olur öylepardon cnm ben ekmek yoku yemek yok diye okumuşum tmm ozaman kusura bakma
eline sağlık cnm afıyet olsunEki Görüntüle 1345170
dün misafirlerime yaptıgım pizzadan bugün eşime tekrar yaptım.her yiyenin bayıdgı bu tarifi buraya da yazmak istedim.hem misafirlerinize hem ailenize hem de kendinize canınız pizza çektiginde bir de bu pizzayı yapabilirsiniz
tarifi:fırın tepsisi üzerine yaglı kagıt koyuyoruz,üzerine tam bugdaylı lavaş, üzerine salça su azıcık yag ve kekikle yaptıgımız sosu sürüyoruz,üzerine rende kaşar,üzerine evdeki malzemeler(ben dün fırında yaptıgım patlıcan,biber,kırmızı biberden ve sucuk,sosis kullandım),üzerine tekrar kaşar serpip 200 derece fırının ızgarasında pişiriyoruz(yaklaşık 2-3 dk) siz kaşarı önceden tartıp ne kadar kullanmak istiyorsanız öyle yaparsanız daha kontrollü olur.. 2 dilim tam bugday ekmege denk lavaş, artı et(peynir), artı sebze ile harika bir pizza oluyor.. afiyet olsun
Eki Görüntüle 1345174
teşekkür ederim canım,eşim bundan 2 tane yedi.. afiyet oldueline sağlık cnm afıyet olsun
canım çekti ohhhhhhhhhhhhhhEki Görüntüle 1345170
dün misafirlerime yaptıgım pizzadan bugün eşime tekrar yaptım.her yiyenin bayıdgı bu tarifi buraya da yazmak istedim.hem misafirlerinize hem ailenize hem de kendinize canınız pizza çektiginde bir de bu pizzayı yapabilirsiniz
tarifi:fırın tepsisi üzerine yaglı kagıt koyuyoruz,üzerine tam bugdaylı lavaş, üzerine salça su azıcık yag ve kekikle yaptıgımaız sosu sürüyoruz,üzerine rende kaşar,üzerine evdeki malzemeler(ben dün fırında yaptıgım patlıcan,biber,kırmızı biberden ve sucuk,sosis kullandım),üzerine tekrar kaşar serpip fırının ızgarasında pişiriyoruz(yaklaşık 3-5 dk) siz kaşarı önceden tartıp ne kadar kullanmak istiyorsanız öyle yaparsanız daha kontrollü olur.. 2 dilim tam bugday ekmege denk lavaş, artı et(peynir), artı sebze ile harika bir pizza oluyor.. afiyet olsun
not:bu sefer kendi tabagımı degil eşimin tabagının fotosunu çektim :) bana ögle ve akşam ekmek yok bugün :)
Eki Görüntüle 1345174
günaydın cnm yıne herzamankı gıbı guzel bır menu afıyet olsunEki Görüntüle 1345611
bugün yediklerim:
sabah:64 gr lavaş ile peynirli tost,sütlü kahve
ara:yok
ögle:fırında kaşarlı mantar
ara:2 bisküvi,sütlü kahve
akşam:fırında sebze,3 kaşık yogurt
ara:az şekerli kahve
Eki Görüntüle 1345170
tarifi:fırın tepsisi üzerine yaglı kagıt koyuyoruz,üzerine tam bugdaylı lavaş, üzerine salça su azıcık yag ve kekikle yaptıgımız sosu sürüyoruz,üzerine rende kaşar,üzerine evdeki malzemeler(ben dün fırında yaptıgım patlıcan,biber,kırmızı biberden ve sucuk,sosis kullandım),üzerine tekrar kaşar serpip fırının ızgarasında pişiriyoruz(yaklaşık 3-5 dk) siz kaşarı önceden tartıp ne kadar kullanmak istiyorsanız öyle yaparsanız daha kontrollü olur.. 2 dilim tam bugday ekmege denk lavaş, artı et(peynir), artı sebze ile harika bir pizza oluyor.. afiyet olsun
not:bu sefer kendi tabagımı degil eşimin tabagının fotosunu çektim :) bana ögle ve akşam ekmek yok bugün :)
Eki Görüntüle 1345174
bayılddııım bayıldım yaaaEki Görüntüle 1345170
tarifi:fırın tepsisi üzerine yaglı kagıt koyuyoruz,üzerine tam bugdaylı lavaş, üzerine salça su azıcık yag ve kekikle yaptıgımız sosu sürüyoruz,üzerine rende kaşar,üzerine evdeki malzemeler(ben dün fırında yaptıgım patlıcan,biber,kırmızı biberden ve sucuk,sosis kullandım),üzerine tekrar kaşar serpip fırının ızgarasında pişiriyoruz(yaklaşık 3-5 dk) siz kaşarı önceden tartıp ne kadar kullanmak istiyorsanız öyle yaparsanız daha kontrollü olur.. 2 dilim tam bugday ekmege denk lavaş, artı et(peynir), artı sebze ile harika bir pizza oluyor.. afiyet olsun
Eki Görüntüle 1345174
iyi akşamlar canım :) teşekkür ederimmgünaydın cnm yıne herzamankı gıbı guzel bır menu afıyet olsun
merhabamerhaba , tarifin çok hoşuma gitti, özellikle lavaş ile yapman çok iyi bir fikir olmuş :) mutlaka denemek isterim... sevgiler...
teşekkür ederim canımm :) oluyor öyle.. düşünsene eskiden her günümüz böyleydiibayılddııım bayıldım yaaa
ama dün benimde misafirim vardı
bende iyi kaçırdımneyse bugün benimde toparlama günüm
simsims lavaş harika fikirmiş ya canım çekerse bende yaparım bundan bildiğimiz ince lavaş demi tam buğdaylısı ama sanırım hem kısa sürede hazır olurEki Görüntüle 1345170
Eki Görüntüle 1345174
aynen canım.. her markette bulunuyor, birkaç markanın var.. tavsiye ederimm.. hem hafif hem pizzaya doyuyursunsimsims lavaş harika fikirmiş ya canım çekerse bende yaparım bundan bildiğimiz ince lavaş demi tam buğdaylısı ama sanırım hem kısa sürede hazır olur
tamam hemen bir yere not edeyim çiğ pudingi de deniycem bunu da listeye yazdımaynen canım.. her markette bulunuyor, birkaç markanın var.. tavsiye ederimm.. hem hafif hem pizzaya doyuyursun
çok teşekkür ederimmmm canımmtamam hemen bir yere not edeyim çiğ pudingi de deniycem bunu da listeye yazdımsen bence böyle bir topik açmalısın değişik tariflerin var bayılıyorum açarsan haber ver hatta varsa böyle bir topiğin söyle
tamam aklında olsun diye dedim bendeçok teşekkür ederimmmm canımmburdan aklıma geldikçe yazarım şimdilik iki topik yeterli :))
teşekkür ederim canımmm… ben de seni takipteyimtamam aklında olsun diye dedim bendekendine iyi bak o zaman şimdilik gidiyorum tarifleri de takipteyim
Cok konusuyor bu deadline alma sunu topige.
canım, arkadaşına başarılar dilerimaşağıdaki linkte 14 numarada azeri mutfagı ile takım kaptanımız yarışıyor @damlanur10 , çorbasıda pek güzele benziyor oy kullanırsan arkadaşımız adına sevinirim, teşekkürler :) http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kis-corbalari-tarifleri.775106/photo-poll/vote
Cok konusuyor bu deadline alma sunu topige.
lucky heryerde sen ya baltalama sevdiğim topikleri@deadline bitanedir
canım, arkadaşına başarılar dilerimbenim oyumun kime oldugunu ilk baştan belliydi ,kullandım ben de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?