cnm çok özletme kendini
tamam kızlar özletmeden gelicemBencede ozletme kendini de o guzel menulerini resimlerinide mahrum etme bizden
bizler için üzücü ama senin için iyi olacaksa bişey diyemeyizkk'ya biraz ara.. görüşürüz sonra
teşekkür ederim canım benimbizler için üzücü ama senin için iyi olacaksa bişey diyemeyiz
yolun acık olsun dostum insallah kafan rahat bi şekilde dönersin buraya seni özlicez
gelicem canımmm gelicem.. o zamana kadar özelden konuşalım seninleCanım gel artık...
bugün yapıcam bu tarifi cnm çok cips yemek istedi nedensekızlar bunu mutlaka denemelisinizzzzzzzz..harika bir cips.. hem de yer elmasıylaeşim patates cips sandı
yer elmasını sebze temizleme fırçasıyla fırçalayıp temizliyoruz(veya ovarak yıkıyoruz) sonra kabuklarını soymadançok ince cips gibi kesiyoruz.fırın tepsisine yaglı kagıt serip yer elmalarını yerleştiriyoruz.bir kasede göz kararı tuz, kekik ve zeytinyagını karıştırıp yer elmalarının üzerine fırça ile sürüyoruz..önceden 150derecede ısıttıgımız fırında önlü arkalı cips gibi kızarana kadar yaklaşık 25-30 dakika pişiriyoz.sonra da hapur hupur cips niyetine yiyoruz,afiyet olsun
Eki Görüntüle 1501349
merhabagünlüge yazmaya,menü ve resim paylaşmaya biraz ara verdim ama sanmayın bıraktım herşeyi,bıraktım saglıklı beslenmeyi.. hayır , tabiki devam ediyorum.hem de sporla beraber ilerde anlatıcam neler yaptıgımı..degişiyorum ve degişmeye devam edecegim..
bu sabah ki kahvaltım:
gül çayı,domates,salatalık,zeytin,2 dilim ekmek
Eki Görüntüle 1534334
cnm özledik valla seni o güzel menülerimerhabagünlüge yazmaya,menü ve resim paylaşmaya biraz ara verdim ama sanmayın bıraktım herşeyi,bıraktım saglıklı beslenmeyi.. hayır , tabiki devam ediyorum.hem de sporla beraber ilerde anlatıcam neler yaptıgımı..degişiyorum ve degişmeye devam edecegim..
bu sabah ki kahvaltım:
Eki Görüntüle 1534334
anlaştıkcnm özledik valla seni o güzel menüleri
arada uğra lütfen
simsims canım nabermerhabagünlüge yazmaya,menü ve resim paylaşmaya biraz ara verdim ama sanmayın bıraktım herşeyi,bıraktım saglıklı beslenmeyi.. hayır , tabiki devam ediyorum.hem de sporla beraber ilerde anlatıcam neler yaptıgımı..degişiyorum ve degişmeye devam edecegim..
bu sabah ki kahvaltım:
Eki Görüntüle 1534334
harikasın canım yaaa tebrik ederim… zaten senin boyunda uzundu,fıstık gibi olmuşsundursimsims canım naber
bende yazmıyorum ama seninde dediğin gibi devam
ben 79 kilo oldum bu hafta
teşekkür ederim daha fıstık olamam 5 kilo varharikasın canım yaaa tebrik ederim… zaten senin boyunda uzundu,fıstık gibi olmuşsundur
çok teşekkür ederim canımm çok daha iyiyim.. sen nasılsın?Merhaba bir süredir yazamıyordum ama simsim daha iyi Misin?
maşallah canım..Allah analı babalı büyütsüncanım nasılsın uzun zamandır yoktum bebeğim 3.5 aylık oldu bende yavaştan kilo vermeye başladım. sen yine harikalar yaratmışsın senin gibi bende başarırım inşallah
cnm senin adına sevindim sabırsızlıkla geri dönmeni bekliyorum o güzel yazılarını çok özledimbiliyorum uzun zaman oldu buraya birşeyler yazmayalı..biraz daha da zaman var..ramazandan sonra tekrar burdayım.bu arada neler mi yapıyorum;çok çok çok çalışıyor(dum) artık tatildeyim.iş yerinde bir sınava giricektim,sınav dün seneye iptal edildi..yani bugünden itibaren tatil başladı benim için..zor zamanlar geçirdim ama şimdi iyiyim.. yeni şeyler deniyor ögreniyor ve kendimi keşfediyorum..bunları tek tek yazmak için sabırsızlanıyorum..ama daha vakti var.. henüz deneme safhasındayım.. kendime iyi gelicek kitaplar okuyorum.. evimle kendimle ilgileniyorum..yani kısaca kendime yatırım yapıyorum.. tekrar görüşmek üzere..
Eki Görüntüle 1564186
teşekkür ederim canımm.. ben de özledimmmcnm senin adına sevindim sabırsızlıkla geri dönmeni bekliyorum o güzel yazılarını çok özledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?