Eki Görüntüle 1171074
öyle her gün giydiklerimi paylaşmaya niyetim yok ama bugün etek sezonunu açtım ve aynaya baktıgımda kendimi begendim :115::103: o yüzden bunu sizinle paylaşıyorum.. eşim bugün "artık hatların ortaya çıkıyor" deyince bi durdum."nasıl yani hatlarım yok muydu?" dedim içimden.tabiki yoktu :) bu resimdeki kıyafetlerden anlaşılmıyor ama benim hatlarım artık biraz daha belli.. hadi siz de kadınsı hatlarınızı artık saklamayın , saglıklı beslenerek ve spor yaparak hatlarınızı ortaya çıkartın..:112:
Eki Görüntüle 1171074
öyle her gün giydiklerimi paylaşmaya niyetim yok ama bugün etek sezonunu açtım ve aynaya baktıgımda kendimi begendim :115::103: o yüzden bunu sizinle paylaşıyorum.. eşim bugün "artık hatların ortaya çıkıyor" deyince bi durdum."nasıl yani hatlarım yok muydu?" dedim içimden.tabiki yoktu :) bu resimdeki kıyafetlerden anlaşılmıyor ama benim hatlarım artık biraz daha belli.. hadi siz de kadınsı hatlarınızı artık saklamayın , saglıklı beslenerek ve spor yaparak hatlarınızı ortaya çıkartın..:112:
benimde hatlarım çıkıyooo
bende mutluyum inşeAllah dahada gidecek
bu arada çok az kalmış :13: tebrikler
çok yakışmış canım güle güle giybende kendimde değişimler görüyorum hakikaten 1 kilo bile versek hatlarımız daha belirgin oluyor bende bugün kendimi beğendim uzun zamandır ilk defa çok mutluyum umarım hedeflerimize ulaşırız sağlıkla bu arada sen ne zaman tartılacaksın ay çok merak ediyorum kaç oldun fotoğraftada kıyafetler hafif bol olduğu halde 71 göstermiyorsun bayadırda tartılmadın sanırım ne zaman tartılacaksın merakla onu bekliyorum seninle şurda kutlama yapalım böyle :13: şimdiden başladım:124:
canım benim ben de seni tebrik ediyorum yaşasın saglıklı beslenmeee, yaşasın zayıflamaaaakk diyorum o zamaaan:13:
canım teşekkür ederimmm :) ben de seni tebrik ederim kilo verdikçe insan mutlu oluyor,dedigin gibi 1 kilo bile fark ediyor :) benim vücudum elma tipli,kaç kiloda olursam olayım herkes söyler "sen bu kadar göstermiyorsun" diye.vucudumda eşit dagılıyor kilolar(kollarım hariç) tartı günü yeterince stres oluyorum..o yüzden süpriz olsun..:18: bakalım ben de merak ediyorum kaç kiloyum??
merhaba simsims diyete başladığımdan beri seni takip ediyorum azmine hayrana kaldımasla umutsuzluğu düşmedin istikrarlı bir şekilde ilerliyorsun ve tartı olayını nasıl başarıyorsun ben tartılmadan duramıyorum ve herkes gibi bende kaç kilo olduğunu çok merak ediyorum
bu güzel bir şey kilolu göstermemek yanieğer böyle daha motiveysen tartılma o zaman ki aslında haklısın bende çok stres oluyorum tartı günleri aslında tartıda çıkan rakam çok sağlıklı değil yani o güne bağlıda olabiliyormuş vücüdun o ara ödem tutmuş olabilir mesela yada regl gününe az kalmışsındır bunu bir yerde okumuştum tartıdaki rakamlara güvenerek kilo vermeyin diye önemli olan incelmek sonuçta 60 kilo olupta bizim kilomuzda görünebiliyor insanlar sıkı ama ne olursa olsun bırakma lütfen seni takip etmek beni çok motive ediyorhatta bir süre daha tartılmasanda olur en büyük ölçü kıyafetlerin olsun onlar bol geliyorsa daha ne istiyoruz değil mi
Eki Görüntüle 1172796
Bugün yediklerim:
sabah:35 gr ekmek,peynir,domates,salatalık,zeytin
ara:3 bisküvi, 1/2 muz
ögleeynirli sandiviç
ara:1 dilim kek,2 bisküvi(bisküvi fazladan oldu)
akşameynir,domates,salatalık
ara:4 parça çikolata(2 si fazladan)
gece yediyim 4 parça çikolata yüzünden yarın tahlil yaptıramayacagım.. ne diyeyim.. :95::84:
Canım en başta şunu söylemek istiyorum, azmine hayranımbozma moralini bu kadar uzun bir diyette bu kaçamak bile sayılmaz, ama bugün yemeyelim tatlı ben de oruç tutmaya çalışıyorum ama sanırım yarın tutamayacağım, çok kötü oldum ben hep yanındayım canım...
Geçmiş olsun canım iyi haberlerini bekliyoruz. Leslie baslamissin ne güzel. Eninde sonunda gidicek bu kilolar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?