öncelikle merhabasayenizde mevsimlerden roma blogunu inceleme fırsatı buldum çok teşekkürler daha öncede dediğim gibi sizde çok güzel paylaşıyorsunuz burda sizi takipteyim bilmenizi istedim ben internete çok giremiyorum okuyup çıkıyorum bazen ama yalnız olmadığınızı bilin isterim ben takipteyim bende mümkün olduğunca mevsimlerden romadaki gibi bir beslenme yapmaya çalışacağım bundan sonra buraya yazamasamda katkınız çin çok teşekkürler umarım istediğiniz kiloya sağlıklı bir şekilde ulaşırsınız hep mutlu ve sağlıklı olmanızı dilerim sakın pes etmeyin belkide farkında olmadan sizinle beraber birçok insana yardımcı oluyor olabilirsiniz
daha dün yazdım yaa,dün'e bak orda :112::82:
sagol canım tabi yazıcam..tamam canım dıkkatlı okuyamamısım demekkı.sonuclarını yz oldumu meerak edıyrum bende
Eki Görüntüle 1163607
Bugün yediklerim:
sabah:50 gr ekmek,40 gr peynir,domates,salatalık,zeytin
ara:1 wasa elmalı
ögle:3 dolma veeee 2 parça çikolata (listede "çok canınız çekince 2 parça yiyebilirsiniz" yazıyor diye hergün yemek zorunda mıyım?:125:)
ara:1 orta boy muz
akşameynirli salata
1 saat ing
benim bugün yediklerimin yanındaiki parça çikolata ne ki
akşam sadece salata yemişsin dengelenmiştir o :)
not: ne yedin diye sorma bilmiyorum
hehehe ne yedinnnnnn? :))))
herşeyden bir parça desem :) poğaça+ zeytinyağlı dolma + çikolatalı tatlı
ve salata (kısır ve tavuklu pancarlı) ama misafir ağırlarken yediklerimden bişey anlamıyorumki
az yedim ama:86:
Simsims dr a gittin mi canim sonuclarin ciktimi insallah sonuclar iyidir.. merak ettim seni..
teşekkür ederim canım :))ilk defa senden duydum..nasıl yapılıyor???Olumlu düşün olumlu olsun canım. Adet olmak için soğan kuru yapmıştım ben iyi gelmişti. Sen hiç denedin mi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Selam canım soğan kurunu geçen sene dukan yaparken adeti gecikmisti o yüzden yapmıştım. Hatırladığım kadariyla bir soğanı ortadan ikiye bölüp 2 bardak suda kaynatmistim yemeklerden önce bu suyu icmistim. 2 gün sonra adetim geldi. Internette adet için soğan kuru tarifleri yazınca çıkıyor. Bir de bu kurden mi neden acayip ödem atmistim. Yumurtalık faydası varmış. Ama herseyin fazlası zarar tabi.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tamam canım , haftaya bi deneyeyim umarım işe yarar,teşekkür ederimmm
Ayrıca soğan kürü çok iyi zayıflatıyor
yaparsam işe yarayıp yaramadıgını söylerim ama gerek kalmayacak gibi gözüküyor..bana iki vakte kadar ilaç gözüktü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?