S beden olmak isteyen buraya

canım selam bir soruda benden
sende NİL ĞÜN nün kitabımı var cd simi
bugün sürekli araştırdım ben
bilgi verirsen sevinirima.s.

Sabah 1 bardak sekersiz çay,biraz peynir, bir kaç zeytin ve bir kaşık bal
öğlen meyve
akşam balık, bir dilim ekmek, bol salata ve hala tatlı yemedim zemuszemus

öğleni meyveyle geçiştirmişsin

diyetisyenler diyoki öğleni sıkı yiyinki akşama açlık fazla olmasın yemeklere saldırılmasın..

anam hep diyetisyenler diyoki diyom,bigün sakın demeyin başlarım haaaaaaa senin diyetisyenine:roflol:

kızzz hayırlı olsun şekerim en ii karar bencede çünkü şok diyetler uzun süreli olmuyo yaşam biçimi haline gelicek beslenme şekli lazım bizee kendimle savaşıyorum 2 saatir ya cnm neskafe istiyo şuan mantım olmass diyo ama cnm istiyo napimm yaa :sinifsinif:

canım selam bir soruda benden
sende NıL ĞÜN nün kitabımı var cd simi
bugün sürekli araştırdım ben
bilgi verirsen sevinirima.s.

istediğin bilgi olsun şekerim ben internetten cd sini indirdimdi
ancak bilinçaltı sinyal olayı için yapılan o özel sesler kopyada iş görüyormu bilmiyorum ben hiç 21 gün yapmadım
bu arada kızlar bilinçaltının yeni birşeyi bir alışkanlığı kabul edip benimsemesi 21 gün sürüyormuş en az 21 gün burda yazmaya ve biz diyette değiliz sağlıklı bir şekilde beslenip kilo veriyoruz diyelim

ayyy silaa masallah bu ne hiz boyleee
topik patlama yapmis
sizi okuyunca valla yine heveslendim diyet yapmak apayri bir heyecan
bende her yedigime dikkat edicem yazicam burayaa kilomu korusam yeter

canım benim saolsun arkadaşlar yanlız bırakmadılar ve hepimiz aynı kararı aldık canım..

gel canım bizimle ol hep hem yediklerine dikkat edersinn..:1hug:

Canım ben gündüz acıkmıyorum, gunduz az da yesem cok da yesem akşamları açlık çok oluyor cokacimcoook

Bu nedenle gündüz az yiyorum ama akşam da kendimi tutmaya çalışıyorum. Çok acıkırsam yeşil çay, maden suyu, bazen de bir kaç fındık iştahımı kesiyor.

teşekkür ederim canım saol
bende zayıflamayla ilgili cd yi indiremedim
araştıyorum orjinalini alcam olmazsa
birde başka ofelyaya ait buldum 2sinden birini alcam artıgın:dance:

Ben Nilgun'in CD sini kullanmiyorum ama kendi kendime telkinler veriyorum. Bu gunlerde saglikli, hizli ve kolay kilo veriyorum diye surekli icimden tekrarliyorum. Sabah kalinca, gece yatakta hep tekrar ediyorum Sonucta Nilgun'de bilincaltini sartlamayi ogretiyor ben de bunu kendi kendime surekli telkin vererek yapiyorum.

Ne demisler bir seyi kirk kere soylersen olur :lepi:

saol leloşum sen de gel anam topiğimize :1hug:şok diyetleri artık bitarafa bıraktık,
saglıklı beslenmeyi az yiyerek yaşam biçimi haline getirmeye başladık canomm sporumuzuda yaparak..bence mantığı dinle dicem ..ama alışkanlıklardanda çabuk vazgeçilmiyor..hadi bugün içde bida içmesinn:içelim:

evet canım haklısın
bende deneyecegim 21gün
güzel paylaşımlar oluyor kızlar teşekkürler

düşünceyle zayıflama telkini veriyorsun kendine.bu çok güzel..zaten hergün kendimizle konuşup güzel szöler söylememiz lazım..ya ben bir aralar bu düşünceyle zayıflamayı yazmıştım bir bulayım şimdi onu ben yaaaaaaa.

Ben bu düşünce gücü ve telkin ile bir çok şey yaptım arkadaşlar düzenli yaparsanız çok iyi geliyor. Mesela canım bir şey isteyince hemen gözlerimi kapatıyorum, kendimi zayıf düşünüyorum, sonra giyeceklerimi hayal ediyorum, ne güzel göründüğümü falan, sonra mutlu oluyorum delikafadulden

Arkasından diyorum ki, ben şimdi yersem asla böyle olamam en iyisi yemeyeyim ve istediğim her şeyi giyeyim. Sonra iştahım kapanıyor bir anda alkisalkisalkis

benmii ben ii ce umutsuzluga kapıldım bee güzelim yapıştı bu 65 bana 63 oluyo ama daha düşmüyo dikkatte ediyorum yediklerime oysa senağlama

ayy bu topic ne kaa güsel oldu yahu heyoooo insanın yazdıkça yazası geliyor walla 3 saat geçti bişeyler yiyesim geldi sonra yerim diye ayırdığım sosislerimi indirdim mideye laelaelaelaelae baktım hala bişey yiyesim var yaptım bir kayfe daldım yine topic e dahada bişey yimem gari bu saatten sora 2 saat sorada yatarım herhal

buldum kızlar buyrunn,yapıp yapmamak size kalmış

Düşünceyle zayıflama

Zayıflamak aldığından daha fala enerji harcamak ve eneji depolamaya gereksinim duymamaktır.
Bir şeyi gerçek olarak yapmakla düşüncede yapmak arasında çok az bir fark olduğu ispatlanmıştır .
Beyin görme ile hatırlama , hayal etme arasındakı farkı ayıramadığı manyetik rezonans aletleri ile tespit edilmiştir.
Düşünce maddeyi etkiler. Suyu dondurma deneyleri ile ispat edilmiştir.
Her düşünce farklı hormon üretir ve hüçre yapısını değiştirir.
Sürükli yoğun üretilen düşünce hüçrenin değişmesine ve bölünmesine sebep olur.
Şişmanlığın , Şeker hastalığın , Ulserin , Kalbın , Klorestrolun , Kanserin vs nedeni yoğun aynı düşüncenin bilinç altı faliyetidir.
Duygu ve düşünce bağımlılık yapar. Uzun süre aynı duygulanım içinde olursanız , o duyguyu yaşamak iştersiniz . ınsan davranışını yönlendirende budur .Yaşlandıkça algı kalıpları değişmesi imkansızlaşır. Pardıgmayı değiştirmek çok zordur . Bu ölüme neden olan şeydir yani rasyonel alanın tükenişi .
Olumsuz düşünce ve duygu ilgi alanına giren herşeye zarar verirken , olumlu düşünce ilgi alanına fayda verir. Kalbın mühürlenmesi duygu ve düşünce bağımlılığın aşılamamasıdır.
Kendi kendine telkinle zayıflamak .

Reçete
1 - Soğuklukla yağları eritme
Ortam çok soğuk üşüyorum üşümek ve titremek istiyorum . Özgürüz . ( günde yüz on dört kez tekrarlanacak )
Donuyorum donmalıyım çok soğuk titriyorum . Özgürüz . ( günde 99 kez tekrarlanacak )
Dondum erimeliyim , yağlarım beni ısıtsın . Isıtıyor titredim . Özgürüz . ( 40 kez )

2 - Hareketle harcama
114 katlı binaya tırmanıyorum . Çok yoruldum . Ayaklarımda kuvvet kalmadı . Mutluyuz . ( 114 kez )
99 metre yüzüyorum kollarımda kuvvet kalmadı dayanmalı boğulmamalıyım . Mutluyuz . ( 99 kez )
40 gündür dağda geziyorum çıkmadık kaya , inmedik kuyu bırakmadım. Tüy gibi hafifim . Mutluyuz . ( 40 kez)

3 - Az kalori alma
Yediğim her şey saman gibi 1 gr kalorisi yok , içtiğim suda bile daha çok kalori var . Para çok . ( 114 )
Karnım dolu hiçbir şey yemem mümkün değil , yer yok . Para çok . ( 99 )
Karnım aç değil , hiçbir şey yemeğe ihtiyacım yok , istemiyorum . Para çok .( 40 )

alıntıdır..

ana süper fikir kızzzzzzzz

harikasın bacım sen yaaaaaaaa.s.

ay biz böle devam edersek kilo neyim bişey kalmaz bizde:dance:

benmii ben ii ce umutsuzluga kapıldım bee güzelim yapıştı bu 65 bana 63 oluyo ama daha düşmüyo dikkatte ediyorum yediklerime oysa senağlama

ne umutsuzluğuna kapılıyon kız...

umutsuzluğa kapıldıkça kilolar gitmez katıl bize yaz hergün bol suyunu iç yeşil çayınıda hergün terapi yap kendinle konuş mutlu ol bak kilolar gidecek..pes ederek zaten alıyoz kiloları..yok yokkkkkkkk salmıyom seni..vercen okilolarıı..s beden olacak anlamammlmaz::umursamaz::umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…