Haklisiniz Aynen oyle yapacagim çok tesekkur ederim yorumlariniz içinAltınlar benim zor gün için saklamayı istediğim güvencem deyip verme altınlarını yani yarın birgün Allah korusun ama bi hastalık olsa bişey olsa o ev satılmaz ama altınını bozdurabilirsin
Oturamıyorlar mı kiradaCanım hayir. Evlerinde bir sıkıntı oldu yeni kiraya ciktilar 1 yil kadar. Simdiye kadar kendi evleriydi. Artik yok.
Hahaha bakin bu iyiydi :))Oturamıyorlar mı kirada
Biz yıllarca oturduk bişey olmadı valla :)
Sen eşine yeni bir teklifle git sabah
Bize de ev lazım sonuçta annenle baban bize parayı borç versin de :)
Çok da güzel ortak olurlar :) ummak ile olmaz.Tek kardes degil iki ablasi var ama tek erkek. Ataerkil bir ailesi var hani şöyle soyleyeyim, tutup kimse bizim bu kadar yardim ettiğimiz eve ortak olmaya kalkmaz. (umarim!)
Olurlar cnm olurlar ozman oyle bi cikarlarki direk tapuyu esin yada sen alTapuyu verirler mecburen alirken ama yarin bir gun anne babalarina bir sey olsa ortak olmak isterler mi bilmiyorum. Eşime gore soz konusu bile degil.
Vermeyeceğim altinlari canim. Ama araba icin malesef bir soz hakkim yok gibi oldu su an.Merhaba konu sahibi nacizane fikrimi belirtmek isterim ki sen, senin olanı(hem hukuken hem dinen) vermeyince aramız bozulur diye korktuğun kaynana kayınpeder koca ilişkisine sağlam deme. Sağlamlık asla böyle bir şey değildir. Ben kesinlikle arkandan senin altınların ve arabanla ilgili plan yapıldığını düşünüyorum ve üzülerek söylüyorum ki eşinde bu işin içinde. Madem %70 ini ödeyebilecek durumdalar kredi çekip %30 unu tamamlasınlar. Sen yeni evlisin senin hiç mi özencin yok tatil planın yok çocuk planın yok arabayla gezme planın yok. Hem sana bişey diyeyim mi eşim arabasını ailesine verse ben kendi altınlarımı kendi aileme veririm siz onun ailesine yardım amaçlı evlenmiş bir yardım kurumumusunuz? İnsanlar ne kadar kötü nekadar artniyetli ya. Gerçekten çok sinir bozucu malesef evlilik çok farklı bir kurum sizi çok pasif ve iyi niyetli buldum umarım senelerce sıkıntı çekip sonrada aranız kötü olmaz çünkü ozamanda altın verdiğim halde kötü oldum diyeceksin çok maddiyatçılar burdan objektif böyle görüyorum.
Tapu esime olacak evet. Ama kardesleri hakkini ister. Busbutun bizim olma ihtimali yok. Ve evet arabasiz ne yapacagiz bilmiyorum..Evin tapusu eşinizin üstüne olacaksa kabul edilebilir. Küçük bebeğiniz falan olur arabasız çok zorlanırsınız mesela ama böyle bir durum yoksa Ev almış olursunuz bence sıkıntı yok.
Arabayı vermeye kesin kararli. Fakat altinlari vermeyeceğimi belirttimArabayı satarsa satsın sıkıntısını kendi de çekecek yenisini alana kadar.
Ama altınlar sizin hem evlilik içinde hem boşanma durumunda. Onlar size bir güvence.
Eşiniz evi satın almış olacak kardeşlerin hakkı olmaz bu durumda. Yani kendinei ev alıp babasını oturtmuş olacakTapu esime olacak evet. Ama kardesleri hakkini ister. Busbutun bizim olma ihtimali yok. Ve evet arabasiz ne yapacagiz bilmiyorum..
Aaa siz yüzde 30 mu vereceksiniz pardon orayı anlamamışım benEşiniz evi satın almış olacak kardeşlerin hakkı olmaz bu durumda. Yani kendinei ev alıp babasını oturtmuş olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?