Rezil olucam.

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.668
498
Kızlar dün akşam eşimle spor salonuna yazıldık. Çarşamba günü ölçüm olcak. Rezil olucam çıkcak 80 kilo orda.. Kim biliyo bu ölçüm sonucunu?
Bir de spor salonunda bizle ilgilenen kız sürekli eşimin gözlerinin içine bakarak konuştu sinir oldum. Haftasonu aramıştı şehir dışında olduğumuz için gelemeyeceğimizi söylemiştik gittiğimizde daha bizi ikinci görüşü nereye gittiniz filan dedi. Giderken görüşürüz iyi akşamlar diye gözüne baktım kızın yine eşime bakıyordu.
Ben mi yanlış anladım bilemiyorum ama benim bildiğim erkek erkekle muhattap olur bayan bayanla genelde böle hani bişey anlatılıyorsa. Çünkü bundan önce dört beş spor salonu gezdik hep tanıtan bayandı ve hepsi benim gözlerime bakarak anlattı bu kadın hep eşimle sohbet etmeye çalıştı. Bekarmış öyle söyledi. Saçları da platin e boyamış zayıf güzel bi kız. Acaba bn mi yanlş anladım bilemiyorum

Kızın saçlarının platin olması konuyla ilgili mi ?

1.80 kilo çıkman , 80 kilo olduğun gerçeğini değiştirmez . Yani ölçüm yapılmasa 55 sanmayacaklarına göre mesele yok .

2.Eşini konu ile ilgili daha bilgi sahibi görüp ona anlatmıştır .

3.Bu yersiz kıskançlıklarla salonda iyi efor sarfedip kilo verirsin , bu da işin iyi yanı

Yok fiziksel özelliklerini anlatmak için yazdım onu da zayıf güzele değil saç rengini yazmam mı sorun oldu? 1.80 kilo çıkman ne demek?

kime rezil olacaksınız eşinize mi ?
zaten bilmiyor mu kilonuzu..
kıza gelince öyle bir kural duymadım kadın kadınla erkek erkekle muhattap olur diye..
kızı güzel görünce sizin suratınız falan değiştiyse kız sizi muhattap almamış olabilir..

Yok niye değişsin normal kız işte gayet guleryuzlu davrandım

ölçüm sonuçlarını kimseye söylemiyorlar ama eşinizle birlikte olduğunuz için birlikte ölçüm yaparlar eşiniz bilir sadece.

rezil olacak birşey yokki. kilolu olduğunuzu zaten eşinizde biliyor yani.yeni öğrenmeyecek ki.

bu arada bayan bayanla erkek erkekle konuşur diye bir kural yok. kızın muhatabı eşiniz ve siz.dolayısıyla ikinizin gözüne bakarakta konuşabilir.

bence kız bakımlı ve hoş bir hatun. sizde kıskandınız anlaşılan.

Kıskanmadım gerçkten kimseye ispat etmek zorunda değilim sadece rahatsız oldum. kıskanacağm gibi bi kız değil. Kilo verdiğim zmn yanımda solda sıfır kalır o kız. boyu benim yarım kadar zaten.

Eşimin bilmesi sorun değil zaten biliyoruz birbirimizin kilosunu o değil şu tanıtan kız bilcekmi

spor hocanız bilecek ama bir yere kayıt ediyor, o da gizli belge değil, bu kızın görevi olmasa bile öğrenebilir.
bir de bir gidişinizde bir hoca, diğerinde başka hoca ölçümlerinizi yapabilir.

hatta benim gittiğim yerde aylık incelme birincilerini tabelaya asıyorlardı kaç cm incelmiş, kaç kg den kaç kg ye düşmüş falan

İşe yarıyor mu gerçekten spor salonu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…