yani ne desem bilemedim, operasyonun büyüklüğüne de bağlı,
bir yandan eşimin yanında olmayı çok isterim aklım onda kalır, diğer yandan kızımın evde hem annesiz hem babasız kalması, babasının hasta olduğunu bilmesi, muhtemelen kıyameti koparır, haliyle bir tarafım da onda kalır, sonuç olarak seçimi eşime bırakırım.
Çocuklarım dayısı anneannesi ve dedesiyle vakit geçirmeyi seviyor ve daha çok küçük oldukları için olayın farkında değiller. Operasyon çok büyük değil ama sonuçta küçükte olsa yatış gerektirecek bir olay.
Sabaha kadar deliksiz 11 saat uyurlar sabahta kv hastaneye geldiğinde ben 1-2 saat görür dönerim düye düşündüm ama çok kararsızım. Eşimi huzursuz etmek istemiyorum.
Bu durumda eşiniz neden huzursuz olacak ki
Siz kalacaksınız annesi de isterse kalsın sandalyede otursun
Anneye gerek yok yorulmayın evde yatın gündüz gelin deyin yeterli
Yani anneye sınırı çizin
Doğumda eşim kaldı mesela kimse de neden o diyemedi bile
Eşimde beni istiyor fakat annesine kalma desede laftan anlayacak biri değil. Doğumumda istemiyorum kalma git dememe rağmen eşimi zorla kavga gürültü gönderdi kendi kaldı car car sürekli başımda telefonla konuştu gecede uyumaya çalışmama rağmen tv izleyip durdu şimdi ise artık yerini bilmesini istiyorum. Fakat kavga çıkartacağı için eşimin o haldeyken bu durumu düşünmesini ve bu kadının diktatör hareketlerine maruz kalmasını istemiyorum. Bu yüzdende sesimi çıkartmasam mı diyede düşünüyorum. Çok kararsızım
Arkadaşlar çok kararsız kaldığım bir konu hakkında sizden fikir almak istiyorum.
Eşim küçük bir operasyon geçirecek ve hastanede 2 gün kalması gerekiyor. Ben operasyon sonrası dikişleri beslenme şeklini düşünüp çocukları annememi bıraksam daha rahat ederim diye düşünürken, kayınvalide eşimle telefonla konuşmaları şu şekilde refakatçi ben kalırım. Duyunca çok sinirlendim çünkü benim doğumumda yaptığı olay aynen şu sürekli arkadaşları ile sohbet edip çay içmek. Sonrasında hiç bir işe yaramadı. Eşimede çok kızdım bir anne demez mi oğlum çocuklar birden koşar dikişlere değer , hem çocuklar hem beslenme düzeninle hem sürekli hastaneye gidip geleceksin eşin ilgilenemez biraz toparlanana kadar ben size yardım edeyim veya bende kal demez mi diye. Gerçekten çok sinirlendim çünkü amacı gelen gideni hastanede ağırlamak.
Şuan 1.5 ve 3 yaşında iki çocuk ile sürekli hastane hastane gidip doktor arayıp fikir arıyoruz. Sağolsun komşular ve annem elinden geldiğince yardım ediyor. Kv ise eşimin psikolojik olarak çok yıprandığını ve hasta olduğunu bildiği halde totosunu kaldırıp bir kere bile çocuğu ile ilgilenmeyip refakatçi kalmak istiyor.
Ayrıca eşim panik atak hastası , bu atak ilk başladığı zaman kalp krizi düye hastaneye gittik doktorlar tetkikleri yaparken bebeği burada tutmayın götürün mikrop kapmasın diyince bende kv ye bırakmakya gittim.
Kv gittiğimde oğlunu kalpten hastaneye yatırdık çocuğu bırakmaya getirdim diyince sen içeri bir girsde olayı anlat diyor
İçeri girdim kp e sesleniyor oğlum hastaneye yatmış elini yüzünü yıkada bir ayıl diye, sonra gitti üstünü değiştirdi parfüm sıktı, üstüne uygun ayakkabı bakıyor
Arabayı ortaya bıraktım siz benim arabayla gidin dedim, yok ben süremem onu park yerine alalım kendi aracımla giderim diyor. Allah göstermesin başımıza bir şey gelse önce bunun gösterişi ile uğraşacaz . Benim üstümde pijama o ise ful bakımlı bir şekilde gece 2 de hastaneye gitti.
Siz olsanız bu durumda ne yapardınız.
Zaten sürekli başına kakıyorum Doğumda yanımda kalmadığı için, annesi kavga ettiği için gitti eve yattı.Sizin doğumda kaldığında işe yarar şeyler yapmış olsa idi annesi baksın derdim ama belli ki gözünüz arkada kalacak.
Açıkçası ben böyle bir durumda eşimin kalmasını isterdim. Kalmazsa ileride bir gün başına da kakardım. Hayat arkadaşı yani böyle günde yanımda olmayacaksa ne zaman olacak?
Bence çocuklarınızı annenize bırakın. Evet küçükler ama 2 geceden bir şey olmaz. Daha uzun kalacaksa diğer günlerde, eşiniz toparladıktan sonra annesi kalabilir.
Nasıl iş çıkartıcam bilemedim ... 7 ay önce mastit oldum yataktan kalkamadım, titreme , ateş, göz kararması vs gibi şeyler olmuştu. Evde çocuklara yedireceğim yemek bile yoktu.kaynanaya onu meşgul edecek bir iş çıkar ve kendin kal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?