Resimlerle sağlıklı beslenme :)

doğum kontrol hapı verir büyük bir ihtimal
bence sğonı da yap iyi gelir

canım benim ki biraz farklı.. proklaktinin ilacı farklı,o yüzden başka bir ilaç vericek.normak sınırlar 20 küsürlerken benim 90 çıktı.. niye üzülüyorsam.. bekliyordum halbuki.. en son 29 nisanda adet olmuşum.. neredeyse 2 ay olacak..onunda sıkıntısı çok tabii.. neyse yarın başlarım ilaçlarımı kullanmaya

Son düzenleme:

Bugün yediklerim:
sabah:1 dilim kızarmış ekmek,zeytin ezmesi,labne,domates,salatalık
ara:2,5 bisküvi,20 kiraz
ögle:2,5 ıspanaklı börek,roka
ara:1 dilim kek(birazını paylaştım:)
ara:3 parça çikolata
akşameynirli roka salatası

bugün 120 kere ip atladım.hedefim günlük en az 500 yapabilmek ve mekik çektim.Bugün nedense çok acıktım.sanırım sabah ki kahvaltı az geldi.. doktora gittim.yarın yeni tahliller yaptırıcam.sonra bir daha doktor.. bugün ayrıca kendime etek aldım ama alakasız carefourdan 25 tl..uzun zamandır kendime bir şey almamıştım.. bayıldımresmini paylaşıyorum.carefourda denerken çekildi,kot üstüne etek oldu

not:bu arada etek gözüktügünden daha güzel,bu resim bulanık çıkmış..yanlış resmi paylaşmışım :76:

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun çok güzel gidiyorsunuz herşeye rağmen çok tebrikler bu arada boyunuzu merak ettim yazmışmıydınız ilk sayfalarda baktım ama göremedim etek güzel duruyor biraz bulanık olsada çok güzel renkleri güle güle kullanın

simsims, canım benim nasılsın Yine takipteyim her zamanki gibi. Sen diyetinde kek filan yediğin için sana bir fikir vermeye geldim canım. Geçenlerde bir tarif denedim, belki sen de yapmak istersin:

(4 kişilik): 2 yumurtayı 1 tatlı kaşığı kakao ile çırptım. Sonra 2 muzu çatalla iyice ezip yumurtalara kattım ve tekrar çırptım. Daha sonra bir borcama bu karışımı ince bir tabaka olacak şekilde döktüm ve fırına attım. 15 dakika filan pişme süresi var kek gibi pişiyor. Ama ince bir tabaka olmasına dikkat etmek lazım çünkü ortası pişmez. Piştikten sonra 16 eşit parçaya böl ve totalde 4 kişilik olacak şekilde üstüste koy (üstüste krep koyuyormuş gibi). En üstlerine de hindistan cevizi serp. Tadı muzlu kek gibi. Sıfır şeker, sıfır un, ama tam bir kek :) fotografını da atıyorum tatlım. Bir gün denersin belki, bir kişilik kalorisi sadece 90 :)

canım teşekkür ederim benim boyum 1.59

harikasın canım bunu muhakkak denerim,paylaştıgın için teşekkür ederimm.. ellerine saglık nefis gözüküyor:125::109:

canım teşekkür ederim benim boyum 1.59

ortalama boydasınız yani bendimde boyum 1.61 aynı sayılır 1 2 cm in lafı olmaz demi fotoğraf net olmasada resimde gözüme zayıf göründü de bacaklarınız özellikle boyunuzu merak ettim işte ordan nerden çıktı bu soru diye düşünmeyin

Son düzenleme:

yok hiç öyle düşünmedim canım.. demek kii aynıyız :) kilo kaçtı sende? benim en son 71,5tu.şimdi biraz indim gibi hissediyorum..benim kemiklerim çok ince.. el bileklerimden dirsege kadar ve ayak bileklerimden dizime kadar süper ama sonrası.. özellikle kollarımın üst tarafı zayıfken bile biraz kalın.zamanla onlar da süper olucak, onlar da..

Son düzenleme:

bugün yediklerim:
sabah:1 dilim ekmek ile tost,domates,salatalık,zeytin
ara:20 kiraz,3 bisküvi
ögle:salçalı ev makarnası,domates,salatalık
ara:2 parça çikolata,2 kivi
akşameynir,domates,zeytin,salatalık ve çeyrek simit(simit yememem lazımdı çünkü akşam sadece proteindi.ama o simitin hepsini yememek için o kadar zor tuttum ki kendimi..bir tadına bakıp bıraktım.. yemedigime inanamıyor ve kendimi tebrik ediyorum:81: eskiden olsa 2 simit midemdeydi ve vicdan azabından kıvranıyor olabilirdim şuan..)

vaaay beee dile kolay 100 gündür yediklerime dikkat ediyor,fotograflarını çekiyor,yazıyor ve günlük tutuyorum.tam 100 gündür buradayım bu 100 günde neler olmadı ki.. güzel bir 100 gün geçirdim.. ve sorunlarımı yiyerek degil,sorunun kaynagına inerek çözmeyi ögrendim.. neredeyse hiç yeme atagı geçirmedim.. bugün sabahtan beri gribim maalesef.o yüzden de kan vermeye gidemedim.. kolumu kaldırmaya halim yok o derece yani.. dün akşam 2 mil leslie yaptım,belki bu akşam biraz daha iyi hissedersem tekrar yaparım.. bugün 100. günde neredeyse 20.000 e yaklaşıyor günlüge bakılma sayısı.. bana mesaj atmasa da kalpten destek veren, mesaj atarak destek veren herkese çok teşekkür ederim.. sevgiler öpücükler..:109:

Son düzenleme:

simsimim naber canım belki düzelme olmuştur inşeAllah hormonlarda
ama düzelmeyecek sorun değil 500 ip ilkten zor sen 300 yap onu
ilkten dizlere çok yüklenmemek lazım canım
bu arada eteğede bayıldım en sevdiğim şey kıyafette renkli olması
bende pazar alışveriş yaptım çok gaza geldim
uzun zamandır böyle seksi olmamıştım

öncelikle geçmiş olsun umarım en kısa sürede iyileşirsiniz bende en son 71.5 tum bu hafta 70.2 yim sanırım aynı kilodayız sizde vermişsinizdir ben her hafta tartılıyorum çünkü sizin baya oldu hatta bence 60 ları görmüşsünüzdür çok iyi gidiyorsunuz bende tam bir armutum üstte hiç birşey yok belden sonra tüm kilolar özellikle basen ve kalçadan çok şikayetçiyim zamanla gidecekler ama bende inanıyorum böyle devam etmenizi diliyorum herşey sağlıklı yaşam için

Canım benim çok geçmiş olsun, şimdi nasılsın? Çok merak ediyorum seni. Bütün sevdiklerim aynı anda rahatsızlanmak zorunda mı... Ben yürekten inanıyorum senin herşeyi başaracağına...

teşekkür ederim canımmm benimm :)) sen de güle güle kullan cicilerini aslında hep seksiyiz de biz farkında degilizzz.. kilolarla saklanıyoruz.. artık ortaya çıkma vakti geldi

teşekkür ederim canım :))sen de gayet güzel gidiyorsun.. hep beraber vericez kiloları canımm..

Canım benim çok geçmiş olsun, şimdi nasılsın? Çok merak ediyorum seni. Bütün sevdiklerim aynı anda rahatsızlanmak zorunda mı... Ben yürekten inanıyorum senin herşeyi başaracağına...

canım bir yandan grip bir yandan prolaktin bir yandan gizli şeker şüphesi.. bugün gripten bütün gün yattım.. tahlillerim kaldı maalesef.. bu günlerde geçiçek… teşekkür ederim arkadaşım destegin için

Merhaba Simsims, nasılsın? Gayet iyi gidiyorsun bence, gördüğüm en istikrarlı günlük burası, bu kadar azimli birinin başarısız olması imkansız

Merhaba Simsims, nasılsın? Gayet iyi gidiyorsun bence, gördüğüm en istikrarlı günlük burası, bu kadar azimli birinin başarısız olması imkansız

canımmm teşekkürlerrr ben de inanıyorum başarılı olacagıma.. şimdi sporuma ve su içmeme de daha dikkat ediyorum.. :126: ben sende de o istikrarı görüyorum :) yolculuklar ve tatiller de kilo almak normal,hemen vericeksin yeni aldıklarını:112:

Selam canım bugün tahlil sonuçlarını aldım çok şükür korktuğum gibi değilmiş ama 3 gün bu korkuyu yaşamak bile yetti kansızlık çıktı şimdi ferro sanol kullanicam kansızlık için. Troit ilacın a devam. Kilo veremedim çok istikrarsızlık ve saçma sapan bi günlük oldu benimki. Merak Etme diye yazdım sana. Bu arada etek de çok güzel hele renkleri. Sigarayı bıraktım bi süre cozutsam yemekte ama on gün kadar sonra su süreci atlatayim burdayım. Ramazanda sigarayı bırakicam demiştim tam denk geldi. Inşallah fazla kilo almam. Ama kanser olma riskini göz önüne alınca bi kaç kilo feda olsun sonra veririm ben o kilolari

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim canımm,geçmiş olsun sana da.. bugün baktım günlügüne "nerelerde firuze?" dedim içimden.. :)iyi oldu mesaj attın.. sigarayı bırakmana çok sevindim.. önce saglık,sen ilaçlarını kullanmaya başla herşey yoluna girer, kilolarda giderr… her zaman yeniden başlanabilir yeter ki iste :) öptüm seniiii

Son düzenleme:
bugün o kadar halsiz ve kırıktı ki vücudum,sanırım bütün gücünü grip mikrobuyla savaşmaya kullandı ve savaşı kazandık,şimdi çok daha iyiyim.bütün gün yattım,terledim.. işe de gidemedim.. yemek yapamadım.. canım fotograf çekmek,güzel bir sofra hazırlamak istemedi, halimde yoktu zaten.. tepside yedim yemeklerimi

bugün yediklerim:
sabah:1/2 simit,peynir, domates
ara:2 kivi,2 bisküvi,latte
ögle:2,5 ıspanaklı börek
ara:1/2 simit
akşam:4 parça çikolata(sanırım enerji versin diye fazladan 2 parça yedim,akşam yemegi yemek canım istemiyor,biliyorum yanlış ama yemicem)

iki gündür griple savaş sonucu galip gelip bu sabah eskisi gibi mutlu ve enerjik kalktım..ve artık her sabah oldugu gibi, ilk iş sabah sabah kk'ya baktım tabikii.(tam bir bagımlılık oldu.. ne facebook ne instagram tad vermiyor bana kk'dan sonra:) başlıkları dolaşırken bir arkadaşımın bir konuya yorumunu görüp ona cevap yazmak istedim.eskiden benim de yaşadıgım yeme bozuklugu ile ilgili bir yazı yazmıştı.ona kendi yaşadıklarımı anlattım ve mevsimlerden roma da okudugum ve aklımdan hiç çıkmayan şu müthiş sözü paylaştım onunla.. YAG HÜCRELERİ DIŞINDA HİÇBİR BOŞLUK YİYEREK DOLMAZ! nasıl dogru !!! arkadaşıma cevap yazdıktan sonra bir de yukarıdaki yorumları okuyayım dedim.bir de ne göreyim, en son yorum benim yorumum 2013 te ben de oraya bu konudaki sıkıntılarımı yazmıştım.inanamadım kendime..tabiki biliyordum yıllarca ben de yeme atakları yaşamıştım ama yazıyı tamamen unutmuşum.çaresizce konu sahibine bunu nasıl başardıgını sormuştum.. ve o an fark ettim ki o zamandan bu zamana nasıl yol almışım neleri başarmışım meger kendimi hep geri plana atmışım.başkalarının düşüncelerine kendi düşüncemden çok deger vermişim..başkasına kızdıgımda,başkası bana kızdıgında,kendime kızdıgımda yani her kızgınlıkta yemek yiyerek stres attım sanırken kendimi cezalandırmışım aslında..başkalarına karşı anlayışlı ,şevkatli, affedici olurken kendime acımasız, gaddar bir anne gibi davranmışım.içimdeki kız çocugunu hep azarlamışım megersem ben.. neden agladıgını anlamadan,sormadan.. şimdi ise başkalarına gösterdigim degeri,anlayışı,sevgiyi, ilgiyi ilk önce kendime göstermem gerektigini,yiyerek dünyayı kurtaramayacagımı tam tersine dertlerin yiyerek daha da büyüdügünü ögrendim.. kendimi unuttugumu hatırladım.. ve kendimi yeniden sevmeyi ögrendim ben

Son düzenleme:
ayy simsimim yine beğendim konunu canım benim
napıyoruz kendimizi seviyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…