iyi akşamlar şekerler...
bu aralar pek giren yok sanırım buraya..
sıla da yok bugün
ben de bugün yatılı misafirimi gönderdim..
şimdide bayramda genişleyen iştahımı küçültmeye çabalıyorum:ecrin_bebek:
iyi akşamlar canım..brn ugruyorum.....nasılsın....
cuma tartıkma ğünüm..ya alldıysam kiloooakannehir
SON 5 KİLOM KALDI AMABEN BİTTİM KIZLAR BEN HAYATIM BOYUNCA SUREKLI KILO ALAN VE BIR SURE KILO VEREN SONRA TEKRAR TEKRAR KILO ALIP VEREN BIRI OLDUM saçma sapan dıyetler yaptım eski çocukkken olan zayıf kızı aradım ama olmadı olmadı ha sonucta noldu dunyanın parasını harcayarak kılo verdım gerı alırım dıye cok korkuyoruyorum inceltıcı kremler haplar akapunkturlar hala dikkkatımı vcekıyor bazen psıkopat gıbı amamn allahım alsam mı dıye dusunuyorum evet sanırım zayıf olma isteği hastalığına yakalandımben en son biber hapıyla kılo verdım 10 kılo kadar verdım sanırım sonra bı zayıflama yüzüğü getırdı kuzenım hemoroıd olmustum ıyı gelır dedı kılo vverdrıyor dedı o onu getırdı şimdi ayak baş parmağımda silikon bi yüzük var ha evet iyi geliyor bağırsaklarım cok duzenli çalısıyor ilaç içmiyorum kılo almıyorum belkıde verıyorum bıle kılo ama ben çok yoruldum çok akapunktur yüzüklerde zayıflkamaya calısıyorum
ağdacıya gıttıgımde kılo alıp vrmekten ole yumuşamış ki derim ağdacımdan utanıyorum hemen morarıyor hala nete gırınce inceltıcılere bakıyorum hala s beden olmayı beklıyorum
şimdi benım zayıflama yüğzüğüm var bakalımö bu ne kadar surecek.......
umarım birgün s beden olurum umarım bıgun beyaz pantolonun ustune bende bady gıyer ve cıkarım ......
iyiyim şker..inşallah almazsın yarın kilo...
bakalım bende yarın tartılıcam..
bayramda hiç dikkat etmedim..evde yatılı misafir olunca spor da yapamadım..
evt yarın büyük ğün.
tartılıp yazacam bendee aldım sanki yada aynı bilmiyorumki
stresten alıyorum offf kilom 63......................tabii bayramda
spora vakit olmuyooovereliniortak
3 ana öğün 3 ara öğün akşam yemekten 2 sonra sonra meyve yatmadan süt yarım yağlı yada diyet talı isteğinde 3 kare bitter yada bi kaşık reçel vs yiyebilirsin benim listede bunlar var bak ortalama veriyim sana listeyi
sabah 3 dilim kepekli ekmek söğüş slatalık dometes vs. kibrit kutus az yağlı peynir şekersiz çay 2-3 saat sonra meyve 1 adet 2-3 sat sonra
öğlen: çorba bi kase,3 kaşık pilav(4kaşık makarna ,bulgur,kuskusda)olabilir 4 kaşık etsiz sebze yemeği yada kurubaklagil 1 sb yoğurt yada 2bardak ayran bir dilim ekmek kepekli ekmek yemsen aynı oaranda pilavı artırabilirsin yumurta büyüklüğünde köfte,balık,tavuket haşlanmış yada ızagara 2-3 saat sonara meyve 1 dilim ekmeyada 5 adet kepekli bisküvi
akşam 6.7 öğlen gibi 2 saat sonra meyve ve yatmadan süt
acaip doyusun istediğindede çikolat yiyebilirsin bitter ve 3 kare bu kadarr sanada başarılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?