S beden olmak isteyen buraya

efferim sana erencim..Şeniz
az az ye canım sende nefsini bastır ..abartıya kaçmadan ye..
ama akşam daha az ye .böğlece dengelemiş olursun..hihoyyyt

Ayyy valla okuyacağım yok diye canım çıktı,kafamçokkarıştıtopiğimiz tavan yapmış ya harikaaaa
Yeni gelen arkadaşlarım hepiniz hoşgeldiniz....opuyorumnanaktan
Ben dün ikindi de sütlü tatlı yedim(napiyim dayanamadım biraz büyük porsiyondu:kedi:)Peşinden 40 dk bisiklet çevirdim.
Akşam Ekmek yemedim çünkü suçluyum.Sadece közlenmiş biber ve yoğurt yedim...
Gece de 1 elma yedim
Ayrıca 1 saat yürüdüm...
sabah kahvaltım yine klasik,1 dilim kepek ekmeği+peynir+1 bardak süt+domates,salatalık,yani çocuklar yanımda poğaça yerken ben bunları yedim...Şimdi de yürüyüş yapıcam
Bugün akşam uğrarım sanıyorum.Oğlumun okul toplantısı var vede kayınvalideme gitmem gerekiyor.Size bol paylaşımlar diliyorum.Saat 12 de evden çıkmak zorundayım.Yürüyüş yapıp hazırlanayım hepinizi öpüyorum arkadaşlarım...opuyorumnanaktan

Daha ne olsun cıcım super ıste o kadarda olur ayrıca kızlar kılo vermeye basladıkca canımız cok tatlı ıstıycek bu normal bısey cunku yaglardan gıttıgının ıfadesı bı doktor arkadasım solemıstı ozamanda gun kurusu falan ye demıstı bana cantanda bulundur canın cok tatlı ısterse bı tane ye dıye sızde ole yapabılırsınız zemuszemus kaydirigubbakcemile2

kızçelerim kaçıran olmuştur deyip bu yazıyı tekrar burdan paylaşıyorum..mutlaka faydasını göreceğiz..

BıLıNÇALTINI KıLO VERMEK ıÇıN PROGRAMLAMA

Her gün sabahları uyanınca yatakta gözlerin kapalı 10 dakika ve akşamları yatağa girince 10 dakika aşağıdaki afirmasyonu tekrarla.

"Sağlıklı, hızlı ve kolay bir şekilde kilo veriyorum"

Bunu 21 gün yap, asla bir gün kaçırma. Bir gün kaçırırsan başa dönmen lazım, 21 gün bu işin anahtarıdır.

Her gün sık sık kendini zayıf imgele, neler giyeceğini, kendini nasıl hissedeceğini düşün ve görmeye çalış, o heyecanı yaşa.

Tartıya çıkınca 100 gr bile vermiş olsan çok mutlu ol. Eğer az kilo verdim diye negatif hisler üretirsen kilo vermek senin için negatif bilinçaltı bağları kurduğun bir olgu olur ve kilo veremezsin. Kilo vermekten zevk alırsan kilo verebilirsin. Bu nedenle en küçük bir başarını bile kutla.

ınsanlar genelde kendilerini güvensiz hissettikleri için yada duygusal açlıktan dolayı kilo alırlar. Bedenin genişlemesi aslında evrende daha fazla yer kaplama, ayağını yere sağlam basma ve güvende olma isteğidir. Yine yeterince sevgi yada ilgi almayan insanlarda, bu boşluğu yemek ile doldurmak söz konusudur. Gün içinde aklına geldikçe güvendeyim ve kendimi çok seviyorum diye tekrarla. Kendini sevmeyi öğrenince ve kendini güvende hissedince kilo almana yol açan negatif kalıplar ortadan kalkacağı için çok daha rahat kilo vereceksin.

Yemeklerini mavi tabakta ye, mavi masa örtüsü kullan. Mavi renk her zaman iştah kapatır.

Ne kadar şişman olursan ol, kilon için şükret. Senden daha kilolu insanların da olduğunu düşün ve durumuna şükret. Şükretmek anahtardır, eğer olumlu olursan, daha fazla pozitif enerjiyi hayatına çekersin.

Zayıf birinin resmini kes, kendi başını bu kişinin başının üzerine yapıştır, sabah uyanınca göreceğin bir yere bunu as. Bilinçaltı sürekli gördüğü şeyleri kabul etme eğilimindedir.

Bilgisayarının ekran koruyucusuna Saglıklıyım, güzelim ve ... kilodayım yaz. Bu cümleyi kağıtlara yaz ve evin her yerine as.

Kendine zayıflayınca giyeceğin bir kıyafet al ve her zaman kullandıklarının arasına koy. Bu şekilde bilinçaltına ben bunu giyiyorum, mesajı verirsin.

En önemlisi yemeğe başlarken bu yemek için şükret, yediğin şeylere teşekkür et, tadını alarak yavaş ye.

samanyolu yavrim tatlıyı bisiklet çevirmekle yakmışsın.
yediklerine ve yaptığın sporlara bakarak çok iradeli gördüm seni.bu tatlı olaylarıda zamanla azalcak.e herşeyden çabuk vazgeçilmiyor..
akşama bekliyoruz tatlım sana kolay gelsin diyeyimm.

fıstıkım zemus arkadaşımız da güzel örnek vermiş.bu uykuculuğu bırak bakim..

vücudun en çok kalori yaktığı saatlerde uyunmaz..lmaz:yavaşyavaş erken kalkmaya alış oldumuzemuszemus

ayrıcı sen pilates yaparken ..köpeğinde yapması ne tatlı oluyodur şu an hayal ettimde..opuyorumnanaktan

sılacım paylaşımın için tesekkurler
sen bızı ıyı motıve edıyosun haaaa

nidemek canımın içiŞeniz..sizde bana süper motivasyon oluyosun..Şeniz

HAYIRLI OLSUN TOPıĞıN
anam ben xl bi düşsem s hiç düşünmedim m olsun efem benim için xl çok kötü oldum şimdiii
S NERDE :):sinifsinif:

Kendimi çok takdir ettim vallahii... Masada duran o güzelim kızartmalara, sucuklu yumurtalara rağmen yemedim..Dünden haşlanmış patates vardı azcık ondan salata yaptım kendime onu yedim minnacıkta ekmek yedim
....

Yanlız kızlar benim şöyle bir problemim var.Önerisi olan varmı ??
Ben sezeryanla doğum yapalı 1 yıl oldu ama göbüşüm hala duruyor.. Kilodan geçtim artık ben o göbekten rahatsızım..Bişiy giysem hala hamile gibi duruyorum. Özellikle Göbek için ne yapsam ki

HAYIRLI OLSUN TOPıĞıN
anam ben xl bi düşsem s hiç düşünmedim m olsun efem benim için xl çok kötü oldum şimdiii
S NERDE :):sinifsinif:

ablam benim yaaaaaŞeniz

düşücez ablam düşüceeeez

bu güzel kilo verenlerde bizim neyimiz eksik..biz hep diyet kelimesine takılıyoz.sonra dalıyozzz bütün yemeklere,şok diyet yapmalar nerde hatalar varsa biz ordayız.ama ne ki hep kilo vermek isteğimizden çabuk kurtulmak istediğimizden oluyor.
bundan sonra gayet rahat relaks olucağızz,az ve sık ama herşeyden ölçülü şekilde yiyeceğiz ve yapabildimiz kadrada spor..
xldan kurtulacaz s beden olucaz ..belkide xsde oluruz ablamm takıl bize ablamŞeniz

sılacım verdiğin linke baktım okudum çok güzel bir hikaye ve yazılanlar gerçektende bizim şuan yapmak istediğimizle aynı aslında yok yok yanlış yazdım yapmak istediğimiz değil zaten yapıyor olduğumuz :lepi: kendimizi bunu başarmış olarak olarak kabul etmeliyiz herşeyden önce bunun dışında ben birazdan çıkacağım bugün kardeşimin fragman gösterisi var sonrasında ise kursa gideceğim akşam arkadaşımda kalacağım yarında kursum var anlıcaanız anca yarın akşam yada p.tesi sabah sizlerle olabileceğim malum mazeretimide bildiriimki topicten tekmeyi yemiyelim demi anacım kaydirigubbakcemile3 şuan hiçbirşey yiyesim yok ama çıkmadan bir açma daha yiyeceğim karbonhidrat olduundan daha uzun süre tok tutar beni malum belkide akşama kadar birdaha bişey yiyecek vaktim olmayacak vücudu aç bırakmakda yanlış olur karnım aç ama yiyesim yok durumu yani hepinizi öpüyorum kızlar ayyy biran önce cuma olsada kilolarımızı yazsak kesin herkeste azda olsa fark olcak bence

sırnaşık şey

tünaydın hanımlar
sabah 1demlik şekersiz çay
2dilim kepekli ekmek,peynir,3siyah zeytin,salatalık ve yarım yumurta yedim
onda 1küçük elma yedim
ÖĞLENDE:
1 av böreği,1 büyük bardak ayran yiyecegim
ama malesef hiç SUU ıÇEMıYORUM:sinifsinif:

aynı dert bendede canıkom..dur sana göbek eritmek için bir link vercemm

yine bitkisel olarak yapılcak olan varsa bilen varsa yazsın erenime..

he bu arada takdir ettim seni kız sabah kahvaltını:hooray:

çok güzel açıklama yapmışsın canım teşekkürler.ayrıca kesinlikle erken kalmak gerekiyor..vücudumuzun yani metobolizmamızın en çok çalıştığı saatler ve yağ yaktığı saatlar sabah 6 ve 10 arasıdır
sen neler yedin içtin bugün anlat bakalım

Sılacım zaten iş ıcın 8 gıbı kalkıyorum ama daha oncesıde kalkamıyorum yuruyus ıcın :)

Erencım bence gobişin sporla gıder bı ıs arkadasım wardı oda sezeryanla bayada gobegı wardı ve yedıklerıne sadece dıkkat ederek kıloları verdı ve ınanılmaz zayıfladı gozumun onunde :) gobiş falanda kalmadı

KUTLARIM ERENCİM SENİ
göbek zamanla gider,sen spor yap yarım mekik mesela ama kendini zorlamadan kaydirigubbakcemile2

ooo tamam canım sen zaten erken kalkıyomuşunnnnnnnnnŞenizŞeniz

sılacım bu linkleri ara ara diğer sayfalarada koyalım canım
ÇOK GÜZEL PAYLAŞIMLAR VARRkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…