S beden olmak isteyen buraya

tşk canım .benim için çok önemli bir neden birazdan dışarı çıkıcam .ve kıyafetlerim eskisi gibi durmuyo üzerimde dar geliyo. vermem lazımmm. akşama görüşmek üzere hoşçakalın kızlar

demezler demezzler hem ne war kılonda 60 cıcım bısey yok ama bız zayıflayalım kendımız ıcın kaydirigubbakcemile2

kızlar sizi kıskandırayım biraz şimdi benim 2 yaşında oğlum var
ben 49 kiloyum 23 kilo aldım hamile iken
hepsi puff diye gitti doğumdan sonra
ben kilo almaya çalışıyorum aksine
herkes çok zayıfsın diyo
bende kilo alma topiğindeyim
inşallhaah veririrsiniz kilo

ay tatlım ozenme valla kıloda ole bıseykı fazlasıda dert azıda dert keske herkes sabıt bı kıloda olsaydı ve bu dert olmasaydı :) opuyorumnanaktan zemuszemus kaydirigubbakcemile2

pilasticwoman bende ekliyeyim
zayiflamak istiyorum cunku her giydigim seyin uzerine yelek hirka giymekten siyahlara burunmekten tiksindim artik
bende yasitlarim gibi rengaren kiyafetler skinny jeanler giymek istiyorum
sokaklarda sanki suclu gibi basimi yere egerek degil basim dik yurumek istiyorum
daha yazacak sey cokda fazla kafa sisirmek istemem

kızlar sabah kalktım ve çok güzel bir gün diyerek başladım :)Kızlar ben anladım ki diyet herkes yapamıyor demek istediğim şu ki önce kafada karar vermek lazım kilo vermek için...Ben kiloluyum ve bu kilolar bir çok hastalığın davetiyesi düşüncesini kafamıza yerleştirirsek olay bitiyor...Gerçekten çok zor ben 79lara çıktım hemen hemen bu lahana suyu kürüyle 5 kilo verdim 75lere düştüm şimdi 73üm şükür ama hedef 60 yol uzun...Bence kafanıza takmayın,inanın ben taktıkça diyet yaptığım zamöan bile kilo aldım :teytey: O yüzden önce kendimize inanmamız lazım,çünkü bu görsellikten önce bir sağlık sorunu...
Ben de kabinlerde çok ağladığımı bilirim,kotlar kalçama takılıp yukarı çıkmazken ben çok ağladım ; ama suçlusu kim?Kıyafetlerin yapıldığı fabrikalar mI? Tabiki hayır:SUÇLU BENİM! her gördüğümü atlayıp yersem sonuç bu :):ecrin_bebek:O yüzden şimdi az yiyorum ve sağlıklı...Yağı çok azalttım şeker kullanmıyorum,ekmek sadece kepek ekmeği ve eti form yiyorum :)Hani bu fırınlanmış olanından...Aklıma geldikçe mekik çekiyorum leg magic var onu yapıyorum,lahana kürümün 2. günündeyim böle işte...Kendimizi sevelim işte o zmaan her şey olur...Ve aynaya kendinizi görmek istediğiniz gibi bakın inanın işe yarıyor :)))):1hug:

kızlar dün pc bozuldu sabah format attım ..
dün yediklerimi yazayım önce
2 dilim kızarmış kepek ekmek
20 gram lıght labne ( 20 grammı çok emin değilim aslında yarın yada öbürgün mutfak tartısı alıcam inşallah herşey daha güzel kızlar hepinize öneririm aslında bu tartıyı 1 gr tartanlardan alın çok işinize yarayacak)
1 domates
10 gram fındık ezmesi (sanırım elma yok bugün diye biraz rahatlamışım )
ara öğünde bişe yemedim dışardaydım
öğlen ıspanak haşlaması yedin 300 gram felan kadar 1 çay bardağı yoğurt (1 çay bardağı 100 milim yapıo )
akşam
6 kaşık filipin salatası .. böle makarnalı bişe
250-300 gram kadar ıspanak haşlama
1 çay bardağı yoğurt
toplamda 2 330 millik bardaklan yeşil çay
.....................................

bu sabah yaymayım diye
2 dilim kepekli ekmek kızarmış (tostmakinasında tabiki)
20 grm lıght labne peyniri
20 gram lıhgt beyaz peynir
ara öğün
domates
öğle yemeği yeşil elma ile yoğurdu püre yaptım yedim
ikisininde yağ yakma özelliği var malum
ara öğün
kuru kaysı 3,-4 tane
akşamada ıspanak yoğurt yiycem kızlar
...................................................................

kızlar bu topik süper oldu farklı diyetler olacak ama herkesin hedefi aynı kilo vermek ..

ben günlük kalori miktarımın üstüne çıkmadan besinlerimi alıcam
tabii sılacım haklı o daha geniş bir süreye yayacak
bende kendimce diyorumki 23 yıldır çok yedin haftada bir bir vermek de bana lüks
ben inşallah haftada 1,5 uğun üstünde verecem benim hedefim bu şekilde olacak
(laf aramızda diyetsyenimde öyle demişte 1 kilo senin için az metabolizman güzel çalışıyo ya çok yiyosun hareket yapmıyosun
ya çok uyuyosun
yada çok az yiyosun demişti )
benim sorunumda şuydu
işim bilgisayar başında olduğundan
yanıma jelibonlar çikolatalar etipuflar yanına kolalr yok efenim şekerli kahveler alıp bilgisayarımın karşında sabaha kadar oturuyodum
sonrada sabah 7-8 de uyuyup öğleden sonra 2-3 gibi uyanıyodum ...
............
yani kızlar ben rahat rahat kilo verebilcekken kendime eziyet ediyomuşum
Şimdi tüm deneyimlerimi birleştiriyorum inşallah
2 ayda değilde 4 ayda vericem
ama güzel olacak ...
yeşil çayın toksin attığını
bol suyun yağları dışarı attığını
yeşil elmanın yağ yaktığını
brokolinin zayıflamaya yardığım ettiğini
yoğurdun sindirimi kolaylaştırdığını
nanenin açlığı unutturduğunu
ve daha bir çok püf noktasını biliyorum
ee daha ne duruyorum değilmi ayyoooll
kızlaaaarrr herşey çok güzel olcaaak
s beden olaciz

bol bol su içelim kızlar, her lavoboya gittiğimizde bacaklarımızın daha da inceldiğini düşünelim :))))

madem başlığa girmiş bulundum bende bismillah deyip bugün neler yedim yazayım o zaman..

sabah 9.30 kahvaltı : 1 dlm kepek ekmeği+1light karper peynir + 1 ufak haşlama yumurta+domates+salatalık

saat 11:30 ara : 1 yeşil elma+1 şekersiz nescafe

saat 14:00 öğle yemeğim 4-5 kaşık barbunya
yağsız yeşil salata
1 kase yayla çorbası ekmek yemedim hiç
saat 16:30 1 kırmızı elma + 1 şişe şekersiz çamlıca gazoz

şimdi yani saat 18:00 2 avuç içi kadar kavrulmuş fındık yedim çok canım çekti ama acayip tokum şuan.eğer çok acıkırsam yaparım bi yağsız salata afiyetle yerim..

ee kızlar ne diyosunuz listeme??

s beden olmak isteyenler çoğalmış..alkisalkisalkis

sabah..domates,peynir,zeytin ,yarım simit...sınırsız çayyy ..tabiki şikersiz..

arada : küçük bir dilim kedi dili pastadan yidim...:tomato:

öğlenasta yedim için atladım..

akşama .sadece çorba ...yersem yanında salata..

eğer acıkır gibi olursam bir bardak yoğurt yicem..

bol bol su içiyorum halen...
yeşil çayı assona içicem...

benden bugünlük bukadar ....zaten saat 7 geliyo bu saatten sona bişi yinmez..
:1rolleyes:

Yöntem güzel yapan kararlı sonuç : ideal kilo :teytey: tebrikler arkadaşım :1hug:

cikin_f sağol datlum
valla yıllardır yapmadığımız kalmadı
herşeyde bir deneyim kazandık şimdi hepsini birleştirme zamanı deel mi

sabah:
1.5 dilim kepek ekmeği
domates yeşillik ve biberli çökelek salatası
şekersiz çay
1 yumurta

ara:
şekersiz türk kahvesi

ÖĞLE:
kup hazır çorba
haşlanmış turpotu(az z.yağı ve bol limon üstüne domates)
1 adet eti form ekmek

AKŞAM:
az makarna az melemen

bu kadar canlarım :):teytey:

hedef kilom 62 bu arada,ama diyorum ya beni fazla ciddiye almayın,iradem zayıf,gelişme oldukça yazarım,en büyük düşmanım da bira,buz gibi pek severim lmaz:

ironic teşekkürler canım,Allah daha büyük rakamları yazmayı nasip eylesin hepimizeopuyorumnanaktan

ben de geldim.. ama aşırı yorgunum.okul kitaplarımı almaya gittim ama daha yarım saat oldu geleli. 12.30dan beri yürüyorum yani dşünün :)

sabah : 1 dilim beyaz ekmek,domates salatalık,peynir,zeytin,az şekerli çay
öğle : tonbalıklı salata (malum dışardaydım ve iyiki dönerlere falan saldırmadım.mutluyum:)
akşam : yani az önce 1 salkım siyah üzüm.
suyumu da içiyorum,yeterince de yürüdüm zaten rahatım bu akşam..

walla baktım da herkes çok güzel menüler yazmış.valla bu şekilde devam edersek gerçekten çoook güzel kilolar veririz anam biz yılmak yok devam yaşasın S beden adayları !!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…