S beden olmak isteyen buraya

merhaba kızlar. ya ben çok fenayım.hiç kendimi bu kadar kötü hissetmemiştim. bukadar iradesiz biri olduğumu farketmemiştim.ben diyet yapamıyorum ya, yediklerime dikkat edemiyorumsenağlama doğum yapana kadar hiç kilo problemim olmamıştı,diyet yapmak zorunda kalmamıştım.doğumdan sonra 10 kilom kaldı ve önce zamanla gider dedim,sonra emzirmem bitsin veririm bu kiloları dedim... ama bebişim 2 yaşına yaklaştı,ben yaklaşık 3-aydır emzirmiyorum ama hala aynı kilomdayım.ve diyet yapamıyorum. yani evde yemek pişirip yememek, arkadaşlarla toplanıp kısırlara pastalara el sürmemek, dolabı açıp bişeler almadan kapatmak nasıl bişe bilmiyorum.çünkü ben yapamıyorum. hani öyle çok yiyen biri değilim,kilo almıyorum. ama işin kötüsü verebilmemi sağlayacak kadarda az yiyemiyorum. tecrübelerinizden faydalanayım istedim,nolur bana yardımcı olun,bir akıl verin napacağım ben:uhm:

mrb şekercim önnce kendini suçlamaktana vazgeç ben 40 günde 8 kg verdim
birsürü başarısız diyet sonucunda yemeyerek kg verilmeyiceğini anladım sna nacizane tavsiyem az az sık sık ye klasik gelicek belki ama metebolizman ancak bu şekilde hızlanıyo ve an az 1 saat spor benim 2 saati buluyo kendime zman biçtim yeni yıla şu kg giricem diye bu beni çok motive ediyo şubatta doğum günüm daha ciddi hedefler koydum sürekli seni motive edicek şeylerle ilgilen kadınlar kulubunun diyet kısmına ziyaret çok işe yarıyı bide ben su cevizli sarmsaklı suyu deniyorum zayıf fotarını buzdolabına yapıştır ve her açyığında mutlaka bak o resme ve nasıl olman gerektiğine sen karar ver ve bu arada insanlar darılsa bile kendine hakim olamyıcağını düşünürsen gitme güne gidersende sırf onalara inat yeme taktirlerini kaznaman motive eder sevmediğin zayıf birnle kendi içinde yarış ben öyle yapıyorum kendimi kaybedince ve sırf ona hırstan ondan daha ince olacağımı düşünerek besleniyorum özetle böyle başarılar...istiyosan diyet lisetemi veririm ama şuan canım o diyet listesindeb bile daha az beslenir hale geldim miydem küçüldü

tavsiyelerin için teşekkür ederim tugba. o sarımsaklı cevizli suyu içip ceviz ve sarımsağınıda yiyormuyuz. gün boyu sarımsak kokusu olmuyormu? ya sanki bi kilo vermeye başlarsam gaza gelir devamını getiririm diye düşünüyorum ama iş o 2-3 kiloyu verdiğimi görmekte.

iyi akşamlar şekerler...
bu aralar pek giren yok sanırım buraya..
sıla da yok bugün
ben de bugün yatılı misafirimi gönderdim..
şimdide bayramda genişleyen iştahımı küçültmeye çabalıyorum:ecrin_bebek:

şekercim bikere amacın belli sanırım 10 kg vermek bikaç kg motive eder okey ama vücut yemeye alışmış bikere yavaş yavaş çünki, biz bu kg ları şak diye alamadık yavaş yavaş sinsice girdi vücudumuza :) gitmeleride zaman alıcak sabırlı olmak baş kural 2010 az kaldı. sarımsaklar kokmuyo cevizi yiyorum suyu içiyorum sarımsakalrıda yutuyorum kokmuyo valla ve epey kesiyo iştahı bugün yediklerimi yazıyım sana;
sabah cevizli su aç kalmamak için meyve salatası öğlen, ızagarada bir göğüs bir meyve akşam üzeri 1 saat yürüdüm akşam 2 tabak çorba içtim salata ve bir göğüs ekmek hiç yiyemiyorum pilavdanda böö geldii bu arda ben diyetisyen gittim fakat cevizli su epey iştahımı kesti diyet listesinin bile altında beslenir oldum bide sana funda çayı ve yeşil çayıda önerim aralarda diyetisyen önerisi

3 ana öğün 3 ara öğün akşam yemekten 2 sonra sonra meyve yatmadan süt yarım yağlı yada diyet talı isteğinde 3 kare bitter yada bi kaşık reçel vs yiyebilirsin benim listede bunlar var bak ortalama veriyim sana listeyi
sabah 3 dilim kepekli ekmek söğüş slatalık dometes vs. kibrit kutus az yağlı peynir şekersiz çay 2-3 saat sonra meyve 1 adet 2-3 sat sonra
öğlen: çorba bi kase,3 kaşık pilav(4kaşık makarna ,bulgur,kuskusda)olabilir 4 kaşık etsiz sebze yemeği yada kurubaklagil 1 sb yoğurt yada 2bardak ayran bir dilim ekmek kepekli ekmek yemsen aynı oaranda pilavı artırabilirsin yumurta büyüklüğünde köfte,balık,tavuket haşlanmış yada ızagara 2-3 saat sonara meyve 1 dilim ekmeyada 5 adet kepekli bisküvi

akşam 6.7 öğlen gibi 2 saat sonra meyve ve yatmadan süt
acaip doyusun istediğindede çikolat yiyebilirsin bitter ve 3 kare bu kadarr sanada başarılar

SON 5 KİLOM KALDI AMABEN BİTTİM KIZLAR BEN HAYATIM BOYUNCA SUREKLI KILO ALAN VE BIR SURE KILO VEREN SONRA TEKRAR TEKRAR KILO ALIP VEREN BIRI OLDUM saçma sapan dıyetler yaptım eski çocukkken olan zayıf kızı aradım ama olmadı olmadı ha sonucta noldu dunyanın parasını harcayarak kılo verdım gerı alırım dıye cok korkuyoruyorum inceltıcı kremler haplar akapunkturlar hala dikkkatımı vcekıyor bazen psıkopat gıbı amamn allahım alsam mı dıye dusunuyorum evet sanırım zayıf olma isteği hastalığına yakalandım ben en son biber hapıyla kılo verdım 10 kılo kadar verdım sanırım sonra bı zayıflama yüzüğü getırdı kuzenım hemoroıd olmustum ıyı gelır dedı kılo vverdrıyor dedı o onu getırdı şimdi ayak baş parmağımda silikon bi yüzük var ha evet iyi geliyor bağırsaklarım cok duzenli çalısıyor ilaç içmiyorum kılo almıyorum belkıde verıyorum bıle kılo ama ben çok yoruldum çok akapunktur yüzüklerde zayıflkamaya calısıyorum
ağdacıya gıttıgımde kılo alıp vrmekten ole yumuşamış ki derim ağdacımdan utanıyorum hemen morarıyor hala nete gırınce inceltıcılere bakıyorum hala s beden olmayı beklıyorum
şimdi benım zayıflama yüğzüğüm var bakalımö bu ne kadar surecek.......
umarım birgün s beden olurum umarım bıgun beyaz pantolonun ustune bende bady gıyer ve cıkarım ......

iyi akşamlar canım..brn ugruyorum.....nasılsın....
cuma tartıkma ğünüm..ya alldıysam kiloooakannehir

iyi akşamlar canım..brn ugruyorum.....nasılsın....
cuma tartıkma ğünüm..ya alldıysam kiloooakannehir

iyiyim şker..inşallah almazsın yarın kilo...
bakalım bende yarın tartılıcam..
bayramda hiç dikkat etmedim..evde yatılı misafir olunca spor da yapamadım..
Çok üzgünüm çoook

canım hepimiz aynı istekle burdayız..merak ettim kaç kilosun şu an..

sıkılaşmak içinde sporu öneririm..düzenli yapılan spor acaip sıkılaştırıyor...
böyle karamsar olma bi kere şeker..
katıl sende aramızaopuyorumnanaktan

selam canlarım giremedim bayadır çünkü giriş yoktu siteye (((nasılsınız neler yapıyonuz gııı :))))ben bittim yani çok kaçırdım 1 haftadır yarın itibarilr düzelmem lazım :)))

uzunca bir bayram tatilinden sonra nihayet gelebildim.siteye girememe durumu dahada uzattı tabii.Bu ara pek dikkat edemedim ya ama şükürki kilo almamışım bugün tartıya çıktım değişiklik yok.
Herkesin geçmiş bayramını kutluyorum.

evet listen baya dolu.uygulanabilirse aç kalınmayacak bi diyetmiş.yavaş yavaş uyum sağlamaya çalışacağım.bi günde herşey yoluna girsin,diyet süper gitsin deyince olmuyor. liste dışına ilk çıkışımla tüm motivasyonum bitiyor.bu defa inşallah herşey yolunda gider. buarada teşekkür ederim...

slm arkadaşlar .sabahtan beri bütün uğraşlarım sonunca sonuca ulaştı.siteye girebildim.yarın tartı günü.inş hepimiz bayramı en az zararla atlatabilmişizdir.sılacım nerelerdesin ya sende yoksun...

kızlar hayırlı geceler hepinize.sitye bende giriş yapamadım.şimdide inşallah bu mesajım çıkar.yarın tartılma günümüz bakalım..hepimiz için inşallah güzel sonuçlar olur..

esracım ben hep geliyom siteye ama giriş olmuyordu ..yada sayfa açlar açılmıyordu sen napıyosun nasılsın canım..

kızlar listemiz,listemizde adı olmayan veye katılmak isteyen arkadaşlar yazsın lar ben yarın eklerim..
listemiz
sıla55..83..
akrep33.69.4..68.7.
bıgsıze..55.5.
tuana2008 63.9
Espresso..77.5
esra55..59..
asortie..63.9.
LaMeKaN369..65.
Eren..70.5..
Gülce2008..63.4..
tankolik..63..
arzum86..60.6
ironicc..59..
melisdeniz..63
definya..83.7
iklim..59
çikin_f..71..
heyhat..80
ironicc..59

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…