Resimlerle sağlıklı beslenme :)

teşekkür ederim canımm.. ah o gece krizlerim de bir bitse benden iyisi olamayacak.. resmen komşular uyanıp onlarda öksürmeye başlıyor düşün nasıl bir öksürük krizi geliyor sen, gayet iyi gidiyorsun canım, zamanla daha da rahat olucaktır.. senin de iyi olmana sevindim mideyi küçülttikten sonra tamamdır bence

tahmin ederim canım benim,fena üşütmüşsün.en kısa zamanda iyileşirsin inşallah.
teşekkür ederim.elimden geldiğince gayret ediyorum.çiko,gofret,bisküvi, vs vs vs işte aklına ne geliyorsa bunları bıraktım.bir de her akşam çerez yeriz alışkanlık oldu yıllardır ,onuda bıraktım.onun dışında yeme düzenim aynı ,bakalım önümüzdeki haftalarda da aynı şekilde yüzümüz güler ,emeklerimiz layığını bulur

ben de akşam yemeginden sonra atıştırmaları kestim uzun zamandır.. gerçekten çok işe yarıyor emek verdigimiz hiçbir şey bizi yarı yolda bırakmaz.. emegimizin karşılıgını tabiki alacagız canım

kesinlikle canım,zaten ne oluyorsa o atıştırmalıklardan oluyor,yani benim için öyle oluyor' 'idi''.

bugün yediklerim:
sabah: peynirli tost
ara:2 portakal
ögle:yok
ara:muffin ve sütlü kahve
akşam:100gr somon füme,2 krem peynir ve bol marullu sandiviç
bugün geç kahvaltı yapınca 1 ögün atladım.akşam yemegim aslında öglen yemem gerekenler listesinde..

Son düzenleme:
afiyet olsun cnm bu ara çokmu ekmekk yıyorsun
ne güzel bu mevsımlerden roma muffınde var

yani listede olan kadar yiyorum "ama çok kuru mu yiyorsun,hani salatan, hani sebzen, hani çorban" dersen ben de sana "haklısın çok kuru yiyorum ama canım yemek yapamıyorum,napim?" derim
ha onu dedım işte ama kabızlık çekmıyorsan sorun yok cnm bende salata yada yogurt eklemezsem kabızlık oluyor
neyse cnm sen bır ıyıles tam mevsımlerden romayı görücez

ha onu dedım işte ama kabızlık çekmıyorsan sorun yok cnm bende salata yada yogurt eklemezsem kabızlık oluyor
neyse cnm sen bır ıyıles tam mevsımlerden romayı görücez
ya öyle bir durumdayım ki ayakta biraz durayayım hemen başlıyor öksürük.korkuyorum ayakta kalmaya.. o yüzden en kolay şeylerle geçiştiriyorum.. kabızlık falan şuan hiç düşünmüyorum inan..işte bu yediklerimin daha yeşil tonları olanı mevsimlerden roma

herşeyın başı saglık cnm sen bır iyileşte boşver diyeti falan şimdilik

günaydın...
nasılsın canım
sabah sabah oturdum gene bilgisayar başına
5 dakika dedim 10 dakika rahat olmuştur :)
bağımlılık yaptı bende kadınlar kulubu:)

selam simsims, cok gecmis olsun. uzun zamandir sizi ve paylastiniz resimleri takip ediyordum. resimler cok hos cidden.

sizden mevsimlerden roma'yi duydugum gun hemen basari oykulerini okumaya basladim ve tum listeleri indirdim.boyle guzel birseyi paylastiginiz icin ck tesekkurler.
umarim kisa surede iyilesirsiniz....

günaydın...
nasılsın canım
sabah sabah oturdum gene bilgisayar başına
5 dakika dedim 10 dakika rahat olmuştur :)
bağımlılık yaptı bende kadınlar kulubu:)
henüz iyileşemesem de daha iyiyim canım,teşekkür ederim.. her gün biraz daha iyi oluyorum 5-10 dk ne ki? ben tüm gün kkdayım nerdeyse, o kadar bagımlısı oldum,sorma çok fena..

merhaba çok sevindim tanışmanıza aracı olduguma.. her yazıdan birşeyler ögrendigim,sadece beslenme anlayışımı degil hayata bakışımı da değiştiren bir blog benim için mevsimlerden roma.. ben de bu güzel mesaj için ve iyi dilekler için teşekkür ederim,çok mutlu oldum, sevgiler

"NOTHING TASTES AS GOOD AS SKINNY FEELS" demiş Kate Moss ama ben bu sözün düzeltilmiş halini sevdim "NOTHING TASTES AS GOOD AS HEALTHY FEELS"

"HİÇBİR ŞEY SISKA OLMAK KADAR İYİ HİSSETTİRMEZ" yerine
"HİÇBİR ŞEY SAGLIKLI OLMAK KADAR İYİ HİSSETTİRMEZ" diyenlerdenim :))

simsims kesinlikle sana katılıyrum sağlık olmazsa hiç birşey olmuyor sonuçta
sana geçmiş olsun ziyaretine gelmiştim hasta olduğunu duydum elim boş gelmeyim dedim sana benden bol köpüklü türk kahvesi

buda geçmiş olsun çiçeklerin çabucak iyileşirsin umarım

aynen öyle canım sağlık en büyük nimet. olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi diye boşuna dememiş koca kanuni.
yalnız sıska olmak da iyi hissettirirdi sanki beeee.
bazen bir his geliyo hiç bir zaman 60 olamayacaksın diye
o hissi hiç sevmiyorum.
ama öyle hissediveriyorum birden.
ama ben 60 olmak istiyorum yaaa
ben kıyafetlerimin üstüne yapışmasını değil azcık bol olmadını istiyorum
olur dimiiii

canım benim yaaaa ne tatlısınnnn çok teşekkür ederim hem mesajına hem kahveye hem de bu güzel çiçek sepetine bayıldımmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…