S beden olmak isteyen buraya

yaw bu topic ölmüş resmen kapatın gitsin madem hadi sıla yok belki özel bi durumu vardır bunca insan nereye kayboldu yahu hani kararlıydınız hani sözler pes etmek yoktu vs lmaz:

günaydın ve hayırlı cumalar herkese....
evet ya hiç kimse kalmamış.ölmüş resmen topiğimizmafoldumben
ben geçen hafta aldığım kiloyu bu hafta vermişim:lepi:
ve 55 kg olmuşum. zemuszemus

billğis tebriiklerrrrzemuszemus
herkeze günayydın 2 kilom giiti 2 buçuk haftadır........
büğünde cuma kilom 61...............

oh be süper hala ilgilenen birileri var demek opuyorumnanaktan bende 63.5 çıktım sabah devam arkadaşlar topiği canlandıralım kaydirigubbakcemile5

slm kızlar..bende buradayım..daha sık girmeye çalışıcam artık topiğimizi boş bırakmayalım arka sayfalara atılmasın:gitme:

sılaaaaa dön artık lütfen ya acil toparlanmamız lazım:çok üzgünüm:

arkadaşlar devam edenler bugün yada hafta başına kadar burda oldukalrını belirtsinler yeni listemizi yapalım ben zaten burdayım zemuszemus

ii akşlamlar kızlar ne olmuş topikimize ya sılaaa nerelerdesin uzun zaman oldu ben bu hafta hiç umudum yoktu bide grip olmama ragmen biraz kilo vermişim 58.9 en son yanlış hatırlamıyosam 59.6ydım şükür 58lileri görmeye başlıyorum inş.55leride görürüm en kısa sürede

güzel hafta sonları
ben 78,5 kğ geldim yine
çok az kişi kalmışız ,bari kalanlarla devam edelim
akrep,erende kayıp

selam arkadaşlar bende s beden olmak istiyoruuummm, boyum 1.60 kilom 61.600, 65 kilo ile başladım kilo verme serüvenime ve s beden olamasamda en azından 38 bedene çook rahat bir şekilde olmaak istiyoruuummm

merhaba arkadaşlar.
ben sıla55 in akrabasıyım,bana telefon açtı ve sayfayı tarif etti.kendisinin geçici olarak evde neti kesildiği için buraya gelimiyor,bunu size aktarmamı istedi,yaklaşık 2hafta kadar sonra sizlerle olacakmış,bu arada içinizden birinin grup listesini yapmanızı istedi,size çok selamı var ,hepinize iyi zayıflamalar arkadaşlar..

netten başka bir problemi olmadığına çok sevindim
bekliyoruz sılacığımı

günaydın arkadaşlar.sıla çok sevindim sadece netetn kaynaklanan bir sorun olduğunu.aramızda tekrar görmek istiyoruz seni.ee hdi arkadaşlar topiğimizi yeniden canlandıralımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…