Resimlerle sağlıklı beslenme :)

bugün yapıcam bu tarifi cnm çok cips yemek istedi nedense

merhaba günlüge yazmaya,menü ve resim paylaşmaya biraz ara verdim ama sanmayın bıraktım herşeyi,bıraktım saglıklı beslenmeyi.. hayır , tabiki devam ediyorum.hem de sporla beraber ilerde anlatıcam neler yaptıgımı..degişiyorum ve degişmeye devam edecegim..

bu sabah ki kahvaltım:
gül çayı,domates,salatalık,zeytin,2 dilim ekmek

cnm özledik valla seni o güzel menüleri
arada uğra lütfen

simsims canım naber
bende yazmıyorum ama seninde dediğin gibi devam
ben 79 kilo oldum bu hafta

canım nasılsın uzun zamandır yoktum bebeğim 3.5 aylık oldu bende yavaştan kilo vermeye başladım. sen yine harikalar yaratmışsın senin gibi bende başarırım inşallah

biliyorum uzun zaman oldu buraya birşeyler yazmayalı..biraz daha da zaman var..ramazandan sonra tekrar burdayım.bu arada neler mi yapıyorum;çok çok çok çalışıyor(dum) artık tatildeyim.iş yerinde bir sınava giricektim,sınav dün seneye iptal edildi..yani bugünden itibaren tatil başladı benim için..zor zamanlar geçirdim ama şimdi iyiyim.. yeni şeyler deniyor ögreniyor ve kendimi keşfediyorum..bunları tek tek yazmak için sabırsızlanıyorum..ama daha vakti var.. henüz deneme safhasındayım.. kendime iyi gelicek kitaplar okuyorum.. evimle kendimle ilgileniyorum..yani kısaca kendime yatırım yapıyorum.. tekrar görüşmek üzere..

cnm senin adına sevindim sabırsızlıkla geri dönmeni bekliyorum o güzel yazılarını çok özledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…