canım basin sağolsun mekanı cennet olsun, anladigim kadariyla çok genç vefat etmiş, her ölüm erken aslında ve her ölüm zamansiz, ama genç ölümler daha bir etkiler beni, sana ve arkadasinin geride kalanlarına sabır diliyorum canım.hayat sen ne garip şeysin.. 30dk önceki ben ile şimdiki ben artık aynı degil..nasılda değişiyor herşey.. nasılda tepe taklak oluyorsun bir anda aldıgın bir haberle.. hayat sen şaka mısın ya?inanmak istemiyorum.. ne yazıcagımı bilmiyorum ama birşeyler yazıp rahatlamak istiyorumm.. bu gece nasıl uyurum bilmiyorum.. dün aklımdaydın daha aylar sonra ilginç bir şekilde..güle güle diyorum..güle güle.. orda mutlu olman dilegiyle tüm kalbimle… iyi ki seni tanımışım.. şuan düşünüyorum ama hatırlamıyorum neden küsmüştük ki biz?? madem unutulacak birşeydi.. iyi ki ben adım atıp seninle barışmışım.. eskisi gibi olamadık belki ama dargın ayrılmadık.. güle güle arkadaşım rahat uyu.. sana söyleyemesem de seni seviyorum..
sagolasın canım..canım basin sağolsun mekanı cennet olsun, anladigim kadariyla çok genç vefat etmiş, her ölüm erken aslında ve her ölüm zamansiz, ama genç ölümler daha bir etkiler beni, sana ve arkadasinin geride kalanlarına sabır diliyorum canım.
merhaba canımmm bugün daha iyiyimm… ya sen nasılsın?? saglıklı beslenme ve spor nasıl gidiyor?selam canım, nasılsın?
sagol canımm.. amin..Başın sağ olsun canım mekanı cennet olsun
iyi diyelim canım, hastayım biraz keyifim yok o yüzden, senin iyi olmana sevindim. :)Eki Görüntüle 1507460
merhaba canımmm bugün daha iyiyimm… ya sen nasılsın?? saglıklı beslenme ve spor nasıl gidiyor?
ilgine teşekkür ederim canımm.. umarım bugün daha iyisindiriyi diyelim canım, hastayım biraz keyifim yok o yüzden, senin iyi olmana sevindim. :)
Gidiyormusun?kk'ya biraz ara.. görüşürüz sonra
iyi sayılırım canım, idare ediyorum işte.. Yutkunmak kabus gibiydi ama ilaç içtim ağrı kesici, şimdi daha iyiilgine teşekkür ederim canımm.. umarım bugün daha iyisindir
AA neden canım, ne kadarlığına gidiyorsun ki, çok özletme kendinikk'ya biraz ara.. görüşürüz sonra
kk'ya biraz ara.. görüşürüz sonra
hayat sen ne garip şeysin.. 30dk önceki ben ile şimdiki ben artık aynı degil..nasılda değişiyor herşey.. nasılda tepe taklak oluyorsun bir anda aldıgın bir haberle.. hayat sen şaka mısın ya?inanmak istemiyorum.. ne yazıcagımı bilmiyorum ama birşeyler yazıp rahatlamak istiyorumm.. bu gece nasıl uyurum bilmiyorum.. dün aklımdaydın daha aylar sonra ilginç bir şekilde..güle güle diyorum..güle güle.. orda mutlu olman dilegiyle tüm kalbimle… iyi ki seni tanımışım.. şuan düşünüyorum ama hatırlamıyorum neden küsmüştük ki biz?? madem unutulacak birşeydi.. iyi ki ben adım atıp seninle barışmışım.. eskisi gibi olamadık belki ama dargın ayrılmadık.. güle güle arkadaşım rahat uyu.. sana söyleyemesem de seni seviyorum..
gene gelicem canım,azıcık ara sadece..Gidiyormusun?
geçmiş olsun canım..iyi sayılırım canım, idare ediyorum işte.. Yutkunmak kabus gibiydi ama ilaç içtim ağrı kesici, şimdi daha iyi
AA neden canım, ne kadarlığına gidiyorsun ki, çok özletme kendini
canım bi süre sizi takip edicem,sonra gene gelicemmerhaba simsims, Hayırdır neden ara veriyorsun
canım çok sagol.. aminnn….Başın sağ olsun.Allah rahmet eylesin.Çok üzüldüm yattığı yer cennet mekanı olsun.
canım benim ne kadar dogru ve acı yazdıkların.. Allah rahmet eylesin… "şükür"ne güçlü ne özel bir söz haklısın.. ben de seni seviyorum canım..Canım, başın sağolsun... Hayat şaka gibi gerçekten.o kadar acimasiz o kadar yalan ki hersey aslinda... Hersey bir anda oluyor kahredici bir sekilde, elinden hicbirsey gelmiyor caresizligine. Bayilincaya kadar aglamak da boş. Önce 18 yasindaki kuzenim lösemiden gitti, sonra dedem, arkadan anneannem... Babamin aniden olan rahatsızlığı şimdi de... Herşey için çok şükür Allah'a, bin şükür. Elbette bunlarda kesin bi hayir var ama çok yipraniyor insan. Gerçek olan ne varsa hayal oluyor bir anda. Inansan olmaz inanmasan nolacak sanki olup bitene, olan oluyor. Oyle canim yaniyor ki canim düşündükçe. O yüzden şimdi soyleyeyim, seviyorum seni...
Başın sağolsun canım..hayat sen ne garip şeysin.. 30dk önceki ben ile şimdiki ben artık aynı degil..nasılda değişiyor herşey.. nasılda tepe taklak oluyorsun bir anda aldıgın bir haberle.. hayat sen şaka mısın ya?inanmak istemiyorum.. ne yazıcagımı bilmiyorum ama birşeyler yazıp rahatlamak istiyorumm.. bu gece nasıl uyurum bilmiyorum.. dün aklımdaydın daha aylar sonra ilginç bir şekilde..güle güle diyorum..güle güle.. orda mutlu olman dilegiyle tüm kalbimle… iyi ki seni tanımışım.. şuan düşünüyorum ama hatırlamıyorum neden küsmüştük ki biz?? madem unutulacak birşeydi.. iyi ki ben adım atıp seninle barışmışım.. eskisi gibi olamadık belki ama dargın ayrılmadık.. güle güle arkadaşım rahat uyu.. sana söyleyemesem de seni seviyorum..
sagol canımmm...Başın sağolsun canım..(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?