canım inan çok üzüldüm, bayadır uğramayınca inşallah pozitifi aldığı için uğramıyordur diye içimden geçirdim, ama pes etmek yok, biraz dinlen bence , Rabbim nasip eder inşallah fazla bekletmeden hayırlı sağlıklı evlatlarını sana... yaşın daha çok genç insanlar 40 yaşında bile vazgeçmiyor. şuanda yeni tedaviyi düşünmek için erken evet biraz toparlan... bende şuanda hastanedeyim, bugün transferim oldu ama benimde pek umudum yok... eğer tutmazsa ocak ayına kadar bekleyeceğim maddi olarak da fiziksel de psikolojik olarak da yıpranıyor insan... ben testi dışarda yaptırıyorum. keşke sende öyle yapsaydın.kendine dikkat et lütfen ALLAH BÜYÜK, daha zamanı gelmemiş demekki, hayırsız ya da özürlü olacağına şimdiden tutmasın diyorum ben şuandaMerhabalar canım tabikide negatifi aldık oturduk napalım.Harcadığın parayıda geç psikolojimiz kaldırmıyor artık.Bir daha denermiyiz bilmiyorum ama zannetmiyorum.Eşimde çok kötü ama içine atıyor bana belli etmemeye çalışıyor.İnşaALLAH siz pozitif alırsınız.Sonuçta hocada elinden geleni yapıyor ama.Centrumda şu zoruma gitti milyarlar verdik oraya tedaviyede test günü birde hamilelik testi için para istediler.Verdiğin 30 tl önemli değil ama ayıp ya bu kadarda olmaz yani..
Merhabalar canım tabikide negatifi aldık oturduk napalım.Harcadığın parayıda geç psikolojimiz kaldırmıyor artık.Bir daha denermiyiz bilmiyorum ama zannetmiyorum.Eşimde çok kötü ama içine atıyor bana belli etmemeye çalışıyor.İnşaALLAH siz pozitif alırsınız.Sonuçta hocada elinden geleni yapıyor ama.Centrumda şu zoruma gitti milyarlar verdik oraya tedaviyede test günü birde hamilelik testi için para istediler.Verdiğin 30 tl önemli değil ama ayıp ya bu kadarda olmaz yani..
herkese merhaba :) bugün 9 nisan, sabah gidip kan verdim klinik'te az önce aradılar. 58.3 çıkmış değerim. burada okuduklarımdan 100ün üzerinde çıkması gerektiğini zannederdim hep, o yüzden üzüldüm ilk duyduğumda. ama hemşire hanım hayır 20nin üzerinde çıkması gerekiyor dedi, gayet yeterli değeriniz çok güzel dedi :) perşembe günü tekrarlayacağım ama son 2-3 gündür pek ümitsizdim, sanki olmadı gibi hissediyordum içimden. gerçekten çok sevindim :) allah'a teşekkür ediyorum şimdi :) isteyen herkese versin inşallah. umarım perşembe günü de değerim yükselmiş olur da sevincim devam eder.
bu arada 30tl test ücreti bana da ayıp geldi. biz de bu sefer için 7000 liranın üzerinde para yatırdık bu işe, neyse.
canım nasıl olur ya o dediğin.Transfer olmadıysa 4200 liranı vermeleri lazımdı.İşlem yapılmadığı halde nasıl paranı iade etmezler.Öyle işmi olur ya hakkınızı arayın.Sana nasıl katılıyorum anlatamam. 4.200 paket fiyat diye sevinmiştim ama bizim tedavi 7500 ü geçti. Bunun yanında pazar günü labaratuvara gidince para alınıyordu. Transfer olmadı ama iade edilen sadece 750 tl. Canımız sıkıldı. gebelik testi de parayla ise yuh artık.
herkese merhaba :) bugün 9 nisan, sabah gidip kan verdim klinik'te az önce aradılar. 58.3 çıkmış değerim. burada okuduklarımdan 100ün üzerinde çıkması gerektiğini zannederdim hep, o yüzden üzüldüm ilk duyduğumda. ama hemşire hanım hayır 20nin üzerinde çıkması gerekiyor dedi, gayet yeterli değeriniz çok güzel dedi :) perşembe günü tekrarlayacağım ama son 2-3 gündür pek ümitsizdim, sanki olmadı gibi hissediyordum içimden. gerçekten çok sevindim :) allah'a teşekkür ediyorum şimdi :) isteyen herkese versin inşallah. umarım perşembe günü de değerim yükselmiş olur da sevincim devam eder.
bu arada 30tl test ücreti bana da ayıp geldi. biz de bu sefer için 7000 liranın üzerinde para yatırdık bu işe, neyse.
Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin....önce allah sonra recai hoca sayesinde ikizlerime hamileyim ....dilerim herkes bina önce güzel sonuçlar alıp bebislerine kavuşur...
hayırlı olsun canım bebişin, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinCanım beni de listeye ekleyebilirsin. 24 Mart transfer tarihi İlk Bhcq değeri 60.54
hepinize çok teşekkür ederim öncelikle. allah isteyen herkese en kısa zamanda sağlıklı bir bebiş versin inşallah. 14. günde yapılan 2 gebelik testimin sonucu 112 çıktı, ilki 58di :) 10 gün sonraya kesesini görmek için randevu verdiler. hala hamile olduğuma inanamıyorum :) o kadar uzun zamandır bu anı bekliyordum ki, şimdi rüyada gibiyim :) ilaçlarıma ve iğnelerime devam ediyorum yalnız kalçam kevgire döndü ve belime doğru ağrı yapıyor. bir de iğneleri yapmak için sedyeye yüz üstü uzanmamı istiyorlar o aklıma takılıyor acaba bir zararı olur mu diye.
sizlere sormak istediğim birşey var. göğüslerim transferden beri inanılmaz ağrılıydı ve gergindi. ama bugün 15. günüm ve ağrısı geçmiş durumda. hiçbir his yok. acaba bu normal mi?
bir de şimdi biz tüp bebek yaptıranlar hafta hesaplamasını nasıl yapıyoruz? son adet tarihinden mi yoksa transfer tarihinden mi hesaplamak lazım?
canım iğnelerden bende çok bunaldım, ama yapacak bişey yok zararlı olsa yüz üstü yatmak bence devam et demezlerdi, zaten 15 sn yüzüstü uzanıyorsun sonuççta , clexane verdimi sana göbekten yapılan? bide kaçıncı aya kadar iğne yaptırcakmışsın??? bildiğim ve araştırdığım kadarıyla son adet tarihinden hesaplayacaksın hamileliğini tahminen simdi 3-4 haftalık hamilesindir
clexane'ı transferden sonra 10 gün kullandım, pıhtılaşma sorunum olup olmadığını bilmiyoruz, inşallah yoktur. şimdi haftada 1 proluton iğne, her gün de progestan iğne vuruluyorum. belime çok sancı yapıyor nasıl devam edicem bilemiyorum böyle. göbek iğneleri daha iyiydi valla. progestan 12. haftaya kadar, proluton 20. haftaya kadarmış. bir de 7. haftaya kadar estrofem kullanacağım günde 3 adet.
son adet tarihimdense eğer 5. haftanın içinde oluyorum, kafam karıştı :)
arkadaşlar ALLAAH hepimizin tedavisinde maddi manevi yanımızda olsun inş.biz 7 yıllık evliyiz recai hocada yeni tedaviye başladık yakında iğnelere başlıyacağım ,merkez çok yoğun hoca çok deneyimli ekibide güler yüzlü içime sindi inş.hayırlı sonuçlar alırız inş.
arkadaşlar benim fsh 9.30 çıktı fazlamı fsh 15 üstünde olanlarda hamilik çok zor diyorlar bilgisi olan varmı
hoş geldin aramıza, inşallah pozitifle sonuçlanır tedavin...
sağol canım ya verdiğin bilgiler için çok kafama takılıyordu, buarada benimde en şaşırdığım konu clexane araştırdım, bu iğneyi kullanan pek yok, coraspin diye bir kan sulandırıcı var çoğu onu kullanıyor... bu kadar emek çekiyoruz Allahım hayırlı sağlıklı evlatlar versin bize
ilk randevuma şuan tam 1 hafta var ama yüzümde inanılmaz kızarıklıklar çıktı. sanki tüp patlamış gibi kıpkırmızı suratım. bir gecede oldu resmen. sivilceyle sinek ısırığı arası birşey. bu ilaçların yan etkisi mi acaba? bir de progestan bebeklerde tüylenme yapıyormuş. düşük riskimizin olup olmadığı belli değil ama neden bu kadar uzun süre iğnelere devam etmek zorundayız bilemiyorum. benim de kafam çok karışık. yarın doktora gideceğim ama endişeliyim, benim gibi yüzünde veya başka bir yerinde kızarıklık yaşayan var mı?
çok stresten oldu demekki, tüylenme ile ilgili bir şey duymadım ya hiç. bence aklına takılanları bir kağıda yaz, doktora gittiğinde sor, o yoğunlukta insanın aklından çıkıyor çünkü, tedavinin devamında da oraya gitmeyi düşünüyormusun? birde ücret verecekmisin ilk muayeneye gittiğinde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?