Eşimde beni istiyor fakat annesine kalma desede laftan anlayacak biri değil. Doğumumda istemiyorum kalma git dememe rağmen eşimi zorla kavga gürültü gönderdi kendi kaldı car car sürekli başımda telefonla konuştu gecede uyumaya çalışmama rağmen tv izleyip durdu şimdi ise artık yerini bilmesini istiyorum. Fakat kavga çıkartacağı için eşimin o haldeyken bu durumu düşünmesini ve bu kadının diktatör hareketlerine maruz kalmasını istemiyorum. Bu yüzdende sesimi çıkartmasam mı diyede düşünüyorum. Çok kararsızımEşin kimi istiyorsa, bence uçuk bir neden olmadıkça eş kalmadı, yoksa neden eş.
Benim eşim beni isterdi, ALLAH korusun. Ama engel olacak önemli bir neden yoksa. Karıştırmayın şu kadar hayatlarınıza. Siz artık eşsiniz.
Anne ben kalacağım, teşekkürler düşündüğün için. Eşim (ismi neyse) daha rahat edecek, o da öyle istiyor.Eşimde beni istiyor fakat annesine kalma desede laftan anlayacak biri değil. Doğumumda istemiyorum kalma git dememe rağmen eşimi zorla kavga gürültü gönderdi kendi kaldı car car sürekli başımda telefonla konuştu gecede uyumaya çalışmama rağmen tv izleyip durdu şimdi ise artık yerini bilmesini istiyorum. Fakat kavga çıkartacağı için eşimin o haldeyken bu durumu düşünmesini ve bu kadının diktatör hareketlerine maruz kalmasını istemiyorum. Bu yüzdende sesimi çıkartmasam mı diyede düşünüyorum. Çok kararsızım
Ben hastanede uyumaya çalışırken biri tv izlese ben carlardım asıl. Niye ses etmediniz ki?Eşimde beni istiyor fakat annesine kalma desede laftan anlayacak biri değil. Doğumumda istemiyorum kalma git dememe rağmen eşimi zorla kavga gürültü gönderdi kendi kaldı car car sürekli başımda telefonla konuştu gecede uyumaya çalışmama rağmen tv izleyip durdu şimdi ise artık yerini bilmesini istiyorum. Fakat kavga çıkartacağı için eşimin o haldeyken bu durumu düşünmesini ve bu kadının diktatör hareketlerine maruz kalmasını istemiyorum. Bu yüzdende sesimi çıkartmasam mı diyede düşünüyorum. Çok kararsızım
Çocuklara bakmaz 3 senede 5 kere görmeye gelmiş evine gittiğimizde süs eşyalarına dokunuyor diye surat asan bir tip. Ama hastane fikriniz güzel başka bir seçenek bulamazsam mutlaka bunu deneyecem.Karışık yazmışsınız.
Kayınvalidenizin hastanede eşinizle ilgilenmeyeceğini düşünüyorsanız çocukları ona bırakıp refakatçi siz kalın.
İkna konusunda zorluk çıkacak gibiyse ben gencim, koşturmak gerekir, uykusuz kalırım, annen dayanamayabilir. Benimle kalırken de farkında değildi ama çok yardımı dokunmadı gibi konuşursunuz gerekirse. Geçmiş olsun
İşte yeni yeni öğreniyorum carlamayıBen hastanede uyumaya çalışırken biri tv izlese ben carlardım asıl. Niye ses etmediniz ki?
Çocuklara bakmaz 3 senede 5 kere görmeye gelmiş evine gittiğimizde süs eşyalarına dokunuyor diye surat asan bir tip. Ama hastane fikriniz güzel başka bir seçenek bulamazsam mutlaka bunu deneyecem.
Sinirden karışık yazmış olabilirim kusura bakmayın.
Evet aslında sınırını bilerek her daim cevap vermek lazım. Yoksa insanın içinde birikip daha kötü patlamalara sebep olabiliyor.İşte yeni yeni öğreniyorum carlamayısaygısızlık etmeyim, iyi niyetinden vs derken ben kendimi çok yıprattım. Çocuklar olduktan sonra niye susuyorum diye kendime sormaya başladım.
Çocuklara annem bakacak zaten. Ama vicdan azabıda çekiyorum eşim sessizlik isterken bu yapacağım doğrumu diyeDostlar alışverişte görsün diye refakatçilik yapmak istiyor yani.
Siz baskın davranın bu sefer madem. Yazık insan hasta yatarken sessizlik ister yahu...
Çocukları da 2 gün anneniz idare edebilir herhalde, gündüzleri zaten görüşürsünüz.
Çocuklarım dayısı anneannesi ve dedesiyle vakit geçirmeyi seviyor ve daha çok küçük oldukları için olayın farkında değiller. Operasyon çok büyük değil ama sonuçta küçükte olsa yatış gerektirecek bir olay.yani ne desem bilemedim, operasyonun büyüklüğüne de bağlı,
bir yandan eşimin yanında olmayı çok isterim aklım onda kalır, diğer yandan kızımın evde hem annesiz hem babasız kalması, babasının hasta olduğunu bilmesi, muhtemelen kıyameti koparır, haliyle bir tarafım da onda kalır, sonuç olarak seçimi eşime bırakırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?