S beden olmak isteyen buraya

canım hoşgeldinnŞeniz
1demlik şekersiz çayyyyakannehirmaşallahhhhhhh
kahvaltı gayet güzelll
öğlende güzel.1den fazla sakın yeme avcı böreği ona göreklava:
spor sporrrrrrr:uhm::uhm:

BEN yediklerimi yazdım hanımlar
bugün ara öğünlerde elma yiyeceğim
akşam da ne yediğimi yazarım öpüldünüz
herkese kolay gelsinn

sılacım benim koşu bandının yağı yok
eşime söyledim alır akşama:Saruboceq:
koşu bandında yürümeyi sevmiyorum ama napayım mecburum
pazartesiden itibaren başlarım inşallah canım

tittom canım böyle linkler ara ara vericem bize güzel motive oluyor..
evet zaten orda yapılanların aynısı yapıyoz.okişi başarmış bizde şimdiden başardık bile:hooray:canım benim kendini fazla özletme iyi eğlenceler diliyorum..malum cumartesi pazar hepimzin işleri oluyor gidecek yerlerimiz hatta bende gideceğim birazdan..kendini bugün öğle ve akşam arası aç bırakma yanına elma al..yada simit ye..metobolizma çalışsın..hadi bakalım görüşmek üzereŞeniz

sılacım benim koşu bandının yağı yok
eşime söyledim alır akşama:Saruboceq:
koşu bandında yürümeyi sevmiyorum ama napayım mecburum
pazartesiden itibaren başlarım inşallah canım

tamam bitanemm Şeniz
biz lesliyi indirmiştim netten bende onu yapıyom 3mil.toplam 47 dakika sürüyor..
inan hiç sıkıcı değil severek ve isteyerek yapıyorumm

kızlar ben listemi akşama yazacağımm..

ben sabah erık yedım oglende eve ugrayıp ıs yerım evımın hemen alt sokagında bı dılık ekmek bıraz domates salatalık yerım aksamda bızde yemek var dayımlar gelıcek ama salata yerım sadece azda yemek ne varsa artık gercı ben yapıcam yemegı o yuzden az yaglı :)

kızçelerim canlarım bende çıkmak zorundayım..

benimde kızımın okulda toplantısı var orda olmam lazım saat 1de.

daha sonrasında halamlara gideceğim ..akşama burda olacağım..

kendinize iyi bakın,herşeyden ölçülü yiyin ve sporu ihmal etmeyin.

li,stemize katılmak isteyen olursa kopyala yapsınn,

diyet işide mutlu olmakla olan bişey .mutlu relaks olursak bütün kilolardan kurtuluruz..

ve çok sevdiğim bir sözü burdan paylaşıyorumm..

kalbinizden sevgiyi eksik etmeyin,sevgi paylaştıkça çoğalır..

akşama görüşürüz hepinizi öptümm..

slm arkadaşlar bende hep kilolarıyla savaşan biriyim 101 kiloyla doğum yaptım şuan 70 kiloyum boyum 1.68 bende hep çabaladım haplarla kremlerle saunalarla vs ama daha 8 kilom var diyette en büyük faktör motivedir haplar bahane hepsi beyinde motive ediyor bizde böyle birbirimize destek olursak motive olur ve hırslanırız ben şuan m l arasındayım ama s giyeceğimi biliyorum azimliyimdir bubün sabah kalkınca iki bardak lık suyumu içtim 1 saa sonra eti form peynir domates iki tane zeytin ve yeşil çay menüm buydu ayrıca ben vardiyalı çalıştığım için daha zor oluyor birde yemek düzenim devamlı değişiyor işte böyle sende çok azimli olduğunu aynı olduğumuzu düşündüm hadi hep birlikte sağlıklı sayıflamaya

Bugün 1 dilim kızamış kepekli ekmek az peynir 2 zeytin 1 salatalık yedim.az önce karnıbahar yemeği yedim ekmeksiz.1lt su içtim 2 de yeşil çay.Su ne kadar içtiğimi anlayamıyordum şu 1.5 ltlik şişelerden 2 tane doldurup bitene kadar içiyorum onlar bitmeden yatmıyorum.Ve bu sayede 3 lt su içmiş oluyorum.Susuz kilo verilmiyor arkadaşlar bol bol su içelim.

28 sayfanın hepsini ayrı ayrı okuyamadım... neler yapıyorsunuz burda ????

bende S beden olmak istiyorum... XS de gözüm yok.. eski kiloma geri döniim yeter beni de aranıza kabul ederseniz bende burdayım...:kedi:

28 sayfanın hepsini ayrı ayrı okuyamadım... neler yapıyorsunuz burda ????

bende S beden olmak istiyorum... XS de gözüm yok.. eski kiloma geri döniim yeter beni de aranıza kabul ederseniz bende burdayım...:kedi:

Tabıkı kabul ederız canım bız burdada bırbırımıze morel verıyoruz destek oluyoruz gun ıcınde yaptıgımız sporları ve yedıgımız seylerıde yazıyoruz olcuyude tuturalım dıye ınanılmazda azım gelıo hadı kızlar zayıflayalım :) kaydirigubbakcemile2

şubatta nişanım olucak ve benim eski kiloma geri gelmem gerek..

geçen yıl bir anda sıkıntıdan tam 18 kilo aldım.. 50 kilodan 68e çıktım.. şimdi 8 kiloyu verdim.. geriye kaldı 9-10 kilom bunu da sporla ve diyetle vericem inş...

hergün koşu bandında 7 km yürümeye gayret giösteriyorum , işte o gün çok yorulmamışsam tabi..

inş herkes ideal kilosuna kavuşur ve hiç geri almazzz

plasticwoman Çok teşekkürler açıklaman için

merhaba arkadaşlar.bende diyetzedelerdenim.doğumdan sonra 15 kilo vererek 55 kilo olmuştum.herşey çok iyiydi.şimdi kendimde önünü alamadığım bir iştah var ve kilo alıyorum.60 kiloyum.bu durum dahada fena hale gelmeden 5 kiloyu verip korumaya geçmem lazım.benide alın topiğinize.hep birlikte birbirimizi motive ederek başarıcaz inş.kaydirigubbakcemile5

tabıkı cıcım hosgeldın aramıza verırsın 5 kılo bısey degıl kaydirigubbakcemile2

rıca ederım tatlım hep sorun zaten dımı:) benımde temmuda oldu nişanım mayıs gıbı dugunum var vermek lazım fazlalıkları hep beraberde verıcez kaydirigubbakcemile2

Hadi arkadaşlar zayıflamak ıcın nedenlerımızı tek cumle ıle yazalım hemde morel de olur bızlere :)

istemeye geldiklerinde ''KIZIMIZDA BıRAZ KıLOLUYMUŞ '' demesinler''

mağazada kıyafet seçerken ,kot denerken kabinde o popişime girmeyen kotlarla cebelleşmek istemiyorum..hemencecik geçsin popiş engelini istiyorum...

zemuszemus zemuszemus olcak inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…