- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Saçlarının platin olması konuyla ilgili mi ?
1.80 kilo çıkman , 80 kilo olduğun gerçeğini değiştirmez . Yani ölçüm yapılmasa 55 sanmayacaklarına göre mesele yok .
2.Eşini konu ile daha bilgi sahibi görüp ona anlatmıştır .
Yok fiziksel özelliklerini anlatmak için yazdım onu da zayıf güzele değil saç rengini yazmam mı sorun oldu?
kime rezil olacaksınız eşinize mi ?
zaten bilmiyor mu kilonuzu..
kıza gelince öyle bir kural duymadım kadın kadınla erkek erkekle muhattap olur diye..
kızı güzel görünce sizin suratınız falan değiştiyse kız sizi muhattap almamış olabilir..
Evet zayıflamam lazım teşekkür. 3 ayda ne kdr verilir acaba minimumSize iyi kondisyon yakmalar ...
Spordan önce sadece kahve , spor sonrasında da protein bar alın . Tavsiyem
Eşimin bilmesi sorun değil zaten biliyoruz birbirimizin kilosunu o değil şu tanıtan kız bilcekmiölçüm sonuçlarını kimseye söylemiyorlar ama eşinizle birlikte olduğunuz için birlikte ölçüm yaparlar eşiniz bilir sadece.
Yok hyr kız zaten mğkmml gzl değil normal gzl işte ayrıca bn de gayet güzelim şu kiloyu bi atsam süper olacakBence siz kızın yanında komplexse girmissiniz gibi.
Yok niye değişsin normal kız işte gayet guleryuzlu davrandım
Ne alaka şimdi ya :)Şu Türk kadınları kadar kendine güvenmeyen kadın yok bu dünya da yaa. Paranoyaklık, kıskançlık, özgüvensizlik almış başını gidiyor ya.
Sağlıklı diyet ve spor ile haftada 1kg yani 12 haftada 12 kg ama bünyeye göre değişir, mesela kafanda minimum 10 gibi düşünüp birazda kendini programlama motive etmek ile alakalı..Evet zayıflamam lazım teşekkür. 3 ayda ne kdr verilir acaba minimum
Kıskanmadım gerçkten kimseye ispat etmek zorunda değilim sadece rahatsız oldum. kıskanacağm gibi bi kız değil. Kilo verdiğim zmn yanımda solda sıfır kalır o kız. boyu benim yarım kadar zaten.rezil olacak birşey yokki. kilolu olduğunuzu zaten eşinizde biliyor yani.yeni öğrenmeyecek ki.
bu arada bayan bayanla erkek erkekle konuşur diye bir kural yok. kızın muhatabı eşiniz ve siz.dolayısıyla ikinizin gözüne bakarakta konuşabilir.
bence kız bakımlı ve hoş bir hatun. sizde kıskandınız anlaşılan.
20 kilo vermk istiyorumSağlıklı diyet ve spor ile haftada 1kg yani 12 haftada 12 kg ama bünyeye göre değişir, mesela kafanda minimum 10 gibi düşünüp birazda kendini programlama motive etmek ile alakalı..
Eşimin bilmesi sorun değil zaten biliyoruz birbirimizin kilosunu o değil şu tanıtan kız bilcekmi
İşe yarıyor mu gerçekten spor salonu?spor hocanız bilecek ama bir yere kayıt ediyor, o da gizli belge değil, bu kızın görevi olmasa bile öğrenebilir.
bir de bir gidişinizde bir hoca, diğerinde başka hoca ölçümlerinizi yapabilir.
hatta benim gittiğim yerde aylık incelme birincilerini tabelaya asıyorlardı kaç cm incelmiş, kaç kg den kaç kg ye düşmüş falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?