biraz kaçamaklı geçmemişmiydi haftasonun?Çıkmaya çalışıyorum canım. Zaten mücadele ediyorum ana üstüne bu kadar dikkat ederken aç yatarken kilo almışım canım
teşekkür ederimanladım cnm iradene hayranım
Sadece pazar günübiraz kaçamaklı geçmemişmiydi haftasonun?
"Evet kızlar pazar günü biraz abarttım ama aksam 6 dan sonra gene birsey yemedim oda MisafirlikteyizBende neler indirdiler neler sabah ki menüm resimde çokkkk abartım ama yumurtayı eşim yapmıştı bide peynirleri yemedim yumurta da var diye saat 1 de az ekmekli döner yedim saat 6 da balık yedim 2 tane ams Kızartma sonra hiç birşey yemedim bide saat 4 gibi Çikolatalı gofret yedim" eminecim normal böyle olması ama hemen toparlarsın..
hiç fark etmez..istersen sadece bir ögün olsun.. belli bir kaloriyi aşınca kilo alırsın bu kadar basit, aynı vermek gibi..çok ye al, az ye ver..Sadece pazar günü
Haklısın canım daha dikkatli olacam artık ayda en az 2 kilo vermem sarthiç fark etmez..istersen sadece bir ögün olsun.. belli bir kaloriyi aşınca kilo alırsın bu kadar basit, aynı vermek gibi..çok ye al, az ye ver..
yogurt ekle cnm menune oda çok farkedıyormevsimlerden romaya iki kala bugün haftasonu yediklerimi telafi etmek, vücudu biraz şaşırtmak için 2 gün sebzeye başlıyorum..aynı ilk başladıgım günki gibi grip olmuş olmam da kötü bir tesadüf.. o zaman gribin beni etkileyeceginden ve bol meyve yiyecegimden korkmuş ama yine de listede denilenin dışına çıkmamıştım.eger çıksaydım bugün hala burda olmayabilir,o kararlılıgı gösteremeyebilr ve o güzel başlangıcı yapamayabilirdim..yine aynı şekilde düşünüyorum..
şimdiki hedefim 60 kilo olmak ama "şu zamana kadar" diye kendimi ksıtlamıyorum.çünkü ne zaman kısıtlasam ters tepiyor ve stres oluyorum..bu süre zarfında;
en az hergün 10 bardak su(günde bazen 1-2 içtigimde oluyor)
haftada 2 gün yürüyüş(pazartesi ve haftasonu bana en uygun günler)
her ögünde salata(mümkün oldugu kadar)
ve listede ne varsa harfiyen uygulamayı planlıyorum.haydi bana kolay gelsin.. nasıl alındıysa kilolar, tersi yapılarak teker teker gitsinhareket,salata,su ve düzen işte hayatıma yeniden katacagım 4lü
Umarım bu sefer hedifine ulaşırsın canımmevsimlerden romaya iki kala bugün haftasonu yediklerimi telafi etmek, vücudu biraz şaşırtmak için 2 gün sebzeye başlıyorum..aynı ilk başladıgım günki gibi grip olmuş olmam da kötü bir tesadüf.. o zaman gribin beni etkileyeceginden ve bol meyve yiyecegimden korkmuş ama yine de listede denilenin dışına çıkmamıştım.eger çıksaydım bugün hala burda olmayabilir,o kararlılıgı gösteremeyebilr ve o güzel başlangıcı yapamayabilirdim..yine aynı şekilde düşünüyorum..
şimdiki hedefim 60 kilo olmak ama "şu zamana kadar" diye kendimi ksıtlamıyorum.çünkü ne zaman kısıtlasam ters tepiyor ve stres oluyorum..bu süre zarfında;
en az hergün 10 bardak su(günde bazen 1-2 içtigimde oluyor)
haftada 2 gün yürüyüş(pazartesi ve haftasonu bana en uygun günler)
her ögünde salata(mümkün oldugu kadar)
ve listede ne varsa harfiyen uygulamayı planlıyorum.haydi bana kolay gelsin.. nasıl alındıysa kilolar, tersi yapılarak teker teker gitsinhareket,salata,su ve düzen işte hayatıma yeniden katacagım 4lü
inşallah sorun çıkmaz canım ben tedaviyi biraz erteleme kararı aldımben bu ay dr a gidicem kontrollerim var.taaa kasımda gitmem gerekiyorduneyse bu ay sonu gidicem bakalım.. ama bu yıl içinde bir zaman da düşünüyoruz ne zaman olur ben de bilemiyorum..inşallah aynı zamanda olur
bence de neden olmasın kiinşallah sorun çıkmaz canım ben tedaviyi biraz erteleme kararı aldım
tatilde inşallah bakalım neden olmassınki bakmışsın birlikte doğurmuşuz
canım benim çok teşekkür ederim..Ooo o sayfalar ne çok ilerlemiş.
Süpersin simsims hasta hasta verdiğin kararın arkasında durmak. Ben olsam yapamazdim hemen bahane ederdim aaa hasta oldum diye. Ama ben senin günlüğünü baştan beri takip ediyorum. Çok istikrarlı ve kararlı adımlarla ilerliyorsun. Ve en güzeli de zaman kısıtlaması yapmaman. Çoğumuz kilo verme süreci uzadıkça sabirsizlaniyoruz ama senin kadar sabırlı olabilsek hem daha sağlıklı hem de hayat biçimi haline getirerek zayiflamiş olucaz. Seni okumak bana iyi geliyor.
aynen canım,bebek de yaparız kariyer de..
merhaba canımmçok teşekkür ederimm güzel yorumuna mevsimlerden romayla tanışıp begenmene de çok sevindim.. gerçekten sadece saglıklı beslenme degil hayat a bakışını da değiştiren bir sayfa öptüm
buralardayım kızsen neler yapıyorsun?
Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin bol dinlenmelerEki Görüntüle 1371943
bugünü yataktan hiç çıkmayarak geçirmiş bulunuyorum.üstüm kat kat ve hala ellerim burnum buz gibiöglen ve akşam için yemek yapamadım kendime.sogan ve ıspanakla uydurma bi salata yedim zorla.aralarda da hep uyudum zaten.uyanık oldugum zamanlar "en iyi arkadaşım kk" baktı bana akşam eşim gelince "sana balık yapayım, yemek yapayım" dese de istemedim.meyve salatası yapıp getirdi yatagıma akşam sebze yiyemesemde meyveyle günü kapadım hala yataktayım...
sagol canım benim aynen bugün sebze yiyecegim sadece.. hehe çok yorma kendini yaaÇok güzel canım Afiyet olsun. Bugün sebze yersin olur biter.
Hala bacak altlarınki kaslarim acıyor.Step mahfetti yaaa yuruyemiyorum resmen. Sünnet. Olmuş çocuklara döndüm
teşekkür ederim canım bugün iyiyim sanki dün hasta olmamışcasına.bir günlük dinlenme toparladı beni :))Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin bol dinlenmeler
geçmiş olsun canım dikkat etEki Görüntüle 1371943
bugünü yataktan hiç çıkmayarak geçirmiş bulunuyorum.üstüm kat kat ve hala ellerim burnum buz gibiöglen ve akşam için yemek yapamadım kendime.sogan ve ıspanakla uydurma bi salata yedim zorla.aralarda da hep uyudum zaten.uyanık oldugum zamanlar "en iyi arkadaşım kk" baktı bana akşam eşim gelince "sana balık yapayım, yemek yapayım" dese de istemedim.meyve salatası yapıp getirdi yatagıma akşam sebze yiyemesemde meyveyle günü kapadım hala yataktayım...
teşekkür ederim canım benimm..geçmiş olsun canım dikkat et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?