S beden olmak isteyen buraya

Super olmuş, bunu da deneyeceğim . Bir arkadaşıma reiki masterı kilo için çalışma programı vermiş, o da bana yolladı. Aşağıda onu gönderiyorum. Ben tam yapamıyorum ama yapsam iyi olacak. Belki işinize yarar

BİLİNÇALTINI KİLO VERMEK İÇİN PROGRAMLAMA

Her gün sabahları uyanınca yatakta gözlerin kapalı 10 dakika ve akşamları yatağa girince 10 dakika aşağıdaki afirmasyonu tekrarla.

"Sağlıklı, hızlı ve kolay bir şekilde kilo veriyorum"

Bunu 21 gün yap, asla bir gün kaçırma. Bir gün kaçırırsan başa dönmen lazım, 21 gün bu işin anahtarıdır.

Her gün sık sık kendini zayıf imgele, neler giyeceğini, kendini nasıl hissedeceğini düşün ve görmeye çalış, o heyecanı yaşa.

Tartıya çıkınca 100 gr bile vermiş olsan çok mutlu ol. Eğer az kilo verdim diye negatif hisler üretirsen kilo vermek senin için negatif bilinçaltı bağları kurduğun bir olgu olur ve kilo veremezsin. Kilo vermekten zevk alırsan kilo verebilirsin. Bu nedenle en küçük bir başarını bile kutla.

İnsanlar genelde kendilerini güvensiz hissettikleri için yada duygusal açlıktan dolayı kilo alırlar. Bedenin genişlemesi aslında evrende daha fazla yer kaplama, ayağını yere sağlam basma ve güvende olma isteğidir. Yine yeterince sevgi yada ilgi almayan insanlarda, bu boşluğu yemek ile doldurmak söz konusudur. Gün içinde aklına geldikçe güvendeyim ve kendimi çok seviyorum diye tekrarla. Kendini sevmeyi öğrenince ve kendini güvende hissedince kilo almana yol açan negatif kalıplar ortadan kalkacağı için çok daha rahat kilo vereceksin.

Yemeklerini mavi tabakta ye, mavi masa örtüsü kullan. Mavi renk her zaman iştah kapatır.

Ne kadar şişman olursan ol, kilon için şükret. Senden daha kilolu insanların da olduğunu düşün ve durumuna şükret. Şükretmek anahtardır, eğer olumlu olursan, daha fazla pozitif enerjiyi hayatına çekersin.

Zayıf birinin resmini kes, kendi başını bu kişinin başının üzerine yapıştır, sabah uyanınca göreceğin bir yere bunu as. Bilinçaltı sürekli gördüğü şeyleri kabul etme eğilimindedir.

Bilgisayarının ekran koruyucusuna Saglıklıyım, güzelim ve ... kilodayım yaz. Bu cümleyi kağıtlara yaz ve evin her yerine as.

Kendine zayıflayınca giyeceğin bir kıyafet al ve her zaman kullandıklarının arasına koy. Bu şekilde bilinçaltına ben bunu giyiyorum, mesajı verirsin.

En önemlisi yemeğe başlarken bu yemek için şükret, yediğin şeylere teşekkür et, tadını alarak yavaş ye.

valla tatlım sayenizde topiğimiz güzelleşti,,

ayrıca sen bu kadar yedin halde kiloda veriyon he maşallahhhhhhh41kere tü tüüüüüüü

belgisel tatlım
seninde yazdığın bilgiler süper gel öpücem seniŞenizvalla süpersiniz yahuu
yapalım bunlarıı..​

belgisel tatlım
seninde yazdığın bilgiler süper gel öpücem seniŞenizvalla süpersiniz yahuu
yapalım bunlarıı..​

Bence de yapalım, ne kaybederiz ki, bugüne kadar herşeyi denedik bir de bunu deneyelim en azından şok diyet değil yerimseniben

Ama bunların hepsini yapmak lazımmış, özellikle 21 gün çok önemliymiş, beyinde noron bağı bu sürede kurulurmuş, gün kaçırırsan mutlaka başa dön demiş. Bilinçaltını şartlayınca kilo vermek daha kolay oluyormuş...

Bence birlikte yapalı bakalım işe yarayacak mı, sağlık riski de yok, en kötü ihtimal moral olur :teytey:

yapalım tabi canım ne kaybetçez ki.herşeyi denedik bunuda deneriz.
yarın sabah başlıyoruz ozaman bugecede olur ama tam gün olmuyor bu gece başlarsak..
yarın en müsaiti ben yapıcam çok mantıklı beynimizi resmen mutlu ediyoz.zaten beynimiz değilmi bize oyun oynayanda .
bilinç altımıza zayıflamayı güzel olcağımızı yerleştircez ben varım varrrrrr

Bende yarın başlıyorum :lepi:

21 gün tam yapacağım bakalım ne olacak size yazarım. sürekli yapağım ama tembellikten midir nedir bir türlü başlayamadım :kedi:

Bu arada arkadaşım bu sürede canın daha çok yemek isteyebilir, bilinçaltın değişime direnecek gibi bir şey söylemişti. Böyle olursa 21 gün dayanmak lazımmış aklıma gelmişken onu da söyleyeyim.

Valla S değil M ye L ye bile razıyım senağlama
şu ana kadarki tüm diyet maceralarım hüsranla sonuçlandı.. :çok üzgünüm:
Kendimden utanıyorm..:tomato: :tomato:
Ama artık bu gidişe dur demek istiyorum. yasakkelime .
Kızlar banada yardım edin kaydirigubbakcemile

Yaa benim en büyük sorunum abur cbur
Yemek çok fazla yemiyorum.. Ama ara öğünlerde yediğim şeyleri bi yazsamm..
Utanırımmm akannehir
Neyapmam lazım benim yaaa :gitme:

erencim m yada l ye razı olmucaz bu 1
hepimiz çok diyetler denedik sonunda buna karar verdik bu 2
abur cuburdan vazgeçmen muhakkak zordur yavaş yavaş bunları bırakacan bu 3
hergün herşeyden az yiyerek sağlıklı bir şeklde spor yaparak bizimle paylaşım yapçan bu 4
ayrıca bak belgisel arkadaşım bir yazı yazdı onu oku muhakkak faydasını görcen buda5
ayrıca şimdiki kilonu yaz ve hedefini listeye yazayım seni buda 6

hım tamam canım bunuda öğrendiğimiz iyi oldu..
direnicez artıkkmafoldumbenmafoldumben

kızlarr bende yıllardır kilolu bir bayanım.hiç aşırı diyetler yapmadım saglıksız oldugunu biliyorum.76 kg oldum 3 yıl önce dogum yaptım daha önce 69 70 kg dım.son dogum sezeryan dı kilo vermem zor oldu.spora başlamayı düşünüyorum.hı bide ramazandan beri sigarayı bıraktım,yine kilo aldım.çok isterim smol olmayı ama malesef,olamam.ben midyum da olsam razıyım.az yemege başlıcam bakalım ne olcak.zayıflama topiklerini hep görürdüm hiç girmezdim kısmet sizin topige imiş,hayırlı olsun savulun kilolar....

Canım çok sağol....
Bu topiği yeni gördüm ama ben sabah itibariyle yediklerimi yazmaya başladım..Hani tüm gün yediklerinizi yazın diyorlr ya..Etkili oluyormuş diyee...
Ben 72 kiloyum.. mafoldumben . 65 olsam şimdilik yeter bana....:çok üzgünüm:
Zayıflamam lazım yaaa... Kendimden nefret etmeye başladım artık.. Ama işte bu telkinler bir süre sonra işe yaramıyor..Amaannnn ye gitsin üç günlük dünyada diyiveriyorum sonra ipin ucu kaçıyor....

yaw bu 21 gün sizinki süpermiş 21 gün boyunca 10 saat Nil Gün ü dinlemekten daha iyi bende başlıyorum yarın sabah o zaman ayy şöle fıstık bi kız resmide bulayım bare hatta kardeşime söliim fotoshop yapsın pc arka plan olaraktan nasılsa tüm gün netteyim şuan sevgilimcimle olan fotom var ama gelecekteki vücudumla daha bi yakışırız yanyana adamda süper ötesi bi vücut var yaa

Sen de bize katıl , birlikte şu sartlanma programını yapalım. Az yiyelim, olumlu düşünelim ve kilolara elveda diyelim :dance:

hoşgeldin canım aramıza..ŞenizŞenizsavulsun bakalım kilolar canım senin listeye yazalım cumadan cumaya kiloları yazıyoruz..
yanlız bir kuralımız var cuma olunca kilosunu yazmayanlar diskalifiye oluyor listeden siliniyor..kilo versende canım vermesende cuma günleri bize muhakkak yaz..
şimdiki kilonu ve hedefini yaz canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…