ya bnm kilo çizelgem gözükmüyoooooooooooo nedennnnn???????????
buldum kızlar buyrunn,yapıp yapmamak size kalmış
Düşünceyle zayıflama
Zayıflamak aldığından daha fala enerji harcamak ve eneji depolamaya gereksinim duymamaktır.
Bir şeyi gerçek olarak yapmakla düşüncede yapmak arasında çok az bir fark olduğu ispatlanmıştır .
Beyin görme ile hatırlama , hayal etme arasındakı farkı ayıramadığı manyetik rezonans aletleri ile tespit edilmiştir.
Düşünce maddeyi etkiler. Suyu dondurma deneyleri ile ispat edilmiştir.
Her düşünce farklı hormon üretir ve hüçre yapısını değiştirir.
Sürükli yoğun üretilen düşünce hüçrenin değişmesine ve bölünmesine sebep olur.
Şişmanlığın , Şeker hastalığın , Ulserin , Kalbın , Klorestrolun , Kanserin vs nedeni yoğun aynı düşüncenin bilinç altı faliyetidir.
Duygu ve düşünce bağımlılık yapar. Uzun süre aynı duygulanım içinde olursanız , o duyguyu yaşamak iştersiniz . İnsan davranışını yönlendirende budur .Yaşlandıkça algı kalıpları değişmesi imkansızlaşır. Pardıgmayı değiştirmek çok zordur . Bu ölüme neden olan şeydir yani rasyonel alanın tükenişi .
Olumsuz düşünce ve duygu ilgi alanına giren herşeye zarar verirken , olumlu düşünce ilgi alanına fayda verir. Kalbın mühürlenmesi duygu ve düşünce bağımlılığın aşılamamasıdır.
Kendi kendine telkinle zayıflamak .
Reçete
1 - Soğuklukla yağları eritme
Ortam çok soğuk üşüyorum üşümek ve titremek istiyorum . Özgürüz . ( günde yüz on dört kez tekrarlanacak )
Donuyorum donmalıyım çok soğuk titriyorum . Özgürüz . ( günde 99 kez tekrarlanacak )
Dondum erimeliyim , yağlarım beni ısıtsın . Isıtıyor titredim . Özgürüz . ( 40 kez )
2 - Hareketle harcama
114 katlı binaya tırmanıyorum . Çok yoruldum . Ayaklarımda kuvvet kalmadı . Mutluyuz . ( 114 kez )
99 metre yüzüyorum kollarımda kuvvet kalmadı dayanmalı boğulmamalıyım . Mutluyuz . ( 99 kez )
40 gündür dağda geziyorum çıkmadık kaya , inmedik kuyu bırakmadım. Tüy gibi hafifim . Mutluyuz . ( 40 kez)
3 - Az kalori alma
Yediğim her şey saman gibi 1 gr kalorisi yok , içtiğim suda bile daha çok kalori var . Para çok . ( 114 )
Karnım dolu hiçbir şey yemem mümkün değil , yer yok . Para çok . ( 99 )
Karnım aç değil , hiçbir şey yemeğe ihtiyacım yok , istemiyorum . Para çok .( 40 )
alıntıdır..
ayy bu topic ne kaa güsel oldu yahu heyoooo insanın yazdıkça yazası geliyor walla 3 saat geçti bişeyler yiyesim geldi sonra yerim diye ayırdığım sosislerimi indirdim mideye laelaelaelaelae baktım hala bişey yiyesim var yaptım bir kayfe daldım yine topic e dahada bişey yimem gari bu saatten sora 2 saat sorada yatarım herhal
belgisel tatlım
seninde yazdığın bilgiler süper gel öpücem seniŞenizvalla süpersiniz yahuu
yapalım bunlarıı..
Bence de yapalım, ne kaybederiz ki, bugüne kadar herşeyi denedik bir de bunu deneyelim en azından şok diyet değil yerimseniben
Ama bunların hepsini yapmak lazımmış, özellikle 21 gün çok önemliymiş, beyinde noron bağı bu sürede kurulurmuş, gün kaçırırsan mutlaka başa dön demiş. Bilinçaltını şartlayınca kilo vermek daha kolay oluyormuş...
Bence birlikte yapalı bakalım işe yarayacak mı, sağlık riski de yok, en kötü ihtimal moral olur :teytey:
güzel bir konu olmuş. bende takipteyim şekerler, başarılar :)
yapalım tabi canım ne kaybetçez ki.herşeyi denedik bunuda deneriz.
yarın sabah başlıyoruz ozaman bugecede olur ama tam gün olmuyor bu gece başlarsak..
yarın en müsaiti ben yapıcam çok mantıklı beynimizi resmen mutlu ediyoz.zaten beynimiz değilmi bize oyun oynayanda .
bilinç altımıza zayıflamayı güzel olcağımızı yerleştircez ben varım varrrrrr
Valla S değil M ye L ye bile razıyım senağlama
şu ana kadarki tüm diyet maceralarım hüsranla sonuçlandı.. :çok üzgünüm:
Kendimden utanıyorm..:tomato: :tomato:
Ama artık bu gidişe dur demek istiyorum. yasakkelime .
Kızlar banada yardım edin kaydirigubbakcemile
Yaa benim en büyük sorunum abur cbur
Yemek çok fazla yemiyorum.. Ama ara öğünlerde yediğim şeyleri bi yazsamm..
Utanırımmm akannehir
Neyapmam lazım benim yaaa :gitme:
Bende yarın başlıyorum :lepi:
21 gün tam yapacağım bakalım ne olacak size yazarım. sürekli yapağım ama tembellikten midir nedir bir türlü başlayamadım :kedi:
Bu arada arkadaşım bu sürede canın daha çok yemek isteyebilir, bilinçaltın değişime direnecek gibi bir şey söylemişti. Böyle olursa 21 gün dayanmak lazımmış aklıma gelmişken onu da söyleyeyim.
erencim m yada l ye razı olmucaz bu 1
hepimiz çok diyetler denedik sonunda buna karar verdik bu 2
abur cuburdan vazgeçmen muhakkak zordur yavaş yavaş bunları bırakacan bu 3
hergün herşeyden az yiyerek sağlıklı bir şeklde spor yaparak bizimle paylaşım yapçan bu 4
ayrıca bak belgisel arkadaşım bir yazı yazdı onu oku muhakkak faydasını görcen buda5
ayrıca şimdiki kilonu yaz ve hedefini listeye yazayım seni buda 6
kızlarr bende yıllardır kilolu bir bayanım.hiç aşırı diyetler yapmadım saglıksız oldugunu biliyorum.76 kg oldum 3 yıl önce dogum yaptım daha önce 69 70 kg dım.son dogum sezeryan dı kilo vermem zor oldu.spora başlamayı düşünüyorum.hı bide ramazandan beri sigarayı bıraktım,yine kilo aldım.çok isterim smol olmayı ama malesef,olamam.ben midyum da olsam razıyım.az yemege başlıcam bakalım ne olcak.zayıflama topiklerini hep görürdüm hiç girmezdim kısmet sizin topige imiş,hayırlı olsun savulun kilolar....
kızlarr bende yıllardır kilolu bir bayanım.hiç aşırı diyetler yapmadım saglıksız oldugunu biliyorum.76 kg oldum 3 yıl önce dogum yaptım daha önce 69 70 kg dım.son dogum sezeryan dı kilo vermem zor oldu.spora başlamayı düşünüyorum.hı bide ramazandan beri sigarayı bıraktım,yine kilo aldım.çok isterim smol olmayı ama malesef,olamam.ben midyum da olsam razıyım.az yemege başlıcam bakalım ne olcak.zayıflama topiklerini hep görürdüm hiç girmezdim kısmet sizin topige imiş,hayırlı olsun savulun kilolar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?