunda recai hocaua gittik histeroskopi ameliyatı yaptı meğer benim bütün rahim yapışıkmış yani bin tane tüp bebek denesem tutmasına imkan yokmuş, bu anlamda sorunu çok çabuk tespit ediyor bu kesin.. sonrasında yumurtlamam zayıfladığı için de tüp bebek yapalım dedi ve çift embriyo konularak yapıldı... sonrası facia.....tüp bebek tuttu sonunda, ikiside tutmasına rağmen recai hoca tekini görebildi, sonra 1.5 aylıkken aşırı kanama ile hastaneye yatırıldım.. diğer bebeğimi düşürmüşüm ama asla bunu bana söylemediler.. recai hoca her seferinde telefonda tersleyerek konuşan, sorduğun sorularda asla yardımcı olmayan son derece ukala tavırlı ve gözlerinde dolar işareti oluışmuş biridir, her gittiğimde benden çılgın gibi para istiyor ve bebek hakkında hiç bilgi vermeden şu ilaçları iç diye gönderiyordu... 15 gün hastanede yattım her gün beni gördü ismin neydi diye soracak kadar umursamaz.. arkadaşlar tüp bebek tedavisi için recai pabuççuya gidin ama tuttuğu anda ordan kaçın kurtarın kendinizi.. bu benim size tavsiyemdir. ben ilk test sonucum pozitif çıktı diye onu aradım sevinçle hocam dedim sonuç şu değerde çıktı, cevap şuydu: iyi tamam ne var beni niye arıyosun ki, hamilesin.. onların onbininci çocukları ama bizim ilk onun için bu vicdansızlıklarıyla mücadele etmek çok zor..
canım 10000 olmuyor ya, ben aralık ayında başlamıştım recai hocada o dönemde 4250+ilaçlar dı, her hasta için kullanacağı ilaç değişiyor benim 1500 tl tutmuştu, yani git gel vs herşey 6000 ancak olmuştur şuanki fiyatları bilmiyorum ama onbin olacağını sanmıyorumtedavi ücreti 10 bini geçiyormu acaba tüp bebek yaptırdığımızda ilaçlar içerisinde
canım 10000 olmuyor ya, ben aralık ayında başlamıştım recai hocada o dönemde 4250+ilaçlar dı, her hasta için kullanacağı ilaç değişiyor benim 1500 tl tutmuştu, yani git gel vs herşey 6000 ancak olmuştur şuanki fiyatları bilmiyorum ama onbin olacağını sanmıyorum
tamam çok sağolun merkezin konaklama yeri varmı biz şehir dışından geliyoruz mecbur konaklama yeri bulmamz gerekiyor konaklama varmı
canım merhabalr ben 10 gündür hast.yatıyorum aşırı kanamam oldu şimdilik şükür biraz kendime geldim ama fakat daha çok zamanımız var moralim hiç yerinde değil hiç.....Allah hepimizi yavrularıza kazasız kavuştursun.
Canım bende şehir dışından gidiyorum Ankaraya centrumun misafirhaneleri var ama o gün hepsi doluydu daha tüp bebek tedavisine başlamadığım için kalmamıştım ama tüp bebeğe başladığımda yardımcı olacaklarına eminim sen daha karar veremedin merkez konusunda sanırım ama ikimizin rahatsızlığı aynı ben geçici menopoz iğnesine başladım iki ay kullanacağım sende recai hocaya muayneye gitsen hemen tüp bebeğe başlamayabilir [/QUO
kader arkadaşım :) benim aklımda hep recai hoca var ona gitmek istiyorum hep ben ameliyat olmuştum 3 yıl önce antalyada gecici menepoz girdim normal yolla olmadı ama bu hastalık hep tekrarladığı için tekrar büyük ihtimalle olmuştur zaten ondan dolayı bebişimiz olmuyor kimileri zayıfla diyor endometriosiz hastası isen dedi geriliyor demişti bana, vücut tekrar yapıyor ya napalım inş olur recai hocaya giden arkdaşım var iki tane bebişi oldu bende recai hocayada aklım sen memnunsun demi hocadan canım ameliyatımı oldun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?