S beden olmak isteyen buraya

kız üç günlük dünya ye gitsin olurmuymuş hiççç
ilerde bu kilolar hastalıkta yapacak bize bunuda düşün
ayrıca gençliğimizi bu kilolarla mı geçirelim.lmaz:
ne yapalım yaşlıyken zayıf olmayııııııı:umursamaz:
ve senin vermen gereken kilo 7kilo kızzz..
1ayda belkide verirsin sen bu kiloyu
hadi bakim başla öle kaçamak dinlemem yersin sopayıklava:klava:

Ay bende resim arıyordum şimdi şöyle fıstık gibi bir hatun resmine ihtiyacım var zemuszemus

Şu anda kendimi dolapta duran çikolatalı pudinkli pastayı yememek için şartlamaya çalışıyorum... Onun yerine bir elmanın (belki obile kötü bir bardak su olmalıydı )daha iyi olduğuna kendimi nasıl ikna edebilirim...

Ben bu konuda uzman değilim ama bildiğim kadarıyla şöyle yapıyorsun, elmayı al gözlerini kapat ve kendini zayıf düşün, çok güzelsin, inceciksin, üzerinde harika bir kot var.

sonra pudingi al ve gözlerini kapat kendini 20 kilo daha fazla düşün. Sonra hangisini yemek istediğini bir daha düşün ve ye kaydirigubbakcemile3

düşünceyele fıstıkım kapa bakim gözlerini düşün kendini ideal kilonda 10dakika

mutlu olcaksın zayıf olacaksın

sonra bakalımyiyebilcenmi..

bu daha güzel bir cevap teşekkürler belgiselŞeniz

kızlar listemiz.
sıla55..83/60
yazer..95/65
zemus..68/50
gizem...60/50
espresso..77.6
MİYAVMİİİ.....
samanyolu...65/60
plasticwoman...73/53
overandover..72/58
certur...61
gulce2008...67.7/57
belgisel...64.5/52
semiramis27..60/55
hammer...74
titto79..64/56
erenn..72/65

Teşekkürler kızlar..
Böyle denetleniyor gibi hissedince daha iyi oluyor
.
Hayırlısı bakalımm...
Hergün sabah akşam her öğünde takip etcem burayı.....
Bu arada sabahları aç karnınamı tartılacağız ..

mrb kızcağızlarım ablalarım :) canlarım ..!
bn bgün ne yedim walla hatırlamıorum.çok yemedğim için aklımda kalmıo.önceden olsa yemeden duramazdım walla ama okul başlayınca yemek yemeye bile vaktim olmuyo inanın.
sabah 1 dilim beyaz ekmek,peynir,reçel,çay(şekerli),domates salatalık
akşam üstü 5e doğru 1 tabak taze fasulye,bir küçücük parça peynirli börek,1 bardak ayran
akşam 1 dilim beyaz ekmek,biraz mercimek çorba,biraz biber domates kavurma,1 salkım siyah üzüm. walla çok gbi duruyo ama az aslında :) hafta sonunun etkisiyle saldım kendmi sanırım.yrn yine toparlıcam ii geceler

Teşekkürler kızlar..
Böyle denetleniyor gibi hissedince daha iyi oluyor
.
Hayırlısı bakalımm...
Hergün sabah akşam her öğünde takip etcem burayı.......

listeye yazdım canım öle takip etçemle olmazlmaz:
hergün yazacan artık bize karşı sorumlulukların var:umursamaz:
bikere katıldın aramıza illede sbeden olmadan bırakmıcaz seniiiiiii:dance::dance:

Sayende canım sen bana ilham oldun opuyorumnanaktan
birbirimizi motive edelim..

Sonrada burada kilo vermek isteyen başka arkadaşlara örnek olur, onlara yardım ederiz

canım ne güzel çok sevindim bu sözlerine teşekkür ederimm..a.s.
hepimizin desteğe ve morale ihtiyacı vara.s
evet bitanem kilo vermek isteyen tüm arkadaşlara yardımcı olucaz birlikte:1hug::1hug:

canımm bidanem hoşgelmişsena.s.
derslerden yemek yemeğe vakit olmuyor demi.anlıyabiliyorum.derslerde anacım çok zor
bizdede lise 2ye giden var anam desler acayip zor seni düşemiyom bile üniversite allah kolaylık zihin açıklığı versin bitanem..
bu arada uludağ üniversitesindesin demi kız..
aslında çok değil şekerim azar azar yemişsin ama ara öğünler yok su yok klava:klava:
suyu şiddetle tavsiye ediyorum muhakkak iç tatlımm

cnm ne zaman yatacaksın ? eğer 3-4 saat daha otururum diyosan ye yoksa şu dk suyunu iç karnını şişir ve yat nasılsa yarın yiceksin ara öğüm olarak yersin gün içinde akşama bırakma ama cokacimcoook

kısçelerim ben kaçar daha spor yapacam lesli ablayı toplam 47 dakika sürüyor..
benim yatmam 1 i bulur hepinizi kocamannnnnnn öptümm.
yarın görüşmek üzere..listeye girmek isteyen olursa kızlar kopyalayın oldumu canlarım..baybay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…