Resimlerle sağlıklı beslenme :)

sagol canımm,keşke alınganlık olsaa.. bu olsa olsa bencillik olur ama benim tarafımdan degil,neyse buraya çok içimi dökmeye gelmez
Tatlım zaman zaman bende senîn yaşadığın şeyleri yasıyorum ama pes ettim inan benim eşimde yardım etmek istediğinde güzel yardım eder ama istediğinde .bütün iş bana kalıyor ne yazık ki

hiç begenmedım ne bu böyle hiç birşey yememişsin

evet bu kadar az yemeye nasıl ayakta duruyorsun doğal tabi hasta olman.

bari meyveyi artır bol bol portakal ye dimi ama

hiç begenmedım ne bu böyle hiç birşey yememişsin

evet bu kadar az yemeye nasıl ayakta duruyorsun doğal tabi hasta olman.

bari meyveyi artır bol bol portakal ye dimi ama
kızlar yemek yapanım yoktu napayım meyveyi ara ögünde yedim 2. ara ögün seçenegi zaten yogurttu.sadece akşam yemegi az geldi

kızlar yemek yapanım yoktu napayım meyveyi ara ögünde yedim 2. ara ögün seçenegi zaten yogurttu.sadece akşam yemegi az geldi
ahh canım benim sen bırak şimdi liste takibini zaten yemek yapamıyosun o yüzden meyve ye dedim.
bağışıklık sistemin kuvvetlensin diye.
neyse daha iyisin dimi?

ahh canım benim sen bırak şimdi liste takibini zaten yemek yapamıyosun o yüzden meyve ye dedim.
bağışıklık sistemin kuvvetlensin diye.
neyse daha iyisin dimi?
bugün eko,ekg ve akciger filmi çektirdim.. kalbim temiz çıktı şükür.dr kalp kapakçıklarımdan birinde üfürümden şüphelenmişti..sonra acilde ilaçlı buhar verdiler yarım saat kadar..o iyi geldi işte.. ilaçlarım da var yavaş yavaş geçicek inşallah..

bugün yediklerim:
sabah:2 dilim ekmek,2 krem peynir,sütlü kahve
ara:yok
ögle:yok
ara:1 kase domates çorba üzeri az kaşar,1 dilim ekmek
akşam:3 kaşık yogurt,2 kaşık bezelye
ara:1 elma

öglen 1 den 5 e kadar hastanede koşturunca yemek yemeye vaktim olmadı maalesef çorba yapanım yoksa ben de kendime çorba ısmarlarım deyip çıkışta çorbamı içtim.eve gelince de konserve bezelye,kekik ve yogurtla en kolay yemegi yaptım oldu bitti..

ilaçlarını ihmal etme hemen iyileş cnm yedıklerınde düzene bıner yavas yavas

canım benim teşekkür ederim.. öksürük hala var ama azaldı bugün çok daha iyiyim,keyfim de yerinde bir de tam iyileşip spor yapabilsem harika olucak.. sen nasılsın?
iyi olmana sevindim canım,o öksürükte geçer inşallah en kısa zamanda.bal iyi gelir bana ,istersen dene .
ben biraz yorgun ,biraz da uykusuzum ,ama her şeye rağmen iyiyim
iki haftadır yeme düzenimi oturtmaya çalışıyorum ,biraz zorlansam da ,sanırım bundan sonrası daha iyi olacak.midemi küçültmeyi başardım sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…