Resimlerle sağlıklı beslenme :)

Dünküler bugünkü menüyle dengelenmiş, bence keyif aldığın anlardan hiiiç pişmanlık duyma canım, zira mutluluk zayıflatıyor! :)

Bugün geç uyandığımdan öğün saatlerim şaştı benim de, 12 civarı 3 yemek kaşığı yulaf, 1 kutu probiyotik yoğurt, 1 elma, 5 çilek ile kahvaltı yaptım. 3 civarı 2 dilim kızarmış kepekli ekmek, 3 yemek kaşığı lor peyniri, 1/2 domates ile atıştırdım. 6 civarı da buğulama balık ve salata ile akşam yemeği yedim. 3.5 lt. su ve 2 fincan yeşilçay ile umuyorum ki günü kapatacağım.

Yarınki menülerini merakla bekliyorum :)

teşekkür ederim canımmm bu ara uyku düzenim de bozuldu umarım bugün uyuyabilirim.cidden kkda çok takılmaya başladım.. 12 olsun pcyi kapatıp kitaba geçecegim :) bu arada menün gayet güzel

teşekkür ederim canımmm bu ara uyku düzenim de bozuldu umarım bugün uyuyabilirim.cidden kkda çok takılmaya başladım.. 12 olsun pcyi kapatıp kitaba geçecegim :) bu arada menün gayet güzel
Off bende öyle oldum normalde 10 dedinmi uyurum artık uyuyamıyorum

Off bende öyle oldum normalde 10 dedinmi uyurum artık uyuyamıyorum

Aynı konudan muzdaribim ben de. Uyku düzenim çok güzel oturmuştu, 11.30 civarı uyurdum mutlaka ve en az 7 saat uyku kuralım vardı, son 1 haftadır uyuyamıyorum.

Gece uykusu çok önemli kızlar.
Yeterli miktarda uyamadigim zaman doymak bilmiyorum.
Her şey birbiriyle ilintili
Zayiflama mız için yeterli miktarda uyk gerekli ben 12 de uyuyorum 6 da kalkıyorum genelde tabi

Ben uykuyu cok seviyorum
Rahatsiz degilsem oglum da uyumussa 10-11 de uyuyorum
Sabah esim ve oglumu yollayinca bi kac saat daha uyudugum bile oluyo
Akraba,kuzen, arkadas ortaminda yani bir araya gelmissek mesela kalcaksak bi de kizlar bu gece sabahlayalim diyip ilk uyuyan ben olurum
Uykuya okadar yenigim yani
Esimide alistirdim
Adam 11dedim mi uyuyo artik
Yazin sasar belki uyku saatlerimiz bu havada uyumak en akıllıcası

Zayiflama mız için yeterli miktarda uyk gerekli ben 12 de uyuyorum 6 da kalkıyorum genelde tabi
aah canım ben de eskiden öyleydim erkenden yatar erkenden kalkardım..gece 12:30 da yattım sabah 6:30 da kalktım..deliksiz uyudum.. :))

aaah nasıl özendim bilemezsin.. benim de eşim öyle.. anında uyur :)) hep bu kk yüzünden oluyor,çok takılıyorum buraya

afiyet olsun cicim
sende de yaramazlıklar olmuş gördüm gerçi sen zaten hedefine çok yakınsın sagol canım sana da afiyet olsun

Çok haklısın, hormonların düzenli çalışması açısından da uyku düzeni çok önemli ama uyunmayınca uyunmuyor işte

Ne güzel ya, ben de böyleydim ama son 1 haftadır ne oldu anlayamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…