çok haklısın kore dizilerine dadandımteşekkür ederim canım benimm..günlügünü ihmal ediyorsun nerelerdesin? :)
çok mu güzel bu diziler?hiç izlemedim ben ama çok hayranları var.. evet ya ihmal etme günlügünü,sonra küserçok haklısın kore dizilerine dadandımbir bölüm bitiyo diğer bölüme geçiyorum
ve bir bakmışımki 3 bölüm izlemişimneyseki bitti biraz ara verecem
olmuyor böyle evdede iş yapmaz hala geldimeğer kilo veremezsem pc başında devamlı oturmaktan
neyse ben biraz gidiyimde günlüğümle hasret gideriyim
geçen gün bir yere yetişmem gerekiyordu.dışarda resmen tipi var.. her taraf kar.. dolmuş bekliyorum, bekliyorum gelmiyor.. "artık imkansız yetişememgitmiyorum" deyip tam pes etmişken karar degiştirip "geçte kalsam gidiyorum" dedim.. yetişmemin imkansız oldugu yere tam vaktinde yetiştim,hemde dolmuşla :) genelde bu bana hep olur.. mesela bir işi yaparken "olmuyor" der vazgeçerim sonra bir güç gelir ve yetişmesi imkansız denen iş yetişir.. ama bazen de tam tersi olur,o an vazgeçerim ve bırakırım..aslında bu olay bana "tam vazgeçtigimiz o noktada nasıl kararlı olmamız gerektigini" hatırlattı. bu diyet olur,iş olur,özel hayat olur.. tam o pes ettigimiz nokta belki de bizim hedefe ulaşmak için son şansımız, son sınavımızdır kimbilir?? bence başarının sırrı bu.. sadece hedefe kilitlenirsen, karşına hangi engel çıkarsa çıksın yoluna devam edersin.. hedefine ulaşırsın..yeterki ne istedigini bil, karar ver ve uygula.. aynı dart oyunu gibi, bazen hedefi ıskalasak da belki bir sonraki atışımız tam 12'dendir
Eki Görüntüle 1373120
bende can sıkıntısından bir bakayım dedimçok mu güzel bu diziler?hiç izlemedim ben ama çok hayranları var.. evet ya ihmal etme günlügünü,sonra küser
aynen canım kimbilir??
güzel paylaşım kesinlikle katılıyorum
bugüne kadar aldığım önemli karalardan sonuca ulaşana kadar vazgeçmedim
ve hep ulaştım Allahın izniyle
ama bu tüp bebek tedavilerinde ilk defa şunu dedim
ne yaparsam yapayım kaderim neyse o Allahın dediği olur dedim
herşeyi çok çalışırsam olur çok istersem olur diye düşündüm bu durum çok farklı
Allah kimseye yaşatmasın
haa yazdıklarımdan vazgeçtiğim düşünülmesin gücümün yettiği kadar deneyecem inşallah
son sınavım dır belki kimbilir
ciddi misin bulaştırmayım sonraaynen canım kimbilir??bu arada merak ettim dizilerden birini önersene?
bulaşmasam mı acabaciddi misin bulaştırmayım sonraboys over flowers
playful kiss
ama uyarıyım gençlik dizisi ikiside
şimdilik bunları izledim devam edecem çok sevimliler
valla bizden edepliler
hehe tamam izleyince yorum yazarım.. ben de çoook açım yaaa.yarın sabah olsada peynir ekmek yesemben kaçtım çamaşır asacam dahaçok acıktım ben yaaa
yarın görüşürüz canım sakın geç saatte başlama sonra meraktan uyuyamıyorsun
sagol canım benimGüzel menüýmüş.
Neyse ben de yarın bu tarz beslenicem benimki çok baştan savma oldu. Balık salata istedi canım
peki yarın dikkat et o zaman..Yok yaaaa hiç özenmiyorum
Hele diyetteyken biran önce karnını duyurmaya bakiyom hiç görsellik güzellik özen yok. Yarın dikkat edicem ama
tamam canım,nasıl isteren.. teşekkür ederimslm canım ben başlayamadı hemde artı dayım sanırım ben kurallara bağlı olamıyorum sağlıklı beslenmeye devam ediyorum sen iyi gidiyorsungidiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?