Resimlerle sağlıklı beslenme :)

bak sen de birini kandırabilirsin "kakaolu puding yaptım" diye.. bu tarifin şartı oldu, kandırmazsak olmaz şimdiden afiyet olsun,yapınca bekliyorum yorumunu

selam ne yaptınız böyle siz yaaaa o elmalarda gözüm kaldı
ben kamptayım ve çok zorlu geçiyoooor neyse bende elmalardan yapacammmmm
sen de kamp dönüşü yaparsın canımmm,iyice unuttun topigini.. ne zaman dönüyorsun aramıza? :)

Ben elmaları fırına koydum bile
Görür görmez ağzımin suyu aktı
Evi güzel kokular sardı bileee
oooooh misssssss

Yine şahane bir menü, afiyet olsun. Lavaş o kadar iştah açıcı duruyor ki 'Sabah olsa da kahvaltıya yapsam dedim!

Afiyet olsun.
Yarın lavaş alıyorum
Gece gece olmaz bu kadar yaaaa

Harfiyen katılıyorumm!

sen de kamp dönüşü yaparsın canımmm,iyice unuttun topigini.. ne zaman dönüyorsun aramıza? :)

oooooh misssssss
haklısın canıım ihmal ettim
kamp beni çok sarsıyoooo hiçbişey yapamıyorum
bu arada akşam yemeği yemem lazım ama çok halsizim kalkıp yesem iyi olacak

dün yediklerim:
sabah:tost,domates,zeytin
ara:1 elma,2 ceviz
ögle:3 kaşık bulgur pilavı ve karnabahar yemegi
ara:1 dilim ekmek 2 dilim peynir
akşam:1 kase şehriyeli domates çorba ve karnabahar yemegi

Son düzenleme:
bu akşam kız kıza yemege çıktık,özlemişim böyle akşamları
bugün yediklerim:
sabah:1 portakal,1 armut
ara:yok
ögle:4 dolu kaşık mercimek yemegi,salata,1 dilim ekmek
ara:1 portakal 2 ceviz
akşam:somon ızgara,buharda sebze,4/1 patates haşlama
ara:1/2 armut

bugün "sevgililer günü" olarak kutlanıyor tüm dünyada.kutlayan var kutlamayan ama hiç anlamadıgım birşey varsa o da yurtdışında sevgililer günü bizim anladıgımız anlamda kutlanmıyor.. yurtdışında herkes sevdigi arkadaşına, akrabasına, eşine, dostuna kartlar atıyor, hediyeler alıyor,birbirini arıyor,hatırlıyor.. ben bunu yurtdışından bir arkadaşım sevgilier gününde bana kart attıgında ögrenmiş ve çok şaşırmıştım.14 şubatta kimi zaman sevgilim oldu, kimi zaman olmadı ve olmadıgı dönemleri buruk geçirdigimi hatırlıyorum..halbuki biz de "aman gavur icadı,bir gün mü sevgililer günü, bize hergün" vb cümleler yerine bugünü sevdiklerimizi,uzun zamandır unuttugumuz dostlarımızı hatırlamak için bir fırsata çevirsek.. şu, sevgilierle sınırlı kalan sevgililer gününü daha da genişletip tüm sevdiklerimzi katsak keşke..
not:erkekler hiçbir özel günü sevmez çünkü yemekti, hediyeydi yorar onları ilişkinin ilk başlarında kutlanan sevgilier günü, evlenince "ya biz sevgilimiyiz, artık karı koca olduk" a döner.. ama böyle günler özel birşeyler yapmak,monoton, birbirinin aynı olan günleri canlandırmak için harika zamanalar bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…