yaw ben tüm gün yediklerimi yazcam ama sakın oha çüş demeyin haa niyeyse ben yedikçe veriom hehe 2-3 saatte bir yiyom yane cnmda ne çekiosa yiyom walla ama her oturuşta abartmadan yani karnışımı davul gibi şişirmeden yiyom ayy bnmde cnm kek istio haa ne zamandır yarın yapsammı acep aralardan birinde yerim 2 dilim sositososito bugün abarttım demiştim yaa ben hayvandan gelen ve topraktan gelen gıdaları karıştırmadan besleniyorum midemi yormamak için yoksa vücut toksin üreiyomuş heleki meyve özellikle elma yemeklerden 3-4 saat sonra yada yarım saat önce yenmezse muazzam toksin üretiomuş yani yemekle birlikte yassaaaakkk meyve midede değil ince bağırsakta işlem görürmüş ve bu işlem yarım saat içinde gerçekleşirmiş ben Nil Gün ün yalancısıyım :smiley-cool: sonuç itibariyle bu sabah sucuklu yumurta peynir ekmek domatis zeytin ne varsa yidim öğleden sora bir açma yidim akşamda yarım tabak makarna salata ve domates kızartması yidim sosis vardı ama yimedim ayırdım sora yicem hhuhhhuuuuuuuuuuuuuu bugünü saymıos yane ben yarın toparlıcam olayı ama sabah soğan suyunu içtim yine
Sabah 1 bardak sekersiz çay,biraz peynir, bir kaç zeytin ve bir kaşık bal
öğlen meyve
akşam balık, bir dilim ekmek, bol salata ve hala tatlı yemedim zemuszemus
canım selam bir soruda benden
sende NıL ĞÜN nün kitabımı var cd simi
bugün sürekli araştırdım ben
bilgi verirsen sevinirima.s.
ayyy silaa masallah bu ne hiz boyleee
topik patlama yapmis
sizi okuyunca valla yine heveslendim diyet yapmak apayri bir heyecan
bende her yedigime dikkat edicem yazicam burayaa kilomu korusam yeter
öğleni meyveyle geçiştirmişsin
diyetisyenler diyoki öğleni sıkı yiyinki akşama açlık fazla olmasın yemeklere saldırılmasın..
anam hep diyetisyenler diyoki diyom,bigün sakın demeyin başlarım haaaaaaa senin diyetisyenine:roflol:
istediğin bilgi olsun şekerim ben internetten cd sini indirdimdi
ancak bilinçaltı sinyal olayı için yapılan o özel sesler kopyada iş görüyormu bilmiyorum ben hiç 21 gün yapmadım
bu arada kızlar bilinçaltının yeni birşeyi bir alışkanlığı kabul edip benimsemesi 21 gün sürüyormuş en az 21 gün burda yazmaya ve biz diyette değiliz sağlıklı bir şekilde beslenip kilo veriyoruz diyelim
istediğin bilgi olsun şekerim ben internetten cd sini indirdimdi
ancak bilinçaltı sinyal olayı için yapılan o özel sesler kopyada iş görüyormu bilmiyorum ben hiç 21 gün yapmadım
bu arada kızlar bilinçaltının yeni birşeyi bir alışkanlığı kabul edip benimsemesi 21 gün sürüyormuş en az 21 gün burda yazmaya ve biz diyette değiliz sağlıklı bir şekilde beslenip kilo veriyoruz diyelim
kızzz hayırlı olsun şekerim en ii karar bencede çünkü şok diyetler uzun süreli olmuyo yaşam biçimi haline gelicek beslenme şekli lazım bizee kendimle savaşıyorum 2 saatir ya cnm neskafe istiyo şuan mantım olmass diyo ama cnm istiyo napimm yaa :sinifsinif:
Ben Nilgun'in CD sini kullanmiyorum ama kendi kendime telkinler veriyorum. Bu gunlerde saglikli, hizli ve kolay kilo veriyorum diye surekli icimden tekrarliyorum. Sabah kalinca, gece yatakta hep tekrar ediyorum Sonucta Nilgun'de bilincaltini sartlamayi ogretiyor ben de bunu kendi kendime surekli telkin vererek yapiyorum.
Ne demisler bir seyi kirk kere soylersen olur :lepi:
Ben Nilgun'in CD sini kullanmiyorum ama kendi kendime telkinler veriyorum. Bu gunlerde saglikli, hizli ve kolay kilo veriyorum diye surekli icimden tekrarliyorum. Sabah kalinca, gece yatakta hep tekrar ediyorum Sonucta Nilgun'de bilincaltini sartlamayi ogretiyor ben de bunu kendi kendime surekli telkin vererek yapiyorum.
Ne demisler bir seyi kirk kere soylersen olur :lepi:
iyi akşamlar S beden olacak hanımlar
yarın görüşürüz
düşünceyle zayıflama telkini veriyorsun kendine.bu çok güzel..zaten hergün kendimizle konuşup güzel szöler söylememiz lazım..ya ben bir aralar bu düşünceyle zayıflamayı yazmıştım bir bulayım şimdi onu ben yaaaaaaa.
saol leloşum sen de gel anam topiğimize :1hug:şok diyetleri artık bitarafa bıraktık,
saglıklı beslenmeyi az yiyerek yaşam biçimi haline getirmeye başladık canomm sporumuzuda yaparak..bence mantığı dinle dicem ..ama alışkanlıklardanda çabuk vazgeçilmiyor..hadi bugün içde bida içmesinn:içelim:
Ben bu düşünce gücü ve telkin ile bir çok şey yaptım arkadaşlar düzenli yaparsanız çok iyi geliyor. Mesela canım bir şey isteyince hemen gözlerimi kapatıyorum, kendimi zayıf düşünüyorum, sonra giyeceklerimi hayal ediyorum, ne güzel göründüğümü falan, sonra mutlu oluyorum delikafadulden
Arkasından diyorum ki, ben şimdi yersem asla böyle olamam en iyisi yemeyeyim ve istediğim her şeyi giyeyim. Sonra iştahım kapanıyor bir anda alkisalkisalkis
benmii ben ii ce umutsuzluga kapıldım bee güzelim yapıştı bu 65 bana 63 oluyo ama daha düşmüyo dikkatte ediyorum yediklerime oysa senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?