S beden olmak isteyen buraya

hayırlı cumalar kızlar herkese geçmiş olsun ben en son 60.1dim galiba kilo vermeyi dikkat etmeyi unuttugumdan 59.7yim son 3gündür hiç dikkat etmemeye başlamıştım halada ögleyim sıla gelip hepimizi toparlasa ii olacak yılbaşına 55e düşemicem galiba 58e düşüm barii off :çok üzgünüm:

kızlar bende 400gr vermişim-tatlicadiarzu-
kilo vere herkesi kutluyorum
vermeyen ve kilo alan arkadaşlarda sıkmayın güzel canınızı,haftaya verirsiniz

kızlar bende 400gr vermişim-tatlicadiarzu-
kilo vere herkesi kutluyorum
vermeyen ve kilo alan arkadaşlarda sıkmayın güzel canınızı,haftaya verirsiniz
inşallah cnm ya.artık yarından itibaren eski yemek yeme düzenime geçicem.fena cozuttum çünkü.
eveet biraz motive olalım dimi

slm kızlarr.ya arkadaşlar nette olmasa bugün sıla bir şekilde haber yollardı.ben çok merak etmeye başladım onu.reelde tanıyan kimse yok dimi.tel.nosunu bilen felan?ben msnsine not bıraktım dün ama cvp gelmedi..

Günaydın kızlarrr .uzun zamandır giremiyordum bende.. Neler yaptınız kii.
Ben geçen haftaki kilom ile aynıyım.. Bu topiğe giremeyince rejimi filanda unutoyurum :kedi:
Bu aralar çok yoğun çalışıyorum..Eve bile iş getirmeye başladımmm.
....Sıla yokmuş herhalde..Nerlerdeki acepp :uhm:

slm kızlarr.ya arkadaşlar nette olmasa bugün sıla bir şekilde haber yollardı.ben çok merak etmeye başladım onu.reelde tanıyan kimse yok dimi.tel.nosunu bilen felan?ben msnsine not bıraktım dün ama cvp gelmedi..

ersracım bende not bıraktım MSNnine banada geri dönmedi
internetin dışında bir sorun var gibi geliyor banada
hayır olur inşallah

bıgsıze arkadaşım
bende geçen hafta 1kilo almıştım
bayram bir bana yaramıştı anlayacağın
pazartesiden itibaren 400gr gitmiş
azcık motiveye ihtiyacımız var gerçekten
ara öğünleri atladımmı kilo vermem yavaşlıyor benimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…