- 7 Ekim 2009
- 7.049
- 11.811
- 448
günaydın bebişler....
ben sabah 8de kalkkıp yürüyüş yaptım
duşumu alıp hemen ılık suya lımon sıkıp içtim:))))
şimdide 1 dilim kepek ekmegı, light krem peynır, 6 yeşil zeytın ve kucuk bır domesten oluşan padişahlara layık kahvaltımı yapıyorum...
hımm bu arada sıze ufak bı bılgı 3 sıyah zeytın ile 6 yeşil zeytinin kalorısı aynı...
sılacım valla s beden olmak istememmi hiç biliyosun elma diyetini
amaaan şuan bile elimde elma var yarı aç gezdim bi işe yaramadı ya
dün lahana çorbası yptım 2 kase içtim dahada içemedim
koskoca ibir top lahana öyle duruyo salatasını yaptım yiyemedim bide suyunu yapıcam öyle bir kür varya
belki diyetlerime yardımcı olur
80in altına bir düşsem gerisi yavaş yavaş gitsin muhim değil ama tartıda şu 8i görmiyim artık
Hangı kelımeler ben kacırdım :kedi:
10 dakika gözler kapalı saglikli cok hızlı ve kolay bir şekilde kilo veriyorum diyoruz
geceleri yattığımızda ve sabah ilk kalktığımızda yatkta gözleri açmadan bu kelimeleri sölüyoruz.tatlım..
sılacım valla s beden olmak istememmi hiç biliyosun elma diyetini
amaaan şuan bile elimde elma var yarı aç gezdim bi işe yaramadı ya
dün lahana çorbası yptım 2 kase içtim dahada içemedim
koskoca ibir top lahana öyle duruyo salatasını yaptım yiyemedim bide suyunu yapıcam öyle bir kür varya
belki diyetlerime yardımcı olur
80in altına bir düşsem gerisi yavaş yavaş gitsin muhim değil ama tartıda şu 8i görmiyim artık
Soyleyeım zayıflayalım 90-60-90 olalım :) kaydirigubbakcemile2
Süper aslında bende pazar sabahları yuruyus yapıyım malum cumartesı iş ve yapamam uykudan alamıyorum kendımı :) ama zaten 2 ay sonra sabahları mecbur cıkıcam goldenım war ve su an 3 aylık tuvaletını dısarı alısınca mecbur onu cıkarıcam banada bahane olur :) zemuszemus
günaydın bebişler....
ben sabah 8de kalkkıp yürüyüş yaptım
duşumu alıp hemen ılık suya lımon sıkıp içtim:))))
şimdide 1 dilim kepek ekmegı, light krem peynır, 6 yeşil zeytın ve kucuk bır domesten oluşan padişahlara layık kahvaltımı yapıyorum...
hımm bu arada sıze ufak bı bılgı 3 sıyah zeytın ile 6 yeşil zeytinin kalorısı aynı...
Süper aslında bende pazar sabahları yuruyus yapıyım malum cumartesı iş ve yapamam uykudan alamıyorum kendımı :) ama zaten 2 ay sonra sabahları mecbur cıkıcam goldenım war ve su an 3 aylık tuvaletını dısarı alısınca mecbur onu cıkarıcam banada bahane olur :) zemuszemus
Günaydın kızlar...
Bende sabah kalktım duşumu yaptım. Şimcik kendime limonlu sıcak su yaptım..
Hazırımmm amma velakinnn
Bugün hafta sonu Ailecek kahvaltı yapabildiğimiz iki günümüz var.., benim koca hafta sonu kahvaltıda herbişiyi ister.. Şöylekimee
Menümüzde ; Patates -Biber kızartması sucuklu yumurta ve bilimum kahvaltılıklar var..
Şimdi patronnn
Ben bunlardan azıcıkın yiyimmmiiii
Yoksa onlar yesin ben bakiyımmmiiii
sılacım günaydın kız çok iyi yapmışın fıstığım ee buda şimdi 4 cü topiğimmi olcek benim kız ben sizede gelirim herkese başarılar bende 23 eylül başladım elmayla sılam bilr 8 gündü 4.5 kilo verdim et dietiylede 5 günde 2.5 kilo verdim 81 dim başladığım gün 23 eylül bugün 10 ekim 74 . 73 arası bende paylaşırım sizlerle yaşadıklarımı ama s olmak benim için iyimi bilemem yüzüm çöker ve benim kalça basen problemi olduğu için üst tarafım s alt m dir mesala en zayıf olduğum zamalar
kızlar size bir link veriyorum çok uzun ama okuyon belki okumuşsunuzdur daha önce ama.bende ara ara okuyorum..
.: www.CaFeminel.com :. • Konuyu görüntüle - Zayıflamak isteyenlere...Önemli güzel bir alıntı ..
bahane degıl walla cok uykucuyum napım :) köpek al al daha onunda antremanları baslıycak mecbur kosup atlaması falan lazım ozaman daha ıyı olucak hadı buyu daısyzaten dun pilates yaparken sırt ustu yattım oda benımle yattı yanıma sonra ellerımı oynatıom oda yapıo aahaha delı kızım benım
kız bu yavrucuk büyücene zayıflar yazık kıyamamm
adı ne???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?