S beden olmak isteyen buraya

bugünde bitti...
ne kadar dikkat etsekte bayramda kaçıyor..evde spor yaparım diyordum arefe günü yatılı misafirim geldi sürpriz yaptılar...,
neyse 2 gün kaldı...

Sılacım canım nerdesin aşkım yoğunsun galiba .......
Akrep selam canım tatlım elma diyetinden sonra metabolizmayımı bozdun sen kuşum ne kadar hızlı geri aldın kiloları ...Şimdi pc nin duvar kağıdını zayıf hallerimden bir resim yapayım bugün baktımda ne güzelmişim ya huuuuuuuuuuu.

Evet ben de bir garip yolcuyum diyet yolunda.eheheheh
5 kilo verirsem tamamdır.58 kiloyum bakalım ne yapacağız:))
Bekle beni 53 eski kiloma geri döneceğim inşallah...

merhaba kızlarrrrrrr

nasıl geçiyor bakalım bayram,inşallah bayramı kilo almadan kapatarız kızlar..evet erencim bakalım kimler kilo almadan kapatacak..

pelincim canım benim.hoşgeldin,sorma çok yoğunum bitanem.gelen giden hatta bizim gezmelerimiz çok oldu ve halada devam ediyor,hadi bakalım bayramda yarın bitiyor ,tam gaz kilolardan kurtulmaya başlıcaz,bayramda nekadarda yemicem densede yeniyor fıstığım..
melisdeniz canım bencede tartılma,tartılmak çok can sıkabiliyoda.ve hatta çok sevindiriyoda.en güzel haftada 1kere tartılmakkk.

kızlar hepinizi öpüyorum ..

ben cok sukur kg almadan kapatım hatta yarım kg vermısım bile
ama rahatsızım biraz 3 gündür sporda yapamadım geriye kaldı 15 kg
aslında dıyetısyene gore 7 kg versem yeter ama
gebelik düşündüğüm için ne kadar versem kardır bu arada ben şu cevizli sarımsaklı suya başladım bakalım 1 hafta sonra yazrım tekrar kaç kg verdiğimi

iyi akşamlar kızlar

yaaa pelincim bende kilolar çok çabuk geri geliyr...
çok fena bi durum...

hihoyyytGÜNAYDINNNNNNhihoyyyt
ŞenizGÜZEL BİR HAFTA SİZİNLE OLSUN KIZLARkaydirigubbakcemile5
kaydirigubbakcemile2HAYDİ BAKALIM BAYRAMDA BİTTİyerimsenibenTEKRAR SAĞLIKLI ZAYIFLAMAYAkaydirigubbakcemile2DEVAM:dance:
:sm_confused:MALUM BAYRAMDA NEKADAR YEMEMEYE ÇALIŞSAKTA FAZLA MUHAKKAK KAÇMIŞTIR:jeyyar:HADİ BAKALIM ONLARI TELAFİ ETME ZAMANIvereliniortak​

cuma günü yazcam sılam..kilomuu...
ğünaydın iyi haftalar heerkezeee,,,,,
63 le başladık....kiol vermiisem yazarımmmm

bende bayramda kilo almayanlardanım..hala 58 kiloyum çok şükür :))
ama eşim inanmıyor sen zayıflamışsın yanakların gitti yan simitlerde küçülmüşş noooluyooo diye sorguya çekti bugün beni..çok sevindim çookkkk :))))))

öptüm hepinizi...

cuma günü tartılıp yazarım kızlar bende.....
bakalım ne olmuşş kilocuklarrrzemuszemus
boy 170 kilom 63......

bakalım bende cumaya tartılıp bakıcam kiloma
inşallah almamışımdır..
bugün bana da zayıflamışsın diyenler oldu
pek mutlu oldum ama tartıda hüsran yaşamam inşallah

günaydın kızlar a.s. bayramı kilo alarak kapatan ben inş. cuma günü kilo vermiş olurum buarada sılacım canım 59.5e kadar düşmüştüm benklava: bayramın songünü 60.9dum tartılmıyorum artık cumaya kadar aşırı dikkat etmem lazım :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…