Refakatçi kim olmalı ?

Refakatçi kim kalmalı

• Annesi

• Eşi

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Aynı şeyi düşünüyorum.
Normalde ben kalırım, ama çocuklar nedeniyle eşimin annesinden refakatçı olmasını rica edebilirim.

Aynı şeyi yaşadım eşim ameliyat olacağı gün geldi kaynanam ve ben kalicam dedi bisey yapmis olmak icin bende ona kibarca onun kalmasına gerek kalmadığını eşimin benimle daha rahat edeceğini anlatarak yolladım.

Bırakın annesi kalsın siz de çocuklarınızın düzenini bozmayın koca adam anasının dilinden anlar sizin söylemek istediklerinizi söyler zaten. Siz de evde dinlenin es eve gelince belli ki çok yorulacaksiniz

Bu erkek anneleri neden böyle ben çözemedim. Sizin hayatınızla ilgili kararları neden kendileri almak ister anlamam. Gelinin zaten kalamayacağı durum varsa anne sen kalır mısın der. Anlayış eksikliği sanırım saygı duymayı bilmiyorlar. Kendilerini biraz düzeltmiş olsalar belki herşey zaten onların istedikleri gibi olacak

Bu durumda eşiniz neden huzursuz olacak ki

Siz kalacaksınız annesi de isterse kalsın sandalyede otursun

Anneye gerek yok yorulmayın evde yatın gündüz gelin deyin yeterli

Yani anneye sınırı çizin

Doğumda eşim kaldı mesela kimse de neden o diyemedi bile

Yapilacak o kadar basitki ameliyata girdiginde yaninda ol esinin.cikincada biraz daha kal gec olmadanda kv devret aksam ve gecede yavrularinin yaninda ol.su durumda yavrularimda kalir aklim onlarin psikolojiside onemli benim icin.anne geceleri oglunun yaninda kalsa hastanede ne olur.

Epey gerilmişsiniz, çok karışık yazılmış.
Ama sorunun cevabı açık ve net, eş kalmalı.
Doğum yaptığımda yanımda eşim kaldı.
Eşimin ameliyatında kızımı annemle kaldı, eşime ben refakat ettim.
Kısmetse bu doğumumda da eşim kalacak.

Kv fazlasıyla kavgacı; kendi sülalesi , kocasının sülalesi , benim sülalem kimseyle görüşmüyor. O yüzden kavga çıkartıcak, ses tonu yükselecek herkes huzursuz olacak.

Onun istediği elbiseyi giymedim diye oturdu ağladı.

Yani benim olay burada herşeyi ile ben ilgileniyorum, tüm sorunlarına ben koşturuyorum o millete gösteriş olayına gelince en önde gidiyor artık sinir oluyorum. Torunlarını 6-7 ayda bir görür ortada torun evlattan tatlı diye gezinir.

esinize sorun kimi istiyor diyelim ki annesini istiyor kalsin ..sabaha kadar horlasin esiniz uyumasin birakin...hep kiyamadiklarimiz kiyiyor bize...diyelim ki sizi secti anasina kendi soylesin ...kocaniz degilde siz istemiyormussunuz gibi olacak ...

Sizin doğumda kaldığında işe yarar şeyler yapmış olsa idi annesi baksın derdim ama belli ki gözünüz arkada kalacak.
Açıkçası ben böyle bir durumda eşimin kalmasını isterdim. Kalmazsa ileride bir gün başına da kakardım. Hayat arkadaşı yani böyle günde yanımda olmayacaksa ne zaman olacak?

Bence çocuklarınızı annenize bırakın. Evet küçükler ama 2 geceden bir şey olmaz. Daha uzun kalacaksa diğer günlerde, eşiniz toparladıktan sonra annesi kalabilir.

kız bırak eşinde ağzının payını alsın , sen ne yaşadıysan aynısını o da yaşasın anlasın ,

heleki benım annem öyle yapmaz dediyse sana kesin kalmazdım yani kesin

Benim eşimde 3 gün hastanede yattı

KV bana dediki ben oğlumun yanında kalicam sende annende kal bu süre içinde

sonra

Esim Annesine dedi açık açık
anne bal10cugun yanında daha rahat ederim ben sen evde bizi bekle
eve gelen gidenide sen agirlarsin dedi
Ben eve geldikten sonra kimseyi istemiyorum yatıp dinlenicem gelen şimdi gelsin gitsin dedi geçmiş olsun için

KV de bozuldu kızdı memleketine gitti Hayır yani sen git annenin evinde dur nedemek
Öyle derse eşimde öyle cevap verir.

kaynanaya onu meşgul edecek bir iş çıkar ve kendin kal

Benim. Bildigim dosya islerinde falanda sizin onayiniz imzaniz gerekli. Bir is arkadaşımin esi kendi annesiyle dr a gitmis. Kanser cikmisti. Tedavi icin imzayi yaninda olan oz annesinden degil esinden istemisler esi izin alip (zaten gidecekti haberi alinca) imza atmaya gitmisti

Zaten sürekli başına kakıyorum Doğumda yanımda kalmadığı için, annesi kavga ettiği için gitti eve yattı.
Eşime akşam yine soracam kimi istiyorsun diye ona göre davranıcam. Çünkü kv karşı artık çok doldum. Her istediğini her şekilde yaptırıyor karşı tarafın düşüncesi umrunda değil.

kaynanaya onu meşgul edecek bir iş çıkar ve kendin kal
Nasıl iş çıkartıcam bilemedim ... 7 ay önce mastit oldum yataktan kalkamadım, titreme , ateş, göz kararması vs gibi şeyler olmuştu. Evde çocuklara yedireceğim yemek bile yoktu.
Annem şehir dışında olduğu için kv yi aradım. Hanım efendinin arkadaşının kızının çeyiz sermesi varmış oraya gideceği için gelemedi. Bende titreye titreye su kaynatıp içine mercimek erişte attım yedirdim. Antibiyotik etkisini gösterene kadar 8 saat çocuklar tepemde atlayıp durdu hiç ilgilenemedim hala çocukların o halleri aklıma gelince üzülürüm

Utancımdan kimseye bile anlatamadım bu olayı. Bana mı güvenip doğurdun diyen tipten ne bekleyecen. Alt üstü gelip torunlarıyla vakit geçirecekti
Benim bu kadar sinirlenmemin sebebi gösteriş için böyle birşey talep etmesi

Madem cocuklarınız annenizin yanında duruyorlar annenizde iki gün bakabilecek imkanlara sahip ozaman siz kalın eşinizin yanınızda. Benim eşim de kücük bir ameliyat gecirmisti gidememistim yanina uzuldum biraz cocugum hastalanmıştı o sıra kimseye de birakamazdım Onu emzirdigim icin. Eşim yalnız idare etdi ama genede ona destek olmak isterdim ki maalesef olmadı. Bence sizde kv nize birakmayın bu işi eşi sizsiniz sonucta

2 bebeğin var anneside bakabilr eşine bnce 2 evladın etkilenmesin onlarında sana ihtiyacı var...
üstelik eşin annene ihtiyacını söyler ama 2 bebeğinin en çok neye ihtiyacı olduğnu senden başkası anlayamaz..

Ne kadar karışık anlatmışsınız. Başı sonu belli değil..
Ben eşimi yalnız bırakmazdım. Çocuğum annesiz durabilecek kadar varsa eşimin yanında kalırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…