Resimlerle sağlıklı beslenme :)

Ben bugun 1kilo verdim diye sevinirken sabah cornflakesle gune baslamisken aksam yemeginde sac kavurma yiyip gunu sonlandirdim
Hep esimin yuzunden aklima girmeseymis canimda cekmeseymis tek artisi ekmek yemedim.

Yalniz olayi kisaca ozet gecmem lazim
Ben yemicem diye kendime salata aldim
1tanemercimek kofte
1corba kasigi brokoli salatasi
1corba kasigi karnabahar salatasi
Cektim onume yiyodum anaaa adam 2sac kavurma siparisi vermis
Ee ben salata aldim ya dedim
Ben onu ortaya koycan onun icin aliyosun sandim dedi
Salatayla karinmi doyar-cılardan benim esim
Onun yaninda kebabin dibine vurcan!

Yiyip yiyip kilo almayan hatunlar vardi dimi ya
Onlarii naaapsak ki!

biz de onları yiyelim bence afiyet olsun canım ya bugün olur öyle

10 dakikadır telefonumu arıyorum,resimleri paylaşayım diye.sesi de sessizde kalmış.. neyse ki pc'de "iphonumu bul" diye bir program var.kızlar iphonunuz varsa bu uygulamayı muhakkak iclouddan yapın sessizde olan telefonum birden alarm gibi çalmaya başladı ve ben düştügü yerden telefonumu bulabildim

bugün yediklerim:
sabah:50gr ekmek üzeri kaşar domates,biber,zeytin
ara:1 elma 2 ceviz
ögle:mercimek yemegi 5 kaşık ve 1 dilim ekmek
ara:1/2 simit 2 dilim peynir
akşam: somon(yarısını yiyebildim),az patates,roka,sogan.1 dilim ekmek

Bayılıyorum senin rengarenk sofrana

Iyi akşamlar.
Nasıl geçiyor sevgililer gününüz bakiiiim
Simsimscim ilk kez duyuyorum sevgililer gününün bu yönünü.. Haklısın insan sevdiği kişiye sevdigini ifade edebilmeli.

Simsims ben seni çooook seviyorum canım iyi ki varsın.

ben de seni çooooook seviyorummmm sen de iyi ki varsın canımmm eşimle film izliyorduk,uyuyakaldı ben de buralardayım işte ya senin?

Benim eşim film izliyo bi yandan da yemek yiyo ben de kk da takılıyorum işte mükemmel bi sevgililer günü

Şaka bi yana 3 tabak yemek yedi eşim ve adam 60 kg yani benim olmak istediğim kilo

Benim eşim film izliyo bi yandan da yemek yiyo ben de kk da takılıyorum işte mükemmel bi sevgililer günü

Şaka bi yana 3 tabak yemek yedi eşim ve adam 60 kg yani benim olmak istediğim kilo
hep mi çok yiyor yoksa günde bir ögün yiyip tam mı yiyor?

Sabah kürt böreği yemiş
Öğle yarım ekmek köfte
Akşam 1 tabak kuru fasulye yarım ekmek
Gece 3 tabak kuru fasulye yarım ekmek
Bugünkü menüsüymüs.
Genetik canım kauinvalideme 45 kg
Kayinpederim 55
60 kgyu korusun yeter diyorum

vay beeeeee iyiymiş

ÜÇÜNCÜ TOPİK "YAŞAM BOYU SPOR" :) yeni topik yemek tarifleri degil de spor topigi oldu
daha gecen hafta dogum gününe gitmiştik ve dün de yine bir dogum günündeydik..ben bu iki haftasonunu da kaçamaklı geçirdim..artık biraz hızlanma ve daha dikkatli olma zamanı geldi.. bugün spor yapmaya tekrardan başlıyorum ve bunun için de bir topik açtım :) isteyen herkes benimle spor yapabilir işte linki:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/yasam-boyu-spor.797263/
ve tabi tartıldım.. 14 ocakta 69 kilo ile başlamıştım.. hastalıktı kaçamaklardı bugün ki kilom 67.3 .şimdi biraz hızlanma zamanı..

simsim bugün çok feci bir yeme atağı geçiriyorum sen bu gibi durumda ne yapıyorsun yanlış hatırlamıyorsam sende yeme atakları yaşıyordun
lütfen yardımmmmmm

bugün yediklerim:
sabah:30 gr ekmek 30 gr peynir,sütlü kahve
ara:yok
ögle:30 gr ekmek 30 gr peynir,sütlü kahve
ara:yok
akşam:somon ızgara,azıcık patates püreli ıspanak sote ve ortaya deniz mahsüllü salata,1 parça çikolata
gündüzü biraz hafif geçirdim,çünkü akşam eşimle yemege çıktık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…