Resimlerle sağlıklı beslenme :)

pidemi gördüm ne

gurbet birgün bir pasta yemiştim hiç unutmamm hatta buralarda bir yerde fotosu var paylaşmmıştım.çilekli çikolatalı..hala aklımda

Son düzenleme:
o an emınım yedıgın en guzel pastadır
şimdi senın günlüğe bastan bakıyorum
gerçekten kaçamak degilde ödül olunca dünyanın en güzel pastası oluyor o.. o tat sanki hiç birinde yokmuş gibi :) baklagilller bazen var ama bilemiyorum bakmak lazım.ama ben vejeteryan olmama ragmen o diyene kadar yemedim bakliyat.vejeteryanlara ve çocuklara haftada 2 veriyordu sanırsam..bakarız ona göre bi şeyler ayarlarız

aa sen vejeteryanmısınbende ete bayılırım
ılk 20 gun sorun degıl cnm 20gun sonrası için

ben de bazen öyle hissediyorum.. depresyon öncesi belirtileri oluyor bu..güçlü olmaya kendine yetmeye çalış.. insanın en iyi dostu yine kendi..
Çıkmaya çalışıyorum canım. Zaten mücadele ediyorum ana üstüne bu kadar dikkat ederken aç yatarken kilo almışım canım

yakaladım senı

ben bıraz daha arastırayım bakayım
saglık içinmi nıye yemıyorsun et
bir kitap okudum hayatım değişti derler ya aynen öyle.zayıflamak için aldıgım bi kitap(skinny bitch ismi) sayesinde zayıflamak yerine vejeteryanlıgı seçtim.bu bir seçim yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…