Resimlerle sağlıklı beslenme :)

Bugün yediklerim:
sabah:45 gr ekmek ile tost,domates,salatalık,zeytin
ara:2 bisküvi,1/2 muz
ögle:1 tabak salçalı makarna,domates,salatalık
ara:5 bisküvi latte
akşam:sebze soslu somon(üstündeki sosu yemedim)salata

evde çikolata kalmadıgı için bugün çikolata yemedim.dışarıda da aklıma gelmedi :) bugün 3 mil leslie yaptım.harika terletiyor tavsiye ederim.. akşam misafirlige gidicektik ve menüde börek ,kısır, kek vs seyler oldugunu ögrendim.benim de akşamları protein yemem gerekiyordu.ben de dışarda balıgımı yiyip misafirlige öyle gittim.gelen ikramları da kibarca şimdi yemek yedim diye geri çevirdim.eşim benim yerime de yedi :)

öyle her gün giydiklerimi paylaşmaya niyetim yok ama bugün etek sezonunu açtım ve aynaya baktıgımda kendimi begendim :115::103: o yüzden bunu sizinle paylaşıyorum.. eşim bugün "artık hatların ortaya çıkıyor" deyince bi durdum."nasıl yani hatlarım yok muydu?" dedim içimden.tabiki yoktu :) bu resimdeki kıyafetlerden anlaşılmıyor ama benim hatlarım artık biraz daha belli.. hadi siz de kadınsı hatlarınızı artık saklamayın , saglıklı beslenerek ve spor yaparak hatlarınızı ortaya çıkartın..:112:

Son düzenleme:

benimde hatlarım çıkıyooo
bende mutluyum inşeAllah dahada gidecek
bu arada çok az kalmış :13: tebrikler

çok yakışmış canım güle güle giy bende kendimde değişimler görüyorum hakikaten 1 kilo bile versek hatlarımız daha belirgin oluyor bende bugün kendimi beğendim uzun zamandır ilk defa çok mutluyum umarım hedeflerimize ulaşırız sağlıkla bu arada sen ne zaman tartılacaksın ay çok merak ediyorum kaç oldun fotoğraftada kıyafetler hafif bol olduğu halde 71 göstermiyorsun bayadırda tartılmadın sanırım ne zaman tartılacaksın merakla onu bekliyorum seninle şurda kutlama yapalım böyle:13: şimdiden başladım:124:

benimde hatlarım çıkıyooo
bende mutluyum inşeAllah dahada gidecek
bu arada çok az kalmış :13: tebrikler

canım benim ben de seni tebrik ediyorum… yaşasın saglıklı beslenmeee, yaşasın zayıflamaaaakk diyorum o zamaaan :13:

canım teşekkür ederimmm :) ben de seni tebrik ederim kilo verdikçe insan mutlu oluyor,dedigin gibi 1 kilo bile fark ediyor :) benim vücudum elma tipli,kaç kiloda olursam olayım herkes söyler "sen bu kadar göstermiyorsun" diye.vucudumda eşit dagılıyor kilolar(kollarım hariç ) tartı günü yeterince stres oluyorum..o yüzden süpriz olsun..:18: bakalım ben de merak ediyorum kaç kiloyum??

Son düzenleme:
merhaba simsims diyete başladığımdan beri seni takip ediyorum azmine hayrana kaldım asla umutsuzluğu düşmedin istikrarlı bir şekilde ilerliyorsun ve tartı olayını nasıl başarıyorsun ben tartılmadan duramıyorum ve herkes gibi bende kaç kilo olduğunu çok merak ediyorum

bu güzel bir şey kilolu göstermemek yani eğer böyle daha motiveysen tartılma o zaman ki aslında haklısın bende çok stres oluyorum tartı günleri aslında tartıda çıkan rakam çok sağlıklı değil yani o güne bağlıda olabiliyormuş vücüdun o ara ödem tutmuş olabilir mesela yada regl gününe az kalmışsındır bunu bir yerde okumuştum tartıdaki rakamlara güvenerek kilo vermeyin diye önemli olan incelmek sonuçta 60 kilo olupta bizim kilomuzda görünebiliyor insanlar sıkı ama ne olursa olsun bırakma lütfen seni takip etmek beni çok motive ediyorhatta bir süre daha tartılmasanda olur en büyük ölçü kıyafetlerin olsun onlar bol geliyorsa daha ne istiyoruz değil mi

merhaba aysu :)) teşekkür ederim güzel yorumlarına ben de öyleyim aslında çaktırma,bana kalsa her yemek sonrası tartılıp ne kadar aldıgımı ölçmek isterdim sadece mevsimlerden romada ne zaman tartıl derse ona dikkat ediyorum.aslında uzun aralıklarla tartılmak mantıklı;hem günlük oynamalarla moralin bozulmuyor,hem de kilo veremedim stresi olmuyor.bir şekilde vermiş oluyorsun..ama benim saglık problemlerim çözülmeden ne kadar kilo vermiş olurum bilmiyorum açıkcası

kilolu gözüküyorumdur da bi kaç kilo daha az işte,ne kadar az olsa kardır çok tatlısın çok haklısın ve çok teşekkürler canım:13: zaman zaman moralim bozulmuyor mu? bozuuyor.. ama umutsuzluga kapılmam bana faydadan çok zarar verir.. o yüzden umutlu olmayı tercih ediyorum.. elbette vericem kiloları..sabrediyorum öptüm canım

Son düzenleme:

Bugün yediklerim:
sabah:35gr kızarmış ekmek,peynir,domates,salatalık
ara:1/2 muz,2 bisküvi
ögle:tost,domates,salatalık
ara:1/2 muz 3 bisküvi 1/2 börek
akşam:somon şiş,salata

Bugün yediklerim:
sabah:35 gr ekmek,peynir,domates,salatalık,zeytin
ara:3 bisküvi, 1/2 muz
ögleeynirli sandiviç
ara:1 dilim kek,2 bisküvi(bisküvi fazladan oldu)
akşameynir,domates,salatalık
ara:4 parça çikolata(2 si fazladan)

gece yediyim 4 parça çikolata yüzünden yarın tahlil yaptıramayacagım.. ne diyeyim.. :95::84:

Son düzenleme:

Canım en başta şunu söylemek istiyorum, azmine hayranım bozma moralini bu kadar uzun bir diyette bu kaçamak bile sayılmaz, ama bugün yemeyelim tatlı ben de oruç tutmaya çalışıyorum ama sanırım yarın tutamayacağım, çok kötü oldum ben hep yanındayım canım...

canım benim iyi ki varsın çok teşekkür ederim… yarın hem insülin açlık tokluk, hem kadın hastalıkları doktoruyla randevüm var.. oooofff 3 saatte 3 kez kan vericegime mi üzüleyim yoksa kadın dogum doktoruna gidecegimi bilemedimm… neyse yarın biticek hepsii… sen nasılsın???tatil misin?nasıl gidiyor hayat?? :)

Son düzenleme:

Bugün hergün ki kahvaltımın yanında canımın çektigi iki şey yiyebilecektim.sabah üşenmesem pastaneye gidicektim ama üşendim :) tercihim çok özledigim oreo bisküvi ve normal tosttan biraz daha büyük bir tost yemek oldu.. bugün ayrıca yeşil çorbaya başladım..

Bugün yediklerim:
sabah:zeytin ezmeli kaşarlı tost,6 tane oreo bisküvi
ara:5 frambuaz,5 bögürtlen,5 vişne,çeyrek muz,2 bisküvi,2 parça çikolata
ögle:3 dilim ekmek,peynr,domates
ara:yok(zaten öglen fazladan 1 dilim yedim)
akşam:yeşil çorba

Son düzenleme:
bugün dünde dedigim gibi kan vermeye gittim hemde 3 saatte 3 kez.ve tam bir kabus oldu.şuan kollarımda alınmadık yer kalmadı buna bilekte dahil ve maalesef mosmor kollarım.damarları bulamadılar gene.. her seferinde kan vermem 20dk sürdü.kısaca korkunç bir tecrübe oldu.. korktugum için mi böyle oluyor yoksa böyle olucagı içime dogdugu için mi korkuyorum bilemiyorum..:85::85::85: sonuçlar yarına..

bugün yediklerim:yemek saatlerim şaştı bugün öglen ile ara yer degiştirdi..resim çekmek ve sofra hazırlamak içimden gelmedi..
sabah:2 dilim kızarmış ekmek,zeytin ezmesi,labne peynir,6 zeytin
ara:1,5 dilim kek
ara:5 frambuaz,5 vişne, 5 bögürtlen 1/2 muz,2 bisküvi,1 parça çikolata
ögle:2 dilim ekmek,5 zeytin
akşam:yeşil çorba,1 dilim ekmek

şimdi 3mil leslie yaptım

Son düzenleme:
Geçmiş olsun canım iyi haberlerini bekliyoruz. Leslie baslamissin ne güzel. Eninde sonunda gidicek bu kilolar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Geçmiş olsun canım iyi haberlerini bekliyoruz. Leslie baslamissin ne güzel. Eninde sonunda gidicek bu kilolar

sagol canım, bugün aldım sonuçları.. prolaktin dahada yükselmiş ve glikoz 1. saatte düşük çıkmış.. hem prolaktin için hem şeker için ilaç kullanmam gerekiyor canım.. dr. a cuma gitmeye çalışıcam..

Bugün yediklerim:
sabah:1,5 dilim kızarmış ekmek,5 zeytin,zeytin ezmesi,labne,domates
ara:20 frambuaz,2 bisküvi
ögle:labneli kabak,1 dilim ekmek
ara:2 bisküvi,1 parça çikolata
ara:15 bögürtlen
akşam:2 kaşık kısır,1 tane mercimek köfte,salatalık,1 tane imam bayıldı,2-3 küçük patates

bugün aslında tartılmam lazımdı ama dayanamadım tartıldımm.. kilo vermişim,kaç oldugumu yazmayayım (çünkü esas tartı günüm haftaya) ama haftaya 69 u görmeyi umuyorum diyeyim :))

Son düzenleme:
Merhaba size çok teşekkür etmek istiyorum 17 yaşındayım hayatımın hef yazını ne yazık ki kilo vermeye çalışarak geçirdim ve 2 yıl önce 10 kilo verdim şimdi son kalan 14 kilomu vermeye çalışıyorum ne yazık ki çok bitiktim ve artık yapamayacağıma inanmıştım ama sonra burayı gördüm kendimi sevmediğimi en büyük üzüntüyü kendime ben verdiğimi gördüm kilo vericeğime inanıyorum ve kendimi sevip affediyorum sizin sayenizde

geçmiş olsun canım. Neyse ilaçlarını kullan zayıflamaya da etkisi olur daha kolaylaşır işin. Bu arada zayıflamaya sevindim. Beraber 60 lara inicez biz.

Simsims canım kaç kişinin hayatına dokunmussun bak. Sen yazmayı sakin bırakma. Burda bi sürü günlük tutan var ama kaç kişi böyle insanları etkileyebiliyo ki. Hep diyorum iyi ki varsın. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…