canım nerelerdesin.teşekür ederim canımm.. bugün daha iyiyim
bana da öyle geliyor firuzecim vücut bi direnç gösteriyorteşekkür ederim canım benim
cannım bugün daha iyiyim ama biraz iş yapayım dedim.. gene başladı öksürük krizlerim.. ne denesem olmuyor gerçekten artık denemedigim şey kalmadı.. en iyi gelen şey yatakta yatmak.. 2 günde evin halini görseydin inanamazdın.. biraz sitem ettim eşime de öyle topladı ama nerde bizim gibi…. ben de dayanamadım mutfagı sagı solu toplayayım dedim gene başladı namussuzcanım nerelerdesin.
nasıl oldun daha iyi misin ?
zencefiili limonlu çay kızıma cokk ıyı geldı cnm dene istersencannım bugün daha iyiyim ama biraz iş yapayım dedim.. gene başladı öksürük krizlerim.. ne denesem olmuyor gerçekten artık denemedigim şey kalmadı.. en iyi gelen şey yatakta yatmak.. 2 günde evin halini görseydin inanamazdın.. biraz sitem ettim eşime de öyle topladı ama nerde bizim gibi…. ben de dayanamadım mutfagı sagı solu toplayayım dedim gene başladı namussuz
canım geçmiş olsun.cannım bugün daha iyiyim ama biraz iş yapayım dedim.. gene başladı öksürük krizlerim.. ne denesem olmuyor gerçekten artık denemedigim şey kalmadı.. en iyi gelen şey yatakta yatmak.. 2 günde evin halini görseydin inanamazdın.. biraz sitem ettim eşime de öyle topladı ama nerde bizim gibi…. ben de dayanamadım mutfagı sagı solu toplayayım dedim gene başladı namussuz
tamam canım şimdi adaçayı içiyorum,bundan sonra da onu içeyiyim,umarım işe yararzencefiili limonlu çay kızıma cokk ıyı geldı cnm dene istersen
canım zaten tam yapamıyorum bol pekmezli, bozalı,ballı bir mevsimlerden roma oldu bucanım geçmiş olsun.
bir an önce iyileş inşallah.
yat dinlen canım evin işi nasıl olsa yapılır olmadı bir kadın çağırırsın halleder.
sen kendine iyi bak. ayaklarını sıcak tut. beslenmene dikkat et. vücut direncin düşmüştür.
istersen bir müddet ara ver diyete
kıızımda kuru kötü öksürük vardı 2 güne kesti cnm inş sendede işe yarartamam canım şimdi adaçayı içiyorum,bundan sonra da onu içeyiyim,umarım işe yarar
olsunn.canım zaten tam yapamıyorum bol pekmezli, bozalı,ballı bir mevsimlerden roma oldu buelimden geldigince işte
tamam canım yarın da onu alır denerim.. teşekkürler..olsunn.
sen şimdi onu kafana takma bir an önce iyileşmeye bak.
bol limonlu yeşilçay.
öksürük için de siyah turpu oy içine bal koy bi bardaga koy sabaha kadar süzülüyo onu içince öksürüğe faydası çok eşime bunu uygulamıştık. baya faydası dokundu. internetten ara istersen. Allah şifa versin canım
Canım çok geçmiş olsun hala düzelmedi. Mi Rabbim şifa versin evi boşver iyileşinceye yaparsıncannım bugün daha iyiyim ama biraz iş yapayım dedim.. gene başladı öksürük krizlerim.. ne denesem olmuyor gerçekten artık denemedigim şey kalmadı.. en iyi gelen şey yatakta yatmak.. 2 günde evin halini görseydin inanamazdın.. biraz sitem ettim eşime de öyle topladı ama nerde bizim gibi…. ben de dayanamadım mutfagı sagı solu toplayayım dedim gene başladı namussuz
Ah canım ah o kadar Haklısın ki ağzını açmak tekrardan kendimi üzmek istemiyorum tam toparlamıştım kendimi Hatırlamak istemiyorum. Sen kendini güçlü yapacak birseyler bul ve ayağa kalk hemen kadınsız bir hayat oksijensiz bir Evren gibidir soluruz ana kıymetini bilmeden sonuna kadar kullanırız.rsbbim sana güç versingeçen hafta pazartesiden beri hastayım.. tam "iyileştim, oh nasıl rahat atlattım" derken cumartesi bir öksürük geldiki sormayın.. nefes alamıyor(d)um öksürmekten..hala devam ediyor eskisi kadar şiddetli olmasa da.. insan hasta olunca tabi düşünücek çok vakti oluyor birçok şeye ve fark edicek.. mesela neden direncim düştü? neye üzüldüm? diye düşündüm.. bagışıklıgın düşmesi demek benim için stres demek.. ve stresin nedenini buldum kendimce.. beni üzen iki olay arkası hemen yatak döşek hasta oldum.. bu arada ben böyle hasta olunca fark ettim ki evdeki bütün işler yavaş yavaş nasıl da üstüme kalmış…bütün işleri ben üstlenmişim.. aslında eşim daha önceden de bahsettigim gibi çok yardım eder(di)..şimdi görev degişikligi nedeniyle sabah 6:30da çıkıyor akşam 6:30 hatta 7 gibi gelebiliyor eve ve eve gelince de zaman zaman çalışması gerekiyor..ben ondan daha erken geliyorum..haliyle bu ara işler benim üstüme kalıyordu ama bu kadarda üstümde oldugunu fark etmemiştim..kendince bana bu hastalıgımda yardım etmeye çalışıyor yemek yapıyor,ben dersem anca mutfagı topluyor vs ama benim dememi bekliyor.. tabiki çok yoruluyor anlıyorum ama yapılması gereken en temel işler hastayken bile bana kalıyor ve bugün ben yataktan kalkıp mutfagı topladım,bulaşık makinesini çalıştırdım,çamaşır topladım, yıkadım, astım.. ve noldu öksürügüm hareketimle bir anda arttı.. bunun üzerien hem kendime hem eşime kızdım..kendime ;bu kadar yükü üstüme alıp bana yardımcı olan eşimi yardım etmeyecek hala ben getirdigim için.. eşime ise;böyle bir durumda yeteri kadar düşünceli olmadıgı için.. işte bu hastalık bana bunları gösterdi.. hastalıga teşekkür ediyor,ben mesajımı aldım diyor ve ugurluyorum…
sagol canım..Canım çok geçmiş olsun hala düzelmedi. Mi Rabbim şifa versin evi boşver iyileşinceye yaparsın
kadın hasta olursa hersey kalıyoor cnm işte benım eşim çok yardım eder allah var ama bizim gibi yapamıyorlar bızım gördüklerımızi onlar göremıyorlar. hem bak senın eşinde yapmış sen hasta oldugun için biraz duygusal davranmıssın biran önce iyileş cnm aksam yemegınede hayır diyebildiğin için tebrıklergeçen hafta pazartesiden beri hastayım.. tam "iyileştim, oh nasıl rahat atlattım" derken cumartesi bir öksürük geldiki sormayın.. nefes alamıyor(d)um öksürmekten..hala devam ediyor eskisi kadar şiddetli olmasa da.. insan hasta olunca tabi düşünücek çok vakti oluyor birçok şeye ve fark edicek.. mesela neden direncim düştü? neye üzüldüm? diye düşündüm.. bagışıklıgın düşmesi demek benim için stres demek.. ve stresin nedenini buldum kendimce.. beni üzen iki olay arkası hemen yatak döşek hasta oldum.. bu arada ben böyle hasta olunca fark ettim ki evdeki bütün işler yavaş yavaş nasıl da üstüme kalmış…bütün işleri ben üstlenmişim.. aslında eşim daha önceden de bahsettigim gibi çok yardım eder(di)..şimdi görev degişikligi nedeniyle sabah 6:30da çıkıyor akşam 6:30 hatta 7 gibi gelebiliyor eve ve eve gelince de zaman zaman çalışması gerekiyor..ben ondan daha erken geliyorum..haliyle bu ara işler benim üstüme kalıyordu ama bu kadarda üstümde oldugunu fark etmemiştim..kendince bana bu hastalıgımda yardım etmeye çalışıyor yemek yapıyor,ben dersem anca mutfagı topluyor vs ama benim dememi bekliyor.. tabiki çok yoruluyor anlıyorum ama yapılması gereken en temel işler hastayken bile bana kalıyor ve bugün ben yataktan kalkıp mutfagı topladım,bulaşık makinesini çalıştırdım,çamaşır topladım, yıkadım, astım.. ve noldu öksürügüm hareketimle bir anda arttı.. bunun üzerien hem kendime hem eşime kızdım..kendime ;bu kadar yükü üstüme alıp bana yardımcı olan eşimi yardım etmeyecek hala ben getirdigim için.. eşime ise;böyle bir durumda yeteri kadar düşünceli olmadıgı için.. işte bu hastalık bana bunları gösterdi.. hastalıga teşekkür ediyor,ben mesajımı aldım diyor ve ugurluyorum…
sagol canımm,keşke alınganlık olsaa.. bu olsa olsa bencillik olur ama benim tarafımdan degil,neyse buraya çok içimi dökmeye gelmezkadın hasta olursa hersey kalıyoor cnm işte benım eşim çok yardım eder allah var ama bizim gibi yapamıyorlar bızım gördüklerımızi onlar göremıyorlar. hem bak senın eşinde yapmış sen hasta oldugun için biraz duygusal davranmıssın biran önce iyileş cnm aksam yemegınede hayır diyebildiğin için tebrıkler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?