Günaydın kızlar...
Bende sabah kalktım duşumu yaptım. Şimcik kendime limonlu sıcak su yaptım..
Hazırımmm amma velakinnn
Bugün hafta sonu Ailecek kahvaltı yapabildiğimiz iki günümüz var.., benim koca hafta sonu kahvaltıda herbişiyi ister.. Şöylekimee
Menümüzde ; Patates -Biber kızartması sucuklu yumurta ve bilimum kahvaltılıklar var..
Şimdi patronnn
Ben bunlardan azıcıkın yiyimmmiiii
Yoksa onlar yesin ben bakiyımmmiiii
Daisy zayıflasın ya zaten ırkı obez bunların 2.5 aylıkken 7.5 kıloydu veterıner gulmustu :) ıkımızde s beden olucaz
Ayyy valla okuyacağım yok diye canım çıktı,kafamçokkarıştıtopiğimiz tavan yapmış ya harikaaaa
Yeni gelen arkadaşlarım hepiniz hoşgeldiniz....opuyorumnanaktan
Ben dün ikindi de sütlü tatlı yedim(napiyim dayanamadım biraz büyük porsiyondu:kedi:)Peşinden 40 dk bisiklet çevirdim.
Akşam Ekmek yemedim çünkü suçluyum.Sadece közlenmiş biber ve yoğurt yedim...
Gece de 1 elma yedim
Ayrıca 1 saat yürüdüm...
sabah kahvaltım yine klasik,1 dilim kepek ekmeği+peynir+1 bardak süt+domates,salatalık,yani çocuklar yanımda poğaça yerken ben bunları yedim...Şimdi de yürüyüş yapıcam
Bugün akşam uğrarım sanıyorum.Oğlumun okul toplantısı var vede kayınvalideme gitmem gerekiyor.Size bol paylaşımlar diliyorum.Saat 12 de evden çıkmak zorundayım.Yürüyüş yapıp hazırlanayım hepinizi öpüyorum arkadaşlarım...opuyorumnanaktan
Ayyy valla okuyacağım yok diye canım çıktı,kafamçokkarıştıtopiğimiz tavan yapmış ya harikaaaa
Yeni gelen arkadaşlarım hepiniz hoşgeldiniz....opuyorumnanaktan
Ben dün ikindi de sütlü tatlı yedim(napiyim dayanamadım biraz büyük porsiyondu:kedi:)Peşinden 40 dk bisiklet çevirdim.
Akşam Ekmek yemedim çünkü suçluyum.Sadece közlenmiş biber ve yoğurt yedim...
Gece de 1 elma yedim
Ayrıca 1 saat yürüdüm...
sabah kahvaltım yine klasik,1 dilim kepek ekmeği+peynir+1 bardak süt+domates,salatalık,yani çocuklar yanımda poğaça yerken ben bunları yedim...Şimdi de yürüyüş yapıcam
Bugün akşam uğrarım sanıyorum.Oğlumun okul toplantısı var vede kayınvalideme gitmem gerekiyor.Size bol paylaşımlar diliyorum.Saat 12 de evden çıkmak zorundayım.Yürüyüş yapıp hazırlanayım hepinizi öpüyorum arkadaşlarım...opuyorumnanaktan
canım benim tabi alırız.hoşgeldin aramızaŞenizşimdiki kilonu ve hedefini yaz bana canım listeye ekliyelim..hep beraber vericez yavaşta olsa ağırda gitse kilolar,uzun bir yolda hep beraber olcağız..
hosbulduk sila kilomu yaziyorum bugun sabah ac karnina 66.400ciktim hedefim 55
kahvaltida yediklerimide yazayim
iki dilim kepek ekmegi
limonlu sekersiz yesil cay
bi kucuk domates
bikac dal maydonoz
bi kk kadar beyaz peynirzemuszemus
bol su icmeye ozen gostericem simdilik bi sise maden suyu ictim
bahane degıl walla cok uykucuyum napım :) köpek al al daha onunda antremanları baslıycak mecbur kosup atlaması falan lazım ozaman daha ıyı olucak hadı buyu daısyzaten dun pilates yaparken sırt ustu yattım oda benımle yattı yanıma sonra ellerımı oynatıom oda yapıo aahaha delı kızım benım
sılacım paylaşımın için tesekkurler
sen bızı ıyı motıve edıyosun haaaa
HAYIRLI OLSUN TOPıĞıN
anam ben xl bi düşsem s hiç düşünmedim m olsun efem benim için xl çok kötü oldum şimdiii
S NERDE :):sinifsinif:
perşembe yavruşum seni sbeden okulumuza kayıdını yaptım..canım benim tabi alırız.hoşgeldin aramızaŞenizşimdiki kilonu ve hedefini yaz bana canım listeye ekliyelim..hep beraber vericez yavaşta olsa ağırda gitse kilolar,uzun bir yolda hep beraber olcağız..
hosbulduk sila kilomu yaziyorum bugun sabah ac karnina 66.400ciktim hedefim 55
kahvaltida yediklerimide yazayim
iki dilim kepek ekmegi
limonlu sekersiz yesil cay
bi kucuk domates
bikac dal maydonoz
bi kk kadar beyaz peynirzemuszemus
bol su icmeye ozen gostericem simdilik bi sise maden suyu ictim
senin çok iyi öğrenci olduğunu çok iyi biliyorum
azimli hırslı güzel bir insansın
mezun etmeden bırakmıcam sizi.
ayrıca kahvaltıda süper olmuş daha ne olsun
kızlar listemiz.
sıla55..83/60
yazer..95/65
zemus..68/50
gizem...60/50
espresso..77.6
MİYAVMİİİ.....
samanyolu...65/60
plasticwoman...73/53
overandover..72/58
certur...61
gulce2008...67.7/57
belgisel...64.5/52
semiramis27..60/55
hammer...74
titto79..64/56
erenn..72/65
perşembe..66.4/55
Kendimi çok takdir ettim vallahii... Masada duran o güzelim kızartmalara, sucuklu yumurtalara rağmen yemedim..Dünden haşlanmış patates vardı azcık ondan salata yaptım kendime onu yedim minnacıkta ekmek yedim
....
Yanlız kızlar benim şöyle bir problemim var.Önerisi olan varmı ??
Ben sezeryanla doğum yapalı 1 yıl oldu ama göbüşüm hala duruyor.. Kilodan geçtim artık ben o göbekten rahatsızım..Bişiy giysem hala hamile gibi duruyorum. Özellikle Göbek için ne yapsam ki
kızlar kilo verirken olsun normal hayatınızda olsun..
asla öğlelere kadar yatmayın..
özellikle çalışmayan bayanlar..
erken kalkan yol alır boşa dememişler..
mümkün olduğunca erken kalkınki metebolizmanın daha hızlı çalışsın ve hep genç ve dinç kalın..
sakın unutmayın öğleye kadar yatıpta
kilo vermeyi beklemeyin...
mesela öğleye kadar yada öğleden az önce kalkan bir kişi
eğer erkenden kalkmaya başlarsa normal yemesiyle bile belirli bir zaman sonra
inceldiğini farkedecektir...şakkıdı
Kendimi çok takdir ettim vallahii... Masada duran o güzelim kızartmalara, sucuklu yumurtalara rağmen yemedim..Dünden haşlanmış patates vardı azcık ondan salata yaptım kendime onu yedim minnacıkta ekmek yedim
....
Yanlız kızlar benim şöyle bir problemim var.Önerisi olan varmı ??
Ben sezeryanla doğum yapalı 1 yıl oldu ama göbüşüm hala duruyor.. Kilodan geçtim artık ben o göbekten rahatsızım..Bişiy giysem hala hamile gibi duruyorum. Özellikle Göbek için ne yapsam ki
Sılacım zaten iş ıcın 8 gıbı kalkıyorum ama daha oncesıde kalkamıyorum yuruyus ıcın :)
Erencım bence gobişin sporla gıder bı ıs arkadasım wardı oda sezeryanla bayada gobegı wardı ve yedıklerıne sadece dıkkat ederek kıloları verdı ve ınanılmaz zayıfladı gozumun onunde :) gobiş falanda kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?