- 21 Aralık 2014
- 2.103
- 1.697
- 83
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
aynen. Bu kadar sayfayı alinti yapan var midir da meseleyi anlayayim diye turladim... elim boş çıkıyorum sayfadan.Birisi çıkıp da asıl mesajı alıntı yapmamış ki sarışın hatun meselesi ne bilelim.
Ya bu kız mevzusu ne anlamadım ben?
Kızın saçlarının platin olması konuyla ilgili mi ?
1.80 kilo çıkman , 80 kilo olduğun gerçeğini değiştirmez . Yani ölçüm yapılmasa 55 sanmayacaklarına göre mesele yok .
2.Eşini konu ile ilgili daha bilgi sahibi görüp ona anlatmıştır .
3.Bu yersiz kıskançlıklarla salonda iyi efor sarfedip kilo verirsin , bu da işin iyi yanı
Kıskanmadım gerçkten kimseye ispat etmek zorunda değilim sadece rahatsız oldum. kıskanacağm gibi bi kız değil. Kilo verdiğim zmn yanımda solda sıfır kalır o kız. boyu benim yarım kadar zaten.
klasik koca kıskanma mevzusu .. tanıtım yapan kız kocasına bakarak konuşmuşta ha birde saçları platin miş :)
Bodur tavuk her daim piliçtirBi de boyu kısacıkmış unutmayalım.
Spor salonundaki kız minyon amaBodur tavuk her daim piliçtir
Boyla olsaydı bu işler ohooo.
Not:kısa boylu değilim ama minyon kadinları her zaman beğenmişimdir.
Bende onu diyorum,kesin hatun taşSpor salonundaki kız minyon ama
Beyaz tenliysen neden olmasın.. Hele bide renkli gözlüysen tadından yenmez :) aksi taktirde yıldız tilbe gibi gezinmenin anlamı yok :)Platin e merakım yok merakım kızıl :)
Evet tenim çok açık beyaz tenliyim kumralım . Gözlerim kahve. Ablmla babamın mavi onlara çekmemişim malesef göz rengi konusundaBeyaz tenliysen neden olmasın.. Hele bide renkli gözlüysen tadından yenmez :) aksi taktirde yıldız tilbe gibi gezinmenin anlamı yok :)
Ben gördüm spor salonunda tanıtan kadın baya kiloluydu eşimle çok şaşırdıkBende onu diyorum,kesin hatun taşsıkı bir vucutla ve platin saçları ile salınıyorsa birde ortalıkta
Genelde fit insanlar oluyor zaten bu tip yerlerde. Ben hiç şişman bakımsız bir çalışan görmedim ki zaten işin doğasına aykırı.
Kıskandaydım eşim biz sevgiliyken rus kızları taşıyordu turizmde o zmn kıskanırdımSinir oluyorum bayanlarin surekli kendi sevgilisine asiliyormus gibi diger bayanlari kiskanmasina.Yahu nisanlim muhendis calistigi yerde de cok sayida bayan var .Hepsiyle de konusur.Benim de oyle cevremde cok sayida erkek arkadasim var.Onemli olan ne konustugun nasil konustugun..Gereksiz yere kizin gunahini da almayin
Kıskansaydım eşim turizmde rus kızları taşırken kıskanırdımSinir oluyorum bayanlarin surekli kendi sevgilisine asiliyormus gibi diger bayanlari kiskanmasina.Yahu nisanlim muhendis calistigi yerde de cok sayida bayan var .Hepsiyle de konusur.Benim de oyle cevremde cok sayida erkek arkadasim var.Onemli olan ne konustugun nasil konustugun..Gereksiz yere kizin gunahini da almayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?