tünaydın hanımlar
sabah 1demlik şekersiz çay
2dilim kepekli ekmek,peynir,3siyah zeytin,salatalık ve yarım yumurta yedim
onda 1küçük elma yedim
ÖĞLENDE:
1 av böreği,1 büyük bardak ayran yiyecegim
ama malesef hiç SUU İÇEMİYORUM:sinifsinif:
sılacım verdiğin linke baktım okudum çok güzel bir hikaye ve yazılanlar gerçektende bizim şuan yapmak istediğimizle aynı aslında yok yok yanlış yazdım yapmak istediğimiz değil zaten yapıyor olduğumuz :lepi: kendimizi bunu başarmış olarak olarak kabul etmeliyiz herşeyden önce bunun dışında ben birazdan çıkacağım bugün kardeşimin fragman gösterisi var sonrasında ise kursa gideceğim akşam arkadaşımda kalacağım yarında kursum var anlıcaanız anca yarın akşam yada p.tesi sabah sizlerle olabileceğim malum mazeretimide bildiriimki topicten tekmeyi yemiyelim demi anacım kaydirigubbakcemile3 şuan hiçbirşey yiyesim yok ama çıkmadan bir açma daha yiyeceğim karbonhidrat olduundan daha uzun süre tok tutar beni malum belkide akşama kadar birdaha bişey yiyecek vaktim olmayacak vücudu aç bırakmakda yanlış olur karnım aç ama yiyesim yok durumu yani hepinizi öpüyorum kızlar ayyy biran önce cuma olsada kilolarımızı yazsak kesin herkeste azda olsa fark olcak bence
sırnaşık şey
sılacım benim koşu bandının yağı yok
eşime söyledim alır akşama:Saruboceq:
koşu bandında yürümeyi sevmiyorum ama napayım mecburum
pazartesiden itibaren başlarım inşallah canım
28 sayfanın hepsini ayrı ayrı okuyamadım... neler yapıyorsunuz burda ????
bende S beden olmak istiyorum... XS de gözüm yok.. eski kiloma geri döniim yeterbeni de aranıza kabul ederseniz bende burdayım...:kedi:
merhaba arkadaşlar.bende diyetzedelerdenim.doğumdan sonra 15 kilo vererek 55 kilo olmuştum.herşey çok iyiydi.şimdi kendimde önünü alamadığım bir iştah var ve kilo alıyorum.60 kiloyum.bu durum dahada fena hale gelmeden 5 kiloyu verip korumaya geçmem lazım.benide alın topiğinize.hep birlikte birbirimizi motive ederek başarıcaz inş.kaydirigubbakcemile5
şubatta nişanım olucak ve benim eski kiloma geri gelmem gerek..
geçen yıl bir anda sıkıntıdan tam 18 kilo aldım.. 50 kilodan 68e çıktım.. şimdi 8 kiloyu verdim.. geriye kaldı 9-10 kilom bunu da sporla ve diyetle vericem inş...
hergün koşu bandında 7 km yürümeye gayret giösteriyorum , işte o gün çok yorulmamışsam tabi..
inş herkes ideal kilosuna kavuşur ve hiç geri almazzz
plasticwoman Çok teşekkürler açıklaman için
perşembe yavruşum seni sbeden okulumuza kayıdını yaptım..
senin çok iyi öğrenci olduğunu çok iyi biliyorum
azimli hırslı güzel bir insansın
mezun etmeden bırakmıcam sizi.
ayrıca kahvaltıda süper olmuş daha ne olsun
kızlar listemiz.
sıla55..83/60
yazer..95/65
zemus..68/50
gizem...60/50
espresso..77.6
MıYAVMııı.....
samanyolu...65/60
plasticwoman...73/53
overandover..72/58
certur...61
gulce2008...67.7/57
belgisel...64.5/52
semiramis27..60/55
hammer...74
titto79..64/56
erenn..72/65
perşembe..66.4/55
ay cok utandimŞeniz esas o senin guzelligin
seni az cok taniiyorum yorumlarindan seninde guzel bi insan oldugun belli oldugu icin sayfani gorur gormez kaydolmak istedim
evet beni s beden olmadan mevzun etme nolursırnaşık şey
simdide ogle yemegimi yazayim sabahi yazmistim
sabahla ogle arasi bi fincan sekersiz acik kahve yapip ictim
ogle yemeginide bes kasik haslanmis bugdaya biraz yogurt gezdirip yedim bugdayin kalorisini bilmiyorum ama yiyecek alternatif bulamayinca onu buldum
tabiki sise yanimda ikidebir su iciyorum iki litre icerim yatasiya:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?