S beden olmak isteyen buraya

iyi akşamlar kızlar...
sılamız bugün de giremedi sanırım..
erencim bebiş daha iyidir umarım...
dün akşamdan bu yana evam eden bir yağmur var burda ve havalar da soğudu..
hala baharlıkları giyiyorduk...
yeni yeni kışlıklara geçtik..
kışın kilo vermesi daha bir zor...
beslenmemize de dikkat etmemiz lazım..
allah muhafaza hastalıklara karşı dirençsiz kalırız sonra...
ama
zoru başarmak daha bir güzel dimi şekerleryerimseniben

OLACAK İNANIYORUM... ZAMAN... şimdi 60 kıloyum şükürler olsun ki iyiyim ama dediğim gibi gecen gıdıpte ağdacıda ole yumusak ı etımın olması benı maaf etti bende sıkılaşmak için bide metabolızma içöin manyetik yüzük kullanıyorum işte sporada baslıycam boyum 164 b arada.. hamur gıbıyım. biber hapıuyla hemoroid olmuştum allahtan artık bağırsak larım çok düzrenli..
sağol mesajın için bu arada... hihoyyytkaydirigubbakcemile3:enbuyukkk:

sende sağol şekervereliniortak

kızlar hafta sonu diye kaçırmıyosunuz dimilmaz:
cumaya az kaldı unutmayın..:jeyyar:

slm kızlar..kaç gündür deli etti site beni açılmadı bir türlü ya hele şükür girebiliyorum şuan..

sılacım 58 kiloyum şuan.listede gerekli düzeltmeleri yap pilizzz :))))

vee regl oldum o yüzden tartılmıcam reglim bitene kadar karın ağrısı ve şişlikler içindeyim.tatlı krizim yok bu sefeerrr:lepi: benden haberler böyle..kendinize iyi bakın..

mrb kızlar salı günü diyetisyene gidicem ya biraz morilim bozuldu ,nedeni ise işte 50 gündür diyetiyeı arada maelsef kacamalr oldu ama
7 kg gitti şuan gitmiyo sanki sabitledim sporda yapıyorum size sorum kg veripte bi süre vermesi duran varmı ?

tubacım bozma moralini
kilo verme durur tabi.
önemli olan sabırlı olman..zamanla vermeye tekrar başlarsın canım..
akşam atıştırmalarını bırakırsan çok daha kolay olur şeker

canım aksamları atıstımam kı ben meyve sut dısında şimdi baktım sen elma diyeti yapmıssın işe yaramış ben aslında diyetisyen kont verıyorum yarın aksam kadar mandilana yıyım dıyorum baslıyım aksamda elma yemeye etksı olucakmı bakalım

Bu arada yarın pazartesi,unutulan,ara verilen.yada birtürlü başlanamayan diyetlere başlama günüü...
Bende tekrar başlıyım bariii....

ben tavsiye etmem canım...
malum kış ayındayız..tek tür besinlerle oluşan diyetlerle metobolizmamızı zayıf düşürmemeliyiz..
yazın yap bence şeker...
allah muhafaz direnç düşer zaten soğuk hastalıklar ensemizden yakalar..
önce sağlık ve sağlıklı zayıflama şekeropuyorumnanaktan
sen hareketlerini çoğalt o zaman..faydasını görürsün...
mesela gel yürüyüş grubumuza katıl yada göbüş eritme grubumuza birlikte eritelim yağları olurmu şekeryerimseniben

sıla sanırım internetinde problemden dolayı giremiyor...
daha öncede olmuştu böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…