S beden olmak isteyen buraya

aldım galiba
yarın bakalım ne çıkacak
iyiyiz gülüm güzel bir bayram tatili geçirdim
sen nasılsın?

sıla55..83..
akrep33.69.4..68.7.67.7 sositososito 1 kilo gitmişturkbayragi
bıgsıze..55.5.
tuana2008 63.9
Espresso..77.5
esra55..59..
asortie..63.9.
LaMeKaN369..65.
Eren..70.5..
Gülce2008..63.4..
tankolik..63..
arzum86..60.6
ironicc..59..
melisdeniz..63
definya..83.7
iklim..59
çikin_f..71..
heyhat..80
ironicc..59

evt yarın büyük ğün.
tartılıp yazacam bendee aldım sanki yada aynı bilmiyorumki
stresten alıyorum offf kilom 63......................tabii bayramda
spora vakit olmuyooovereliniortak

ah ne güzel kilon 63 müş...
ben şok diyetlerle indim hemde 50 küsürlere ama çok çabuk geri aldım.ve farkettim ki benim 67 68 sınır kilom..yavaş yavaş vermek istediğimde bu rakamlardan aşağı inmeye zorlanıyorum..bu sefer kararlıyım kırıcam bu sınırı

günaydın şekerler açılışı ben yaptım sanırım...
hadi sizde devam edin..
uyanın şekerler günü erken yakalamak ve hareketli olmak şart..sağlıklı ve çıtır olmak adına.

veee herkesin cuması mübarek olsun..

günaydın kızlara.s. hayırlı cumalar herkese akrep33 süpersin valla negüzel motive ediyosun spor yapmaya üşeniyodum iyi geldin valla buarada 1kilo daha gitmiş tebrikleralkisalkisalkis sılacım canım ben 60.0çıktım bayramda aldıklarımı veriyorum yavaş yavaş biraz daha dikkat etmem lazım artık kayınvaldem sen zayıflıyosun dedi benimle yarışa girdi bakalım hangimiz daha saglıklı beslenerek kilo vericez onun 2kilosu var verilcek benim 5kilocuk birbirimizi kontrol edicez inş.

teşekkür ederim arzucum...

ben de bayramda kaçırdım geç kalktım ama bayram sonu akşam 6 dan sonra bişey yemedim..
gün içinde istediğimi yedim..
sabahları da 6 da kalkıyorum hafta sonu da dahil..evde olduğumda sürekli yapılacak iş arıyorum hareket halinde olmak için..
tv karşısına oturduğumda zayıflamamın hayal olacağını düşünüyorum..
gün içinde çalışınca akşamları da of çok yorgunum deyip tv karşısına uzanmak özellikle yemekden sonra çok tehlikeli..

*canım ya keşke bende akşam 6dan sonra yemesem eşim 8de geliyo tek yemekten nefret ediyo bende sürekli hareket etmeye çalışıyorum dediğin çok dogru tv karşısında oturunca zayıflamak hayal valla kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 ben stepırın başına geçicim dimikaydirigubbakcemile2

Yaa bu ekranmı değişmiş neler olmuş anlamadım.Neler oluyor siteye..:uhm:
sılacım benim kilom 70 ..yarım kilo gitmiş işte.
Bi haftadır küçük oğlum hasta onunla uğraxmaktan yemek bile yiyemedim üzüntüden ..
allah çocuklarımıza sağlık sıhhat versin gerisi hiç önemli değil..

sılacım bende 58 olmuşum.haftada 1 kilo hedefliyodum ama.iki haftada bir kilo oldu. olsun napalım bayramda olur dimi.sitede sorun var girmek çok zor.bir düzelseydi hayırlısıyla

sıla55..83..aynı
akrep33.69.4..68.7.67.7 1 kilo gitmiş
bıgsıze..55.5.
tuana2008 63.9
Espresso..77.5-78.5..1kilo almış
esra55..59..58..1kilo gitmiş
asortie..63.9.
LaMeKaN369..65.
Eren..70.5..70.0..500grm gitmiş
Gülce2008..63.4..
tankolik..63..
arzum86..60.6
ironicc..59..
melisdeniz..63
definya..83.7
iklim..59
çikin_f..71..
heyhat..80
ironicc..59
arzum86..61-60..1kilo gitmiş

kızlar yine site anormal.bütün gün giremedim inşallah bu yazım çıkar.sanırım çoğu arkadaşlarda girememiş.ben kilolarını yazanları ekliyorum.espresso arkadaşım bana msn den yazdı kilosunu..
kilo veren herkezi kutluyorum.veremeyenlerde sıkmayın canınızı haftaya veririz..

canım geçmiş olsun oğluşuna.rabbim şifalar versin.yavrularımız hasta olunca evde huzur kalmıyor.onlar canlarımız herşeyimiz..

sılacım inşallah her hafta vermeye devam ederiz..
kilolar gittikçe acaip mutlu oluyoruz...
mutlu olmak da kendi elimizde..

bende aranıza katılmak istiyorum.yaklaşık bi 10-15 gündür tartılmıyordum.tartıda hep aynı kiloyu görünce deli oluyordum ama dün bi baktım 1,5 kilo vermişim.inşallah devamıda gelir. şimdi 66.4 kiloyum. kilo vermiş arkadaşları tebrik ediyorum,umarım önümüzdeki hafta bende kilo verenler arasında olurum.

selam arkadaşlar benide aranıza alırmısınızz.. bende bugün diyete başaladım.boyum 164 kilom 62.5 (şimdi tartıldım) tartımında pili bitti 1 hafta almıcam önümüzdeki hafta kilo vermiş olmak dileğiyle..

mehaba kizlar

bende 64.8 olmusum
dun cok yedim ve regl oldum ondanda fazla cikti sanirim...
bende artik duzenli spora baslicam

kilo verenleri kutluorum

canım geçmiş olsun.çocuklar hasta olunca hayat duruyo sanki dimi.onlar olmasada biz olsak diyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…