gene yaparsın canım.. kendine tatil verdin ve şimdi başlıyorsun
pişmanlık yok,afiyet olsunevet, ayrıca herşeyin tadına bakmış oldum
teşekkür ederimmmmçooookkk güzel görünüyor
iyidir canım yaaa, yoklugunda gene buralardaydım işte :)) ben de bu hafta tartılacagım bakalımselaaaamm canım naber ben geldiim tatil bitti
ben artık 83.5 oldummm
tatilde hiç kilo almadımama kiloda veremedim
benden haberler böyle senden naberr
teşekkür ederim canımselamlar....
herkese güzel beslenmeli, sporlu güzel günler.
simsims senin şu görsellerine bayılıyorum şahanesin de ben 2 gündür bir yiyorum sormayın gitsin. kilo almasam bari
merhabasimsim günlüğünü uzun zamandır takip ediyorum senden çok şey öğrendim sana biraz kendimden bahsetmek istiyorum
boyum 1.60 kilom şu an 69 bu kiloya yaklaşık 2 yıl önce 83 den düştüm önce den bir devlet hastanesinin diyetisyenine
giderek 2ayda 73 oldum daha sonra bu kiloyu 7.8 ay kadar korudum daha sonra ayça kayayı takip ederek kitaplarını okuyarak şu anki kiloya inmeyi başardım fakat ne yaptıysam daha fazla kilo veremiyorum istikrarlı olamıyorum bir hafta önce spora başladım b fite 3 ay üyelik yaptırdım yeni bir günlük açtım inşallah bu sefer başarırım desteklerini bekliyorum arada bir günlüğüme uğrayıp nerede yanlış yaptıysam beni uyarır yada doğru yaptıklarımı söylersen çok mutlu olurum bizi takip edenlerede faydalı olur
biraz uzun oldu kusura bakma sevgiler
merhababen de seni takip ediyorum arada harika 14 kilo vermişsin.. ve kilonu korumuşsun tebrikler.. bi fit çok işe yarıyor diye duydum.oraya gittikçe günlügünde paylaşsana.mesela ben tam olarak nasıl bir şey oldugunu nasıl bu kadar etkili oldugunu bilmiyorum mesela..bu arada zaman zaman ben de istikrarsız oluyorum ki.. yani normal.. ama diyorum ki kilomu koruyorum.. 30 kilo verip 30 kiloyu tekrar almıyorum..veya diyorum ki yavaş verdigim için vücudumda bir çatlak,sarkma yok maşallah :) veya herşeyden yiyerek keyif alıyorum :) mesela şimdi ara ögünde ara ögün hakkımdan biraz fazla yedim ama gün içindeki hakkımdan kullanmış oldum,demiyorum ki "tüh ben bozdum diyeti hadi çikolata da yiyeyim onu da yiyeyim".. kendimi durduruyorum( genelde ) bence sen de bu kadar zaman kilonu korumayı başardıysan büyük iş başarmışsın,günlük hedef koy kendine,bugünün tam geçsin tam yap.. "bir ay sonra şu kiloda olmalıyım veya yarışlarla sınır koyma kendine..günlik olsun hedefin..tabiki destek olurum elimden geldigince.. yazarım günlüne de.. benden de sana sevgiler [/QUOT cevap yazdığın içi sağ ol gerçekten desteğe çok ihtiyacım b fit ten bahsedecek olursam yarım saatlik bir istasyon programı yani yarım saatlik seanslar buçuk ve tam saatlerde başlıyor spor aletleri var fakat öyle dijital yada ahım şahım aletler değil seanslarda her otuz saniyede bir sinyal sesi var önce spor aletleri ile başlıyoruz siyal sesin den sonra antrenörün gösterdiği hareketleri
yapıyoruz sonra yine aletleri 30 dakikada 3 tur yapıyoruz ama insan ter içinde kalıyor inşallah faydasını görürüm
mesajımı cevap yazdığın için sağol gerçekten desteğe çok ihtiyacım var b fit ten bahsedecek olursam olursam yarım saatlik seanslar buçuk ve tam saatlerde başlıyor spor aletleri var fakat öyle dijital yada ahım şahım aletler değil seanslarda her otuz saniyede bir sinyal sesi var önce spor aletleri ile başlıyoruz sinyal sesindenmerhababen de seni takip ediyorum arada harika 14 kilo vermişsin.. ve kilonu korumuşsun tebrikler.. bi fit çok işe yarıyor diye duydum.oraya gittikçe günlügünde paylaşsana.ben tam olarak nasıl bir şey oldugunu nasıl bu kadar etkili oldugunu bilmiyorum mesela..bu arada zaman zaman ben de istikrarsız oluyorum ki.. yani normal.. ama diyorum ki kilomu koruyorum.. 30 kilo verip 30 kiloyu tekrar almıyorum..veya diyorum ki yavaş verdigim için vücudumda bir çatlak,sarkma yok maşallah :) veya herşeyden yiyerek keyif alıyorum :) mesela şimdi ara ögünde ara ögün hakkımdan biraz fazla yedim ama gün içindeki hakkımdan kullanmış oldum,demiyorum ki "tüh ben bozdum diyeti hadi çikolata da yiyeyim onu da yiyeyim".. kendimi durduruyorum( genelde ) bence sen de bu kadar zaman kilonu korumayı başardıysan büyük iş başarmışsın,günlük hedef koy kendine,bugünün tam geçsin tam yap.. "bir ay sonra şu kiloda olmalıyım veya yarışlarla sınır koyma kendine..günlik olsun hedefin..tabiki destek olurum elimden geldigince.. yazarım günlüne de.. benden de sana sevgiler
rica ederim canımmesajımı cevap yazdığın için sağol gerçekten desteğe çok ihtiyacım var b fit ten bahsedecek olursam olursam yarım saatlik seanslar buçuk ve tam saatlerde başlıyor spor aletleri var fakat öyle dijital yada ahım şahım aletler değil seanslarda her otuz saniyede bir sinyal sesi var önce spor aletleri ile başlıyoruz sinyal sesinden
sonra antrenörün gösterdiği hareketleri yapıyoruz sonra yine aletler 30 dakikada 3tur yapıyoruz ama insan ter içinde kalıyor inşallah faydasının görürüm
aynen canımBence de önemli olan günü kurtarmak
Sonra bi bakmissin o günler hafta olmuş ay olmuş yıl olmuş hadi insallah.
Neticede sağlıklı beslenmeye alisiyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?