dün yemege davetliydik,bir önceki gün de yemek vardı.iki gün üst üste feci oldu tabi..ama önlemimi aldım.dün gündüz neredeyse hiçbir şey yemedim1 dilim ekmek peynir,bu kadar.. akşam ise açık büfe gibiydi resmenbugün toparlamaya başladım..öglene dogru kalktıgım için geç kahvaltı yaptım..
bugün yediklerim
sabah:yok
ara:yok
ögle:1 dilim ekmek,1 dilim peynir,sütlü kahve
ara:1,5 tabak ıspanaklı ince bulgurlu narlı salata
akşam:1 elma, 1/2 çay bardagı leblebi
telefonumun şarjı bitmiş,üşendim kalkıp doldurmaya.. o yüzden fot yükleyemedimbu ara biraz günlügümü ihmal ettim..yarın güzel bir kahvaltı ve güzel menülerle geliyorum
teşekkür ederim canımmmDünküler bugünkü menüyle dengelenmiş, bence keyif aldığın anlardan hiiiç pişmanlık duyma canım, zira mutluluk zayıflatıyor! :)
Bugün geç uyandığımdan öğün saatlerim şaştı benim de, 12 civarı 3 yemek kaşığı yulaf, 1 kutu probiyotik yoğurt, 1 elma, 5 çilek ile kahvaltı yaptım. 3 civarı 2 dilim kızarmış kepekli ekmek, 3 yemek kaşığı lor peyniri, 1/2 domates ile atıştırdım. 6 civarı da buğulama balık ve salata ile akşam yemeği yedim. 3.5 lt. su ve 2 fincan yeşilçay ile umuyorum ki günü kapatacağım.
Yarınki menülerini merakla bekliyorum :)
Off bende öyle oldum normalde 10 dedinmi uyurum artık uyuyamıyorumteşekkür ederim canımmmbu ara uyku düzenim de bozuldu umarım bugün uyuyabilirim.cidden kkda çok takılmaya başladım.. 12 olsun pcyi kapatıp kitaba geçecegim :) bu arada menün gayet güzel
bugün kaçta yatmayı planlıyorsun mesela?Off bende öyle oldum normalde 10 dedinmi uyurum artık uyuyamıyorum
Uykum gelse şimdide yatarım ama uykum yok 12 olmadan Yatmam lazım sabah morarmış göz altları görmek istemiyorumsimsims .!.:bugün kaçta yatmayı planlıyorsun mesela?
ben 12:30 da en geç,uyuyamasam da uyumaya çalışacagım.. başka türlü olmayacakUykum gelse şimdide yatarım ama uykum yok 12 olmadan Yatmam lazım sabah morarmış göz altları görmek istemiyorum
teşekkür ederim canımmmbu ara uyku düzenim de bozuldu umarım bugün uyuyabilirim.cidden kkda çok takılmaya başladım.. 12 olsun pcyi kapatıp kitaba geçecegim :) bu arada menün gayet güzel
Off bende öyle oldum normalde 10 dedinmi uyurum artık uyuyamıyorum
ben de hala yatmadım mesela :)))Aynı konudan muzdaribim ben de. Uyku düzenim çok güzel oturmuştu, 11.30 civarı uyurdum mutlaka ve en az 7 saat uyku kuralım vardı, son 1 haftadır uyuyamıyorum.
Bendeben de hala yatmadım mesela :)))
bu ara başka sofralarla meşguldüm ondanama yarın burdayım
aah canım ben de eskiden öyleydim erkenden yatar erkenden kalkardım..gece 12:30 da yattım sabah 6:30 da kalktım..deliksiz uyudum.. :))Gece uykusu çok önemli kızlar.
Yeterli miktarda uyamadigim zaman doymak bilmiyorum.
Her şey birbiriyle ilintili
Zayiflama mız için yeterli miktarda uyk gerekli ben 12 de uyuyorum 6 da kalkıyorum genelde tabi
aaah nasıl özendim bilemezsin.. benim de eşim öyle.. anında uyur :)) hep bu kk yüzünden oluyor,çok takılıyorum burayaBen uykuyu cok seviyorum
Rahatsiz degilsem oglum da uyumussa 10-11 de uyuyorum
Sabah esim ve oglumu yollayinca bi kac saat daha uyudugum bile oluyo
Akraba,kuzen, arkadas ortaminda yani bir araya gelmissek mesela kalcaksak bi de kizlar bu gece sabahlayalim diyip ilk uyuyan ben olurum
Uykuya okadar yenigim yani
Esimide alistirdim
Adam 11dedim mi uyuyo artik
Yazin sasar belki uyku saatlerimiz bu havada uyumak en akıllıcası
sende de yaramazlıklar olmuş gördümafiyet olsun cicim
günaydın canımmmmgünaydın, kocaman sevgiler simsims'e
sende de yaramazlıklar olmuş gördümgerçi sen zaten hedefine çok yakınsın sagol canım sana da afiyet olsun
günaydın canımmmmnasılsın?? gitti galiba ablanlar.. Allah kavuştursun
gene yaparsın canım.. kendine tatil verdin ve şimdi başlıyorsunteşekkür ederim, iyiyim canım, ablamlar gitti, okul başladı malum, bende kaldığım yerden devam edeceğim, baya aldım kilo...
Gece uykusu çok önemli kızlar.
Yeterli miktarda uyamadigim zaman doymak bilmiyorum.
Her şey birbiriyle ilintili
Zayiflama mız için yeterli miktarda uyk gerekli ben 12 de uyuyorum 6 da kalkıyorum genelde tabi
Ben uykuyu cok seviyorum
Rahatsiz degilsem oglum da uyumussa 10-11 de uyuyorum
Sabah esim ve oglumu yollayinca bi kac saat daha uyudugum bile oluyo
Akraba,kuzen, arkadas ortaminda yani bir araya gelmissek mesela kalcaksak bi de kizlar bu gece sabahlayalim diyip ilk uyuyan ben olurum
Uykuya okadar yenigim yani
Esimide alistirdim
Adam 11dedim mi uyuyo artik
Yazin sasar belki uyku saatlerimiz bu havada uyumak en akıllıcası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?