Resimlerle sağlıklı beslenme :)

selaaaamm canım naber ben geldiim tatil bitti
ben artık 83.5 oldummm
tatilde hiç kilo almadım ama kiloda veremedim
benden haberler böyle senden naberr

selaaaamm canım naber ben geldiim tatil bitti
ben artık 83.5 oldummm
tatilde hiç kilo almadım ama kiloda veremedim
benden haberler böyle senden naberr
iyidir canım yaaa, yoklugunda gene buralardaydım işte :)) ben de bu hafta tartılacagım bakalım çok sevindim kilo almamana , harikasın

selamlar....
herkese güzel beslenmeli, sporlu güzel günler.
simsims senin şu görsellerine bayılıyorum şahanesin de ben 2 gündür bir yiyorum sormayın gitsin. kilo almasam bari

selamlar....
herkese güzel beslenmeli, sporlu güzel günler.
simsims senin şu görsellerine bayılıyorum şahanesin de ben 2 gündür bir yiyorum sormayın gitsin. kilo almasam bari
teşekkür ederim canım benim de cuma cumartesi hafif zelzeleli geçti oluyor öyle bu ara hepimizde bir haller var ya hadi hayırlısı

Kızlar, selam!

Bu sabah büyük bir kahvaltı yaptım ama oldukça geçti. 2 yumurta ile omlet, 2 yemek kaşığı lor peyniri, 1 çarliston biber, 1 salatalık, 1 dilim kepekli kızarmış ekmek. Arada 1/2 greyfurt, 1 kivi ve 1 çay kaşığı tarçınla minik bir meyve salatası hazırladım. Saat 6 civarı da 1 tavuk but, 2 yemek kaşığı yoğurt ve haşlanmış brokoli, karnabahar ve havuç ile hazırladığım salata ile akşam yemeğimi yedim. 3 lt. su ve 2 fincan yeşilçay içtim. Bende durumlar bugünlük iyi gibi, sizlerde neler var?

neyse bugün güzel bir gün oldu.. herşey planlı, programlı gitti ve 15dk yürüdüm..(7 haftalık bir programla azar azar düzenli yürüyüş yaptıran bir liste buldum..böylece 7 haftalık yürüyüş programının ilk gününü bitirmiş oldum :)

bugün yediklerim:
sabah:30gr ekmek,peynir,kırmızı biber,güllü yeşil çay
ara:1,5 kaşık süzme yogurt,1 elma
ögle: peynirli sandiviç,sütlü kahve
ara:1 dilim ekmek,1 dilim peynir,4 zeytin,sütlü kave
akşam: peynirli salata

Son düzenleme:
simsim günlüğünü uzun zamandır takip ediyorum senden çok şey öğrendim sana biraz kendimden bahsetmek istiyorum
boyum 1.60 kilom şu an 69 bu kiloya yaklaşık 2 yıl önce 83 den düştüm önce den bir devlet hastanesinin diyetisyenine
giderek 2ayda 73 oldum daha sonra bu kiloyu 7.8 ay kadar korudum daha sonra ayça kayayı takip ederek kitaplarını okuyarak şu anki kiloya inmeyi başardım fakat ne yaptıysam daha fazla kilo veremiyorum istikrarlı olamıyorum bir hafta önce spora başladım b fite 3 ay üyelik yaptırdım yeni bir günlük açtım inşallah bu sefer başarırım desteklerini bekliyorum arada bir günlüğüme uğrayıp nerede yanlış yaptıysam beni uyarır yada doğru yaptıklarımı söylersen çok mutlu olurum bizi takip edenlerede faydalı olur
biraz uzun oldu kusura bakma sevgiler

merhaba ben de seni takip ediyorum arada harika 14 kilo vermişsin.. ve kilonu korumuşsun tebrikler.. bi fit çok işe yarıyor diye duydum.oraya gittikçe günlügünde paylaşsana.ben tam olarak nasıl bir şey oldugunu nasıl bu kadar etkili oldugunu bilmiyorum mesela..bu arada zaman zaman ben de istikrarsız oluyorum ki.. yani normal.. ama diyorum ki kilomu koruyorum.. 30 kilo verip 30 kiloyu tekrar almıyorum..veya diyorum ki yavaş verdigim için vücudumda bir çatlak,sarkma yok maşallah :) veya herşeyden yiyerek keyif alıyorum :) mesela şimdi ara ögünde ara ögün hakkımdan biraz fazla yedim ama gün içindeki hakkımdan kullanmış oldum,demiyorum ki "tüh ben bozdum diyeti hadi çikolata da yiyeyim onu da yiyeyim".. kendimi durduruyorum( genelde ) bence sen de bu kadar zaman kilonu korumayı başardıysan büyük iş başarmışsın,günlük hedef koy kendine,bugünün tam geçsin tam yap.. "bir ay sonra şu kiloda olmalıyım veya yarışlarla sınır koyma kendine..günlik olsun hedefin..tabiki destek olurum elimden geldigince.. yazarım günlüne de.. benden de sana sevgiler

Son düzenleme:

mesajımı cevap yazdığın için sağol gerçekten desteğe çok ihtiyacım var b fit ten bahsedecek olursam olursam yarım saatlik seanslar buçuk ve tam saatlerde başlıyor spor aletleri var fakat öyle dijital yada ahım şahım aletler değil seanslarda her otuz saniyede bir sinyal sesi var önce spor aletleri ile başlıyoruz sinyal sesinden
sonra antrenörün gösterdiği hareketleri yapıyoruz sonra yine aletler 30 dakikada 3tur yapıyoruz ama insan ter içinde kalıyor inşallah faydasının görürüm

rica ederim canım ben çok olumlu sözler duydum bfit ile ilgili,sen de faydasını görürsün bence :)

dün paylaşamadıgım menümü bugün paylaşıyorum

dün yediklerim:
sabah:30gr minik lavaş,peynir,zeytin,kırmızı biber,dereotu,sütlü kahve
ara:3 dilim ekmek,1 dilim peynir
ögle:2 kaşık süzme yogurt,2 kaşık bezelye
ara:1 elma,15 badem
akşam:balık,salata, 3 dilim portakal,2 parça çikolata

dün nasıl açtım anlatamam.. ara ögünde 1 dilim ekmek hakkımı bir anda çıkardım 3 dilime.. o yüzden öglen çorba ve 1 dilim ekmek yemedim ve böylece dengelemiş oldum,tüm gün açlık devam etse de kendimi tuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…