S beden olmak isteyen buraya

SONUNDA 4 KıLO GıTTı ARKADAŞLAR.... uzun zamandır yazamadım zaman zaman da siteye giremedim ben genelde 55-56 kilodan yukarı çıkmayan biriyken birden 66 ya çıkmıştım çok hantallaştım belki çok kilo değil boyum 1.70 ama benim bünyeme ağır geldi giydiğim herşey olmamaya başlamıştı neyse birçok yöntem denedim diyet listeleri beyaz ekmek yememe gibi ama hep birşekilde bozdum dayanamadım yada işe yaramadı ancak birkilo verebiliyordum onuda alıyordum :) birgün arkadaşımla konuşurken bana zayıflamak için önce beden temizliği yapmam gerektiğini söyledi lahana çorbası tarifi verdi lahanadan tutunda kerevize havuça kadar neyse o günün akşamı eve geldim gelirkende lahana aldım evde kereviz havuç falan yoktu kendi kafama göre birçorba yaptım biraz arkadaşımın tarifi biraz benim AMA ıŞE YARADI ARKADAŞLAR TARıF ŞÖYLE ÇOK BASıT bir orta boy lahana yemeklik doğradım 4 yada 5 adet soğan aynı şekilde yemeklik doğradım yarım demet maydonozu doğradım ve iki tane domatesin kabuklarını soyup doğradım bunların hepsini birtencereye koydum üzerini biraz gecicek kadar su koydum ve 1.5 saat gibi bir süre pişirdim suyu kaynamaya başladıktan sonra 2 tane tavuk bulyon attım bunu bir hafta yedim açıktıkça birde yeşil çay içtim günde 3 -4 bardak birde haftada 3 gün yürüdüm ama genelde hareketli biriyimdir.hatta ilk başladığımda sabah kalkıp önce hazırladığım çorbamdan içiyordum aç karnıma daha sonra hafif bir kahvaltı yaptım küçük bir tost ve yeşil çayla tabi arada 2 saat gibi bir zaman oluyordu daha sonra gün boyu çorba içtim bol bol açıktıkça içerken içine limon sıktım nane attım bazen pulbiber attım meyvede çok önemli arada yeşil elma yedim ilk üç gün böyle geçti sonrasında sabah çorba içiyordum yine ama kahvaltı yok gün boyu çorba çorba çorba ve yeşillik sınırsız ot yıkadım marul maydonoz salatalık hepsini yedim 5.güne kadar böyle devam ettim beşinci gün hamsi almıştık onu fırına attık yedim ızgara şeklinde yanınada yeşillik tabiki ben 6. gün bi baktım kilom 62 dediğim gibi beni çok zorlamayan meyvemi salatamı balığımı yediğim çorbamıda eksik etmediğim bir menüydü .üzerinden iki hafta geçti dikkat ediyorum bugün baktım 61.5 kiloyum ama karnım açken :) baktım neyse almamışım yaa önemli olan bu

kızlar slm
elma dıyetıne takıldım da ben bırebır uymadım spor yaptıgım ıcın yemek yedım 2 ayda 10 verdim ama daha vermem gereken 15 kg var alında 10 kg ıdeal ama ben gebelık dusundugum ıcın

almirena gerçekten bu alkışı haketmişsinalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis. keşke bende içebilsem o çorbayı,ya midem çok fena bulanıyor,kokusuna bile dayanamadımsenağlama

almirena gerçekten bu alkışı haketmişsinalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis. keşke bende içebilsem o çorbayı,ya midem çok fena bulanıyor,kokusuna bile dayanamadımsenağlama

cnmm çok tşk ederim sonunda 4 kilo gitti ama yine 4 kilo daha gitmesi gerekli 2 hafta ara vermiştim şimdi yarın tekrar çorbamı yapıcam 1 hafta daha tüketicem aynı şekilde aslında limon sıkılıp nane falan atılınca üzerine içiliyo malzemeleri küçük küçük doğramıştım yemek gibi görüntüsü güzeldi kilo verdiğimi görünce çorbayı içtikçe içtim :) ya birde şöyle düşündüm hani grip olunca tavuksuyuna şehriye yapar içeriz yaa limonlu limonlu bolbol kendimi böyle konsantre ettim çok limon sıkınca zaten kokusu kalmıyo tavuk tablet olduğu için tadıda benziyor şehriye çorbasına :)

arkadaşlaaaarrrrr ben geldimmmm sılaaaaaaaaaaaa nerdesin yaw nerdeyse 1 ay oldu belkide olmuştur giremiorum internetim kesikti durumlar malum neyse sonunda döndüm aranıza listeden silinmişim normal olarak ama baktım bayaa bi dökülmüş erkes neyse ben en son kaldığım yerdeyim ne ileri ne geri umarım burayla ve sizlerle motivasyonumu geri kazanır devam ederim ekleyin anacım beni listeye

ya bugün biri bana çorbayı yoğurtlu yap dedi.lahana,soğan ve sarımsağı rondoda çekip biraz haşlıyormuş,sonrada sanki yayla çorbası gibi yoğurtlayıp özleşene kadar kaynatıyormuş.hiç lahana kokusu kalmıyormuş. ben normalde yoğurtlu çorbaları çok severim.acaba denesemmi diye düşünüyorum.sence nasıl olur??? belki onada bulyon atılabilir.
valla akşamüzeri lahanayı marketten aldım.bişeler yapcam ama hangisi karar veremedim. eşimde 'en iyisi bi lahana sarması biber dolması yapta yiyeyim' diyordelikafadulden

arkadaşlar ben de varım, çok kılo aldım ya bu aralar. netcez? hipnoz yönetmini araştırıyorum bilginize :) Bu sefer tamam cok kararlıyım

saollll tiitioopuyorumnanaktanben akşam 8 de en son akşam yemegimiii kesiyorum
sabahları kahvaltımı hafif yapıyorum.abur cubur yok.....hareket halinde olmaya çalışıyorum..öyle.....sanada başarılarrr bakalımkaydirigubbakcemile5

tabi olur canım neden olmasın aynı şekilde bulyon atabilirsin zaten işin içine nane girince koku falan kalmıyor bende bayılırım :) yoğurtlu çorbalara ama yoğurdun yağlı olmamasına dikkat et en azından yarım yağlı olsun.kokusu sadece o malzemeleri haşlarken oluyo evi koku alıyo ben mesela çorbayı yapıyorum taze taze içiyorum bol limon nane katarak tencere soğuduktan sonra dolaba kaldırıyorum sonra içebileceğim kadarını ayrı ısıtıp içiyorum engeç 3.gün tazesini yapmak gerek tabi nekadar dolaptada olsa tadı bozulur sende yoğurtlu yapıcaksın ya valla bardak bardak iç canımm ne olucak miss gibide kokar senin çorba yoğurtlu yoğurtlu :) afiyet olsun şimdiden inanki başka türlü veremedim kiloyu bi anda anlamadım 55-56 dan 66 lara çıktım sırtım yağlandı resmen kat oluyo bende basen olayı yok basenden kilo almam ama üst bölge mide kollar biraz göbek ve sırt bölgesi acayip yağ birikimi oldu özellikle bu yaz okadar sıkıntı olduki bana bir badi bulamadım kendime eskilerim hiç olmadı nedenediysem veremedim kilo ama bu lahana çorbası bana çok yardımcı oldu inşallah sende istediğin ölçülere kavuşursun canım

slm kızlar.anladığım kadarıyla topiğimizde tam bir yaprak dökümü yaşanıyor.bu aralar çok yoğunum giremiyoru mne yazıkki.kilom aynı 58..spor yapamıyorum bu aralar pek ama hareket halindeyim akşam yemeklerimi kestim iyice..kilo veren arkadaşlar olmuş tebrik ediyorum..sıla bayadır yok sanırım bende merak etmeye başladım..bir haber aslırsanız paylaşın olur mu..
öpüyorum herkesi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…