S beden olmak isteyen buraya

günaydın arkadaşlar.
sıla nerdesin cnm ya??
valla bende 3 gündür iyice saldım kendimi yediğimin haddi hesabı yok.
kahvaltı olarak tatlı ve çikolata yiyiyorum 2 gündür:mymeka:
motivem bozuldu iyice

canım bende öyle ya.devamlı tatlı türü yiyecekler istiyo canım.sılaaaa şeker nerelerdesin gelde topla bizi..

evtt sıla olunca daha disiplinliydik sankii..
çünküü cuma günü kilolarımızı yazııyoz diyee..
acaba niye gelemediki..inşlaah kötü bişe yoktur merak ettim iyice..

buarda kilom son 62.3 cuma yazcam yenisini..herkeze iyi form tuutmalar..kızlar salmayalım kendimizii hazemuszemusydiiiii

günaydın arkadaşlar.
sıla nerdesin cnm ya??
valla bende 3 gündür iyice saldım kendimi yediğimin haddi hesabı yok.
kahvaltı olarak tatlı ve çikolata yiyiyorum 2 gündür:mymeka:
motivem bozuldu iyice

canım bende öyle ya.devamlı tatlı türü yiyecekler istiyo canım.sılaaaa şeker nerelerdesin gelde topla bizi..
kızlar napıyosunuz..
,hedefimiz var bizim
hepimz istediğimiz kiloya gelmek istiyoruz...
yok öyle salmak felan...
kaçamk yapmamış gibi diyete devam şekerlerkaydirigubbakcemile2
kızlar msn den sılaya yazdım ama cevap gelmedi
internetinde problem var galiba

sanırım canım ya
umarım bir an önce düzelir

inş. canım ya saldık iyice.toplanma zamanı geldi dimi.bayram dedik bayramda geçti.şimdi tam gaz devam...

inş. canım ya saldık iyice.toplanma zamanı geldi dimi.bayram dedik bayramda geçti.şimdi tam gaz devam...

tabi canım yaa tam gaz devam..
yakın hedefler koyun kızlar kendinize..
mesela en yakın yılbaşı var..
ben kendi adıma yılbaşına 2 kilo daha hafif girmek istiyorum...
ve bu da giymek istediğim cicilerimi giyebilmem demekhihoyyyt

günaydın kızlar.evet canım yılbaşını kendimize hedef alalım.yılbaşına kadar sıkı tutalım elimizi.2010 a daha formda girelim.sıla yok ama geldiğinde bizi dağılmış görmesin.yarın tartılma günümüz herkes tartıda yüzünü güldüren kiloyu görür umarım.

canlarım 70 kiloyum hala aynı :)ama allahtan almadım kilo... :))))Bir de ne dicem yılbaşına bennn 68 hedef koydum 67de olabilirrrr :))))

geçmiş olsun canım.şimdi nasılsın?kend. dikkat et rejim diye sağlığını bozma sakın.sağlık önemli hiçbişey yok

İiyiyö bitanem şimdi çok teşekkür ederim evet aynen öyle 10 kilo fazla için maf ediyordum sağlığımı...Allaha bin şükür iyiyim şimdi :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…