Refakatçi kim olmalı ?

Refakatçi kim kalmalı

• Annesi

• Eşi

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben artık bazı şeylere çok şaşırmıyorum.
Oğlu gerçekten kalp krizi nedeniyle hastaneye müşahade altında yatarken, evde konu komşu gün yapıp akşam giden hastaneye anne bile duydu bu kulaklar..

Siz de alışırsınız zamanla. Beklentiyi düşürün eşinize siz destek olun.

yok ben senin kaynananın tipini anladım, kaynanadan şansızlardansın, umarım o günde bi çeyiz serme çıkar dicem de, oğluma baktım deme fırsatını kaçırmaz sanırım

Eşiniz kimi istiyorsa gerçekten o kalsın. Objektıf olarak anlattıklarınıza bakınca da siz çocukları anneanneye bırakıp eşinizin yanında kalın.. Annesı ister gelsın ister evinde otursun .bazı hastaneler 2refekatcı da kabul ediyor

Ayyy gerçekten çok şaşırdım. Duygu kavramını bir insan bu kadar nasıl kaybede biliyor. Ben hiç tanımadığım birine bile üzülüp dua ederken bir anne nasıl böyle olabilir gerçekten ilginç.

Zaten benim hiç beklentim kalmadı son hastalık olayından sonra. Şuan hiç aramıyorum sormuyorum etrafa herşey mükemmelmiş gibi göstermesine sinir oluyorum. Hastaneden çıktığımız an oğlunu aylarca görmeye gelmeyecek bile.

yok ben senin kaynananın tipini anladım, kaynanadan şansızlardansın, umarım o günde bi çeyiz serme çıkar dicem de, oğluma baktım deme fırsatını kaçırmaz sanırım
Kaçırmaz tabikide
En azından az görüşüyoruz o yüzden kendimi şanslı görüyorum .

Panik atak krizi geçiren biri için annesine oğlunu kalpten hastaneye yatırdık demeniz o kadar itici ki anlatamam. Ben öyle gelinin saçını başını yolardim. İyi niyetli görmedim sizi.

2 refakatçi yoktur inşallah

Panik atak krizi geçiren biri için annesine oğlunu kalpten hastaneye yatırdık demeniz o kadar itici ki anlatamam. Ben öyle gelinin saçını başını yolardim. İyi niyetli görmedim sizi.
Panik atak olduğunu bilmiyorduk ilk atak anı. Kalp çarpıntısı , dil dolanmalı , el ayak boşalması, nefes alamama gibi belirtiler vardı bizde kriz geçiriyor sandık. Doğal olarak atağın ne olduğunu bilmiyorduk.

Özellikle bu konuyu detaylı olarak yazdım sizin gibi anlamakta zorlanacak ve kabalaşacak kişilerin olduğunu tahmin ettiğim için. Doktor bile panik atak geçiren her kişi kalp krizi diye hastaneye başvuruyor diye 3 gün sonra teşhis koyup yollarken siz buradan beni kötü niyetli yapıp, saç baş yolacak kadar iyisiniz. Kaynanama şükrettim en azından sizin gibi davranış bozukluğu yaşayan ve öfke kontrolü olan bir kadın olmadığı için.

eş kalır.. müsaade etmeyin
organize olun anneniz bakabilirse çocukları ona bırakın

bastırın onu.. ben kalacağım sana gerek yok diyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…