hemencecik anne sevgisiyle iyileşir inşallahgerçekten öyle ben kahvaltıda hiç meyve denememıstım
sagol cnm bebişler hastalanınca kötu oluyor
Tarihlerden haberim yok canım halim perişanyarın degil canım 14 ocakta roma öncesi pazartesi ve salı 2 gün sabah 2 porsiyon meyve ögle ve akşam sebze yiyoruz.. (protein ve karbonhidrat yok)mide küçültüyoruz
hayırdır???Tarihlerden haberim yok canım halim perişan
pidemi gördüm neEki Görüntüle 1044924
bugün yediklerim:
sabah:3 küçük dilim kek(1tanesi fotoda çıkmadan midemdeydim çünkü) ve sütlü kahve
ögle:3 dilim kaşarlı pide,acılı ezme
ara:1portakal 2 bisküvi
akşam:1 kabak yemegi,1kase domates çorba,1 dilim ekmek
sanki yıllardan beri böyle besleniyormuşum gibi hissetmek harika.her sabah daha hafif uynamak ve keyifle kahvaltı yapmak harika,vicdan azabı çekmemeden kek, bisküvi yemek hele bu hafta buna yarım simitinde eklenmesi harika.. zaman zaman porsiyonlarım artıyosa da ya ara ögün yapmıyorum ya da daha az yiyorum.bugün mesela 1,5 kek yedim 1 tane yemem gerekirken.bu yüzden ara ögünü atladım.3dilim kaşar peynirli pide de kaşarl tost yerine yedim.bu degişimler olmasa daha iyi ama arada böyle şeyler olabiliyor işte:93::125:
hehe arada serbest günler de var tartı sonrasıpidemi gördüm ne
o bayagı ıyıymıs yalnız 2. bölumde nohut fasulye falan varmıhehe arada serbest günler de var tartı sonrası
Kendimi yanlız hissediyorum bu aralar insanlar Arasında kaybolmusumhayırdır???
o an emınım yedıgın en guzel pastadırgurbet birgün bir pasta yemiştim hiç unutmamm hatta buralarda bir yerde fotosu var paaylaşmmıştım.çilekli çikolatalı..hala aklımda
gerçekten kaçamak degilde ödül olunca dünyanın en güzel pastası oluyor o.. o tat sanki hiç birinde yokmuş gibi :) baklagilller bazen var ama bilemiyorum bakmak lazım.ama ben vejeteryan olmama ragmen o diyene kadar yemedim bakliyat.vejeteryanlara ve çocuklara haftada 2 veriyordu sanırsam..bakarız ona göre bi şeyler ayarlarızo an emınım yedıgın en guzel pastadır
şimdi senın günlüğe bastan bakıyorum
aa sen vejeteryanmısıngerçekten kaçamak degilde ödül olunca dünyanın en güzel pastası oluyor o.. o tat sanki hiç birinde yokmuş gibi :) baklagilller bazen var ama bilemiyorum bakmak lazım.ama ben vejeteryan olmama ragmen o diyene kadar yemedim bakliyat.vejeteryanlara ve çocuklara haftada 2 veriyordu sanırsam..bakarız ona göre bi şeyler ayarlarız
ben de bazen öyle hissediyorum.. depresyon öncesi belirtileri oluyor bu..güçlü olmaya kendine yetmeye çalış.. insanın en iyi dostu yine kendi..Kendimi yanlız hissediyorum bu aralar insanlar Arasında kaybolmusum
ben de bayılırım canım isteyerek bilerek vejeteryanım :) ilerki listelere bi bakıver istersen.. eminim vardır..aa sen vejeteryanmısınbende ete bayılırım
ılk 20 gun sorun degıl cnm 20gun sonrası için
Çıkmaya çalışıyorum canım. Zaten mücadele ediyorum ana üstüne bu kadar dikkat ederken aç yatarken kilo almışım canımben de bazen öyle hissediyorum.. depresyon öncesi belirtileri oluyor bu..güçlü olmaya kendine yetmeye çalış.. insanın en iyi dostu yine kendi..
ben bıraz daha arastırayım bakayımben de bayılırım canım isteyerek bilerek vejeteryanım :) ilerki listelere bi bakıver istersen.. eminim vardır..
yakaladım senıEki Görüntüle 1078205
Bu muhteşem pasta şuan midemde.. görüntüsü kadar tadı da muhteşemdi...:129: ve ben gönül rahatlıgıyla yedim onu 35. gün ödülü olarak.. 5. haftanın son günü istedigim tatlıyı (1 porsiyon) yiyebilecektim ve pastaneye gittigimde resmen gözüm döndü hepsinden almak yemek istedim.hem şu 35 günde ne kadar degişik kurabiye ve pastalar çıkmıştı.kaçırmıştım hepsini.. hemen ara kapanmalıydı:125::125::125: şaka bir yana bu söylediklerim 1 saniye falan sürdü.sonra direkt ilk begendim gözüme ilk çarpan bu güzelim pasta alınıp evde bitki çayı eşliginde yavaş ve keyifli bir şekllde yenerek mideye indirildi.. Mevsimlerden Roma bugünkü listemde tatlı yememe izin veridigine göre ben bi şeyleri başarmıştım ve ödülüm bu güzelim çilekli çikolatalı pasta oldu.(Yakın çekimler sizi yanıltmasın pasta 1 porsiyonluk) kendimi tebrik ediyorum bu 35 gün için :81::81::81::81::81:
bir kitap okudum hayatım değişti derler ya aynen öyle.zayıflamak için aldıgım bi kitap(skinny bitch ismi) sayesinde zayıflamak yerine vejeteryanlıgı seçtim.bu bir seçim yani :)ben bıraz daha arastırayım bakayım
saglık içinmi nıye yemıyorsun et
anladım cnm iradene hayranımbir kitap okudum hayatım değişti derler ya aynen öyle.zayıflamak için aldıgım bi kitap(skinny bitch ismi) sayesinde zayıflamak yerine vejeteryanlıgı seçtim.bu bir seçim yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?