S beden olmak isteyen buraya

günaydın kızlar nasılsınız a.s. dün çok mutlu oldum 2kişi sen zayıflıyosun yaaa dediler evet dedim kendimden emin bişekilde gidiyo kilolar yiyosun ama dediler:)) ben diyet yapmıyorum saglıklı besleniyorum sadece dedim ay çok mutlu oldum keyfimde yoktu o an süper geldi eve geldim spor yaptım hemen e yılbaşına ne kaldı 58olmam lazım(55te fena olmaz yani) öpüyorum hepinizi buarada sılacım nerelerdesinn

zaten hunluk 1 ssat yuryup evdede spor yapıyorum tvist shape tvister ab rocker var yapıyorum 2 saata yakın ama nıyese durdu:çok üzgünüm:

merhaba kızlar.nasılsınız bakalım.??
bayramınızda güzel geçmişştir inşallah.çok şükür ben kilo almadan bitirdim bayramı.hatta biraz vermişim bile:))
kızlar bişey soracağım.geçen kot aldım kendime.30 beden.en küçük kot bedeni nedir merak ettim?kot bedenlerini fazla bilmiyorum...

alkisalkisalkis tebrikler bayramda kilo vermek büyük başarı. ben bir zamanlar 28 beden kot giyiyordumsenağlama (ahhh eski günler ahhh), 27 bedende olduğunu biliyorum ama belki daha küçük bedende vardır.

slm şekerler
sıla bugünde gelmemiş..
merak ettim nerde bu kız
problem yoktur inşallah

hatunlar bayramda kilolar alınmadı inşllahhhhhDD
ben bayramda 600 grm aldım hemenn tam gaz devam vermeye kopun kızlarDD

aaaa birde bayramda yediğim çikolata sayısı 3 tatlıda 2 dilim
bide ilk günü kahvaltı etmedim öglen yemedim akşam üstü 1 pğça bir dilim börek yedim
diğer günleride kısçem rahatsızdı evden çıkmadım oyüzden yemedim :)))

geçmiş olsun canım...
ben bayram öncesi 900 gr vermiştim
bayramda epey yedim bayram sonrası sadece 100 gr gitmş..toplam 1 kilo gitmiş oldu..

geçmiş olsun canım...
ben bayram öncesi 900 gr vermiştim
bayramda epey yedim bayram sonrası sadece 100 gr gitmş..toplam 1 kilo gitmiş oldu..

valla bayram menulerine göre iyisin maşallh canım ya iyi korumuşsun kendini
ayy bi bitse şu çilemiz zayıflasakta sonra korumaya çalışsak

günaydın arkadaşlar.
sıla nerdesin cnm ya??
valla bende 3 gündür iyice saldım kendimi yediğimin haddi hesabı yok.
kahvaltı olarak tatlı ve çikolata yiyiyorum 2 gündür:mymeka:
motivem bozuldu iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…