Recai PAPUCCU

• Konu Sahibi Konu Sahibi g090
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

inş allahım isteyen herkse versin bizde recai hocaya gitmeyi düşünüyoruz bakalım recai hoca çok bilgli biriymiş tüp bebek sonrasında tutunması için ilaç iğne gibi şeyler veriyorlarmı

merhaba bende nasıpse salı gunu recai hocaya gıtmeyı dusunuyorum cok olumlu yorumlar okudum onun hakkında.once rabbımın ıznıyle sonrada onların cabasıyla kucaklarımız dolsun ınsallah

kızlar ben 20 aralıkta doğum yaptım, bebeğim zayıf doğdu beslenme sorunu var ama yinede muhteşem bir duygu... Allah hepinize hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin...

Gecen sene bugun transferım yapılmıştı şükürler olsun şuan guzeller guzeli meleğim yanımda önce Allahın iznıyle recai hocanın vesile olmasıyla Allah razı olsun ondanda ekibindende bana bu guzelliği yasattıgı için zor ve meşelatli yollardı ama bıttı gıttı inş şuan tedavı olan düşünen buhasretı yasayan kim varsa heran duamdalar sizzlerde yasayın bu mutluluğu tedavılerınızın sonu hayır ve mutluluk olsun

inş Allahım hayırlısını versin bizde recai hocaya gitmek istiyoruz bakalım hayırlısı olsun inş bizlerde kucağımıza almayı nasip eder en yakın zamanda sağsalim çok sevindim sizin adınıza ne güzel recai hocayı çok beğeniyorlar gitmeyi düşnüyoruz bakalım

kızlar ben 20 aralıkta doğum yaptım, bebeğim zayıf doğdu beslenme sorunu var ama yinede muhteşem bir duygu... Allah hepinize hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin...

ay maşallah.rabbim analı babalı büyütsün.hayırlı sağlıklı salih bir evlat olsun inşallah.tez zamanda toparlanır tombiş tombiş olur inşallah.sevgiler

Recai hocaya gidenler lütfen yardımcı olurmusunuz kimi memnun değil temiz değil diyorlar gitme diyende cok kimi çok memnun okdar karışıkki kafam karar veremiyorum ben endometriozis hastasıyım malesef kimi hemşireler iyi değil diyorlar ne yapacağımızı bilmiyorum ya lütfen yardımcı olurmusunuz:18:

nasıl hoca memnun kaldınızmı

bizde çok kararsınız malesef dr seçimi çok zor ne yapacağımızı bilmiyoruz gitsekmi gitmesekmi offf recai hocayı beğenende cok beğenmeyende off cok zor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…