İnşallah izede rabbim daha fazla aratmadan tez vakitte nasip etsin.ben memnun kaldım özellikle recai hocadan. ama ekibi (bence) ona göre çok özensiz.böyle bir hocanın zehir gibi ekibi olmalıydı.birçok şeyi recai hoca kendi yaptı.ymurta takibini asistanda yapsa diger doktor da yapsa degerlendimesini hep recai bey yaptı.maddi olarak çok külfetli bize 8 bin liraya mal oldu.ama testleri ve ilaçları da özelden temin edince.bide şehir dışindan gittik...daha önce yaptığım bir merkezde hocanın yüzünü bile görmedim yani.bide etkisi olup olmadığı tartışılır ama transferden sonra hemen kaldırmamaları beni psikolojjik olarak çok rahatlattı.diger denemelerimde idrar kesesini boşaltmıyorlar ve dayanılmaz sıkışııyorsun 15 dk sonra tuvalete çıkmak ta olumsuz etkiliyorr.yani bu defa karın agrısı yerine bebeggimin bana tutundugunu düşünerek dualar ettim yarım saatten sonrada hiç sarsmadan yatagıma aldılar.benim izlenimlerim bunlar oldu.rabbim yar ve yardimcıniz olsun bizde esimin işyerinden(dersaneden) borç aldık.yavaş yavaş ödeyecğz inş
İnşallah izede rabbim daha fazla aratmadan tez vakitte nasip etsin.ben memnun kaldım özellikle recai hocadan. ama ekibi (bence) ona göre çok özensiz.böyle bir hocanın zehir gibi ekibi olmalıydı.birçok şeyi recai hoca kendi yaptı.ymurta takibini asistanda yapsa diger doktor da yapsa degerlendimesini hep recai bey yaptı.maddi olarak çok külfetli bize 8 bin liraya mal oldu.ama testleri ve ilaçları da özelden temin edince.bide şehir dışindan gittik...daha önce yaptığım bir merkezde hocanın yüzünü bile görmedim yani.bide etkisi olup olmadığı tartışılır ama transferden sonra hemen kaldırmamaları beni psikolojjik olarak çok rahatlattı.diger denemelerimde idrar kesesini boşaltmıyorlar ve dayanılmaz sıkışııyorsun 15 dk sonra tuvalete çıkmak ta olumsuz etkiliyorr.yani bu defa karın agrısı yerine bebeggimin bana tutundugunu düşünerek dualar ettim yarım saatten sonrada hiç sarsmadan yatagıma aldılar.benim izlenimlerim bunlar oldu.rabbim yar ve yardimcıniz olsun bizde esimin işyerinden(dersaneden) borç aldık.yavaş yavaş ödeyecğz inş
tüp bebekmi yaptırdınız sonucu belli oldumu recai hocadan herkes memnun bende başlamayı düşünüyorum inş iyi sonuç alırız bizde ya
tüp bebekmi yaptırdınız sonucu belli oldumu recai hocadan herkes memnun bende başlamayı düşünüyorum inş iyi sonuç alırız bizde ya
tüp bebek sonrasında herhangi ilaç iğne veriyorlarmı ya belli olasıya kadar iğnesi yada ilaçları varmı bilginiz
Arkadaşlar mucizem gerçek oldu inşallah.recai hocada tedaviye başlamıştım.daha önce başka merkezlerde 2 aşılama 3 tüpbebek denemem olmuştu.vee sonunda rabbim bize bu günü de gösterdi nasıl şukretsem eksik kalır.inşallah rabbim kucağimıza almayi da nasip eder hayırlisiyla.güzel allahim bu özlemi yaşayan herkese nasip etsin inşallah.hala inanmakta zorluk çekiyorum yaaa!,,,,,,,
canım transferden sonra birtakım ilaçlar iğneler kullanıyorsun, progestan iğne+fitil, estrofem, clexane, deltacortil hatırladıklarım bunlar, pozitifi alıp keseyi gördükten kalp atışını duyduktan sonra düşük önleyici proluton diye bir ilaç da başlamıştı hoca bana.tüp bebek sonrasında herhangi ilaç iğne veriyorlarmı ya belli olasıya kadar iğnesi yada ilaçları varmı bilginiz
canım transferden sonra birtakım ilaçlar iğneler kullanıyorsun, progestan iğne+fitil, estrofem, clexane, deltacortil hatırladıklarım bunlar, pozitifi alıp keseyi gördükten kalp atışını duyduktan sonra düşük önleyici proluton diye bir ilaç da başlamıştı hoca bana.
Evet arkadaşım aynı ilaçları kullanıyorum.deltacortil pozitif sonuç alınca kesildi.clexane de pıhtılaşma testi sonucu çıkana kadar devam.
ANLADIM ÇOK SAĞOLUNEvet arkadaşım aynı ilaçları kullanıyorum.deltacortil pozitif sonuç alınca kesildi.clexane de pıhtılaşma testi sonucu çıkana kadar devam.
merhaba bende nasıpse salı gunu recai hocaya gıtmeyı dusunuyorum cok olumlu yorumlar okudum onun hakkında.once rabbımın ıznıyle sonrada onların cabasıyla kucaklarımız dolsun ınsallah
merhaba bende nasıpse salı gunu recai hocaya gıtmeyı dusunuyorum cok olumlu yorumlar okudum onun hakkında.once rabbımın ıznıyle sonrada onların cabasıyla kucaklarımız dolsun ınsallah
kızlar ben 20 aralıkta doğum yaptım, bebeğim zayıf doğdu beslenme sorunu var ama yinede muhteşem bir duygu... Allah hepinize hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin...
evet recai hocada tedavi gördüm şükürler olsun meleğimi kucağıma aldım, darısı hepinizin başınarecai hocadamı tedavi gördünüz
Gecen sene bugun transferım yapılmıştı şükürler olsun şuan guzeller guzeli meleğim yanımda önce Allahın iznıyle recai hocanın vesile olmasıyla Allah razı olsun ondanda ekibindende bana bu guzelliği yasattıgı için zor ve meşelatli yollardı ama bıttı gıttı inş şuan tedavı olan düşünen buhasretı yasayan kim varsa heran duamdalar sizzlerde yasayın bu mutluluğu tedavılerınızın sonu hayır ve mutluluk olsun
kızlar ben 20 aralıkta doğum yaptım, bebeğim zayıf doğdu beslenme sorunu var ama yinede muhteşem bir duygu... Allah hepinize hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin...
11 günüm kan testinde 100.3 degerim umarım dahada yukselir isteyen bütün herkese nasip etsin allahım....
merhaba canlar ne güzel hamilesiniz bana da dua edin.recai hocaya 2.denemem için gittim daha bir kaç gün önce negatif sonucu aldım.eşimle hiçbir umudumuz kalmadı bebek konusunda.2 tane dondurulmuşum var ama 1000 dolar istiyolar çözme için.şimdilik gücüm yoksize sorum olacak Recai hoca da histeroskopi yaptıran oldu mu?histeroskopi tutma sansını etkiliyormuş sanırım belki bu defa bize de önerir.uımutlarım tkendi keşke sizin kdr şanslı olsaydım hayallerim yarım kalmasaydı :'(
selamlar ben recai pabuççuda tüp bebek tedavisi olup şu an hamile olan biriyim, doktor seçimi tam bir işkence bu durumda onun için sizleri anlıyor ve destek olmak için bir kaç uyarı yazmak istiyorum., 5 yıl çocuk sahibi olamadık bir çok doktora gidip hemen tüp bebek yapılacak sonuçlarını duyduk ama birtürlü güven vermiyorlardı. sonunda recai hocaua gittik histeroskopi ameliyatı yaptı meğer benim bütün rahim yapışıkmış yani bin tane tüp bebek denesem tutmasına imkan yokmuş, bu anlamda sorunu çok çabuk tespit ediyor bu kesin.. sonrasında yumurtlamam zayıfladığı için de tüp bebek yapalım dedi ve çift embriyo konularak yapıldı... sonrası facia.....tüp bebek tuttu sonunda, ikiside tutmasına rağmen recai hoca tekini görebildi, sonra 1.5 aylıkken aşırı kanama ile hastaneye yatırıldım.. diğer bebeğimi düşürmüşüm ama asla bunu bana söylemediler.. recai hoca her seferinde telefonda tersleyerek konuşan, sorduğun sorularda asla yardımcı olmayan son derece ukala tavırlı ve gözlerinde dolar işareti oluışmuş biridir, her gittiğimde benden çılgın gibi para istiyor ve bebek hakkında hiç bilgi vermeden şu ilaçları iç diye gönderiyordu... 15 gün hastanede yattım her gün beni gördü ismin neydi diye soracak kadar umursamaz.. arkadaşlar tüp bebek tedavisi için recai pabuççuya gidin ama tuttuğu anda ordan kaçın kurtarın kendinizi.. bu benim size tavsiyemdir. ben ilk test sonucum pozitif çıktı diye onu aradım sevinçle hocam dedim sonuç şu değerde çıktı, cevap şuydu: iyi tamam ne var beni niye arıyosun ki, hamilesin.. onların onbininci çocukları ama bizim ilk onun için bu vicdansızlıklarıyla mücadele etmek çok zor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?