Resimlerle sağlıklı beslenme :)

dün misafirlerime yaptıgım pizzadan bugün eşime tekrar yaptım.her yiyenin bayıdgı bu tarifi buraya da yazmak istedim.hem misafirlerinize hem ailenize hem de kendinize canınız pizza çektiginde bir de bu pizzayı yapabilirsiniz

tarifi:fırın tepsisi üzerine yaglı kagıt koyuyoruz,üzerine tam bugdaylı lavaş, üzerine salça su azıcık yag ve kekikle yaptıgımız sosu sürüyoruz,üzerine rende kaşar,üzerine evdeki malzemeler(ben dün fırında yaptıgım patlıcan,biber,kırmızı biberden ve sucuk,sosis kullandım),üzerine tekrar kaşar serpip fırının ızgarasında pişiriyoruz(yaklaşık 3-5 dk) siz kaşarı önceden tartıp ne kadar kullanmak istiyorsanız öyle yaparsanız daha kontrollü olur.. 2 dilim tam bugday ekmege denk lavaş, artı et(peynir), artı sebze ile harika bir pizza oluyor.. afiyet olsun
not:bu sefer kendi tabagımı degil eşimin tabagının fotosunu çektim :) bana ögle ve akşam ekmek yok bugün :)

Son düzenleme:
eline sağlık cnm afıyet olsun

bugün yediklerim:
sabah:64 gr lavaş ile peynirli tost,sütlü kahve
ara:yok
ögle:fırında kaşarlı mantar
ara:2 bisküvi,sütlü kahve
akşam:fırında sebze,3 kaşık yogurt
ara:az şekerli kahve

canım çekti ohhhhhhhhhhhhhh

merhaba , tarifin çok hoşuma gitti, özellikle lavaş ile yapman çok iyi bir fikir olmuş :) mutlaka denemek isterim... sevgiler...

bayılddııım bayıldım yaaa
ama dün benimde misafirim vardı
bende iyi kaçırdım neyse bugün benimde toparlama günüm

günaydın cnm yıne herzamankı gıbı guzel bır menu afıyet olsun
iyi akşamlar canım :) teşekkür ederimm

merhaba , tarifin çok hoşuma gitti, özellikle lavaş ile yapman çok iyi bir fikir olmuş :) mutlaka denemek isterim... sevgiler...
merhaba teşekkür ederim.. mutlaka deneyin bence de.. benden de sevgiler

bayılddııım bayıldım yaaa
ama dün benimde misafirim vardı
bende iyi kaçırdım neyse bugün benimde toparlama günüm
teşekkür ederim canımm :) oluyor öyle.. düşünsene eskiden her günümüz böyleydii artık arada derede

simsims lavaş harika fikirmiş ya canım çekerse bende yaparım bundan bildiğimiz ince lavaş demi tam buğdaylısı ama sanırım hem kısa sürede hazır olur

simsims lavaş harika fikirmiş ya canım çekerse bende yaparım bundan bildiğimiz ince lavaş demi tam buğdaylısı ama sanırım hem kısa sürede hazır olur
aynen canım.. her markette bulunuyor, birkaç markanın var.. tavsiye ederimm.. hem hafif hem pizzaya doyuyursun

aynen canım.. her markette bulunuyor, birkaç markanın var.. tavsiye ederimm.. hem hafif hem pizzaya doyuyursun
tamam hemen bir yere not edeyim çiğ pudingi de deniycem bunu da listeye yazdım sen bence böyle bir topik açmalısın değişik tariflerin var bayılıyorum açarsan haber ver hatta varsa böyle bir topiğin söyle

tamam hemen bir yere not edeyim çiğ pudingi de deniycem bunu da listeye yazdım sen bence böyle bir topik açmalısın değişik tariflerin var bayılıyorum açarsan haber ver hatta varsa böyle bir topiğin söyle
çok teşekkür ederimmmm canımm burdan aklıma geldikçe yazarım şimdilik iki topik yeterli :))

Cok konusuyor bu deadline alma sunu topige.
@deadline bitanedir
canım, arkadaşına başarılar dilerim benim oyumun kime oldugunu ilk baştan belliydi ,kullandım ben de..

Cok konusuyor bu deadline alma sunu topige.

@deadline bitanedir

canım, arkadaşına başarılar dilerim benim oyumun kime oldugunu ilk baştan belliydi ,kullandım ben de..
lucky heryerde sen ya baltalama sevdiğim topikleri bir kere simsims beni bak atmıyor bende onun resimli menülerini seviyorum hatta arada çok güzel tarifler veriyor atmasın beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…