S beden olmak isteyen buraya

Süper aslında bende pazar sabahları yuruyus yapıyım malum cumartesı iş ve yapamam uykudan alamıyorum kendımı :) ama zaten 2 ay sonra sabahları mecbur cıkıcam goldenım war ve su an 3 aylık tuvaletını dısarı alısınca mecbur onu cıkarıcam banada bahane olur :) zemuszemus

sılacım valla s beden olmak istememmi hiç biliyosun elma diyetini
amaaan şuan bile elimde elma var yarı aç gezdim bi işe yaramadı ya
dün lahana çorbası yptım 2 kase içtim dahada içemedim
koskoca ibir top lahana öyle duruyo salatasını yaptım yiyemedim bide suyunu yapıcam öyle bir kür varya
belki diyetlerime yardımcı olur
80in altına bir düşsem gerisi yavaş yavaş gitsin muhim değil ama tartıda şu 8i görmiyim artık

annem ıcıodu lahana suyu ben ıcemedım lahan yemegını bıle yıyemem o kabuska falan ıy ama annem ıcıodu bıde cok guzel dıodu ne kadar faydasını gordu bılmıyorum zaten zayıf o 55 kılo falan bı sorarım aksam ama faydasını gormusmu dıe ben fark etmedım :)

10 dakika gözler kapalı saglikli cok hızlı ve kolay bir şekilde kilo veriyorum diyoruz

geceleri yattığımızda ve sabah ilk kalktığımızda yatkta gözleri açmadan bu kelimeleri sölüyoruz.tatlım..

Soyleyeım zayıflayalım 90-60-90 olalım :) kaydirigubbakcemile2

canım bilyon bende 83 kilodayım..80nin altınıda görcez

6
lı rakamları görcez ama uzun bir yolculuktan sonra..

hayatımızdan diyet kelimesini çıkarcaz.sağlıklı az ve sık yiyerek kiloları vercez tabi sporda şart.
lahanayı bende denedim içememeiştim.hadi bakalım sende suyunu dene.içemezsende onu bırak bence günlük 3litre su içmek zayıflamamızda en büyük etken..
hadi bakalım kolay gelsinnkaydirigubbakcemile2

ohhh ne guzel bahanende hazırkaydirigubbakcemile2
sırf kendım için kalkmak bana ölüm gelıyorrmafoldumben
bendemi bı köpek alsamkaydirigubbakcemile3

günaydın şekerimm
maşallahhhhhsporlarda yapımış tü tüüüüüüüüüvalla hamaratsın kız helal sanaŞenizzeytini ah zeytin ne kadar da kalori ya..yerimseniben

hım bak oda sana bir spor olacak tatlım..ama yaptığın sporlarda varr.desene kilo yağ kalmıcak daha hızlı gidecek senden:dance:

sılacım günaydın kız çok iyi yapmışın fıstığım ee buda şimdi 4 cü topiğimmi olcek benim kız ben sizede gelirim herkese başarılar bende 23 eylül başladım elmayla sılam bilr 8 gündü 4.5 kilo verdim et dietiylede 5 günde 2.5 kilo verdim 81 dim başladığım gün 23 eylül bugün 10 ekim 74 . 73 arası bende paylaşırım sizlerle yaşadıklarımı ama s olmak benim için iyimi bilemem yüzüm çöker ve benim kalça basen problemi olduğu için üst tarafım s alt m dir mesala en zayıf olduğum zamalar

Günaydın kızlar...
Bende sabah kalktım duşumu yaptım. Şimcik kendime limonlu sıcak su yaptım..
Hazırımmm amma velakinnn
Bugün hafta sonu Ailecek kahvaltı yapabildiğimiz iki günümüz var.., benim koca hafta sonu kahvaltıda herbişiyi ister.. Şöylekimee
Menümüzde ; Patates -Biber kızartması sucuklu yumurta ve bilimum kahvaltılıklar var..
Şimdi patronnn
Ben bunlardan azıcıkın yiyimmmiiii
Yoksa onlar yesin ben bakiyımmmiiii

geldim yavrim geldimm..

ailenle 2gün olan kahvaltından seni mahrum edermiyiz kız hiçççyerimseniben

tatlım tabi ye ama ölçüyü kaçırmadan.önemli olan herşeyden yemek azar azar.

patetes kızartmasını 3tanede yesen aynı 10tane yesende aynı tadı alacaksın.hadi bakim afiyet olsun..

kıymetim yavrim.gel burdada yaz deneyimlerini paylaş ben seni bilmemmmi kuzum iftiharımızsın Şeniz
biliyosun bende bütün diyetleri deneyen ve ensonda buna karar veren biriyim..diyeti aklımızdan çıkarıp az ve sık yemek spor yapman en güzeli.geç gitsin kilolar önemli değil
sağlımız herşeyden önemli..paylaşımlarını bekliyoruz cumadan cumaya tartılıyoz canımm..

bahane degıl walla cok uykucuyum napım :) köpek al al daha onunda antremanları baslıycak mecbur kosup atlaması falan lazım ozaman daha ıyı olucak hadı buyu daısy zaten dun pilates yaparken sırt ustu yattım oda benımle yattı yanıma sonra ellerımı oynatıom oda yapıo aahaha delı kızım benım

bebişler ben kalkıyorum
o kadar yürüyüş yaptım :dance:
net başında daha fazla oturup
popomu büyütmiyim demi ama:kedi:
evı süpüreyımde hareket olsunkaydirigubbakcemile2

kız bu yavrucuk büyücene zayıflar yazık kıyamamm
adı ne???

kızlar kilo verirken olsun normal hayatınızda olsun..
asla öğlelere kadar yatmayın..
özellikle çalışmayan bayanlar..
erken kalkan yol alır boşa dememişler..
mümkün olduğunca erken kalkınki metebolizmanın daha hızlı çalışsın ve hep genç ve dinç kalın..
sakın unutmayın öğleye kadar yatıpta
kilo vermeyi beklemeyin...
mesela öğleye kadar yada öğleden az önce kalkan bir kişi
eğer erkenden kalkmaya başlarsa normal yemesiyle bile belirli bir zaman sonra
inceldiğini farkedecektir...
şakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…