S beden olmak isteyen buraya

Bende kaçıyorum. Unutma sabah uyanınca hemen yataktan kalkmıyoruz, 10 dakika gözler kapalı saglikli cok hızlı ve kolay bir şekilde kilo veriyorum diyoruz :lepi:

Herkese iyi geceler opuyorumnanaktan

Sizede iyi geceler kızlar
Sabahleyin kahvaltıda yediklerinizide paylaşın

baktım bu yazı 17. sayfaya denk gelmiş 7ler bnm uğurlu rakamlarımdır kız zati doğumumda 79 :sm_cool: demekki işe yarayacak bu ama göz kapalı 10dk nasıl bilcez yahu 2de bi gözü açıp 10dk oldumu diye baksam afirmasyon bozulmazmı naniknanik biledim yahu yardım reca etcem bu konuda sabah nasıl ettiniz yazarsınız bende yapcam tabi ama düşüncede kaldım yani

askitooomm hayirli olsun topicinnn
süper fikirr
ee artik burdayiz deseneeee
:hulya:kaydirigubbakcemile2Şeniz

bende call teyzeyle başladım bugun ayrıca pazartesı kıck boks baslıyor bugunde fazla bısey yemedım duzenlıde olmadı gunduz bı dılım ekmek azcık kardesımın yumurtasından :) öğlen yıyemedım yogunluktan akşam : bı kase corba bıraz balık ve gobek salata bu kadar bugunku dunde yedıgım corba salataydı sabah ve aksam :)

hayirli olsun topicin sila benide alin listeye:) elmadan sonra burdan devam edeyim bende

hayırlı olsun sılacım,dün giremedim misafirlerim vardı,yatılıydı.

ayy hadi inşallah hepinizde istediğiniz s beden olursunuz kıslar.kaydirigubbakcemile2

allah sabır ve güc versin,açlık hissettirmesin,sorunsuz,acısız,sıkıntısız,bir cırpıda,zayıflamalar.ve kalıcısındaaaaaannn.opuyorumnanaktan...

arada uğrarım tatlım,gelişmeleri kimler neler yapmış diyeee.
hadi kolay gelsin,allah yardımcınız olsun..

ama - m - beden güzeeelll beeee.. fazla üzmeyiin kendiniziiiiiii :1hug:

günaydıııınnnnnnnn kaydirigubbakcemile kalkın bakiiim gelin hemen topicinize
ben sağlıklı, hızlı ve kolay bir şekilde kilo veriyorum kaydirigubbakcemile2 ama kaç dk oldu onu bilemiyorum işte şimdi soğan suyumu içiyorum sonrasındada bir adet açma yicem annecim yapmıştı üstünede kayfe içecem en nesinden hade bakalım :lepi:

hihoyyytGÜNAYDIN KIZÇELERİMhihoyyyt
a.s.GÜZEL HUZURLU SAĞLIKLI BİRGÜN DİLİYORUM HEPİNİZEa.s.
ŞenizNASILSINIZ BAKALIM BUGÜNCADIARZUSABAH UYANMADAN ÖNCE 10DAKİKA GÖZLER KAPALI KONUŞTUNUZMUCADIARZU BEN KONUŞTUM AMA 10DAKİKA SÜRDÜMÜ BİLMİYOM.DAKİKA İŞİNİ HESAPLAMAK ZOR:1no2:​

KALKTIK FISTIKIM
eferim sana hemen gelmişsin toicimizin başınaŞeniz
bu soğan suyunu denetçen bana kız,faydası olan herşeyi yapmak gerekir..
afiyet olsun kahvaltıncokacimcoookben de şimdi yapacam kahvaltı ,ama önce size bir bakaym selam vereyim dedim...yerimseniben

askitooomm hayirli olsun topicinnn
süper fikirr
ee artik burdayiz deseneeee
:hulya:kaydirigubbakcemile2Şeniz

aşkitom gelmişşşşşşşŞenizcanımmmmmm ya çok şüküropuyorumnanaktangeldin dimi artık:uhm:
evet bitanem burası yeni topiğimiz .ben gibi yavaş yavaş sağlıklı bir şekilde kilo vermek isteyen arkadaşlarımla yeni topiğimiz..sende yeni kilonu hedefini yaz..listeye ekliyelimmŞeniz

bende sureklı kendıme yemıycem zayıflıycam dıyorum ama aklıma dıyet fıkrını sokmuyorum cunku ne zaman dıyet veya rejım fıkrını soksam aklıma yıyorum :) normaldende fazla ınat eder gıbı ılk 18 kılo verdıgımdede oyle olmustu soranlarada rejım yapmıyorum sadece az yıyorum dıyordum :) ben sabah bısey yıyemedım bı erık ve su ıcıyorum su an zaten sabahları fazla bısey yıyemıyorum... ama dun az bısey alkol aldım onunlada vedalasıcam :)

hayirli olsun topicin sila benide alin listeye:) elmadan sonra burdan devam edeyim bende

canım benim tabi alırız.hoşgeldin aramızaŞenizşimdiki kilonu ve hedefini yaz bana canım listeye ekliyelim..hep beraber vericez yavaşta olsa ağırda gitse kilolar,uzun bir yolda hep beraber olcağız..

oh maşallahhdüzenli sporlar güzel menüler harikasın fsıtıkalkisalkisalkiskilo mile kalmıcak bizde bu enerji destek huzur varkenŞeniz

işte buya helal sana fıstıkŞeniz
zaten aklımızda diyet düşüncesi olmamalı.o olduğu zaman herşeye saldırılıyor.
en güzeli az ye sık ye spor yap..varmı en güzeliyerimseniben
sabahları yanlızbitanem çok önemli .ne olursa olsun sabahları yemeye çalış bitanem..
hadi bakalım burası bağımlılık yapçak..alkollede yavaş yavaş vedalaşçan.Şeniz

günaydın bebişler....
ben sabah 8de kalkkıp yürüyüş yaptım
duşumu alıp hemen ılık suya lımon sıkıp içtim:))))
şimdide 1 dilim kepek ekmegı, light krem peynır, 6 yeşil zeytın ve kucuk bır domesten oluşan padişahlara layık kahvaltımı yapıyorum...
hımm bu arada sıze ufak bı bılgı 3 sıyah zeytın ile 6 yeşil zeytinin kalorısı aynı...

titto canım bu düşünceyel zayıflama bak sana baştan uğurlu geldi..

bu dakika olayını bende tam ayarlayamadım sanırım.10daika doldumu dolmadımı bilmiyom.ama sanırım konuşmak düşünmek yeterlidir.belgiselim gelsin ona sorarız gene..
ben bugece rüyamda bile o sözleri sayıklıyodum,aklımda kalmış,ara ara uyandım hep tekrarladım malum benim küçük bebğim var geceleri saolsun beni hep uandırıyor o aralarda bile hep okelimeleri söledim gerçekten çok fazla etkisini görcez gibime geliyor bana..

zeytın ve peynır sevmıyorum bende zaten sabahları ancak domates salatalık oda zorlarsam yerım ama yıyıcem duzenlı olmak lazım aksamlarıda evde yapyorum spor sımdılık pazartesı baslıycam ıns.call teyzede cok etkılı yanlız ben normalde terlemem o kadar antermanlarım yogun fakat dun terledım daha 2.hareketd :)

Hangı kelımeler ben kacırdım :kedi:

anam anammmmm ablaların ablası

karadenizin tatlı esintisi dünyalar güzeli ablam buralara gelmişşşş

hoşgelmişŞenizŞenizŞeniz

güzel dileklerin için çokkkkk teşekkür ederim canım ablammmŞenizŞeniz

ablam herzaman bekleriz seni burda görmek çok güzel a.s.

yok ablamm biz illede s beden olcazzzzzzkaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…