Resimlerle sağlıklı beslenme :)

merhaba :79: ben de teşekkür ederim bu güzel yorunlara:116: mevsimlerden roma benim bakış açımı degiştirdi,hayatımı degiştirdi.. her gün ben ordayım..bilgisayarımda en az 3 sayfa açık olur mevsimlerden roma. o kadar çok bilgilendirici ve motive edici yazılar var ki.. aradıgım destegi ve gücü buluyorum orda ve fark ediyorum ki şimdiye kadar diyet adına ögrendigim herşey yanlışmış megerse.. diyette ekmek yenmez börek kek asla yok şeker yok bilirdim ben.Bunlardan hayatının sonuna kadar uzak durabileceksen harika ama zayıflayınca geri dönüceksen bunlara o zaman büyük ihtimal geri alıyorsun kiloları.burda bunlardan az yemegi ögreniyorsun işte..hayatın gerçegi bu bence.az da olsa herşeyden yemek :)umarım siz de saglıkla verirsiniz kilolarınızı.. burası benim kendimi tanıma ,yaralarımı onarma ve yeniden dogma topigim oldu.. kendime yardım ettigim gibi başka arkadaşlara da yardım edebiliyorsam ne mutlu bana:119: öptüm sizi

not:yalnız olmadıgımı bilmek güzel :)

Son düzenleme:

Bugün yediklerim:
sabah:50 gr ekmek,40 gr peynir,domates,salatalık,zeytin
ara:1 wasa elmalı
ögle:3 dolma veeee 2 parça çikolata (listede "çok canınız çekince 2 parça yiyebilirsiniz" yazıyor diye hergün yemek zorunda mıyım?:125:)
ara:1 orta boy muz
akşameynirli salata

1 saat ing

Son düzenleme:

benim bugün yediklerimin yanında iki parça çikolata ne ki
akşam sadece salata yemişsin dengelenmiştir o :)
not: ne yedin diye sorma bilmiyorum

hehehe ne yedinnnnnn? :))))

herşeyden bir parça desem :) poğaça+ zeytinyağlı dolma + çikolatalı tatlı
ve salata (kısır ve tavuklu pancarlı) ama misafir ağırlarken yediklerimden bişey anlamıyorumki
az yedim ama:86:

Simsims dr a gittin mi canim sonuclarin ciktimi insallah sonuclar iyidir.. merak ettim seni..

herşeyden bir parça desem :) poğaça+ zeytinyağlı dolma + çikolatalı tatlı
ve salata (kısır ve tavuklu pancarlı) ama misafir ağırlarken yediklerimden bişey anlamıyorumki
az yedim ama:86:

afiyet olsun

Simsims dr a gittin mi canim sonuclarin ciktimi insallah sonuclar iyidir.. merak ettim seni..

canım teşekkür ederim ilginesonuçlarımı almadım hala.salı günü almaya gidebilicem.. ama tahmin edebiliyorum az çok:97::97:

Olumlu düşün olumlu olsun canım. Adet olmak için soğan kuru yapmıştım ben iyi gelmişti. Sen hiç denedin mi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Olumlu düşün olumlu olsun canım. Adet olmak için soğan kuru yapmıştım ben iyi gelmişti. Sen hiç denedin mi

teşekkür ederim canım :))ilk defa senden duydum..nasıl yapılıyor???

Bugün yediklerim:
sabah:50gr ekmek ile kaşarlı tost
ögle:3 tane patatesli kol böregi(kızlar 3 kol böregi sizce kaç dilim börek yapar?? 3 mü?yoksa 1 veya 1,5 mu?? ben 1,5 düşündüm:18:
ara:1/2 kol böregi 2 bisküvi
akşameynirli semizotu

bugün çikolata yok en sonunda.. şimdi keyif yapmak varken ing çalışmaya başlıyorum:84::84:

Son düzenleme:
Selam canım soğan kurunu geçen sene dukan yaparken adeti gecikmisti o yüzden yapmıştım. Hatırladığım kadariyla bir soğanı ortadan ikiye bölüp 2 bardak suda kaynatmistim yemeklerden önce bu suyu icmistim. 2 gün sonra adetim geldi. Internette adet için soğan kuru tarifleri yazınca çıkıyor. Bir de bu kurden mi neden acayip ödem atmistim. Yumurtalık faydası varmış. Ama herseyin fazlası zarar tabi.

tamam canım , haftaya bi deneyeyim umarım işe yarar,teşekkür ederimmm

Ne oldu tahlil sonuçların mi çıktı? Merak ettik seni

Eki Görüntüle 1166636

dün misafirlerim vardı.koşturmacadan ne fotograf çekebildim ne yediklerimi paylaşabildim..
dün yediklerim:
sabah:2 dilim ekmek(50gr) 40 gr peynir,salatalık
ögle:2 dilim börek,1 kaşık patates salatsı
akşam:somon ızgara,patlıcan salata,1 dilim ekmek

Son düzenleme:

Bugün yediklerim:
sabah:tost
ara:yok
ögleatates salatası
ara:2 bisküvi 20 kiraz
akşameynirli salata
ara:3 parça çikolata

Bugün tahlil sonuçlarımı aldım.bekledigim gibi çıktı.prolaktinim 90 çıktı yarın doktor randevum var.muhtemelen dostinex vericek ilaç olarak..dostinexli günlere merhaba diyorum:106::106:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…