Canım bende şehir dışından gidiyorum Ankaraya centrumun misafirhaneleri var ama o gün hepsi doluydu daha tüp bebek tedavisine başlamadığım için kalmamıştım ama tüp bebeğe başladığımda yardımcı olacaklarına eminim sen daha karar veremedin merkez konusunda sanırım ama ikimizin rahatsızlığı aynı ben geçici menopoz iğnesine başladım iki ay kullanacağım sende recai hocaya muayneye gitsen hemen tüp bebeğe başlamayabilir [/QUO
kader arkadaşım :) benim aklımda hep recai hoca var ona gitmek istiyorum hep ben ameliyat olmuştum 3 yıl önce antalyada gecici menepoz girdim normal yolla olmadı ama bu hastalık hep tekrarladığı için tekrar büyük ihtimalle olmuştur zaten ondan dolayı bebişimiz olmuyor kimileri zayıfla diyor endometriosiz hastası isen dedi geriliyor demişti bana, vücut tekrar yapıyor ya napalım inş olur recai hocaya giden arkdaşım var iki tane bebişi oldu bende recai hocayada aklım sen memnunsun demi hocadan canım ameliyatımı oldun?
KIZLAR BİŞİ SORUCAM TÜP BEBEKTEN SONRA İLAÇ FALAN VERİYORLARMI İĞNE FALAN CORASPRİN VİTAMİN GİBİ
Rabbim inş tez vakitte sağlıkla sizede nasip etsin doğumumda hamileliğimde ve şuan kuzumu kucagıma aldığım heran duam synı Allahım kimsenın yuregını yakma evlat hasretıyle arzu eden herkeze versin inş tedavı surecı cok zor hatta bizim hamileliklerımızde zor düşüncesi bıle yetıyo kıymetli bebişler ama bişi olmasın aman dikkat dıyerek gecıyo ama meleğinizi gördüğünüz kokladığınız an hepsi gecıcek butun yasanan zorluklaar unutulucak görüceksiniz inştez vakıtte once göbişiniz sonra kucagınız doldun inş
amin inş bişi sorucam tüp bebekten sonra coraspirin vitamin gibi ilaç veriyorlarmı ilaç falan iğne yoksa hiç bişi yokmu
Transferden sonra clexsane iğne verılıyo herkeze test gunune kadar kan sulandırıcı bi iğne bu ama benım pıhtılaşma problemim vardı daha önceden kaybım vardı oyuzden hamileliğimin sonuna kadar kullandım Alkah yardımcınız olsun inş
çok teşekkürler ya benim daha önce düşük oldu ikizlerim vardı bu iğneyi herkeze veriyorlar herhalde demi bilgin varmı kimisi dedi coraspirin demişti bana ondan sordum çok sağol bebişin oldumu kızmı oğlanmı recai hocaya karşı bi sempatim var neden bilmiyorum daha gitmeden
çok teşekkürler ya benim daha önce düşük oldu ikizlerim vardı kimisi dedi coraspirin demişti bana ondan sordum çok sağol bebişin oldumu kızmı oğlanmı recai hocaya karşı bi sempatim var neden bilmiyorum daha gitmeden ne testi acaba genetik testlerimi tüp bebekten önce yapmıyorlarmı :26:
Bugün iğnelere başladım.4.denemem olacak.bizde sehir dışından gidiyoruz.inşallah bu defa kavuşuruz.
.biraz heyecanlıyım
hadi bakalım güzel haberlerini de yaz bize insallahBugün iğnelere başladım.4.denemem olacak.bizde sehir dışından gidiyoruz.inşallah bu defa kavuşuruz.
.biraz heyecanlıyım
Recai hocayla ilgili olumsuz yorumlara inanamadim. Klinigin hijyeninden tutun da hemsirelerin azarlamalarina kdr hepsi yanlis bilgi. 5 yildir recai hocaya gidiorum. İkinci cocuguma 15 haftalik hamileyim. İkisi de normal yolla oldu fakat tanidigim bir cok kisi hatta cocugu olmaz raporu olan hastanin bile tup bebek tadavisiyle gebe kaldigini biliorum. Evet recai hoca brz yogundur ama asla hic bir tedaviyi,testi atlamaz cok dikkatlidir hic bir seyi unutmaz. Dogumuma da o girdi o kdr kolay ve sorunsuzdu ki anlatamam. Neyse kisa kesicem kadin dogum ve tup bebek konusunda ustune tanimam.
canım hayırlı uğurlu olsun , Allah tamamına erdirsin insallah....Arkadaşlar mucizem gerçek oldu inşallah.recai hocada tedaviye başlamıştım.daha önce başka merkezlerde 2 aşılama 3 tüpbebek denemem olmuştu.vee sonunda rabbim bize bu günü de gösterdi nasıl şukretsem eksik kalır.inşallah rabbim kucağimıza almayi da nasip eder hayırlisiyla.güzel allahim bu özlemi yaşayan herkese nasip etsin inşallah.hala inanmakta zorluk çekiyorum yaaa!,,,,,,,
canım hayırlı uğurlu olsun , Allah tamamına erdirsin insallah....
Arkadaşlar mucizem gerçek oldu inşallah.recai hocada tedaviye başlamıştım.daha önce başka merkezlerde 2 aşılama 3 tüpbebek denemem olmuştu.vee sonunda rabbim bize bu günü de gösterdi nasıl şukretsem eksik kalır.inşallah rabbim kucağimıza almayi da nasip eder hayırlisiyla.güzel allahim bu özlemi yaşayan herkese nasip etsin inşallah.hala inanmakta zorluk çekiyorum yaaa!,,,,,,,
canım insallah güzel sonuç alırsın. bizde uzun araştırmalar sonucunda recai hocaya gittik, rapor sadece ilaçlar için geçerli oluyor, ben ilk defa yaptıracağım için devletten rapor alamadım, burda rapor için de ayrı bir ücret ödeniyordu hatırladığım kadarıyla, yaklaşık bir yıl önce konuşmuştuk bu rapor işini falan o yüzden unuttum. ilk muayeneyi recai hoca yapıyor, tedaviye başladığında yumurta takibini levent hoca yapıyor, (benim ve gördüğüm birçok bayanınkini levent hoca yaptı) ama bazı hastaların yumurta takibini recai hocanın yaptığını duydum ama neye göre böyle bir uygulama var anlamadım belki riskli durumlarda recai hoca bakıyordur. senin kullanacağın ilaca kan sonucuna ve ultrason sonucuna göre reecai hoca karar veriyor. benim yumurta toplama işlemim sırasında recai hoca yurt dışındaydı gürhan hoca yaptı yumurta toplamayı ama 2 kez transfer yapıldı bana ikisinde de recai hoca vardı . maddi olarak zorlayıcı bir süreç Allah yardımcın olsun insallahmeraba çok sevindim allah tamamına erdirsin inşalah....
benim de bir başarız tüp bebeğim olduşiddetle recai hocaya gitmemi istiyolar senin yorumunu görünce sormak istedim ..gerçekten mennun kaldın mı..bide rapor çıkarttırabiliyormuyuz bide hep seninle hocamı ilgilendi yoksa asistanları ilgileniyo falan diyolar doğrumu bide çokk mu pahalı acaba bizim maddi olarak olanağımız yok yoktan var edicez ama yok umarım sıkmamışımdır seni
meraba çok sevindim allah tamamına erdirsin inşalah....
benim de bir başarız tüp bebeğim olduşiddetle recai hocaya gitmemi istiyolar senin yorumunu görünce sormak istedim ..gerçekten mennun kaldın mı..bide rapor çıkarttırabiliyormuyuz bide hep seninle hocamı ilgilendi yoksa asistanları ilgileniyo falan diyolar doğrumu bide çokk mu pahalı acaba bizim maddi olarak olanağımız yok yoktan var edicez ama yok umarım sıkmamışımdır seni
canım Allah ödeme kolaylığı versin insallah. benim arkadaşlara tavsiyem transferden hemen sonra kalkmamaları, ben ikincide sonda taktırdım, enfeksiyon kapmadığın sürece en garantisi bu...İnşallah izede rabbim daha fazla aratmadan tez vakitte nasip etsin.ben memnun kaldım özellikle recai hocadan. ama ekibi (bence) ona göre çok özensiz.böyle bir hocanın zehir gibi ekibi olmalıydı.birçok şeyi recai hoca kendi yaptı.ymurta takibini asistanda yapsa diger doktor da yapsa degerlendimesini hep recai bey yaptı.maddi olarak çok külfetli bize 8 bin liraya mal oldu.ama testleri ve ilaçları da özelden temin edince.bide şehir dışindan gittik...daha önce yaptığım bir merkezde hocanın yüzünü bile görmedim yani.bide etkisi olup olmadığı tartışılır ama transferden sonra hemen kaldırmamaları beni psikolojjik olarak çok rahatlattı.diger denemelerimde idrar kesesini boşaltmıyorlar ve dayanılmaz sıkışııyorsun 15 dk sonra tuvalete çıkmak ta olumsuz etkiliyorr.yani bu defa karın agrısı yerine bebeggimin bana tutundugunu düşünerek dualar ettim yarım saatten sonrada hiç sarsmadan yatagıma aldılar.benim izlenimlerim bunlar oldu.rabbim yar ve yardimcıniz olsun bizde esimin işyerinden(dersaneden) borç aldık.yavaş yavaş ödeyecğz inşallah
canım Allah ödeme kolaylığı versin insallah. benim arkadaşlara tavsiyem transferden hemen sonra kalkmamaları, ben ikincide sonda taktırdım, enfeksiyon kapmadığın sürece en garantisi bu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?