almirena gerçekten bu alkışı haketmişsinalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis. keşke bende içebilsem o çorbayı,ya midem çok fena bulanıyor,kokusuna bile dayanamadımsenağlama
cnmm çok tşk ederim sonunda 4 kilo gitti ama yine 4 kilo daha gitmesi gerekli 2 hafta ara vermiştim şimdi yarın tekrar çorbamı yapıcam 1 hafta daha tüketicem aynı şekilde aslında limon sıkılıp nane falan atılınca üzerine içiliyo malzemeleri küçük küçük doğramıştım yemek gibi görüntüsü güzeldi kilo verdiğimi görünce çorbayı içtikçe içtim :) ya birde şöyle düşündüm hani grip olunca tavuksuyuna şehriye yapar içeriz yaa limonlu limonlu bolbol kendimi böyle konsantre ettim çok limon sıkınca zaten kokusu kalmıyo tavuk tablet olduğu için tadıda benziyor şehriye çorbasına :)
slm herkeze
2 kilomm gitmişşşşzemuszemus
sonuç 61 oleyyy
süpersin cnm bnm kaydirigubbakcemile5 ben akşam 6dan sora yemeği kesmeyi planlıyorum birde k-flex aklıma ayatr gibi bakalım geçmişi okuyamadım uzun zamandır giremiorum sen neler yapıosun nasıl veriyorsun kilocukarı
ya bugün biri bana çorbayı yoğurtlu yap dedi.lahana,soğan ve sarımsağı rondoda çekip biraz haşlıyormuş,sonrada sanki yayla çorbası gibi yoğurtlayıp özleşene kadar kaynatıyormuş.hiç lahana kokusu kalmıyormuş. ben normalde yoğurtlu çorbaları çok severim.acaba denesemmi diye düşünüyorum.sence nasıl olur??? belki onada bulyon atılabilir.
valla akşamüzeri lahanayı marketten aldım.bişeler yapcam ama hangisi karar veremedim. eşimde 'en iyisi bi lahana sarması biber dolması yapta yiyeyim' diyordelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?