Tatlım zaman zaman bende senîn yaşadığın şeyleri yasıyorum ama pes ettim inan benim eşimde yardım etmek istediğinde güzel yardım eder ama istediğinde .bütün iş bana kalıyor ne yazık kisagol canımm,keşke alınganlık olsaa.. bu olsa olsa bencillik olur ama benim tarafımdan degil,neyse buraya çok içimi dökmeye gelmez
ne üzücüTatlım zaman zaman bende senîn yaşadığın şeyleri yasıyorum ama pes ettim inan benim eşimde yardım etmek istediğinde güzel yardım eder ama istediğinde .bütün iş bana kalıyor ne yazık ki
Hahaha çok tatlı yaa
Beni unuttuntekrar geçmiş olsun canım.....
aynen cnm neyse sen ıyı olda gerısı nasılsa olursagol canımm,keşke alınganlık olsaa.. bu olsa olsa bencillik olur ama benim tarafımdan degil,neyse buraya çok içimi dökmeye gelmez
hiç begenmedım ne bu böyle hiç birşey yememişsinbugün doktora gittim bana öksürügüm ve nefes darlıgım için astılmlıların kullanıgının benzeri agız spreyi verdi.şuan a kadar bir nebze daha iyiyim ama yarın tekrar gidicem..yataktan çıkmamla öksürük krizim başlıyor.. geçtim dışarı çıkmayı,yataktan çıkmaya korkuyorum..
bugün yediklerim:
sabah: 1 dilim ekmek üstüne lor,dünden kalan kaşarlı mantarlı pidenin 4/1 i ,sütlü kahve
ara:1 portakal,2 parça çikolata
ögle:2 dilim ekmek,2 krem peynir,sütlü kahve
ara:1 kase yogurt
akşam:1 kase yogurt
dedim ya ben yoksam hiç birşey yok.. görüldügü gibi yemekte yok
hiç begenmedım ne bu böyle hiç birşey yememişsin
kızlar yemek yapanım yoktu napayımevet bu kadar az yemeye nasıl ayakta duruyorsun doğal tabi hasta olman.
bari meyveyi artır bol bol portakal ye dimi ama
ahh canım benim sen bırak şimdi liste takibini zaten yemek yapamıyosun o yüzden meyve ye dedim.kızlar yemek yapanım yoktu napayımmeyveyi ara ögünde yedim 2. ara ögün seçenegi zaten yogurttu.sadece akşam yemegi az geldi
bugün eko,ekg ve akciger filmi çektirdim.. kalbim temiz çıktı şükür.dr kalp kapakçıklarımdan birinde üfürümden şüphelenmişti..sonra acilde ilaçlı buhar verdiler yarım saat kadar..o iyi geldi işte.. ilaçlarım da var yavaş yavaş geçicek inşallah..ahh canım benim sen bırak şimdi liste takibini zaten yemek yapamıyosun o yüzden meyve ye dedim.
bağışıklık sistemin kuvvetlensin diye.
neyse daha iyisin dimi?
kıyamam cnm sana hemencecık toplanırsın inşkızlar yemek yapanım yoktu napayımmeyveyi ara ögünde yedim 2. ara ögün seçenegi zaten yogurttu.sadece akşam yemegi az geldi
ilaçlarını ihmal etme hemen iyileş cnm yedıklerınde düzene bıner yavas yavasbugün eko,ekg ve akciger filmi çektirdim.. kalbim temiz çıktı şükür.dr kalp kapakçıklarımdan birinde üfürümden şüphelenmişti..sonra acilde ilaçlı buhar verdiler yarım saat kadar..o iyi geldi işte.. ilaçlarım da var yavaş yavaş geçicek inşallah..
sagol canım benimilaçlarını ihmal etme hemen iyileş cnm yedıklerınde düzene bıner yavas yavas
canım benim teşekkür ederim..günaydın canım
nasılsın,iyileştin mi biraz
iyi olmana sevindim canımcanım benim teşekkür ederim..öksürük hala var ama azaldı bugün çok daha iyiyim,keyfim de yerinde bir de tam iyileşip spor yapabilsem harika olucak.. sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?